Влез

View Full Version : Липсва ми..

bloodyF
06-14-2009, 20:14
Искам просто да споделя....
за онези 3 дни на тъпата екскурзия с Него живота ми стана общо взето перфектен...бях щастлива...докато не се разделихме...оттогава за нищо друго освен Него не мога да мисля...липсва ми постоянно,през цялото време...и си го искам обратно,..въпреки че знам ,че е тъп....за да се повлияе от мнението на приятелчетата му...какъвто и да е го искам,никой друг не съм искала така както него....и знам,че съм наивна ,но още вярвам,че има някакъв шанс отново да сме заедно....въпреки всички...и бих направила всичко,за да е пак до мен...каквото поиска....и знам ,че звуча глупаво отстрани,но не ми пука...
:cry: :cry: :cry:

Ilikeliljon
06-14-2009, 20:25
Всъщност не мога да разбера питаш ли нещо или просто споделяш. Ако е второто разкажи повече, за да станем наясно какво точно е станало :) :)

Hilary_
06-14-2009, 21:26
Ми върни си го ... ако заслужава ... :-o

Neznachitelen
06-14-2009, 21:29
Ми явно няма как да си го върне , защото въпросното момче се влияе от на приятелите си мненията . Което е доста глупаво и това значи че той няма собствено мнение и не е никаква личност .. По - добре се откажи няма смисъл не си заслужава за такъв да се тормозиш . Преживей го :o

Aicken
06-15-2009, 07:39
добре.

NeZaPoznat
06-15-2009, 07:42
Искам просто да споделя....
за онези 3 дни на тъпата екскурзия с Него живота ми стана общо взето перфектен...бях щастлива...докато не се разделихме...оттогава за нищо друго освен Него не мога да мисля...липсва ми постоянно,през цялото време...и си го искам обратно,..въпреки че знам ,че е тъп....за да се повлияе от мнението на приятелчетата му...какъвто и да е го искам,никой друг не съм искала така както него....и знам,че съм наивна ,но още вярвам,че има някакъв шанс отново да сме заедно....въпреки всички...и бих направила всичко,за да е пак до мен...каквото поиска....и знам ,че звуча глупаво отстрани,но не ми пука...
:cry: :cry: :cry:

Трябва ти един здрав секс ... и ще се оправиш :?

cinderella_gugutka
06-15-2009, 07:46
разбирам как се 4увстваш- и аз съм преминавала през това даже 2 пъти.От ли4ен опит ти казвам 4е след време вси4ко отшумява.Ще бъде трудно,но с воля и упоритост ще го забравиш.Но ако непрекъснато си повтаеяш-не искам да го забравя,искам си го обратно няма как да стане.Ти искаш да си с 4овек който наистина те оби4а а ако той наистина те оби4аше нямаше сега да сте разделени

bloodyF
06-15-2009, 15:35
....може би не заслужава ,но като пусне 'неговия' поглед в действие и....всяка е готова да бъде с него и да му прости всичко.... :?

lipstik
06-15-2009, 15:38
Щом ще се чувстваш по-добре с него се опитай да се съберете.Иначе в момента страдаш.

XTREMEFREERIDE
06-15-2009, 17:37
Говорете.

MarkKnight
06-15-2009, 18:06
Най лошото нещо е когато ТОЙ се влиае от приятелите си,това би могло да съсипе отношенията,както е станало при вас.Само ли помисли ако се съберете,дали ще понсеш отново това,което изпитваш в момента ;)

BaiToq
06-15-2009, 18:08
С Господ ли си била? :-o

Take_That
06-15-2009, 19:17
Говорете.

Точно