Влез

View Full Version : Помощ.. смяна на училището

the_big_bang
06-14-2009, 11:19
Такаам.. значии трябва ми малко помощ, не съм от най-запознатите. Ситуацията е такава: завършвам 9 клас в X училище с първи английски и втори испански език. Не съм доволна от даскалото и искам да се преместя в по-добро.. Таа може ли и ако да как точно стават нещата??
Още не съм решила в кое даскало точно искам да отида, но под по-добро разбирайте 1ва, 2ра английска.. или може би някое подобно дори да не е езикова гимназия, но да е добро! Ще съм благодарна и ако предложите някакви такива училища освен първа и втора английска, че и с това не съм много запозната. xDD

Lysit0
06-14-2009, 11:25
Аз знам за испанската,че е на ниво.

the_big_bang
06-14-2009, 16:18
дам и аз знам за испанската, но искам да си продължа с първи език английски и може би втори испански, защото предполагам ще ми е трудно с друг втори език след като останалите вече са доста напред :(

alone83
06-15-2009, 18:30
Държиш приравнителни изпити. Ако ги вземеш се местиш както си е попринцип, подаваш си документите и надявам се имаш малко представа как е. Ако не ги вземеш... Здраве да е.

the_big_bang
06-15-2009, 19:30
Мда, знам, че трябват някакви приравнителни изпити, ама някой знае ли над какво са.. В смисъл над досегашния материал, ама като предмети, над всичките ли? :?

edit: аа и имам още един въпрос, щях да забравя.. гледат ли се оценките от дипломата за завършен 8/9 клас?