Влез

View Full Version : Девствен и срамежлив

nesuvsem
06-14-2009, 11:13
Смятам темата за изчерпана.Благодаря на онези от вас,които написаха смислени мнения.

Lysit0
06-14-2009, 11:21
2 години сте заедно и нито целувка???? :shock: :shock: wowwww
Ми аз мисля,че трябва ти да действаш,щом знаеш ,че той няма да го направи.Извинявай,но това ващо според мен не се е стигнало до гаджета,а просто сте най-добри приятели.Аз ,ако имах такава 'връзка' отдавна да съм я приключила....това не е никаква връзка.Наистина историята ти ме хвърли в тъч :-o

tekila_sunrise
Ммм да,позната история,и аз преди време се бях запознала с такова момче,само че той е имал само едно гадже и беше на 22...
Уж щеше нещо да стане,хващаше ме за ръка,казваше ми комплименти,но през цялото време когато сме излизали,което беше много,така и не посмя да ме целуне и т.н,само веднъж ме прегърна...
Таа според мен няма смисъл да го чакаш,защото хем сте от различни градове,хем все някога ще ти омръзне да чакаш тази целувка пък да не говорим за нещо сериозно...Според мен е най-добре да си бъдете само приятели...

ThisIsMe
ти сама каза,че не искаш да живееш с такъв човек.Говорете по темата,кажи му какво те тревожи у него,кажи му че искаш да ти споделя всичко и всичко във връзката ви да е на ясно,все пак сте заедно 2 години,би трябвало да си говорите на всякакви теми без никакви притеснения.Казвал ли ти е ,че те обича ,а ти обичаш ли го? нищо не си споменала за чувствата ? :)

Ilikeliljon
06-14-2009, 11:25
Относно сексуалната култура не се притеснявай. Един велик човек беше казал не опита прави сексуалната техника, а усещането в секса създава сексуалната техника. Ако той те усеща няма нужда да знае разни техники и така нататък, всичко ще си дойде от само себе си. Принципно все трябва да има някакви основи, но той ги има, защото не познавам момче, което да не е видяло поне една гола снимка на жена. :) :) Та работата е сериозна и момчето определено има задръжки. Не те съветвам НИКОГА да му казваш, че е задръстен, защото това само ще говори, че не държиш на него. Нормално да има някакви задръжки в него, които вероятно може да не са свързани и с теб, а с него. Аз лично бих се заел да ви помогна, ако искаш. Пиши ми на лично и можем да се разберем нещо. Иначе има много неща да се кажат за тази история, но просто трябва доста да се изпише и да се уточнят някои неща. :) :) :) Така че насреща съм, пиши, ако искаш :)

nesuvsem
06-14-2009, 11:26
ти сама каза,че не искаш да живееш с такъв човек.Говорете по темата,кажи му какво те тревожи у него,кажи му че искаш да ти споделя всичко и всичко във връзката ви да е на ясно,все пак сте заедно 2 години,би трябвало да си говорите на всякакви теми без никакви притеснения.Казвал ли ти е ,че те обича ,а ти обичаш ли го? нищо не си споменала за чувствата ? :)

kobrichka
06-14-2009, 11:26
Бива срамежлив да е, но чак пък толкова не го одобрявам. Според мен вие двамата не сте гаджета, а просто приятели. В една връзка е важно разбирателството, разговорите, но също толкова важно е и близоста. Ок девствени сте в което няма нищо лошо разбира се, но целувка, прегръдка поне да има. Аз лично не мога да си представя, ако приятелят ми не ме прегърне или целуне. В прегръдките му се чувствам защитена и обичана. Това момче, как ти показва, че те обеча - чрез разговори?!? Ти си знаеш най-добре, какво искаш от половинката до себе си, но определно това вашето не е връзка.
"да го изчакам ли той първи"- по добре ти поеми нещата с целувката, че ако трябва да го чакаш пръв да те целуне може да минат години.
"И за накрая-дали самата връзка ще има бъдеще,след като той няма кой знае и каква сексуална култура,а не искам да живея с човек,когото го е срам да споделя такива неща с гаджето си" - ти сама си отговори на въпроса. Ако продължавате в този душ няма бъдеще връзката ви. В една връзка са важни и разговорите, и разбирателството, но също така е важна и близостта на двама души.

radybt
06-14-2009, 11:27
Съжалявам,че го казвам,ама найстина е задръстен :)

ThisIsMe
06-14-2009, 11:28
Говори с него,хич не е нормално да сте заедно 2 години и дори да не сте се целували,ние с приятеля ми ходим от почти толкова и едва не се изядохме :D
и все пак явно нещо го притеснява (иначе защо да не му се целува с теб)

nesuvsem
06-14-2009, 11:29
Говори с него,хич не е нормално да сте заедно 2 години и дори да не сте се целували,ние с приятеля ми ходим от почти толкова и едва не се изядохме :D

Ilikeliljon
06-14-2009, 11:32
Само да кажа,че заради разстоянието,за 2 години сме се виждали два пъти.

Тука вече ме уби :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Вие май доста все пак се обичате щом разстоянието не е попречило :) :) Иначе при това разстояние няма как да искаш интимни отношения, та вие сте се виждали два пъти.

radybt
06-14-2009, 11:32
Само да кажа,че заради разстоянието,за 2 години сме се виждали два пъти.
Значи,не се ли задълбочи СЕГА 'връзката ви' никога няма да се задълбочи...

iskamdate123
06-14-2009, 11:35
за 2 години сте се виждали 2 пъти
Веднъж годишно се пада така ли
Та аз пуснах змията в устата на моята още кат я земах от тях Д:

Тегли си ножа нема накъде или тегли ножа на него ебати пича сигурно ти изневерява с някой сладолед

8-)

Ilikeliljon
06-14-2009, 11:38

Тегли си ножа нема накъде или тегли ножа на него ебати пича сигурно ти изневерява с някой сладолед

8-)

Хахаха, много смешно. :x :x Влез малко в положение пък и ти :-o :-o

vampirekiss
06-14-2009, 11:44
Кажи му какво те притеснява.Покажи му,че така нещата просто не могат да вървят още дълго.Мисля,че ако проведете сериозен разговор по тази тема може и да се поотпусне малко.

iskamdate123
06-14-2009, 11:45

8-)

Хахаха, много смешно. :x :x Влез малко в положение пък и ти :-o :-o

позамислих се дали да се разсмея но ти го направи преди мен .. ШЕЙМ ОН Ю 8-)

Faces
06-14-2009, 12:39
Абе момиче кво си губиш времето ми обясни ? 2 години 2 виждания и ти имаш връзка аха само ти си вярваш да ти кажа.Пък и с такъв типаж мале мале те децата в детската градина са поотракани от него.На 18 си живота е при теб изживей си го добре щот тия години няма да се върнат...може би щял да те целуне хахаха стига е :razz: