View Full Version : Бременност,самонанвиване или...
MartiSSima
06-13-2009, 15:17
Хм това може би е една от най - дискутираните теми тук...Ноооо никой не е застрахован от това.Та моя въпрос е следния.С приятеля ми правихме секс всичко беше точно нито е свършвал в мене нито нищо но предния месец цикълът си ми дойде както трябваше, проблема е в това че напоследък стана малко нередовен в смисъл просто не идва на датата на която според моите изчисления трябва.Сега съм леко объркана защото първо си самонавивам прожините че съм бременна, второ всички признаци за появяване на цикала ми са на лице и третото от което най ме е страх - приятеля ми е на мнение че ако има бебче то трябва да го задържим...Може би малко ви обърках но съм адски притеснена и ако някой има желание нека ми обяснии.
Мерси предварително!Моля хора който не приемат нещата на сериозно просто да не коментират.Мерси!
EmilyGoesToJail
06-13-2009, 15:32
:o еми сиг има мнооо причини за състоянието в което си....общо взето в българия почваме да правиме секс прекаленно малки и доста съжеляваме,обаче ще ти кажа най-добре отиди на лекар или си вземи тест.Дори можеш да поговориш с майка ти-много е грешно,ако не й кажеш,все пак прави всичко възможно за тебе!Попитай приятеля си по въпроса
Може и от жегите да ти е станал нередовен.
Ilikeliljon
06-13-2009, 16:45
Абе момиче, най-вероятно нищо ти няма. Нз на колко си години, но цикъла се нормализира и става точен едва по-късни години и много се влияе от смяна на времето, температури и така нататък. Не си навивай прУжините. :) :)
MartiSSima
06-13-2009, 18:02
Абе момиче, най-вероятно нищо ти няма. Нз на колко си години, но цикъла се нормализира и става точен едва по-късни години и много се влияе от смяна на времето, температури и така нататък. Не си навивай прУжините. :) :)
Не те знам девойка ли си но повярвай ми не съм на 17 и няма нужда да ми обясняваш кога става редовен.Моя винаги е бил редовен но след катастрофа която претърпях от 28 дни мина на 25 и сега не мога въобще да му хвана спатиите.На 22 години съм но това не ме е бъркало никога да посещавам този сайт.Наясно съм как стават бебетата но просто в момента съм ужасно притеснена :-o
Ilikeliljon
06-13-2009, 18:11
Не те знам девойка ли си но повярвай ми не съм на 17 и няма нужда да ми обясняваш кога става редовен.Моя винаги е бил редовен но след катастрофа която претърпях от 28 дни мина на 25 и сега не мога въобще да му хвана спатиите.На 22 години съм но това не ме е бъркало никога да посещавам този сайт.Наясно съм как стават бебетата но просто в момента съм ужасно притеснена :-o
Момче съм и сме набори :D :D :D Ами значи е от катастрофата, но за да си спокойна отиди на гинеколог и той да види, ако има нещо. Това е моя съвет. :) :)
MartiSSima
06-13-2009, 18:16
Момче съм и сме набори :D :D :D Ами значи е от катастрофата, но за да си спокойна отиди на гинеколог и той да види, ако има нещо. Това е моя съвет. :) :)
Мерси но първо ще пробвам с теста.То това добре ама незнам какво да правя ако е положителен е там вече ще се видя в чудо...пфу..Ех наборе понякога ми се иска да съм мъж няма да имам точно такива проблеми... Не мога да си представя да съм мама и т.н просто не ми излиза в момента такава картинка не ми се връзва нищо, а колко ме е страх... ужас .Мерси все пак наборе :) :P
Ilikeliljon
06-13-2009, 18:30
Мерси но първо ще пробвам с теста.То това добре ама незнам какво да правя ако е положителен е там вече ще се видя в чудо...пфу..Ех наборе понякога ми се иска да съм мъж няма да имам точно такива проблеми... Не мога да си представя да съм мама и т.н просто не ми излиза в момента такава картинка не ми се връзва нищо, а колко ме е страх... ужас .Мерси все пак наборе :) :P
Ами какво да ти кажа наборке, поне за мен също би било трудно, защото аз бих поел отговорност. :) :) Пробвай с теста, пък ако има още нещо пиши тук или на мен на лично :P :P
Нормално е цикълът ти да се размества докато се регулира според възрастта ти. Момичетата по принцип до 22-23 годишна възраст се развиват положо, узряват и не виждам причина да се панираш. Консултирай се с гинеколог, за да ти даде точни обяснения и да ти каже как да изчисляваш цикъла си и овулацията си! :)
Ilikeliljon
06-13-2009, 18:36
Според мен е от стреса от катастрофата, който се е отразил физиологично на организма й :) :)
MartiSSima
06-13-2009, 18:39
От катастрофата мина доста време, просто от тогава на сам от 28 дни падна на 25 и сега...не мога въобще да го хвана.Ами утре ще направя теста (а в понеделник имам рожден ден голям подарък си спретнахме) и взависимост от резултата ще търся гинеколог, най малкото за да оточним овулацията и как да изчисля цикъла.
Наборе нямаш грижи, ще те търся на лични :)
Ilikeliljon
06-13-2009, 18:42
Насреща съм :) :) Иначе няма значение, стреса понякога остава на несъзнателно ниво, дори и на съзнателно да е изчистен и човек да не се чувства стресиран (не казвам, че е така, но е възможно все пак). Просто самия факт, че след катастрофата започва да става така, означава нещо. :) :)
MartiSSima
06-13-2009, 18:50
Ами сигурно но за сега ще заложа на теста пък след това ще мисля общо взето не ми остава друго
Ilikeliljon
06-13-2009, 18:53
Да заложи си на теста. Както се казва има един метод, премахваш всички, което може да не е и това, което остане, значи е то. :) :)
MartiSSima
06-13-2009, 19:05
Даже вече незнам какво да правя да се притеснявам ли или да не се притеснявам общо взето много са ми противоречиви нещата.Няма от какво да се притеснявам, признаци за идване има а пък се самонанвивам ..Хм странна птица съм аз
Ilikeliljon
06-13-2009, 19:12
Даже вече незнам какво да правя да се притеснявам ли или да не се притеснявам общо взето много са ми противоречиви нещата.Няма от какво да се притеснявам, признаци за идване има а пък се самонанвивам ..Хм странна птица съм аз
Не се поддавай на параноята. :) :) Провери си, виж какъв е резултата и тогава. Хората са свикнали да се притесняват преди да видят има ли смисъл или не :) :)
miss_kiss181
06-14-2009, 10:45
ееми явно си малко объркана върви на гинеколок и ще се оправиш :D
MartiSSima
06-14-2009, 16:28
Няма проблеми всичко е наред :) Но въпреки всичко ще посетя гинеколог :) Мерси на всички :grin: