View Full Version : Тъпа постъпка.
От месеци се задявам с един много точен тип,а у намеци всичко както си му е наред,само че никакво действие от негова страна,а и от моя ,щото съм инат,докато не ми писна и не реших ,че ще правя първи втори ако трябва и пети крачки ,ама ще постигна своето и смятах цялата 'магия да стане' след около седмица,като ще се скиваме.
НО,както винаги нещо трябва да се обърка,във четвъртък на едно събиране,малко повече алкохол ии се награбихме с един,с който всичко си беше моментно и може би втори път няма да се видим.И макар,че не ходя с момчето ми е гузно и едва ли не се чувствам,че съм го предала.
Чудя се дали да му казвам,всъщност него дали го касае ии нз просто се чувствам изключително тъпо :СССС
Take_That
06-14-2009, 19:52
Нормално е да се чувстваш зле, съвестта ти проговаря и се чувстваш гузна... Според мен едва ли трябжва да казваш за това на момчето, все пак вие все още нямате връзка и това не го касае
george19
06-14-2009, 19:55
Нищо не му казвай.
Успех дано се получи :)
ThePowerOfLove
06-14-2009, 20:00
След като нямате връзка, няма за какво да ти е гузно. Вие още не сте заедно, че да си му изневерила ;) Дано нещата се получат :)
Е няма смисъл да му казваш ... :? Ноо се постарай това да не стане коагто вече сте заедно .. :?
Ако стане нещо между нас,определено не бих постъпила така!!Птосто в случая бе момент на слабост,за който съжалявам.
Е няма смисъл да му казваш ... :? Ноо се постарай това да не стане коагто вече сте заедно .. :?
точно тъка
След като нямате връзка, няма за какво да ти е гузно. Вие още не сте заедно, че да си му изневерила ;) Дано нещата се получат :)
Точно така.съгласна съм.
sladkish_14
06-15-2009, 05:27
Подкрепям мнението на всички.Не трябва да му казваш , гузно ще ти е , но ще мине .. Успех :-)
NeZaPoznat
06-15-2009, 07:45
От месеци се задявам с един много точен тип,а у намеци всичко както си му е наред,само че никакво действие от негова страна,а и от моя ,щото съм инат,докато не ми писна и не реших ,че ще правя първи втори ако трябва и пети крачки ,ама ще постигна своето и смятах цялата 'магия да стане' след около седмица,като ще се скиваме.
НО,както винаги нещо трябва да се обърка,във четвъртък на едно събиране,малко повече алкохол ии се награбихме с един,с който всичко си беше моментно и може би втори път няма да се видим.И макар,че не ходя с момчето ми е гузно и едва ли не се чувствам,че съм го предала.
Чудя се дали да му казвам,всъщност него дали го касае ии нз просто се чувствам изключително тъпо :СССС
Кажи му ! : Миличък ! Още не ходим но вече ти изневерих :oops: :oops: :oops: .... ще ми простиш ли :-o
:-P :-P :-P
cinderella_gugutka
06-15-2009, 07:57
естествено 4е няма да му кажеш :lol: кво да боли-едно натискане е тва все пак
Кажи му ! : Миличък ! Още не ходим но вече ти изневерих :oops: :oops: :oops: .... ще ми простиш ли :-o
:-P :-P :-P
.. :shock: :lol: :lol: :lol:
Съмнявам се, че ако му каже това той ще продължи да се занимава с нея ... :D :D
LittlePrincess
06-15-2009, 10:32
Не се чувствай гузна, няма за какво. Като нямате никаква връзка не си му длъжна с нищо, дори не сте се виждали.
vampirekiss
06-15-2009, 18:50
ами щом не сте гаджета,то тогава просто е безполезно да му казваш.Все пак не го знаеш и той какви ги прави(просто примерно)
gabunnka
06-15-2009, 19:25
няма нужда да знае :D