Влез

View Full Version : Когато той си имаше гадже

Alex4o0o
06-16-2009, 10:52
Здравейте,искам да ви помоля за помощ:
Влюбих се в едно момче на едно зелено училище тази година.Много го харесвах и му правех намеци,обаче се оказа че той има гадже.Сега вече са скъсали,но той ме мрази защото според него когато е бил с нея аз със се "натискала" и сега не може да ми прости...а аз немога да живея без него!!моля ви кажете ми какво да правя! Опитвала съм да забравя за него но не става!! 8-[

shadow4e
Пиши описателни заглавия.

Hilary_
06-16-2009, 10:54
хах и за какво да се бориш за момче, което не те търпи? Има ли смисъл... :? След като не е разбрал каква си няма смисъл ... момчетата извадят ли си едно мнение трудно можеш да им го промениш ... :? Случвало ми се е ... даже и сега ми се случва ... :? Уверила съм се, че това е излишна загуба на нерви без да има смисъл... насочи вниманието си върху някое друго момче... няма незабравими момчета... има незабравими спомени ... :wink:

Alex4o0o
06-16-2009, 11:04
Да права си...обаче забравих да кажа че той понякога се държи добре с мен,говорим си разни неща,веднъж дори се прибирахме заедно,а друг път все едно изобщо не ме познава!!И когато реша вече да не ми пука той идва усмихва ми се и всичко again...:x :x

Hilary_
06-16-2009, 11:05
Да права си...обаче забравих да кажа че той понякога се държи добре с мен,говорим си разни неща,веднъж дори се прибирахме заедно,а друг път все едно изобщо не ме познава!!И когато реша вече да не ми пука той идва усмихва ми се и всичко again...:x :x
... ахахаха колко познатоо ... :lol: Аз съм горе долу по същия начин .. :? Ами той не знае какво иска... зарежи го не се занимавай с него ... само ядове ще си навлечеш .. :? И за кво... за оня дето духа ... :?

NeZaPoznat
06-16-2009, 11:39
Здравейте,искам да ви помоля за помощ:
Влюбих се в едно момче на едно зелено училище тази година.Много го харесвах и му правех намеци,обаче се оказа че той има гадже.Сега вече са скъсали,но той ме мрази защото според него когато е бил с нея аз със се "натискала" и сега не може да ми прости...а аз немога да живея без него!!моля ви кажете ми какво да правя! Опитвала съм да забравя за него но не става!! 8-[

shadow4e
Пиши описателни заглавия.

Стипца се че си му се натискала ??!! Брех какъв обидчив бил !! Зае*и !Да стои на сухо !!!! :?

Lysit0
06-16-2009, 11:44
Не мисля,че ти си виновна за раздялата им.Неможе приятелката му да го е зарязала само за това,че някое друго момиче му се натиска,виж,ако и той те е свалял това вече е друг въпрос.Той си е виновен.Можеш единствено да поговориш с него,но мисля ,че няма смисъл.

MarkKnight
06-16-2009, 12:21
Кога беше момента когато реши не можеш за живееш без него?След коя водка по точно?

selens
06-16-2009, 13:01
Пффф 8-) Така като му се молиш най-много да те мине и толкова :-D

RaZzer
06-16-2009, 13:02
Ако трябва да съм честен, твоето поведение - да му се натискаш при положение, че си има приятелка - не е от най-положителните и изглежда, че той все още таи някви чувства към нея, щом ти се сърди за това... Моят съвет е да поостанеш малко в страни за известно време и да му дадеш шанс сам да прецени дали ще се събира с приятелката си, или ще продължава напред... И ако реши второто - тогава ти си на ход :)

Aicken
06-16-2009, 13:03
я го виж ти! обидил се че му се натискат , да ходи да гледа порн тогава

Alex4o0o
06-16-2009, 13:04
амм само да кажа че аз наистина не съм се натискала а и незнаех че са гаджета...а и не са скасали заради мен той много я харесваше а тя го използваше за да накара бившия си да ревнува (това мойто си е чиста сапунка) :?

NeZaPoznat
06-16-2009, 13:06
амм само да кажа че аз наистина не съм се натискала а и незнаех че са гаджета...а и не са скасали заради мен той много я харесваше а тя го използваше за да накара бившия си да ревнува (това мойто си е чиста сапунка) :?

Ако може и мен да ме използува ..... ставам :-o ще се прежаля :-o

sasha_90
06-16-2009, 13:07
Няма смисъл.Продължи напред.Не ти трябва момче,което буквално,се сърди за глупости.

Wrathchild
06-16-2009, 16:07
Не си се опитвала достатъчно (да го забравиш).
Отиди и му кажи, че когато си му се 'натискала', не си знаела за гаджето му.

XTREMEFREERIDE
06-16-2009, 16:16
Кога беше момента когато реши не можеш за живееш без него?След коя водка по точно?

+ :?

DevilWish
06-16-2009, 16:37
Айде моля ти се, нямаш ли си достойнство, та ще тичаш подир него при полужение, че той не те понася?!

lipstik
06-16-2009, 16:41
Като не те иска не му се натискай повече.

Punisherrr
06-16-2009, 17:39
обаче се оказа че той има гадже.

Сега са скъсали,но той ме мрази защото когато е бил с нея аз съм се "натискала" и сега не може да ми прости...

а аз немога да живея без него!!

Само аз ли усещам колко нелепо е всичко това 8-) ...
я се стягай...

Take_That
06-16-2009, 18:04
хах и за какво да се бориш за момче, което не те търпи? Има ли смисъл... :? След като не е разбрал каква си няма смисъл ... момчетата извадят ли си едно мнение трудно можеш да им го промениш ... :? Случвало ми се е ... даже и сега ми се случва ... :? Уверила съм се, че това е излишна загуба на нерви без да има смисъл... насочи вниманието си върху някое друго момче... няма незабравими момчета... има незабравими спомени ... :wink:

++++

yahhooo
06-16-2009, 19:30
Ти НЕ можеш да живееш без него? Ами досега как си живяла

flowerlina
06-16-2009, 19:37
А бе мен, ако питаш въобще не се занимавай