Влез

View Full Version : Рибена кост - кАк?

joannalof
06-15-2009, 18:47
Искам да се сплета на рибена кост, та после да ми се начупи косата - да, ама като не знам как / и майка ми не може/. Винаги съм искала да се сплета така, следователно, ако можете - помагайте със обяснение, снимки,видео и ... т.н. :oops:

Decu
06-15-2009, 18:53
Мии, малко е трудно за обяснение, но летс трай...

Взимаш кичур коса най-отгоре на главата и го разделяш на три, като за плитка. Тръгваш да сплиташ, и при всеки следващ кичур взимаш коса от ляво или от дясно (в зависимост на коя страна е ред ;д/...

Ии така до долу..

Май изобщо не го обясних като хората, амаа.. :-|

GaBiIi__
06-15-2009, 18:58
http://vbox7.com/play:26476449 дано помогне

evalongoriq
06-15-2009, 18:58
^да аз примерно мога да плета др хора ама себе си е трудно

blondeVIP
06-15-2009, 19:01
. . ^Ии аз така. .а като я гледам мацката рак так и се изплете, аз седях 20 минути пред огледалото и нищо не направх ;xx :?

Slave4You
06-15-2009, 21:21
Аз току що си направих, ама на нищо не прилича :D Успях на петия път може би, така че не се отказвай. Просто започваш отгоре като нормална плитка, и преди сплитането на всеки кичур вземаш от съответната страна по още един, като го добавяш към предния. Уф трудно се обяснява, аз за първи път го видях в едно списание преди много години. Помня, че се мъчех да си сплитам куклите :D :D

BoCupycake
06-15-2009, 22:09
Искам да се сплета на рибена кост, та после да ми се начупи косата - да, ама като не знам как / и майка ми не може/. Винаги съм искала да се сплета така, следователно, ако можете - помагайте със обяснение, снимки,видео и ... т.н. :oops:
И с обикновенни плитки ще ти се получи чупливия ефект. :)

lipstik
06-16-2009, 08:20
На други хора мога да плета(не се получава много гладко,но пак става)ама на себе си ми е трудно.Трябва доста да се поопражняваш.

bori96
07-09-2009, 11:11
Ами аз те съветвам да помолиш някой (приятел, роднина ... ), който може да те направи. Колкото до накъдрянето на коса - става с по-едри плитки и с маша :wink: