PDA

View Full Version : Според вас ?

BarbieIf
06-15-2009, 19:50
Значи вто я моята история:
Има едно момче, което си има сериозна приятелка от доста време, горе долу година.Ние с него от около половин година се виждаме, има някакво сексуално привличане между нас и си прекарваме супер.Секса е него ми доставя голямо удоволствие.И не съм била с друг освен с него през тази половин година.Не знам много за приятелката му.Според вас това нормално ли е, при положение, че тя сигурно му дава това , от което има нужда?Защо го прави с мен ?!

suitable
06-15-2009, 19:52
Защото е модерно.. Иначе може ти да го привличаш повече, но да не иска да разваля връзката си.. свикнал е с това, което има в момента и не иска да се разделя с никого..

summerlove66
06-15-2009, 20:13
Защото е модерно.. Иначе може ти да го привличаш повече, но да не иска да разваля връзката си.. свикнал е с това, което има в момента и не иска да се разделя с никого..
+++

Vichko0o
06-15-2009, 21:00
Защото ти си тъпа селска пу*ка, която не уважава чуждото, а той е деградирал малоумник, който не знае какво иска и какво търси и само наранява хората !

banbina
06-15-2009, 21:57
защото е свикнал да получава и двете ви когато си поиска...защо да бъде само с една когато може да е с двете 8-) 8-) и все пак аз не бих могла да си се представя на твое място,не знам дали ще мога да деля някого така,но ти все пак не споменаваш нищо за чувства,така че забавлявай се,ако това искаш :D :grin:

Lysit0
06-16-2009, 04:18
Така е.

hottie
06-16-2009, 06:59
Щом го прави нещо му липсва и не е задължително проблема да е в мацката му. Може просто да не е готов да се обвърже толкова сериозно, че да се ограничи до едно момиче.

gabi7u
06-16-2009, 07:02
+

NeZaPoznat
06-16-2009, 07:33
Значи вто я моята история:
Има едно момче, което си има сериозна приятелка от доста време, горе долу година.Ние с него от около половин година се виждаме, има някакво сексуално привличане между нас и си прекарваме супер.Секса е него ми доставя голямо удоволствие.И не съм била с друг освен с него през тази половин година.Не знам много за приятелката му.Според вас това нормално ли е, при положение, че тя сигурно му дава това , от което има нужда?Защо го прави с мен ?!

Пу*чица !! Кво му плащаш :D

stratega
06-16-2009, 11:56
защото няма приятелка!

MarkKnight
06-16-2009, 12:15
Защото е модерно.. Иначе може ти да го привличаш повече, но да не иска да разваля връзката си.. свикнал е с това, което има в момента и не иска да се разделя с никого..Да ти имам и модата !

Punisherrr
06-16-2009, 12:47
Защото ти си тъпа селска пу*ка, която не уважава чуждото, а той е деградирал малоумник, който не знае какво иска и какво търси и само наранява хората !

Леко грубичко се получи,но пък вярно :smt102 ;-)

monincetyyy
06-16-2009, 14:55
Мда... или просто не му пука за никой и си прави кефа на ваш гръб :-D

SpOrTs_GiRl
06-16-2009, 18:38
защото е свикнал да получава и двете ви когато си поиска...защо да бъде само с една когато може да е с двете 8-) 8-) и все пак аз не бих могла да си се представя на твое място,не знам дали ще мога да деля някого така,но ти все пак не споменаваш нищо за чувства,така че забавлявай се,ако това искаш :D :grin:
Йеп.. Той пича си те използва яко. Интересно ми е ти как би се почувствала ако имаше сериозен приятел от цифра време и разбереш, че през половината от връзката ви той е спал и с друга? .. Или с повече .. Да не мислиш, че си единствена? Опа .. да не мислиш, че сте само двете? 8-) .........................

peteto_love
06-16-2009, 20:00
Как може да позволяваш да те използва? Дори и да не го обичаш,заслужаваш ли това,а приятелката му? Той просто си играе и с двете Ви..Но разликата е в това,че ти знаеш , а тя не..Според мен не си заслужава подобна връзка,щом няма любов и тръпка....

summerlove66
06-16-2009, 20:04
:D :D Що бе ?! .. Може пък и авторката на темата да си го използва :) .. Не споменава за чувства , но щом продължават явно има страст :) ..