View Full Version : kajete mi 4e e luja
mislq 4e tova koeto mi kaza edna fr ne e vqrno no vse pak da pitam (nqma da me zaboli :D) ta taka kaza 4e ako se pravi sex bez prezervatif i dvamata sa si zdravi pak mojelo da se hvane spin :D napisano e purvobitno no prosto iskam vuzmojno nai burzo da re6im spora :D mislq 4e ne e vuzmojo nali pri polojenie 4e sa zdravi ?!
D3NG3rZ0N3
06-16-2009, 13:32
И двамата, ако не сте на по 10-11 години па на...
Ако и двамата сте девствени няма да хванете болести,но ако дори единия не е по добре с презерватив.
Проблемът е, че симптомите на някои полово-предавани болести не се разкриват веднага, а след месеци, понякога дори години. Тоест може да си изглеждаш здрав и да мислиш че си, пък всъщност да не е така. Но ако двама души са напълно здрави (медицински доказано) няма как да си предадат един на друг болест предавана по полов път.
Ако нито един от двамата партньори не се е излагал на опасност от заразяване, следва да приемем че и двамата са здрави и не могат да се заразят един - друг, но ако единият от тях се е излагал на такава опасност и след това не се е тествал, съществува риск да е заразен и да не го знае и следователно да предаде заболяването на партньора си.
Все пак всякакви полови контакти по-добре с презерватив, най-малко поради риска от забременяване, освен ако един от двамата не е 100% стерилен, а се съмнявам да има много такива случаи.
Ilikeliljon
06-16-2009, 13:44
При конкретно зададения въпрос, отговора е НЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО. Ако и двамата сте здрави няма как да хванете спин, ако го правите без презерватив (освен ако някой от двамата не е заразен, но тогава не сте здрави). Така че пак казвам при така зададен въпрос, отговора е този :) :)
NeZaPoznat
06-16-2009, 13:49
mislq 4e tova koeto mi kaza edna fr ne e vqrno no vse pak da pitam (nqma da me zaboli :D) ta taka kaza 4e ako se pravi sex bez prezervatif i dvamata sa si zdravi pak mojelo da se hvane spin :D napisano e purvobitno no prosto iskam vuzmojno nai burzo da re6im spora :D mislq 4e ne e vuzmojo nali pri polojenie 4e sa zdravi ?!
мисля 4е това което ми каза една фр не е вярно но все пак да питам (няма да ме заболи ) та така каза 4е ако се прави секс без презерватиф и двамата са си здрави пак можело да се хване спин написано е пурвобитно но просто искам вузможно наи бурзо да ре6им спора мисля 4е не е вузможо нали при положение 4е са здрави ?!
:-D :-D :-D :-D
Това ми хареса ! Льош новост - както би казал онзи от Ало Ало :lol: :lol:
Кирилицата е задължителна !