Влез

View Full Version : Да се запиша ли :(

PCDfenka
06-18-2009, 08:59
ОфФ... Вече ми омръзна. Майка ми и татко ми се чудят къде да ме запишат още. Записаха ме на танци, снимки, рисуване, тенис, волейбол и още къде ли не. :booooomb: Тази сутрин майка ми предложи през лятото да ходя и на плуване. Аз също искам, но ми е малко кофти. Аз дори си нямам и понятие от плуване а съм на 12 [-( Мисля, че като ида там и всички ще ми се смеят и нищо чудно да ме сложат в група с някой деца на по 5-6 год които сега започват да се учат. Не разбирам от плуване като ида на море стоя само с дюшека защото ме е срам че немога да плувам не ходя по басеини точно поради тази причина Разубеждават ме че ще си намеря приятели защото аз нямам много в училище :( Но ме е страх че ще ми се подиграват там или пък че ще съм с някои малки деца какво да правя да се запиша ли :( Като си помислих тези неща направо се изнервих на 12 съм а немога да плувам :-k

Goddess
06-18-2009, 09:10
Никой не се ражда научен, знаещ и можещ...Ако се запишеш, вероятно ще си в група, в която и другите тепърва се учат, не виждам защо трябва да ти се смеят. И големи хора не могат да плуват, тии на 12...

your_secret
06-18-2009, 09:14
По-добре се запиши :)
1во-ако не можеш да плуваш добре, те няма да те сложат при 5-6 годишните 100%, просто сиг ще ти обръщат повече внимание или ще си на нещо като индивидуална програма /тоест сама/.
2ро-едва ли ще ти се смеят, но дори да има и такива идиоти, просто не им обръщай внимание :) Кое е по-важно-дали някви 10-12 год. идиотчета ще ти се смеят сега или след време ти ако попаднеш в някаква опасна ситуация във водата няма да потънеш като камък?! :lol: Тъпо звучи ама е точно така :) 8-)

term0t0
06-18-2009, 09:15
Имаш ли желание задминаваш всички.Аз попринцип можех да плувам ма тренирам футбол тренирах 2 години и станах републикански..както си плувах първо с дъската полсе станах къд екъде от другите дето бяха над мене..така че няма страшно

Memy
06-18-2009, 09:41
запиши се ! По - добре се научи да плуваш сега, отколкото след 10на години, да се чудиш къде да се учиш. Аз мога, да плувам, но се записах на един курс по плуване, за да изчистя техниката/няма да споменавам, че има и на по 4-5 години хлапета в курса/ :)

BlowMeAway1
06-18-2009, 10:45
Плуването е добра идея :) Тялото ти ще се стегне . Ако имаше такива курсове в нащия град и аз бих се записала .
Какво да кажа аз като съм на 19 и не мога да плувам :oops:

basiliskbg
06-18-2009, 11:01
Значи първо майка ти и баща ти те записват на такива занимания, защото ще се занимаваш с нещо полезно ( Спорт ) и ще стоиш настрана от накротици, алкохол и т.н. Колкото до плуването . Аз съм на 20 и не мога да плувам ... ходя на плажа и "маеме" карти ... а като бях на твоите години не обръщах внимание на тези , които ми се подиграваха . Абе с няколко думи : " Да не ти пука" ;)

lipstik
06-18-2009, 11:16
Запиши се.Няма нищо смешно в това,че не можеш да плуваш.

Lysit0
06-18-2009, 11:20
Никой не се ражда научен, знаещ и можещ...Ако се запишеш, вероятно ще си в група, в която и другите тепърва се учат, не виждам защо трябва да ти се смеят. И големи хора не могат да плуват, тии на 12...
Напълно съгласна.

sexa_na_kompleksa
06-18-2009, 12:52
И аз съм "за". : ) Откъдето и да го погледнеш са само положителни страни:
-Ще се разнообразяваш.
-Ще бъдеш във форма.
-Ще научиш нещо ново и когато ходиш на плаж, няма да бъдеш само с дюшек.
-Ще се запознаеш с нови хора.

Tempest
06-18-2009, 13:06
ОфФ... Вече ми омръзна. Майка ми и татко ми се чудят къде да ме запишат още. Записаха ме на танци, снимки, рисуване, тенис, волейбол и още къде ли не. :booooomb: Тази сутрин майка ми предложи през лятото да ходя и на плуване. Аз също искам, но ми е малко кофти. Аз дори си нямам и понятие от плуване а съм на 12 [-( Мисля, че като ида там и всички ще ми се смеят и нищо чудно да ме сложат в група с някой деца на по 5-6 год които сега започват да се учат. Не разбирам от плуване като ида на море стоя само с дюшека защото ме е срам че немога да плувам не ходя по басеини точно поради тази причина Разубеждават ме че ще си намеря приятели защото аз нямам много в училище :( Но ме е страх че ще ми се подиграват там или пък че ще съм с някои малки деца какво да правя да се запиша ли :( Като си помислих тези неща направо се изнервих на 12 съм а немога да плувам :-k

с гордост мога да ти кажа, че се научих да плувам на 15 :) не се страхувай, ще видиш колко е приятно :) а това с приятелите е глупост - не е важно да имаш много приятели, а да имаш малко, но истински ;)

Raven23
06-23-2009, 13:19
И аз не мога. На 14 съм и ще ставам на 15. Мисля и аз да се науча това лято. От кой град си ? :)

BloomF
06-23-2009, 13:27
Отивай, да не ти пука, че може да ти се смеят. Не виждам нещо ненормално в това, че си на 12 и не можеш да плуваш.

