Влез

View Full Version : той няма въображение...

miss_kiss181
06-12-2009, 19:17
Ами мисля, че темата е ясна как да го накарам да направим нещо различно в леглото, защото вече започва да ми омръзва все едно и също.
Писва ми всеки път аз да съм новатора, искам изненади и романтика, а той не се сеща, как да му намекна без да му кажа че е некадърен

zabludeno_pate
06-12-2009, 19:18
кажи му че ако не измисля нещо различно всеки път няма да правиш секс с него!

Made_of_Pain
06-12-2009, 19:20
И @HichNeMiPuka също няма въображение и й трябва сума ти време за да ме храни на лични, пък дори не го прави качествено =(
Няма лек... unfortunately :( :( :(

Psychic
06-12-2009, 19:26
еми да го накараш...то насила...явно не му идва отвътре или просто не може. Може да е емоционално поумрял, хората попринцип правят изненади и романтика, когато са въодушевени и го искат :)
деа знам, говорете и т'ва е , друг начин няма, ма говорете много за да го опознаеш много добре и споделете най-съкровенните си работи, така има шанс той да се влюби наистина и да прави много работи 8)

zabludeno_pate
06-12-2009, 19:29
сетих се и още нещо... може да играете няква игра .... ... който бие казва какво иска другия да му направи... Ще почнете да си изпълнявате желанията, и двамата ще сте доволни : )

miss_kiss181
06-12-2009, 19:34
хах тва е добра идея ама ако той не се е влюбил истински за 3 години за кво говориме.
Днеска правиме 3 години той отива на изпит в университета, хубаво, но после хич няма да се сети да се реваншира. Искам внимание, а той не зацепва и като му го кажа той казва: "абе кво само мрънкаш, пак нещо се цупиш и не ти е наред". Само да поясня че съм на 18, а той на 20 не сме на по 12-13 год. :? :-x

Made_of_Pain
06-12-2009, 19:36
хах тва е добра идея ама ако той не се е влюбил истински за 3 години за кво говориме.
Днеска правиме 3 години той отива на изпит в университета, хубаво, но после хич няма да се сети да се реваншира. Искам внимание, а той не зацепва и като му го кажа той казва: "абе кво само мрънкаш, пак нещо се цупиш и не ти е наред". Само да поясня че съм на 18, а той на 20 не сме на по 12-13 год. :? :-x

Нищо, не се притеснявай.
Всички забелязваме, че физическата възраст не е правопропорционална и на психическата.

zabludeno_pate
06-12-2009, 19:41
любовта няма нищо общо с експериментите в секса... Всички нормални хора обичат секса... 100% ще се изкефи на идеите ти за разбообразяване (освен ако не си безумно извратена) ...

Може и да се разберете да се редувате.. една нощ ти му изпълняваш всичко... една нощ той.. Завръзване, секс на публично място... квото ти харесва : )

HichNeMiPuka
06-12-2009, 19:42
И @HichNeMiPuka също няма въображение и й трябва сума ти време за да ме храни на лични, пък дори не го прави качествено =(
Няма лек... unfortunately :( :( :(

много си жалка
за разлика от теб някои имаме и личен живот
и не киснем по цял ден пред компа

не смятам повече да се ангажирам с отговори на малоумните ти подмятания
живей си тъжния животец и продължавай да висиш из форумите

\/

Made_of_Pain
06-12-2009, 19:43
Бичове, камшици... BDSM тръпка си е!

Psychic
06-12-2009, 19:47
3 години сте правили един и същи секс?!?!?! :shock:
Ако е така, проблема му е у кратуната.....

Vichko0o
06-12-2009, 19:50

Нищо, не се притеснявай.
Всички забелязваме, че физическата възраст не е правопропорционална и на психическата.
Ти си типично доказателство ;)
Отностно темата.... Уха 3 годинки мисионерската :razz: :razz: :razz: Пращай му анонимни писма :D :D За 3 години трябва да сте свикнали толкова много заедно, че да си му кажеш какво искаш и да настояваш да го получиш.... Толкова ли е трудно да настояваш?

Made_of_Pain
06-12-2009, 19:52
Нищо, не се притеснявай.

Ти нали ми знаеш възрастта, че чак реши да не вървиш по- назад от излагащите се...

Vichko0o
06-12-2009, 19:57
Нищо, не се притеснявай.

Ти нали ми знаеш възрастта, че чак реши да не вървиш по- назад от излагащите се...

Бе колкото и да се излагам аз, пак над теб ше бъда ;) Сам каза, че възрастта няма значение един вид, такаче не ме вълнува на колко си ;) А и като ти чета постовете, колкото по голям си толкова по жалък си за думите, които казваш ;)

Made_of_Pain
06-12-2009, 20:00

Бе колкото и да се излагам аз, пак над теб ше бъда ;) Сам каза, че възрастта няма значение един вид, такаче не ме вълнува на колко си ;) А и като ти чета постовете, колкото по голям си толкова по жалък си за думите, които казваш ;)[/quote]

First of all... всички трябва да минете на един курс за определяне на пола.
След това - непременно на правопис.

