Влез

View Full Version : Изправяне на косата

bori96
06-18-2009, 06:31
Имам едно проблемче, ако може да се нарече и така.Косата ми е много гъста и къдрава, а аз искам да я изправя(всеки каквото си няма).Проболемът е там, че родителите ми не ми дават да си купя преса, защото съм щяла да си горя много косата.Убеждавах ги, че няма да я изправям всеки ден, но както личи, особен резултат няма.Гледам също така и шампоани, гелове, спрейове и прочие за изправяне на коса, но изобщо не ми се вярва да вършат работа. Пробвала съм с какви ли не четки:широки, тънки, кръгли...НЕ СТАВА.Дърпам, скубя-не. То си се кърдри и това е. Моля Ви, ако някой има идея как мога да я изправя без преса или как мога да убедя росителите си за преса - ПИШЕТЕ!!! :-k

YouCantStopMe
06-18-2009, 07:05
Значии..
Просто им кажи,че много се нуждаеш от преса..и не искаш всеки ден да си къдрава.Малко промяна.Обещай им,че няма да се изправяш всеки ден,защото и ти самата не искаш да си гориш косата много...ии дано да стане.
Има един начин-с ютия.НО определено не го препоръчвам.

Nadelina
06-18-2009, 07:35
Една моя приятелка има ужасно къдрава коса, нейната от корена е на завъртулки. А се изправя! Не е проблема в четката, а в сешоара, трябва ти по-мощен, а не обикновен, и ще стане да я изправиш.

Или отиди на фризиор да ти я изправи.

bori96
06-18-2009, 09:14
С ютия нямам намерение и да пробвам! :D А до сешоара мощен си е има и копче за студен въздух, но май ще продължавам да опявам и да се надявам най-вече ...

BoCupycake
06-18-2009, 09:16
С ютия нямам намерение и да пробвам! :D А до сешоара мощен си е има и копче за студен въздух, но май ще продължавам да опявам и да се надявам най-вече ...
Преди да я изправиш със сешоара,си сложи от тези балсами за права коса.Те сами не я изправят,а просто след третиране я държат права.И виж из нета за някое клипче,как се изправя коса с четка и сешоар за по-сигурно,защото може да не се изправяш правилно. :)

bori96
06-18-2009, 10:16
Преди да я изправиш със сешоара,си сложи от тези балсами за права коса.Те сами не я изправят,а просто след третиране я държат права.И виж из нета за някое клипче,как се изправя коса с четка и сешоар за по-сигурно,защото може да не се изправяш правилно. :)

Много благодаря за съвета.За това изобщо не се бях сетила! :grin:

sweet_bubka
06-18-2009, 10:20
Вземи си сешоар,който е специялно за изправяне доколото знам има такъв на Ровента.

BoCupycake
06-18-2009, 10:23

Много благодаря за съвета.За това изобщо не се бях сетила! :grin:
За нищо.Радвам се,че помогнах. :)

BlueCat
06-18-2009, 17:39
Не си взимай преса. Карай със сешоара, ще се справиш.

bori96
07-09-2009, 10:59
Не си взимай преса. Карай със сешоара, ще се справиш.

Благодаря за съвета, но въпреки това мнннноооого се съмнявам, че такава коса като моята ще се изправи без преса ... :shock: Онзи ден си купих шампоан на "Шаума" за поизправяне и засега уж има ефект (е не и пълен), но моля ви продължавайте с идеите!!!

Искам да попитам също според вас ще ми се поизправи ли косата, ако я пусна по-дълга? #-o

addicted2y0u
07-09-2009, 11:04
Ако ти къдрева колкото и дълга да я пуснеш не ми се вярва да се изправи ..

със сешоара е добър вариант, а ако настояваш за преса поговори с вашите може и да склонят ако ли не можеш да си събираш пари .. аз така правя .. събирам от рождени дни, празници и т.н. и си копувам каквото искам ;)

therichbitch
07-09-2009, 19:23
накрай ги да ти купят с керамични приставки :> тя е щадяща и не гори

Luscious_Heart
07-10-2009, 14:08
Ще си улесниш работата, ако си филираш косата.. Една приятелка така направи 2007 година - филира се, изправя се всеки ден.. И така до днес. Че е вредно, вредно е, ама ...

r0r0
07-10-2009, 15:00
ще обясните ли работата с филирането.. :oops: :oops: :oops:

Vincitore
07-10-2009, 15:22
ще обясните ли работата с филирането.. :oops: :oops: :oops:
Какво има да се обяснява ?!? :-o Отиваш на фризьор , и казваш да те филира ...

NeverTheSame
07-10-2009, 15:54
изобщо не си прави труда да си взимаш тоя сешуар на Ровента..
такава глупост няма,само рекламите и марката са нещо,иначе като цяло абсолютно нищо не прави,камо ли да те изправи...не си давай парите за боклуци.
и аз съм на мнение,че ако наистина искаш преса трябва да убедиш вашите,пък и не виждам причина да не ти дават,то все пак си е твоята коса..на колко си?

bori96
08-13-2009, 08:35
изобщо не си прави труда да си взимаш тоя сешуар на Ровента..
такава глупост няма,само рекламите и марката са нещо,иначе като цяло абсолютно нищо не прави,камо ли да те изправи...не си давай парите за боклуци.
и аз съм на мнение,че ако наистина искаш преса трябва да убедиш вашите,пък и не виждам причина да не ти дават,то все пак си е твоята коса..на колко си?

Ами кажи-речи наближавам 14, но най-накрая ГИ УБЕДИХ ЗА ПРЕСАТААА :lol: . Видяха, че няма да ги оставя и се предадоха . :D