View Full Version : да го махам ли
помощ мили мой
На скоро си сложих сърфеис м-ду гардите сега се е зачервила едната дупка доста мажа го с гентамицин и още едно лекарство и го чистя с кислородна вода ама не се оправя на 5 дена е :( какво да правя :(
YaNcHeToOo
06-16-2009, 08:42
Отиди на лекар!
BoCupycake
06-16-2009, 10:18
Спри гентамицина.Промивай само с кислородна вода,ако не мине го махай.Макар,че 5ти ден нормално е да е зачервено...на някой им зараства по-бавно от други.
Nadelina
06-16-2009, 10:24
Аз може да изглеждам много невежа, но какво е сърфейс?
Повърхностен пиърсинг :)
TheBeliever
06-16-2009, 10:45
Повърхностен пиърсинг :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/Surface_piercing_back.jpg
http://i226.photobucket.com/albums/dd145/LOVESPARROW_01/SwirlSurfacePiercing.jpg
http://z.hubpages.com/u/105452_f248.jpg
http://www.surface-piercing.engineeringdreams.com/Surface-Piercing-1.jpg
Ето и малко нагледни примери.
А към авторката: почакай малко и не спирай да го промиваш. Този вид манипулации изисква повече време за заздравяване. Но ако искаш отиди в студиото, където си го направила, да ти кажат след колко време горе долу ще се оправи, за да си спокойна.
И един въпрос - къде ти го направиха и колко ти струваше?
40 лв. при хирург :) тя ми предписа едно мазило ама то не помага маи то прецака нещата даже ....утре сигурно ще ида пак при нея да видим кво ще правя :( Тя е слагала много повърхностни следователно трябва да и се е случвало :( супер съм панирана
прилоша ми само от примерите а ако го видя възпалено ши ма свестяват с чесън.
иначе защо не го разкараш и то ще си зарастне
С каква обеца си?Трапецовидна,биопласт?
Дали не е от обецата?
Nadelina
06-16-2009, 15:48
Съжалявам, че пак пиша я темата без да мога да помогна, но вижте какъв човек намерих :
http://www.lekar.bg/uploads/images/22.jpg
не мисля,че точното определение е човек :shock: :shock: :shock:
FuCkInBuBbLeGuM
06-16-2009, 15:50
Съжалявам, че пак пиша я темата без да мога да помогна, но вижте какъв човек намерих :
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :smt078
Човек като човек.Не виждам с какво е по различен.Просто има малко повече "украшения" по лицето.Мен лично ме радва адски много :)
BoCupycake
06-16-2009, 16:00
Човек като човек.Не виждам с какво е по различен.Просто има малко повече "украшения" по лицето.Мен лично ме радва адски много :)
Не виждаш с какво е по-различен?Ама ти сериозно ли? :-o
Тези импланти са ужасни...за да си причиниш такова нещо тря'я да имаш някво извратено подсъзнание.Не е нормално,просто.
Тези импланти са ужасни...за да си причиниш такова нещо тря'я да имаш някво извратено подсъзнание.Не е нормално,просто.
Ако имаше свестен човек в България, който да се занимава с това бих се подложила на процедурата след 2 години :)
BoCupycake
06-16-2009, 16:05
Ако имаше свестен човек в България, който да се занимава с това бих се подложила на процедурата след 2 години :)
Различни хора,различни виждания и интереси.
Теб ти харесва,мен не.За мен е извратено за теб не.
Съдба. :)
С каква обеца си?Трапецовидна,биопласт?
Дали не е от обецата?
трапецовидна
аз говорих с таз дет ме дупчи накара ме да си купя Иода септ маз 10 % и ако до петък не се оправи с много промивки и компреси почвам хапчета :o ня се предам в краен случеи махам и чакам да зарасне и дупча пак 8-)
бахти тая обеца ми излезна златна 8-)
Wrathchild
06-16-2009, 16:13
Сърфейсът НЕ Е постоянен пиърсинг. Той е до време, вече колко ще е то, зависи от организма.