Vichko0o
06-12-2009, 20:02

Бе колкото и да се излагам аз, пак над теб ше бъда ;) Сам каза, че възрастта няма значение един вид, такаче не ме вълнува на колко си ;) А и като ти чета постовете, колкото по голям си толкова по жалък си за думите, които казваш ;)

First of all... всички трябва да минете на един курс за определяне на пола.
След това - непременно на правопис.[/quote]
И тва ли беше най-умното което можа да ти роди безмозъчната тиква ? Колко съм неграмотен ... Ма тва да не ти е час по БеЛ ? Нито си перфектен нито си нищо за да ми казваш какъв съм аз... Ясно и ти си поредния задклавиатурен "мутраген" :D :D :D Хвани си гадже, ще ти оправи комплексарския, безсмислен, жалък животец ;)

IronLady
06-12-2009, 20:08
можеби тръпката се е изгубила щом сте толкова много време заедно...

evangelinelilly
06-12-2009, 21:33
xahx emi ne znam n0 i az imam sushtiq problem s moq priqtel ;( toi ne moje da me nakara da se vuzbudq pravi si kefaa na nego i men vuobshte ne me zadovolqva..imalo e sluchai v koit0 d0kato pravim sex t0lk0va e ednoobrazno i burzo 4e sum zaspivala po4ti.... d0ri k0gat0 mi pravi shpakli ne m0je da me vuzbudi i kat0 g0v0rim na taq tema toi vika- mi to ne 4e az ne moa mi ti ne moi6 se vuzbujdash i nekfi takiva nzn .. :D :D :(

stratega
06-12-2009, 21:40
Честно да ти кажа и аз съм така, не че не искам- просто ме мързи :D

по принцип по 3 пози ми стига на 1 път.....

Не ми харесва да е дълго, нито късо - така, че средно :)

zabludeno_pate
06-12-2009, 21:42
къде останаха мъжете които искат да чукат мацките по цяла нощ и да правят с тях какво ли не!? :-# :-# :smt089 :smt089

stratega
06-12-2009, 21:44
ми наситил съм се поне аз и не ми е толкова забавно, аккто на тези пичове по 17-20...

zabludeno_pate
06-12-2009, 21:46
да ти кажа... за тия работи няма възраст... или си изобретателен или не си....
Са не е казано всеки път да правиш ебаааси нещата.... ама друго си е да има повече разнообразие :grin: :grin:

stratega
06-12-2009, 22:00
Според мен има друго значение, но както и да е....

miss_kiss181
06-13-2009, 22:16
на 1 страница имаше едно изказаване, че правим секс само в мисионерска поза: това не е така, ставаше въпрос за това, че напоследък той става малко или много егоист или мн го мързи нз кое от двете. :o

HichNeMiPuka
06-13-2009, 22:49
на 1 страница имаше едно изказаване, че правим секс само в мисионерска поза: това не е така, ставаше въпрос за това, че напоследък той става малко или много егоист или мн го мързи нз кое от двете. :o

имам предложение
накарай го да ревнува
някой невин флирт
или "палава усмивка"
и може би нещата ще се нормализират

x3eme
06-13-2009, 22:51
Никой не е роден със опит.Прави му ти изненади,говори му по често че обичаш новостите в секса,че обичаш и еротично (романтични) изненади.Може би пък е срамежлив и все още не е разкрил напълно сексуалните си възможности и идеи.Времето ще покаже.

Youth_boy
06-13-2009, 23:53
Ами мисля, че темата е ясна как да го накарам да направим нещо различно в леглото, защото вече започва да ми омръзва все едно и също.
Писва ми всеки път аз да съм новатора, искам изненади и романтика, а той не се сеща, как да му намекна без да му кажа че е некадърен

Ами щом "всеки път ти си новаторката" вероятно всичко , което ти е било на ум и си го искала сте го правили , то при секс идейте не са кой знае колко много стига естествено да не включваме Bdsm и подобните му варианти а ако ти ги желаеш (което честно казано ме съмнява) приятелят ти едва ли би си позволил да ти ги предложи дори и да са му в главата. Що се отнася до начина по които си задала въпроса искаш романтика в леглото явно ти това си го представяш по някакъв начин , кажи му това , което пишеш тук като обаче му талкуваш по възможно най-разбираем начин що е то романтика в леглото и редом го попиташ няма ли най-накрая да направи нещо по твоя въпрос.
Знаеш ли , не преди много време скъсах с едно момиче , което много обичах и тя ми обясни нещата точно по този начин че нямало нови идеи и т.н. когато я попитах какво точно иска и очаква след като сме пробвали какви ли не неща та и отгоре тя ми предложи да правим групов секс било като аз избирам дали да има още едно момче или да търсиме някое момиче нейна или моя приятелка , е наречи ме консервативен или както искаш ама просто и пожелах да върви .. по пътя си!

Mamar4o
06-14-2009, 02:15
При мен пък е обратното ! Като дойде приятелката ми в нас и само ме кара да правим секс аз кво ли не права за нея лижа я по половин час кво ли не права за нея тя 1 свирка неиска да ми направи и секи пат в 1 и съща поза правиме секс в няква нейна изчанчена...

miss_kiss181
06-14-2009, 07:34
мамарчо поговори с нея още сега повярвай това става проблем след време. На мен до скоро не ми правеше впечатление, но това еднообразие се натрупва. :)