Влез

View Full Version : mjh

Obla4e
06-17-2009, 11:50
:-o

banbina
06-17-2009, 12:06
ммм,от толкова простотия мисля че съм на път да се разплачааа :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ThisIsMe
06-17-2009, 12:14
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

NeZaPoznat
06-17-2009, 12:17
С приятелят ми не сме правили секс,нo
той си триеше пениса (на голо) по клитора ми,но аз си бях с бельо .Има ли вероятност да забременея по такъв начин?
възможна ли е бременност без проникване?

Това белъо да няма дупка за клитора :shock: :shock: Иначе как да голо :-P

Бременна си ! !

Vichko0o
06-17-2009, 12:18
ммм,от толкова простотия мисля че съм на път да се разплачааа :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Абсолютно те подкрепям ! Само дето аз съм на път да повърна не да се разплача .....

Lysit0
06-17-2009, 12:25
Не е ли свършил в теб ,НЕ си бременна.
Малко по-нагоре има ВАЖНА тема за сексуалната култура,защо не я прочетеш малко преди да пускаш нова тема???Това важи за всички....

lips_of_anegel
06-17-2009, 12:36
Все си мислех,че всички глупави теми са се изчерпали,но съм грешала. Може следващият път да попиташ " Ми аз бях на балко,а той в стаята и се изпразни. Мога ли да забременея?" Какво ви става бе хора,я малко мислете,само с глупави теми пълните форума :shock:

Extremescream
06-17-2009, 14:08
Абсолютно те подкрепям ! Само дето аз съм на път да повърна не да се разплача .....

ААААААААААААА,НА МЕН МИ ИДЕ ДА УБИЯ ТИЯ ХЛАПЕТА!КАТО СИ ХВАЩАШ ПРИЯТЕЛ,ПОНЕ РАЗБЕРИ КАК СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА,ДА ВИ ТАКОВА ТАКОВАТА!
Това е поне 3тата такава теам тази седмица!
ДЕЦА-СЕКСА Е ЗА УМНИ ХОРА.АКО IQ-ТО ВИ Е ПОД 120,НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС.(също така и ако не можете да четете теми,в които ЯСНО И ТОЧНО СИ Е КАЗАНО ВСИЧКО)

Да го еба.....

lifelesscorpse
06-17-2009, 14:24
Направо нямам думи...И нерви вече да ви чета тъпите теми.Толкова много ме ядосвате,когато ви мързи,че не е истина.Толкова ли е сложно да видиш важните теми горе в началото на страницата ебати...И да,поне като си хващате гадже разберете не само "Как да се целувам?",ами и нещата след целувката.Леле колко сте зле не е истина... :-x :-x :-x .............

banbina
06-17-2009, 15:24
На мнение съм,че преди младото поколение да почне да прави секс трябва да мине един IQ тест или поне тест по сексуална грамотност :)

Vichko0o
06-17-2009, 15:31

ААААААААААААА,НА МЕН МИ ИДЕ ДА УБИЯ ТИЯ ХЛАПЕТА!КАТО СИ ХВАЩАШ ПРИЯТЕЛ,ПОНЕ РАЗБЕРИ КАК СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА,ДА ВИ ТАКОВА ТАКОВАТА!
Това е поне 3тата такава теам тази седмица!
ДЕЦА-СЕКСА Е ЗА УМНИ ХОРА.АКО IQ-ТО ВИ Е ПОД 120,НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС.(също така и ако не можете да четете теми,в които ЯСНО И ТОЧНО СИ Е КАЗАНО ВСИЧКО)

Да го е**.....
По-скоро ако IQ-то(коефициент за интелигентност да обесня щото може да не знаят какво е ..) ви е РАВНО или ПО-МАЛКО от годините НЕ ПРАВТЕ СЕКС БЕ МАМИЦАТА ВИ !!!!! АААААА издивяваааааам !!!!!

marin4itu
06-17-2009, 16:06
Ах, колко тъпотия и мързел има на този свят! Вече има компютри, интернет, хората могат да се образоват от всякъде, ама НЕ! Не желаят! :o

chokolate_girl
06-17-2009, 16:10
айде,айде...1 казъл,че се вбесява и дразни от подобни теми и всички зад гъза му повтарят едно и също.АМА И вие сте смешни.
ПО темата :не е възможна бременност.

Vichko0o
06-17-2009, 16:18
айде,айде...1 казъл,че се вбесява и дразни от подобни теми и всички зад гъза му повтарят едно и също.АМА И вие сте смешни.
ПО темата :не е възможна бременност.
Кво сме смешни, ма ? Има 23478345628975629876525 такива теми, има ВАЖНА ТЕМА "ОБЩА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА", има толкова просто направена търсачка, в тъпите учебници по биология за детската градина пише как се забременява, НО НЕ ТЯ ТРЯБВА ДА СИ ПУСНЕ МАЛОУМНАТА ТЕМА ЗАЩОТО Я МЪРЗИ ДА ПРОЧЕТЕ 3 РЕДА !!!! И тебе като ти гледам ника ми става ужасно смесшно, ма не ти го натяквам нали ? Де*а пуберите нещастни.... Форума е за проблеми, НЕ ЗА ИДИОТИ !!!!!!!!!!!!!!!!

Kristina93
06-17-2009, 19:23
мисля,че не може

Kristina93
06-17-2009, 19:32
мисля

Лъжеш!

оо ама Сериозно,да не излъга?