View Full Version : Може ли всички да са такива...
големи кyрви, неска направо скапан ден, всички са куpви.... дайте ми ракия да удавя мъката...
Ilikeliljon
06-16-2009, 18:11
:D :D :D Някой май се е спекал от лошо преживяване :) :)
Take_That
06-16-2009, 18:14
Еее, tuzaro, не очаквах да го чуя от теб ..... 8-)
що пък не,прав е човека,сите момичета,станаха курви,сяка гледа парите,сяка е лигава и с тонове грим,къде са нормалните момичета,има но са съвсем малко :-x :-x :-x
горкия бат Тузаро... коя те прецака ?
неска една даскалка ми дигна кръвното и нещо ми стана гадно после... сите са куpви...
големи кyрви, неска направо скапан ден, всички са куpви.... дайте ми ракия да удавя мъката...
Слънце, бих ти дала ракия, но Пловдив си ми е далечко. Иначе си прав. В случая искаш подркрепа нали - всички сме курви. Такъв е живота. Всеки вече гледа само собствената си изгода. Удави си мъката, наспи се и утре почни на чисто. ;)
що пък не,прав е човека,сите момичета,станаха к**ви,сяка гледа парите,сяка е лигава и с тонове грим,къде са нормалните момичета,има но са съвсем малко :-x :-x :-x
тука са :D ...иначе наистина вече повечето гледат парите ии колко е по хубаво момчето :? аа колкото до тоновете грим...нека ги слагат ама да видим как ще изглеждат на 30-40 ... като на 50-60 :D малко сме теа дет не сме к**ви...ии се повече намалявяме :?
JoeBanana
06-16-2009, 18:40
Не вярвайте, когато кажат:
"Мъжете никога не плачат!"
През стиснати до болка зъби
ридаят те, дори без сълзи.
Сълзите на мъжа са редки,
като във мида перли крехки.
Затуй са дваж по-скъпоценни,
че не за тях мъжът роден е.
got2Bthe1
06-16-2009, 19:08
брато ела в София иам си тука рачия , водка , уиски , узо абе квот ти душа иска...:)
MiLGaR0sSa
06-16-2009, 19:16
Вие път откога се запознахте с всички момичета?Айде и ние да не почнем с "всички момчета са........" :?
EarthShaker
06-16-2009, 19:26
кво като са курви :D за момента мога само да се радвам, по-натам ше го мислим :D
Като си харесваш само курви кво очакваш.. хахаа :lol:
Да не те е прецакала някоя бе пиленце :D Ела да те утеша .. 8-) :-D
emily_1234
06-17-2009, 18:06
Ми, извинявай ама от това, което съм чела и ти не си от най примерните ( последно помня, че искаше да се забиваш с 3-4 момичета на няква екскурзия ама май много ти харесвала даскалката, че ако тя ти пуснела) Ти кво си в такъв случай- мъжка курва ?!
Не,не са всички момичета такива 8)
За сега тези, които не са курви остават мит.
Mr_Crowley
06-18-2009, 10:15
Да не ти пука... 8) 8) 8)
slun4ice_90
06-18-2009, 10:15
Сам си го правиш,не се оплаквай! :wink:
tuzaro ела до ЧеРнОбИл ще черпа една водка да удавиш мъката :smt006
mechtaq_za_teb
06-22-2009, 04:33
Вие път откога се запознахте с всички момичета?Айде и ние да не почнем с "всички момчета са........" :? +1
sladkish_14
06-22-2009, 04:34
Ти все по такива ходиш .. нормално е такива да намираш .. 8-)
dimitar_ak
06-22-2009, 05:44
що пък не,прав е човека,сите момичета,станаха к**ви,сяка гледа парите,сяка е лигава и с тонове грим,къде са нормалните момичета,има но са съвсем малко :-x :-x :-x
На база колко жени правиш този извод? На 1-2 дето са ти ХХХ майката ли? Знаеш ли още колко свестни момичета има и е нужно само да се огледаш за да ги видиш? И аз познавам абсолютни кучки и то не една, но не казвам, че всички са такива
valdesbg
06-22-2009, 05:50
дайте ми ракия да удавя мъката...
Те тука е истината, кво ни лъжеш че жени са виновни.. :)
Сипи по едно и така, наборе :)