Влез

View Full Version : Петинг

Titanic_baby
06-15-2009, 11:14
Каво мислите за този вид удоволствие?
Практикувате ли го във ваша връзка?Харесва ли ви?
ИИИИИ все пак възможна ли е бременност при петинг през бельо (при момичето) ? тоест ако момчето си трие половият орган върху гениталиите на момичето,но тя да е с бельо ,нещо може ли да стане?

ThisIsMe
06-15-2009, 12:00
чувала съм ,че удоволствието е невероятно,но не съм го изпитвала.
Колкото до въпроса за бременността,според мен няма опасност от забременяване в случая. :-o

gabi7u
06-15-2009, 12:14
....

TheBeliever
06-15-2009, 12:33
Практикувах петинг доста преди да започна да правя секс. За мен беше идеалният начин да задоволя своите и на партниора сексуални нужди, докато се почувствам готова за секс. А сега петинга е незаменима част от любовната предигра.

Относно забременяване - шансът е почти нулев.

chokolate_girl
06-15-2009, 15:06
Чувала съм ,че било вълнуващо,а за бременност по този път не съм чувала

Ilikeliljon
06-15-2009, 15:33
Практикувах петинг доста преди да започна да правя секс. За мен беше идеалният начин да задоволя своите и на партниора сексуални нужди, докато се почувствам готова за секс. А сега петинга е незаменима част от любовната предигра.

+1 Съгласен съм, че петинга е страхотна техника за любовна предигра и е незаменима, не само за такива, които отскоро са заедно, а и за такива, които от много време. :D :D

Jazzer
06-15-2009, 15:33
Абе какъв е тоя тъпия петинг? Или ще се мушкаме или не. Търкане-мъркане.

ThisIsMe
06-15-2009, 16:24
твоята е ясна,караш я направо 8-)

monincetyyy
06-15-2009, 16:40