View Full Version : Защо не иска..
Ne_Znaesh
06-16-2009, 19:05
Здравейте :)
Аз съм на 16 god, а приятеля ми е на 21. Съвсем наскоро започнахме да правим секс (аз бях девствена), но проблема е, че той отказва да го правим с предпазни мерки! До сега сме го правили само 2 пъти като и двата пати успя да ме навие, че всичко ще е точно и аз глупачката се съгласих. А на сутринта като стана си бия главата в стената от притеснения! Говорех с него на тая тема като той изрично ми каза, че не иска да става баща все още и да не се притеснявам. Но аз си държа на моето и казвам, че искам да го правим с предпазни мерки без значение неговите намерения!
Та...ето днес пак има веротност да го направим, но как да му кажа без да стигаме до скандал и цупене от негова страна, че ме притеснява това нещо???
voidwalker
06-16-2009, 19:09
е че какво как. директно и направо на въпроса. иначе ако му имаш доверие че няма да ти лепне нещо мини на противозачатъчни. хем той няма да разбере. хем ти си спокойна.
monincetyyy
06-16-2009, 19:19
Щом ти държиш на предпазните мерки (евала за което) просто си стой зад принципите! Аз лично първо бих поговорила с него и ако нищо не излезе от разговора просто бих отказала секс.. Ако той не се замисли малко за тфоите притеснения си прави извода колко му пука :) Това е моето мнение :) А тфа за сигурността... чесно казано аз на никой вяра нямам.. като се има в напредвид това че венерическите болести личат само при момичетата защото мъжете са само преносители на повечето от тях, той няма да има никакви външни признаци и ще е сигурен в себе си.. а дали ще е прав?..
Ilikeliljon
06-16-2009, 19:33
Виж моето момиче, щом искаш с предпазни мерки, дръж на това, ако той те отреже заради това, значи не те харесва. Защото това е дребно нещо, да му откажеш да го правите без презерватив. Така че се стягай и му отказвай. Иначе ако имаш въпроси пиши на лично :) :)
ivcheto1
06-16-2009, 19:36
кажи му, че ако иска да го правите да бъде с прзарветив, ако не....
Extremescream
06-16-2009, 20:04
You have the pussy,so you make the rules-колкото и банално да звучи.
Или го правите с кондом,или не го правите изобщо.
peteto_love
06-16-2009, 20:09
Без предпазни средства не му пускай..С тях,ще си спестиш мн главоболия...Щом ти е казал,че не иска да е баща,какво толкова се е запънал да е без презервативи? Това,че мислиш за здравето и сигурността си е хубаво...Дръж на своето...
crazydaisy
06-17-2009, 08:56
ob6to vzeto i toi ne e na kompetentna vyzrast za da vzema re6eniqta vmesto teb i da mu se doverqva6. na okolo 20g vsi4ko e hormoni. momi4etata sa uqzvimi na tema romanti4na lubov i lesno se manipulirat. sigurna sym 4e dokato ti si predstavq6 kak se celuvate nejno i toi ti 6epne na u6ence 4e si nai krasivoto mu cvete - priqtelq ti si misli kak da te obyrne na zadna ili ne6to ot sorta...postavi si tvyrdo ultimatuma,momi4e! taka 6te proveri6 i 4uvstvata mu. jelaniqta v sexa trqbva da sa vzaimni ina4e ne e priqtno. taka po4vat i problemite. ti si o6te malka i edva li 6te ti e poslednata lubov. taka 4e ako ne se polu4ava , davai napred , ne pravi kompromisi sas sebe si za ne6to koeto ne si zaslujava. po-dobre ujasen krai otkolkoto ujas bez krai. vslu6ai se v sebe si i nqma da syjalqva6... :) :smt058
NeZaPoznat
06-17-2009, 08:59
Здравейте :)
Аз съм на 16 god, а приятеля ми е на 21. Съвсем наскоро започнахме да правим секс (аз бях девствена), но проблема е, че той отказва да го правим с предпазни мерки! До сега сме го правили само 2 пъти като и двата пати успя да ме навие, че всичко ще е точно и аз глупачката се съгласих. А на сутринта като стана си бия главата в стената от притеснения! Говорех с него на тая тема като той изрично ми каза, че не иска да става баща все още и да не се притеснявам. Но аз си държа на моето и казвам, че искам да го правим с предпазни мерки без значение неговите намерения!
Та...ето днес пак има веротност да го направим, но как да му кажа без да стигаме до скандал и цупене от негова страна, че ме притеснява това нещо???
Явно не му пука за теб :?
kalpazanka
06-17-2009, 09:10
е че какво как. директно и направо на въпроса. иначе ако му имаш доверие че няма да ти лепне нещо мини на противозачатъчни. хем той няма да разбере. хем ти си спокойна.
Да започва от 16-годишна с противозачатъчните, не мисля, че е редно. Справка- трите статии в подписа ми.
Пиеш хапчета против забременяване,ако той неиска с презерватив.И какво значи,че НЕИСКА? Сам е казал,че неиска дете още,след като неиска дете ще го правите с презерватив.
Love_Boy
06-17-2009, 10:04
Тоя е абсолютен олигофрен!!!
Така е.Още повече,че не е някое лигаво тийнче.Ти не му пускай без,наистина ,защото следващата тема ще ти е ''бременна ли съм? ''.
Love_Boy
06-17-2009, 10:11
Така е.Още повече,че не е някое лигаво тийнче.Ти не му пускай без,наистина ,защото следващата тема ще ти е ''бременна ли съм? ''.
Точно изказване. Обаче освен опасността от бременност съществува и вероятността от заразяване с болести предавани по полов път.
Ако този комплексар (защото той за мене е комплексар) е чукал всичките си бивши без предпазни мерки е възможно да е носител на всякакви болести.
Абе скапана работа!!!!!!!!!
Най-добре ще е да го накараш да ходи да си направи изследвания,дали не е лепнал спин или някоя друга болест.Иначе ,ако и това неиска го зарежи и ти си направи,за да си сигурна,че си здрава.
golqmumnik
06-17-2009, 10:20
Заведи го на изследване за полово предавани болести,а ако всичко е наред се чукайте само с капут.Иначе той използва все още детския ти акъл,за да те манипулира лесно.
ами нз как се чувстваш на мен веднъж ми се е късал презерватил и то беше доста преди края и когато ми закъсня на щях да се самоубия тестове притеснения и нерви ! Обясни му че това те притеснява и че когато го правите така не можеш да те отпуснеш защото си мислиш само какви може да се последствията , че винаги може да стане гаф и то да е точно на вас :? бъди искренна че си изплашена и че не искаш да рискуваш ако трябва му кажи "или ще го правим с предпазни мерки или няма да го правим въобще " ако си готова да го кажеш , но си дръж са своето това е разумния път !
gLoRiToO
06-17-2009, 11:07
Сигурността е на първо място,дори и да се обичате няма нищто лошо в това да ползвате презерватив.И аз имах подобен проблем но с приятеля ми се разбрахме че ще си ползваме и така.Просто му казваш че се притесняваш и не можеш да се отпуснеш и така не изпитваш толкова голямо удоволствие и няма как да не те разбере...
не искал да става баща,ма и презерватив не иска,айде моля ти се и после сигурно ще каже че много държи на тебе и му е по-приятно без....къв е тоя и с кви очи те гледа,след като не мисли за вашата безопасност :o :o :o