View Full Version : Moмичета помагайте :|
rooftops
06-17-2009, 10:46
здр, правихме секс с приятелката ми.1 ден след половия акт я болеше вагината като седне на стол или където и да е, сега я боли вагината когато оринира, това нормално ли е, и ще отмине ли?Благодаря ви предварително.
Ако е бил първият и път ,което ти може и да не си разбрал,е напълно нормално.Или,ако прави от скоро секс.
rooftops
06-17-2009, 16:56
От скоро прави секс да, но това не и беше първият път.Благодаря ти много за отговора сега вече съм по-спокоен.
да не си я е*бал в дупката за пикаене? :? :lol:
boomboom
06-17-2009, 17:00
Презерватив използвахте ли?
Ако не, може да е инфекция нз.
BoCupycake
06-17-2009, 17:43
Може да я боли,ако е била прекалено "суха" по-време на акта.Ще и мине до няколко дена,но ако след това продължава да я боли наистина може да е инфекция,ако е нямало презерватив...и да иде да се прегледа.
hamacs563
06-17-2009, 19:26
Може да я боли,ако е била прекалено "суха" по-време на акта.Ще и мине до няколко дена,но ако след това продължава да я боли наистина може да е инфекция,ако е нямало презерватив...и да иде да се прегледа. А ако и няма нищо но продължава да я боли използвайте лубрикант и след време ще свикне щом от скоро е започнала :)
galenata
06-17-2009, 20:06
Ооо и мен ме е боляло след много див секс :D Не се притеснявайте.Ще й мине до ден-два :oops:
ei,az nz ama momcheto kaza che sled orinirane pak e imalo bolka,da ne e cistit :neutral:
при цистита обикновено изпитваш постоянна нужда да се изпишкаш,а когато го направиш пишкаш супер малко и доста боли...и се чустваш много некомфортно и не на мястото си постоянно :( :(
ei,az nz ama momcheto kaza che sled orinirane pak e imalo bolka,da ne e cistit :neutral:щом преди това я е боляло постоянно на дали . Но ако продължава да я боли още 1-2 дни трябва да отиде на преглед . Ако е цистит ще почва да я боли по силно и няма да има друг избор освен да отиде
rooftops
06-18-2009, 08:48
Хора ами ако е станала инфекция опасно ли е или ако е цистит?Ебати сега се претесних още повече :( Дано всичко е наред, аз днес не съм говорил с нея, но ще я питам пак.
ПС: Впрочем тя снощи ми каза, че не я боли точно вагината а над нея това гладкото там сещате се малко под пъпчето..
ако е цистит ще отиде ще и направя изследване на урината ще и дадат да пие хапчета 3-4 дни и ще се оправи ако не се влачи много време и щеше да я боли докато пишка и болката щеше да е долу а не в корема . Сигурно ще и мине чуи я възможно е след секс да я боли особенно ако е била сухичка или притеснена.
rooftops
06-18-2009, 09:24
Ами от доста време сме заедно не е претеснена също така не е била суха досега винаги си проверявам дали е възбудена преди да...Но все пак ще я питам тя си знае най-добре, мерси за отговора само не разбрах нея я боли над вагината това от какво може да е пак цистит ли?Като оринира и там я пронизва остра болка и след това и минава.
NeZaPoznat
06-18-2009, 10:00
Ами от доста време сме заедно не е претеснена също така не е била суха досега винаги си проверявам дали е възбудена преди да...Но все пак ще я питам тя си знае най-добре, мерси за отговора само не разбрах нея я боли над вагината това от какво може да е пак цистит ли?Като оринира и там я пронизва остра болка и след това и минава.
Има раничка. Ако не мине - бързо в АГ кабинет. :?
Made_of_Pain
06-18-2009, 10:37
Tи защо мислиш, че на старите снимки винаги мъжит седи на стол, а жената виси права...?
slun4evka
06-18-2009, 17:46
според мен я боли точно на това място поради 2 причини:
* претъркала се е, и това, че е била възбудена не значи че неможе да се случи
* мн ти е голям **** и на нея не й е комфортно .. а то може да е само за момента нз .. нооо
пиши като я чуеш, интересно ми е какво ли е ...Мен ме е боляло близо 1-2 дни от мега див секс .. ама не вътре както нея .. нз ...
Успех, дано не е нищо сериозно :)
rooftops
06-19-2009, 14:41
Ами вече я боли по-малко да не кажа въобще, интересното е че като го направихме пак и сякаш болката намаля много по-бързо отколкото като чакахме да и мине без да правим секс, сякаш изчезна по-бързо, или на мен така ми се е сторило незнам това не е от значение, важното е, че вече не я боли. :) Благодаря ви за мненията и за помоща.