Влез

View Full Version : Моля ви

alex4ooo
06-17-2009, 14:02
Такааа имам един проблем и се надявам да ми помогнете. В петък ще правя контролно по АЕ иии... тя ни даде от учебната тетрадка ( Opportunities Intermediate ; Language Powerbook) 5ти и 6ти модул ( от 50 до 74 стр.) упражненията и кажа че ще ни даде 4 упражнение от тези.
Та молбата ми е ако някой знае от къде мога да ги намеря упражненията направени,защотоооо до петък нямам шанс да ги направя...ще съм му много благодарна! иии се извинявам ако сум объркала страницата в която съм пуснала темата :-o :-o :-o

TheBeliever
06-17-2009, 15:06
И сега само, за да те дразня, ще ти кажа, че имам тази тетрадка и на всичкото отгоре съм си я попълнила още преди 4 годинки :D Но за твое съжаление нямам никакво време, нито пък желание, да тръгна да ти преписвам 2 модула упражнения. Имаш цял ден, вместо да се ровиш в Интернет за отговори седни и си направи упражненията.

boomboom
06-17-2009, 15:15
Бързо се правят, направи каквото можеш. Няма смисъл да преписваш 2 модула, няма да ти помогне на контролното.

kokoro
06-17-2009, 18:08
Както казаха по- горе направи си ги сам/а, а и тъкмо ще се упражниш, а ако ти е трудно седни с някой съученик/чка :)