PDA

View Full Version : Въпрос

EmilyGoesToJail
06-13-2009, 21:55
Мислите ли че е подходящо да правите секс само за да видите какво е?Правите ли секс с любов или само се наранявате...

x3eme
06-13-2009, 21:58
Когато не си правил секс ти е супер интересно какво е.Направиш ли го веднъж вече знаеш какво е чуството и не можеш без него.

ThisIsMe
06-13-2009, 22:01
НЕ бих правила секс от любопитство.Искам да е с любов,защото сексът просто нужда,а любовта идва от сърцето :smt007

Youth_boy
06-13-2009, 22:41
Сексът е потребност както за мъже така и за жени , много ясно че е по-добре да се прави с любов да има тръпка и чувства така нещата се случват по-лесно и удоволствието е по-голямо , но понякога оправдавам клишето "животинското в мен ме кара" и не бих казал че при такива случаи сексът е кофти с уговорката обаче че има единомислие по темата , искаш го ти иска го и тя , ако нещата стават на сила каузата е загубена и ефекта е нулев та даже и крие огромни рискове и последици просто според мен всичко трябва да се прави разумно и тогава кефа е на макс.

MartiSSima
06-13-2009, 22:48
Съгласна съм с горните коментари но всяко правило си има изключение.Аз се гордея със себе си поради 2 причини.Първо че правих за първи път секс с човек който адски обичах и съм сигурна че и той мен и второ не съм като днешното поколение, просто изчаках за да бъда напълно сигурна и готова.Колкото и нескромно да звучи мисля че съм едно малко изключение!

Ilikeliljon
06-13-2009, 22:56
Съгласна съм с горните коментари но всяко правило си има изключение.Аз се гордея със себе си поради 2 причини.Първо че правих за първи път секс с човек който адски обичах и съм сигурна че и той мен и второ не съм като днешното поколение, просто изчаках за да бъда напълно сигурна и готова.Колкото и нескромно да звучи мисля че съм едно малко изключение!

+1 И аз съм на твоето мнение, че така трябва да е. Независимо дали смяташ, че си изключение или не. :) :)

TattooedBitch
06-13-2009, 23:15
Не, че не съм съгласна с отговорите. Но искам и аз да дам мнение.
Има две възможности - незнам момче ли си момиче ли си ако си момиче има два вариянта - или ще го направиш в някои пъпчив, недорасъл, загубеняк който незнае оринира ли му се или му се прави секс, или пъ ще стане най - големата сапунка. Ще правиш секс с някого, мъ нал се сещаш само секс, пъ после ще си помислиш, че си влюбена пъ юе почнеш да му се обесяваш, той ще те отхвърли и ти ще ракажеш на всиките си приятелки, че той те е използвал камо ли не изнасилил :-x :x :-x ....
Ако си момче, или никоя няма да ти пусне, или ще попаднеш на някоя девственица. Ко не девственица - някоя неподържана, необезкосмена, с кал под ноктите, дето си прегъва краката докъто ходи и ходи с един и същ сутиен 2 седмици. де незнае къде всъшност си тика тампона... с миризливи крака тийнка която остави, че не е чувала за душ гел еми май и за клечки за уши не е ... или опъ кой използва паста за зъби в двайсет и първи век ....

и в двата сьлучая е = на отвращение ...

Аз също съм доволна от себе си ... от една страна беше с човек който адски много ме обичаше ... но точно заради тази си обич, мъ стана адски жал за мен и ме остави намира. От онази вечер никога не спомена секс повече. Но пък сега имам шанс да го направя пак - за първи път с човек който и аз обичам.

Lysit0
06-14-2009, 06:39
Когато не си правил секс ти е супер интересно какво е.Направиш ли го веднъж вече знаеш какво е чуството и не можеш без него.
:smt023

hrisenceto92
06-14-2009, 10:38
мМм не мисля .... и със секс и без секс все едно и също е .... :(

Lysit0
06-14-2009, 10:53
Мъжете мислят по друг начин ;)
Те без секс немогат....за тях сексаи хубата храна поднесена от хубава жена е най- хубавото нещо 8)

x3eme
06-14-2009, 10:54
Правила ли си секс,че да го твърдиш?

Jazzer
06-14-2009, 10:57
Защо изобщо си губите времето да задавате такива въпроси.

INSIDER
06-14-2009, 11:15
Love is a name,sex is a game.Fuck the name,play the game! :D

gabi7u
06-14-2009, 11:42
Има две възможности - незнам момче ли си момиче ли си ако си момиче има два вариянта - или ще го направиш в някои пъпчив, недорасъл, загубеняк който незнае оринира ли му се или му се прави секс, или пъ ще стане най - големата сапунка. Ще правиш секс с някого, мъ нал се сещаш само секс, пъ после ще си помислиш, че си влюбена пъ юе почнеш да му се обесяваш, той ще те отхвърли и ти ще ракажеш на всиките си приятелки, че той те е използвал камо ли не изнасилил :-x :x :-x ....
Ако си момче, или никоя няма да ти пусне, или ще попаднеш на някоя девственица. Ко не девственица - някоя неподържана, необезкосмена, с кал под ноктите, дето си прегъва краката докъто ходи и ходи с един и същ сутиен 2 седмици. де незнае къде всъшност си тика тампона... с миризливи крака тийнка която остави, че не е чувала за душ гел еми май и за клечки за уши не е ... или опъ кой използва паста за зъби в двайсет и първи век ....

Аз също съм доволна от себе си ... от една страна беше с човек който адски много ме обичаше ... но точно заради тази си обич, мъ стана адски жал за мен и ме остави намира. От онази вечер никога не спомена секс повече. Но пък сега имам шанс да го направя пак - за първи път с човек който и аз обичам.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: или си на 90 или си девствена

plmn
06-14-2009, 11:48
Правите ли секс с любов или само се наранявате...

нараняват? :lol:

LostSelf
06-14-2009, 12:12

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: или си на 90 или си девствена четеш ми мислите :lol:
аз уж съм от кротките ама като ме прасне хормона,само секс ми е в главата,та е имало случаи да съм правила по 2-3 пъти на ден :-| :oops: