Влез

View Full Version : ....

gabi7u
06-11-2009, 12:53
....

epizod
06-11-2009, 12:58
Сядате на масата и й казваш.. че вече си пораснала малко или много и ти е неудобно когато е там и гледа! Ако се съмнява в информацията която и даваш, може да попита гинеколга след прегледа, а не да следи самия преглед, тай като и да го следи няма нужния опит за да разбере, дали доктора е прав или не!!

tedsity
06-11-2009, 13:06
tva da si ginekolog sig e mn qko :-D i osobeno ako ima pove4e momi4eta na koito im haresva gadeli4kaneto :-D :-D :-D

Psychic
06-11-2009, 13:10
бегай бе, чак се възбудих....
МИ глей са кааш :
Мамченце, вече съм голямо момиче и повечето на моята възраст ходят самички на прегледите, искам и аз да отида и тропаш с краче :8)

monincetyyy
06-11-2009, 13:13
МИ глей са кааш :
Мамченце, вече съм голямо момиче и повечето на моята възраст ходят самички на прегледите, искам и аз да отида и тропаш с краче :8)
Аз така напраих с майка :) макар че не ми пречи ама с гинеколога мн лаф си прайм и той не иска да говори с мен пред нея за други раути и аз просто и казах "голяма съм вече не ми се влачи всеки път, така и така имаш достатъчно раута" и тя спря :D

Psychic
06-11-2009, 13:15
МИ глей са кааш :
Аз така напраих с майка :) макар че не ми пречи ама с гинеколога мн лаф си прайм и той не иска да говори с мен пред нея за други раути и аз просто и казах "голяма съм вече не ми се влачи всеки път, така и така имаш достатъчно раута" и тя спря :D

а ахаха, разкажи , разкажи са като почна още малко, къв лаф моабет праите, кай кай , кай бърже... :-o

Naik1
06-11-2009, 13:35
то жената не е като човека.. виже ме мене - никви проблеми си нямам и по доктори не ходя.ако ходя (което е много рядко) майка ми не е с мене и не се притеснявам даа.. направя гинекологичен преглед на медицинската сестра :D :D ако съм на вас ще си сменя пола :grin: :grin: :grin:

monincetyyy
06-11-2009, 13:41
МИ глей са кааш :

а ахаха, разкажи , разкажи са като почна още малко, къв лаф моабет праите, кай кай , кай бърже... :-o
Ами говорехме си за секс, за моя приятел и проблемите, които имам с него, той ми разпраяше за бившата му и така :) нищо не съм правила с него, просто имахме мн общи преживявания и заформихме лафа :D

NeZaPoznat
06-11-2009, 13:44
Такам,значи гинеколога ми е млад (горе долу 25 годишен) а рацете му са винаги студени.Има сини очи! :-D Таа ... аз не съм пълнолетна и майка ми настоява да идва с мен понеже да не скрия нещо нередно от нея. (на 16 съм) :( Винаги когато ходя при него (това е на 6 месеца от 2 години) и разбира се понеже е гинеколог ме пипа отдолу :oops: . Проблема е че е прекалено нежен а аз имам гъдел и от време на време, през тези мачителни 4/5 мин през които трае прегледа, аз стискам леко мусколите колкото да не се разхиля (знаете как е когато ви гъделичкат) :-D . И той ме поглежда в очите да види какво става докато в същото време разтваря срамните ми устни с двата си студени пъста. Направо настрахвам :grin: . ако майка ми не беше с мен можеби щеше да стане някой фал :D но тя зорко следи физиономията ми :-x кажете как да подходя към нещата че да не идва с мен :? не мога да и кажа директно или истината понеже 6те смени лекаря а аз не искам при някои старчок с грапави ръце.искам да се отпусна и да стане нещо може би . все пак мн е кунфузно кагато майка ми е там в този момент (трябва да с правя че не ми е приятно) :)

:razz: :razz:
Ако си мислиш, че като те пипа му е до секс с теб .... баси. Мечтииии :-P

Psychic
06-11-2009, 13:45
Ами говорехме си за секс, за моя приятел и проблемите, които имам с него, той ми разпраяше за бившата му и така :) нищо не съм правила с него, просто имахме мн общи преживявания и заформихме лафа :D

за секса ако е бил образователно добре, ако е било за разни преживявания и детайли начи...сметай какво ти мисли Мр.Гинеколог
8)

monincetyyy
06-11-2009, 13:48

за секса ако е бил образователно добре, ако е било за разни преживявания и детайли начи...сметай какво ти мисли Мр.Гинеколог
8)
аааа за тфа само мога да гадая :D а той само да си мечтае :D

Lysit0
06-11-2009, 18:10
Кажи и,че не ти е удобно като тя е в стаята с теб,което е нормално.

WickerMan
06-11-2009, 19:00
Вече сериозно се замислям какъв да стана като порасна :lol:

Extremescream
06-11-2009, 19:45
Ама нали знаеш,че гинеколозите не правят само профилактични прегледи.Потърси в гугъл сифилис и май ще се откажеш. :D

MakeMeLaugh
06-11-2009, 20:36
И не разбрах защо не искаш майка си?
какво искаш да се случи.. хахах

WickerMan
06-11-2009, 20:43
Extremescream базиках се за професията тва си е нож с 2 остриета, като дойде някоя дебела гадна :-&

Иначе иска майка и да се махне за да го направи с гинеколога :razz:

impassive7
06-11-2009, 21:08
''Мамо не идвай повече с мен, че гинеколога ми е хвърлил око и искам да се еба с него'' :lol: :lol: :lol: :lol:

BringYourOwnBeer
06-11-2009, 21:24
Подсъдимия го разпитват:
- Защо убихте жена си?
- Еми вижте сега - аз съм гинеколог и по цял ден гледам Вагини Вагини Вагини. Един колега ме помоли да поема и неговата смяна и пак Вагини Вагини Вагини
- Отивам след работа на стриптийз клуб с приятели и пак Вагини Вагини Вагини
- Накрая се прибирам в къщи, цял ден гледал вагини и жената вика:
- А ТИ МОЯТА ВАГИНА НЯМА ДА Я ПОГЛЕДНЕШ ДОРИ
И аз като взех стола ... :D:D

Extremescream
06-12-2009, 07:51
Аз съм доволна от моята майка.Казвам и:Мамо,отивам на гинеколог' и тя вика'Добре'.Но обясни на твоята,че вече си голяма и ти е неудобно тя да е в стаята с теб.Ако иска след прегледа да разпита гинеколога.А дори и да си правила нещо,за което да не си и казала,просто го помоли да не казва (ако е нормален,няма да каже).

dimitar_ak
06-12-2009, 08:39
tva da si ginekolog sig e mn qko :-D i osobeno ako ima pove4e momi4eta na koito im haresva gadeli4kaneto :-D :-D :-D

Така си мислиш. Нали знаеш вица за гинеколога? Ще ти писне да гледаш само п***и.

tedsity
06-12-2009, 13:10
Така си мислиш. Нали знаеш вица за гинеколога? Ще ти писне да гледаш само п***и.

i tova go ima :D zavisi ve4e ot klientkite :lol:

sladurankata_meri
06-12-2009, 15:31
или пък отиваш на преглед без тя да знай частно просто ей така да видиш дали ти има нещо ако те пита лекаря

radybt
06-12-2009, 15:49
Иска да я ебат,тва иска...мноо курвенско е тва дето праиш.
Замисли се ,тва е гинеколог,съмнявам се да направи нещо такова...

therichbitch
06-12-2009, 16:26
Иска да я ебат,тва иска...мноо курвенско е тва дето праиш.
Замисли се ,тва е гинеколог,съмнявам се да направи нещо такова...
хмм,да + тва тя него го е харесала, а не тои нея (в смисъл не е сигурно) , а за тва че я пипа "нежно" тва му е работата се пак на човека :razz: :razz:

soregashi
06-12-2009, 17:18
ИЗНАСИЛИ ГО БЕ, МАЦКА
Накарай и майка ти да се прегледа при него и да ви клати и двете :D :D :D

Made_of_Pain
06-12-2009, 17:20
Развикай се от кеф и майка ти сама ще си тръгне. :lol: :lol: :lol:

Ба си какви сте олигофрени на по 16 години, чак ме е срам да ви чета

soregashi
06-12-2009, 17:25

Ба си какви сте олигофрени на по 16 години, чак ме е срам да ви чета :D :D Срам те е друг път... забавляваш се :-P :-P :-P

Made_of_Pain
06-12-2009, 17:33

Ба си какви сте олигофрени на по 16 години, чак ме е срам да ви чета :D :D Срам те е друг път... забавляваш се :-P :-P :-P

Рretty much.

soregashi
06-12-2009, 17:36

Рretty much.
Let's make a club 8)

miss_kiss181
06-12-2009, 17:43
еми аз никога не съм ходила с маика ми, ходя с приятеля си на гинеколог и той си ме чака в чакалнята, но говори с нея и обясни за какво иде реч. :grin:

Made_of_Pain
06-12-2009, 17:44

Рretty much.
Let's make a club 8)

Нямаш проблеми!
Аз, ти и патето.
Другите са сдухани....

