Влез

View Full Version : Какви са отзивите от ВТУ ?

mrysnika
06-16-2009, 13:35
Искам да ви питам-тъй като водим спорове, има ли ниво във Великотърновския университет или си е едно ''село'', защото някои казват, че нивото било много ниско, че хората там били селяни, че не били културни, че нивото на преподаване не било на ниво, особено в сравнение със СУ. Има ли хора, които учат там и доволни ли са ? Искам повече разкази за университета, защото аз имам познати, които са доволни ! Вие какво сте чували за ВТУ ?

mynichka
06-16-2009, 16:58
Брат ми, братовчедка ми завършиха във ВТУ и си е на ниво!!

strong
06-16-2009, 20:58
Искам да ви питам-тъй като водим спорове, има ли ниво във Великотърновския университет или си е едно ''село'', защото някои казват, че нивото било много ниско, че хората там били селяни, че не били културни, че нивото на преподаване не било на ниво, особено в сравнение със СУ. Има ли хора, които учат там и доволни ли са ? Искам повече разкази за университета, защото аз имам познати, които са доволни ! Вие какво сте чували за ВТУ ?
Това е възможно най-тъпия ВУЗ у нас! Мн е зле, пълни олигофрени са там..Изборът е твой...

mrysnika
06-16-2009, 21:04
Това е възможно най-тъпия ВУЗ у нас! Мн е зле, пълни олигофрени са там..Изборът е твой...
На какво основание го казваш ? Имаш ли доказателства или... ?

strong
06-16-2009, 21:08
На какво основание го казваш ? Имаш ли доказателства или... ?
Ами само като им погледнеш сайта и разбираш за какво става въпрос, намира се "на гъза на географията", миналата година имаше масово купуване на изпитите по бг и нз си още кво....пък съм чувал от хора, че е мн зле....Ти си решаваш...

mrysnika
06-16-2009, 21:17
И какво значи ''много зле'' ? Така просто казано, нищо не означава ! Разкажи нещо ! Дай пример. Иначе няма тежест.

jon
06-17-2009, 09:51
доста хора познавам който след завършването си там са си намерили доходна и стабилна работа (зависи от специалноста разбира се) всички са доволни...а в София са дори и по-подкупни спокойно...!!!!!!!!

Loshotia
06-17-2009, 09:58
За да изискваш ниво, трябва да има с какво да го сравняваш. Но след като и в СУ падна невъзможно много нивото и се чуват всякакви гадости за най- престижния университет в България, мисля, че за ниво не може да се говори. 90% от академичното образование си е в крайна сметка самоподготовка, така че дали ще учиш в ВТУ или ЮЗУ, важното е, че ще вземеш диплома.

Ivalinka
06-17-2009, 15:26
ами изпитът им по английски беше много труден (както се и очаква,ест.)
за подкупност...това го има навсякъде. няма какво да се коментира изобщо. иначе какво означава ''пълни олигофрени са там.'' и ''хората там били селяни,'' ??
отиди, виж, после приказвай :)

Ivalinka
06-17-2009, 15:28
за изпита говоря според сведенията на тези, които са се явили. аз лично не съм.