elito6754
06-23-2009, 14:10
Разбира се, че се запиши. Какво от това, че има 5-6 годишни? Не ми се вярва някой да ти се смее, пък и какво от това? Нали и той е бил в същтото положение? Научи се сега, отколкото след десет години да те е срам още повече. Успех в начинанието! :)

nesquiky
06-23-2009, 15:42
xaxaxaxax

AFT
06-23-2009, 16:33
Твърдо "за" съм! ^^

teddybearhugx
07-22-2009, 18:05
Запиши се .. Никой не е роден научен .. Аз съм на 13 и не мога да плувам по простата причина, че сама на плаж не ме пускат, а те от работа нямат време да ме заведат и най - много 3,4 пъти да отида и т'ва ми е от 4-5 години насам .. а преди това нямам спомени да съм ходила .. и сега не ме пускат 'щото ги е страх, че не мога да плувам .. еми как да се науча? та с една дума искам да ти покажа, че съм дори по - зле от теб .. т'ва че вашите искат да се научиш даже е хубаво .. и да те сложат с малки, к'во? като се научиш ше минеш при големите, макар да се съмнявам да те сложат при малки .. важното не е кой к'во ше си мисли, а да се научиш и да се упражняваш . . :)

adizitk1
07-22-2009, 22:50
ма запиши се разбира се- представи си, че един ден се уговаряте с компания да отидете на басейн и ти пропускаш, защото не можеш да плуваш... няма кво да ти се смеят, та те са толко малки, още не знаят къде се намират- ти от тях ли се страхуваш?! :D

Loshotia
07-23-2009, 07:09
Аз съм на 19 и до това лято също не можех. Отидохме на басейна, питахме един от треньорите дали ще може да ни научи, той каза да и само двете ни учеше. Разбира се, плащахме му, но и няма от какво да се притесняваш. Там има и хора на по 30, дето плуват с дъски.

dessko
07-23-2009, 07:25
Опитай :) мисля че ще те сложат на отделна програма... а пък може и да не си единствената на тази възраст, която не може да плува... никой няма да ти се смее :wink:

MaLty
07-23-2009, 07:50
Аз съм на 14 и немога да плувам..ходила съм 3-4 години поред на курсове и пак не се научих,но си ходя на басейн и не ми пука :D

NnIkITYy
07-23-2009, 09:38
какво ти пука, че ще те сложат в група с 5-6 години аз се записах на плуване преди 2години и бях на твоята възраст. Наистина на първите няколко тренировки бях с малките, но после като се научих да плувам долу горе добре ме преместиха при по-големите. Относно подигравките- не разбирам защо си си втълпила, че ще те подиграват в край на сметка ти отиваш там да се научиш така че твърдо да за записването :)

Kallyn4eto
07-23-2009, 10:05
Аз съм на 14 и немога да плувам..ходила съм 3-4 години поред на курсове и пак не се научих,но си ходя на басейн и не ми пука :D

И аз така, но само 3-4 месеца. Не мога да плувам, но не се давя. Аз мисля, че трябва да се запишеш. Лято е, разхлаждащо, освен това е приятно. :-D

fire_cat
07-23-2009, 10:09
Запиши се! Не пропускай шанса да научиш нещо, защото после може да съжаляваш. Няма нищо срамно в това, че не можеш да плуваш.

guinessgirl
07-23-2009, 11:44
ако и с тва ти се занимава..

boomboom
07-23-2009, 13:26
Запиши се ако ти го искаш, а не защото родителите ти искат да те запишат. Колкото до притесненията за подигравките, не мисля, че някой ще ти се подиграва, но и да има такъв да не ти пука, не си заслужава да обръщаш внимание.

pretzel
07-23-2009, 15:36
хаха и аз съм ходила на уроци, но не успях да се науча.. а съм на 16 вече :-D по-добре се запиши, помисли си колко ще ти бъде яко да си плуваш в морето с приятели ^^

smiLexaga1n
07-23-2009, 17:03
Най-добре е да се запишеш. На 12 си няма защо да ти се смеят. И аз като бях малка не можех да плувам, и тате ме записа на плуване и близо 1 година ходих. Друг е въпроса, че бях на 8-9 :D . Но ако не бяха тези уроци сега например вчера и онзи ден бях на басейн и щях да си стоя кат пън на тревата (на тоя басейн си има трева, дървета .. много е хубав ;]]) , но нали като бях малка бях на плуване, и се научих. (много дъълго изречение стана ;DD) Не съм най-добрата плувкиня, но поне мога да плувам :) . А и беше всъщност много приятно като изключим, че беше на другия край на София и пътувах по 1-2 часа. И сега е лято ще ти е кеф сигурно. Но, за да те запишат вашите и ти трябва все пак да го искаш. Успех и кажи какво си решила. :P

YakUZa777
07-23-2009, 17:44
Аз съм на 19 почти, живея на 2 км. от морето и още не мога да шлувам като хората, плувам колкото да не се удавя... Да не ти пука, но според мен ваще искат просто да си намериш приятели ... Аз до 15 годишен, не се бях захващал с нищо сериозно.

ameli
07-23-2009, 18:02
едно момиче си празнуваше рд-то на басейн. тогава бях на 12-13. и състезания разни, скокове... искаш не искаш трябва 8-) и в басейна си джваках (научих се там за по-малко от 4ас) .. пък аз самоук плувец.. ама ко да се праи. та наистина е яко да си плуваш :P