View Full Version : Тя-девствена,той-да не се усети?!
miss_survivor
06-14-2009, 12:51
Днеска си мислих ако момичето е девствено, момчето с което спи 100% ли ще разбере или може и да не се усети ако няма кръв ?
baby2009
06-14-2009, 12:54
Днеска си мислих ако момичето е девствено, момчето с което спи 100% ли ще разбере или може и да не се усети ако няма кръв ?
Ами моя не се усети
При момичетата няма начин да не се усети,че е девствена,но при момчетата има. :)
Ако си по-широка,няма да се усети :)
Punisherrr
06-14-2009, 13:52
Може и да не разбере.
зависи..
:D
1. то се вижда
2. тя би трябвало да му каже
3. ако е девствена ще охка и пъшка - неизбевно е и да я боли повече от обикновено така че той пак 6те забележи
мом4ето трябва да е екстра хамаво - и можеби и на него да му е 1ви път за да не забележи
За 3-тото не всички охкат и пъшкат ... Все пак не при всеки болката е голяма... :)
и при мен не разбра,пък и не ме болеше :)
ако си някоя с мега затворения химен определено ще усети :D
Моят усети, че ми е първият път!
d0itwell
06-14-2009, 20:30
ако му е малък пак може да не усети
Neznachitelen
06-14-2009, 20:50
Ама ме съмнява 8)
ами моя си знаеше но и до днес твърди че не ми е първия ... явно може и да не усети
BringYourOwnBeer
06-14-2009, 22:40
Аве слагаш феса, нарамваш кирката и зимаш един фенер - е тъй се разбира дали е девствена :D :D
+1 тряя да е глупавичък,да не усети притеснението,това че те боли и ,че му влиза по-трудно малкия,от обикновенно
LoLiPoP4o
06-15-2009, 08:19
епа трябва да си някой супер заблуден че да не разбереш !!!
summerlove66
06-15-2009, 08:31
Може да се усети , може да не се .. Но момичето трябва да е доста глупаво , за да не му каже , че той ще й е първия .. Все пак момче трябва да знае , за да внимава .. Не може още от първия път да го вкарва рязко .. Някое момиче може да не го заболи , но друго би умряло от болка .. :) И това не е нещо срамно , за да се крие , но ..
huligana90
06-15-2009, 20:50
Може да се усети , може да не се .. Но момичето трябва да е доста глупаво , за да не му каже , че той ще й е първия .. Все пак момче трябва да знае , за да внимава .. Не може още от първия път да го вкарва рязко .. Някое момиче може да не го заболи , но друго би умряло от болка .. :) И това не е нещо срамно , за да се крие , но ..
+++ :)
stratega
06-16-2009, 11:41
колко сте прости и какви тъпи теми, явно сте бая девствени- морално...
а що трябва да се крие??? :-o :-o :-o
NeZaPoznat
06-16-2009, 12:11
Ако е объркал дупката .... може :D :D :D
на мене не ми текна кръв и моя не повярва че съм девствена
Fanatichka
06-16-2009, 21:31
Ами моя не се усети
и моя
galenata
06-16-2009, 22:03
Що да не може?Аз не му бях казала,а и бях отворена.Нито ме е боляло,нито нищо.И до ден днешен не знае.
Youth_boy
06-16-2009, 23:21
Ако и той е девствен е твърде възможно въобще да не разбере за какво става въпрос , ако не е девствен и има някакъв мижав опит също е възможно да не разбере , но ако е човек който прави секс редовно и още повече ако е бил с девствено момиче няма как да не разбере , без значение дали има , дали няма кръв и т.н.
А извинявай за въпроса но защо питаш , излъгала си че си отворена или , ако си го направила е тъпо най-малкото защото няма смисъл от това и не виждам какво печелиш като го правиш ...
vampirekiss
06-17-2009, 16:08
Случай различни,но мисля че е твърде възможно да усети.
miss_survivor
06-20-2009, 09:57
ne prosto kogato si na 18 i si devstvena i po-slojno... a mom4etata ne si dyrjat ezika zad zybite kogato stava dyma za sex ...
всъщност проблема по разбирането не е заради кръвта, то е на психическа основа и момичето не може да не покаже с реакциите и поведението си, че я е страх. от там всичко се разбира, не от кръвта, която даже не е задължителна при първия път
Sladurcho
06-20-2009, 11:24
+1 тряя да е глупавичък,да не усети притеснението,това че те боли и ,че му влиза по-трудно малкия,от обикновенно
за притеснението съм сагласен ама за трудното влизане... тя ако е по широка а той не толкова надарен може да не се разбере
епа като си видим уя кървясал ше се усетим,требва да съм идиот
monincetyyy
06-20-2009, 12:52
Само ти губиш като не му казваш че си девствена.. Всяко момче(на което му пука за теб малко или много) ще се държи по различно и по внимателно когато знае какви са обстоятелствата..
kasanova1994
06-20-2009, 13:37
ako ne obarne6 vnimanie ne se ose6ta