View Full Version : Когато той си имаше гадже
Alex4o0o
06-16-2009, 10:52
Здравейте,искам да ви помоля за помощ:
Влюбих се в едно момче на едно зелено училище тази година.Много го харесвах и му правех намеци,обаче се оказа че той има гадже.Сега вече са скъсали,но той ме мрази защото според него когато е бил с нея аз със се "натискала" и сега не може да ми прости...а аз немога да живея без него!!моля ви кажете ми какво да правя! Опитвала съм да забравя за него но не става!! 8-[
shadow4e
Пиши описателни заглавия.
хах и за какво да се бориш за момче, което не те търпи? Има ли смисъл... :? След като не е разбрал каква си няма смисъл ... момчетата извадят ли си едно мнение трудно можеш да им го промениш ... :? Случвало ми се е ... даже и сега ми се случва ... :? Уверила съм се, че това е излишна загуба на нерви без да има смисъл... насочи вниманието си върху някое друго момче... няма незабравими момчета... има незабравими спомени ... :wink:
Alex4o0o
06-16-2009, 11:04
Да права си...обаче забравих да кажа че той понякога се държи добре с мен,говорим си разни неща,веднъж дори се прибирахме заедно,а друг път все едно изобщо не ме познава!!И когато реша вече да не ми пука той идва усмихва ми се и всичко again...:x :x
Да права си...обаче забравих да кажа че той понякога се държи добре с мен,говорим си разни неща,веднъж дори се прибирахме заедно,а друг път все едно изобщо не ме познава!!И когато реша вече да не ми пука той идва усмихва ми се и всичко again...:x :x
... ахахаха колко познатоо ... :lol: Аз съм горе долу по същия начин .. :? Ами той не знае какво иска... зарежи го не се занимавай с него ... само ядове ще си навлечеш .. :? И за кво... за оня дето духа ... :?
NeZaPoznat
06-16-2009, 11:39
Здравейте,искам да ви помоля за помощ:
Влюбих се в едно момче на едно зелено училище тази година.Много го харесвах и му правех намеци,обаче се оказа че той има гадже.Сега вече са скъсали,но той ме мрази защото според него когато е бил с нея аз със се "натискала" и сега не може да ми прости...а аз немога да живея без него!!моля ви кажете ми какво да правя! Опитвала съм да забравя за него но не става!! 8-[
shadow4e
Пиши описателни заглавия.
Стипца се че си му се натискала ??!! Брех какъв обидчив бил !! Зае*и !Да стои на сухо !!!! :?
Не мисля,че ти си виновна за раздялата им.Неможе приятелката му да го е зарязала само за това,че някое друго момиче му се натиска,виж,ако и той те е свалял това вече е друг въпрос.Той си е виновен.Можеш единствено да поговориш с него,но мисля ,че няма смисъл.
MarkKnight
06-16-2009, 12:21
Кога беше момента когато реши не можеш за живееш без него?След коя водка по точно?
Пффф 8-) Така като му се молиш най-много да те мине и толкова :-D
Ако трябва да съм честен, твоето поведение - да му се натискаш при положение, че си има приятелка - не е от най-положителните и изглежда, че той все още таи някви чувства към нея, щом ти се сърди за това... Моят съвет е да поостанеш малко в страни за известно време и да му дадеш шанс сам да прецени дали ще се събира с приятелката си, или ще продължава напред... И ако реши второто - тогава ти си на ход :)
я го виж ти! обидил се че му се натискат , да ходи да гледа порн тогава
Alex4o0o
06-16-2009, 13:04
амм само да кажа че аз наистина не съм се натискала а и незнаех че са гаджета...а и не са скасали заради мен той много я харесваше а тя го използваше за да накара бившия си да ревнува (това мойто си е чиста сапунка) :?
NeZaPoznat
06-16-2009, 13:06
амм само да кажа че аз наистина не съм се натискала а и незнаех че са гаджета...а и не са скасали заради мен той много я харесваше а тя го използваше за да накара бившия си да ревнува (това мойто си е чиста сапунка) :?
Ако може и мен да ме използува ..... ставам :-o ще се прежаля :-o
sasha_90
06-16-2009, 13:07
Няма смисъл.Продължи напред.Не ти трябва момче,което буквално,се сърди за глупости.
Wrathchild
06-16-2009, 16:07
Не си се опитвала достатъчно (да го забравиш).
Отиди и му кажи, че когато си му се 'натискала', не си знаела за гаджето му.
XTREMEFREERIDE
06-16-2009, 16:16
Кога беше момента когато реши не можеш за живееш без него?След коя водка по точно?
+ :?
DevilWish
06-16-2009, 16:37
Айде моля ти се, нямаш ли си достойнство, та ще тичаш подир него при полужение, че той не те понася?!
Като не те иска не му се натискай повече.
Punisherrr
06-16-2009, 17:39
обаче се оказа че той има гадже.
Сега са скъсали,но той ме мрази защото когато е бил с нея аз съм се "натискала" и сега не може да ми прости...
а аз немога да живея без него!!
Само аз ли усещам колко нелепо е всичко това 8-) ...
я се стягай...
Take_That
06-16-2009, 18:04
хах и за какво да се бориш за момче, което не те търпи? Има ли смисъл... :? След като не е разбрал каква си няма смисъл ... момчетата извадят ли си едно мнение трудно можеш да им го промениш ... :? Случвало ми се е ... даже и сега ми се случва ... :? Уверила съм се, че това е излишна загуба на нерви без да има смисъл... насочи вниманието си върху някое друго момче... няма незабравими момчета... има незабравими спомени ... :wink:
++++
Ти НЕ можеш да живееш без него? Ами досега как си живяла
flowerlina
06-16-2009, 19:37
А бе мен, ако питаш въобще не се занимавай