PDA

View Full Version : Промяна в представата ми за мъжкия полов орган.

Love_Boy
06-11-2009, 10:08
От известно време ходя на фитнес. Там у съблекалните много от мъжете се къпят голи и така на татък. Значи забелязах че има разни огромни мускулести такива, напомпани, а членовете им са по 3-4 сантиментра (Буквално), а други момчета с нормално телосложение имат по 10 сантиметра патки ( в омекнало състояние).
И така, не трябва да съдим за големината на мъжкия полов орган по телосложението на човека!!!

HichNeMiPuka
06-11-2009, 10:11
ох дано всички те чуят

при тях може и да е от разни анаболи и др неща
но това са предположенията на една заблудена млада дама
ахаха

Ilikeliljon
06-11-2009, 10:22
Абе не съм много сигурен, но принципно, за да се оформи мускулатурата, особено при такива интензивни тренировки като при фитнес е нужен тестостерон, а както е известно той отговаря и за развитието на мъжките полови белези, така че е много възможно, наред и с химически добавки, това да води до изоставане в растежа на пениса. 8) 8)

Love_Boy
06-11-2009, 10:45
Абе не съм много сигурен, но принципно, за да се оформи мускулатурата, особено при такива интензивни тренировки като при фитнес е нужен тестостерон, а както е известно той отговаря и за развитието на мъжките полови белези, така че е много възможно, наред и с химически добавки, това да води до изоставане в растежа на пениса. 8) 8)

Не зная дали си прав, но аз останах много изненадан от своето откритие!

ubuntureload
06-11-2009, 11:16
Тва е доста относително, в съблекалнята на фитнеса съм виждал подобни изцепки и аз но съм вижда и фрапиращи кадри .. огромен със наистина огромен висящ ... Но на никой не му прави впечатление ... забелязал съм само че страх има само у малките зайци - 15-16 годишните фитнес маняци, като се разсъблечем те се изнасят от съблекалнята по най бързия начин ... а аз дори и на толкова като бях си ходех гол там и сдухвах разни срамежливи 40 годични чичковци .... :D :D :D

Love_Boy
06-11-2009, 11:21
Тва е доста относително, в съблекалнята на фитнеса съм виждал подобни изцепки и аз но съм вижда и фрапиращи кадри .. огромен със наистина огромен висящ ... Но на никой не му прави впечатление ... забелязал съм само че страх има само у малките зайци - 15-16 годишните фитнес маняци, като се разсъблечем те се изнасят от съблекалнята по най бързия начин ... а аз дори и на толкова като бях си ходех гол там и сдухвах разни срамежливи 40 годични чичковци .... :D :D :D

Добре казано!!

epizod
06-11-2009, 11:49
ОФф спрете да избивате комплекси! Какво искаш да докажеш с тази тема, че на големите са им малки ?? Ми не, не е така... колко ще ти е голям е генетично заложени.. дали си 2 метра или 1 метът... 50 кг или 150 кг няма никакво значение.. нито стреодите, нито нищо не могат да повлият при отпуснато състояние на пениса!
Също така не знам дали знаеш, но колкото е по-малък в отпуснато състояние, толкова по-голям става в ерекция и обратното!
Буквално 3-4 см НЕ може да им е.. това е заблуда на окото, защото и ти като станеш 120 кг.. твоя като го погледнеш ще изглежда малък, пред раста ти.. ама като си 50 кг сопа и вижте ме... едно 9-10 см се октроява там. :razz:

Както и да е.. поздрави и всичко хубаво. :)

majestic001
06-11-2009, 13:00
Сдухваш ти ... Пенсионери с увиснали :D Като извадиш голема ''бухалка'' и кво ? По добре малък, но работлив ;) !

NeZaPoznat
06-11-2009, 13:41
От известно време ходя на фитнес. Там у съблекалните много от мъжете се къпят голи и така на татък. Значи забелязах че има разни огромни мускулести такива, напомпани, а членовете им са по 3-4 сантиментра (Буквално), а други момчета с нормално телосложение имат по 10 сантиметра патки ( в омекнало състояние).
И така, не трябва да съдим за големината на мъжкия полов орган по телосложението на човека!!!

Добро утро !! :D

Python5
06-11-2009, 15:03

Ти затова ли ходиш на фитнес, да се наслаждаваш на мъжките полови органи ли, педал нещастен ... (давайте, цензурирайте го ...).

Големината на мъжкия полов орган в не-възбудено състояние може да варира от 2-3см до 8-9см. Вземи си свали гащите и го погледни ... После направи същото през зимата, докато си в снега.

Също така, не се опитвай да изкараш слаботелесните мъже като по-надарени. С това само доказваш, че хем си слаботелесен, хем си неуверен в дължината (може би също и дебелината) на члена си. Хайде, бягай да плачкаш.

Vichko0o
06-11-2009, 15:13
Едно инфо което се надявам ДОБРЕ да запечатате в съзнанието си!!!!
НИКОГА, АБСОЛЮТНО НИКОГА не си правете сметка "щом ненадървен му е малък => надървен също е малък". Това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО грешно и невярно !!! Дали е 1 см в нормално състояние или е 20 см няма никакво значение !!!! Ако искате ще ви дам инфо да прочетете за това нещо. Това е възможно най-идиотската грешка, която правят хората !!! Не си вадете грешни изводи. Така както казваш, че на тоя едрия му е 3-4 см спаднал, така някой ден ще го барнеш надървен и ще се окаже по голям от ръката ти ... 1-во вярно пениса е на генетично ниво, но и не чак толкова.... Всичко е до хормонален баланс и начин на поддръжка във важните години ор растежа (било то ядене/спорт/химия/въздух каквото се сетите има влияние) !!!!

Nanotek
06-11-2009, 19:40
Голям или малък спаднал... няма значение найстина, тъй като надървен би могъл да е доста по-голям от очакванията ти! + това не само големината на мъжкия полов орган играе важна роля. Не забравяй за дебелината, чиято е от доста по-голямо значение, доколкото знам :D

adrenal1n
06-11-2009, 20:17
Ненадървен - 8 см, надървен - 6 см :D :D

Virtuallll
06-11-2009, 20:29
Никой не определя големината на члена си подяволите #-o това е генетично заложено по различен начин при всеки индивид, а на всички спортисти им е ясно, че от разните химикали и глупости им се ебава пакета затова се налага да пият трибестан и тн. според мен темата е ужасно тъпа.

epizod
06-11-2009, 20:44
Никой не определя големината на члена си подяволите #-o това е генетично заложено по различен начин при всеки индивид, а на всички спортисти им е ясно, че от разните химикали и глупости им се ебава пакета затова се налага да пият трибестан и тн. според мен темата е ужасно тъпа.

Така е.. или по-просто казано, тестостерона им хлопа. :D
При ерекция да, обаче при отпуснат пенис, никакви химикали не могат да му повлият..

lifelesscorpse
06-12-2009, 08:15
Много глупости се изговориха по тая тема...Всеки си плямпа неговото си и не го грее...Престанете с комплексите и се радвайте на живота,защото,ако продължавате така...

Love_Boy
06-12-2009, 19:48

Ти затова ли ходиш на фитнес, да се наслаждаваш на мъжките полови органи ли, педал нещастен ... (давайте, цензурирайте го ...).

Това е една от причините, но не главната. Аз съм бисексуалени ми харесва да гледам голи мъже. Не съм педал!