Не ходи на лекар. Отиди при някой, който прави пиърсинг, те са учили ТОЧНО за това (да, и те учат, за да имат лиценз и да го правят, иначе ще стане лошо) и няма да има недоразумения, каквито са се случвали при ходене на лекар заради пиърсинг.
BoCupycake
06-16-2009, 16:13
Какви хапчета бре,момиче? :-o
Стига си я цапотила с разни глупости.Казах ти спри гентацимина,може той да я е раздразнил.Антибиотик е,така или иначе след 2 дена трябва да го спираш.Нали каза,че ти е 5-ти ден с него.
Я,я снимай от близо да видя к'во и има толкова?А,боли ли те?
Сърфейсът НЕ Е постоянен пиърсинг. Той е до време, вече колко ще е то, зависи от организма.
Не ходи на лекар. Отиди при някой, който прави пиърсинг, те са учили ТОЧНО за това (да, и те учат, за да имат лиценз и да го правят, иначе ще стане лошо) и няма да има недоразумения, каквито са се случвали при ходене на лекар заради пиърсинг.
жената при която ходя има лиценз за пиерсинги и прави такива от години мои приятели и познати са си правили при нея всевазможни неща така че знае какво прави :)
а за хапчетата говорила съм с момичета които повърхностни на различни места и са пили антибиотици точно заради възпаления
първата ти грешка е била, че си се пробила при херург. За правенето на пиърсинги си има специални професионални пиърс студия, в които бачкат пиърсъри. Другото, което е - нормално е да ти е зачервено, едва от 5 дена имаш обицата. Кислородната вода може да ти е леко агресивна , ако искаш до няколко дена я смени с физ.р-р, гентамецина също го понамали. А и нали знаеш, че това е повърхностен пиърсинг - т.е. няма да ти е завинаги....може да издържи месец, може и година според зависи.
пп:лудо момиче кви хапчета те гонят?!?!?!
ох отчаяхте ме секи казва различно :-o накрая ще спра сичко и ще оставя да се оправя сама ако не се оправи я свалям
ПП ще ви пиша резултата 8-)
Еми като си рядко проста и го правиш при хирург си имай проблеми. Ама по-добре го махни, че и без това е много грозно направен, както видях в темата за снимките 8-)
pandaMASSACRE
06-16-2009, 20:09
АБЕ ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ?
това не е обикновен пиърсинг И СЕ ПРАВИ ПРИ ХИРУРГ!
пиърсинг ли е -> прави се при пиърсър ;)
Само давам пример с моя пиърс между циците, който правих при пиърсър, на третия ден беше абсолютно здрав и издържа година като изглеждаше перфектно.
всичко е до кожата :) аз съм с чувствителна кожа затова имам проблеми :) а дали ми седи добре или не няма значение правя го заради себе си
pandaMASSACRE
06-16-2009, 20:28
принципно такива се правят при хирург.и имплантите също.
pandaMASSACRE
06-16-2009, 20:48
мисли си каквото щеш.
BoCupycake
06-17-2009, 17:35
Наистина зависи много от това каква е кожата на човек.Моята не е от чуствителните и преди когато съм си правила пиърсинг и сама и в студио,не съм имала проблеми.Така,че... =)
Jamalska
06-17-2009, 18:04
Лелеее,какви болни мнения прочетох.Ше взема да ида при зъболекаря да ми дупчи езика...хахаха или като оня лекар,дето за да сложи обица на пъпа рязал пъпа и после го зашил.
По темата...на мен ми се случи веднъж с обицата м/у гърдите...беше вече на почти година,не я бях мазала с нищо от първите й две седмици и изведнъж се зачерви, поду, болеше ме даже като мръдна...Мазах я една вечер с гентамицин и на следващата сутрин беше всичко окей...
Кой лекува дупки с хапчета?!малеее
guinessgirl
06-17-2009, 18:13
следващ път се дупчи при пиърсър :)
...за да си причиниш такова нещо тря'я да имаш някво извратено подсъзнание...
Защо пък подсъзнание? И съзнание е достатъчно и дори не е нужно да е извратено. Просто различен поглед върху нещата...