Made_of_Pain
06-12-2009, 17:46
еми аз никога не съм ходила с маика ми, ходя с приятеля си на гинеколог и той си ме чака в чакалнята, но говори с нея и обясни за какво иде реч. :grin:

Абе вас без придружители на лекар не ви ли пускат?

soregashi
06-12-2009, 17:56

Рretty much.
Let's make a club 8)

Нямаш проблеми!
Аз, ти и патето.
Другите са сдухани.... 8) 8) 8) Къз уи ар куууул

ghetto_superstar
06-12-2009, 21:06
Да те изплющи гинеколога ли? :-D ...На тва му казвам шансссс :D

stratega
06-12-2009, 21:08
ХАХХААХ - УСПЕХ!

gabi7u
06-14-2009, 16:13
....

vampirekiss
06-14-2009, 19:27
Хич да не ти дреме от майка ти.Какво от това,че ще разбере,че ти е приятно.

WaKo
06-14-2009, 22:34
И ако наистина си мисли, че гинеколога й е на 25...

Ilikeliljon
06-14-2009, 23:07

Ммм да и аз това си мисля. Принципно образованието на лекарите е 6 години (бакалавъра) иначе магистратура и след това ориентиране към по-тясна област и става 10 години. Дори и да е започнал да учи 18 най-малко на 28 трябва да е. Като се сметне и практиката и че е трудно да си отвориш такава брой го 30, ама все пак не съм сигурен :D :D

anonim4o2
06-15-2009, 05:49
Ама нали знаеш,че гинеколозите не правят само профилактични прегледи.Потърси в гугъл сифилис и май ще се откажеш. :D

Това е нищо пред възможността да си правя проф. прегледи :D :D :razz: :razz: :razz:

kalpazanka
06-15-2009, 07:22

Ммм да и аз това си мисля. Принципно образованието на лекарите е 6 години (бакалавъра) иначе магистратура и след това ориентиране към по-тясна област и става 10 години. Дори и да е започнал да учи 18 най-малко на 28 трябва да е. Като се сметне и практиката и че е трудно да си отвориш такава брой го 30, ама все пак не съм сигурен :D :D
Ти верно ли мислиш, че учим по 6 години и излизаме бакалаври?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Бахти, иде ми да се гръмна!

LoLiPoP4o
06-15-2009, 08:18
начи незнам ама доколкото съм запознат би трябвало този гинеколог да си слага ракавици преди прегледа, а не с голите си ръце (както ти каза нежните) да те бута .. както и да е ти си знаеш.. но щом искаш без нея там седни кажи и че вече си голяма и т.н. както беше те посаветвал там 1 потребител от 1 страница още а ако имаш намерение да го смениш ... несъм гинеколог ама мога да погледна :D :D :-D

Ilikeliljon
06-15-2009, 09:53

Ти верно ли мислиш, че учим по 6 години и излизаме бакалаври?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Бахти, иде ми да се гръмна!

Това ми беше по спомен от казаното от една приятелка лекарка, която вече завърши :) :) Може и да греша

kalpazanka
06-15-2009, 09:56
:D Никога медицината не е била полувисше, респективно и бакалавърска степен няма. Виж, ако тая твоя приятелка е завършила нещо в медицински колеж, това е друга тема.

huligana90
06-15-2009, 20:57
''Мамо не идвай повече с мен, че гинеколога ми е хвърлил око и искам да се е** с него'' :lol: :lol: :lol: :lol:

ХАХА

Кажи и че можеш и сама до отидеш ако не я набий :razz:

banbina
06-15-2009, 21:31
щом си достатъчно отговорна да ходиш на гинеколог,значи можеш да ходиш и сама-кажи го на майка си-тч нчма да има нищо против това че си отговорна...предполагам :)