Влез

View Full Version : Той ме обича повече от колкото аз него...

uSmivKaLovE
06-18-2009, 10:26
... и това ме притеснява и обърква. Досега не се е случвало да бъда с някой, който да се отнася с мен така... но понякога това отношение става задушаващо и натрапчиво. Това ме кара да се замисля дали е достатъчно? Това което съм аз... за него? Дали изобщо го заслужавам?
Понякога не мога без него... иска ми се само да го видя, да го гушна. Но има моменти, в които искам да ме остави сама за няколко дни, да мога да дишам спокойно без неговите постоянни обяснения в любов. Иска ми се да знам, че тръпката ще я има.. и че няма да изчезва и да се появява както сега. Понякога се опитвам да му го кажа, но виждам че го боли... и мен ме заболява.
Объркана съм... леко шашната... различна от онова, което съм била с другите. Дали е временно ? Изобщо каква е перспективата... ?

vesSynkaa
06-18-2009, 10:30
Еми самото момче е такова .. обича да показва повече чувствата си ,,
аз бях така с предишния ми приятел и точно както при теб .. задушавах се ..
ама при него не беше само тва, имаше и много други недостатъци ..
Не знам как да постъпиш честно казано, щото да му кажеш , че те задушава ... ще го заболи :? да не му кажеш .. то пък ти писва така .. :?
Не знам аз бих поговорила с него на тая тема ..

haritov
06-18-2009, 10:31
всичко минавъъъъъъъъъъъъ 8-)

haritov
06-18-2009, 10:33
изчакай малко сега е така после ще е друго :)

lonely_girl92
06-18-2009, 10:40
Поговори с него на тази тема,защото може след време да изгубиш напълно чувствата си все пак този проблем засяга и него .Успех :)

NeZaPoznat
06-18-2009, 10:47
... и това ме притеснява и обърква. Досега не се е случвало да бъда с някой, който да се отнася с мен така... но понякога това отношение става задушаващо и натрапчиво. Това ме кара да се замисля дали е достатъчно? Това което съм аз... за него? Дали изобщо го заслужавам?
Понякога не мога без него... иска ми се само да го видя, да го гушна. Но има моменти, в които искам да ме остави сама за няколко дни, да мога да дишам спокойно без неговите постоянни обяснения в любов. Иска ми се да знам, че тръпката ще я има.. и че няма да изчезва и да се появява както сега. Понякога се опитвам да му го кажа, но виждам че го боли... и мен ме заболява.
Объркана съм... леко шашната... различна от онова, което съм била с другите. Дали е временно ? Изобщо каква е перспективата... ?

Това е началото на края - сори :?

NeZaPoznat
06-18-2009, 10:47

Това е началото на края - сори :?

Take_That
06-18-2009, 11:06
Поговори с него на тази тема,защото може след време да изгубиш напълно чувствата си все пак този проблем засяга и него .Успех :)

Съгласна съм :)

Lysit0
06-18-2009, 11:10
Момчето е просто по -емоционално, явно много те обича.

Aicken
06-18-2009, 11:21

и явно не е попаднало на правилната кучка

ivsan4eto
06-18-2009, 14:47
И аз съм така с моя приятел. Даже в началото се питах дали изобщо го обичам, защото немога да изразявам чувствата си толкова лесно като него, но сега изобщо не се съмнявам. Всяка връзка има проблеми не се притеснявай ще отмине :) :-)

Slawi92
06-18-2009, 14:51
абе хора вие не разговаряте ли с гаджетата си за проблемите който ви притесняват :-o

liubopitko
06-18-2009, 15:15

Аз също съм донякъде съгласен.
Ама я кажете, какъв е критерия за това кога някой те задушава или ти задушаваш някой? И какво трябва да се направи и в двата случая?

liubopitko
06-18-2009, 15:16
абе хора вие не разговаряте ли с гаджетата си за проблемите който ви притесняват :-o

Тъкмо си мислех и аз това да питам :D Дали е добре да се говори за ВСИЧКО което ни притесняв???

misssy
06-18-2009, 15:21
Според мен сте от скоро заедно.Както написаха и по-нагоре това отношение е в началото такова.И моя приятел в началото се отнасяше като принцеса с мене, не че сега се оплаквам, но си личи че е различно.Нормално е според мен да е така, може би наистина мн те харесва и не иска да те загуби.А това че мислиш че той те обича повече нзм, може би с времето ще бъдеш по-сигурна :)

Lysit0
06-18-2009, 15:46

Ама я кажете, какъв е критерия за това кога някой те задушава или ти задушаваш някой? И какво трябва да се направи и в двата случая?

Според мен , ревност= на задушаване

Sky_WHy_I_cant_FLy
06-18-2009, 15:49
Хора и аз не знам какво да правя! Той е влюбен в мен, а аз дори не го харесвам, няма страст, няма привличане... :( Не мога да го зарежа точно в този момент, имам си причини, но истината е ,че ходим 1месец и сед вече и нищо в мойте чувства не си променя ! има ли някакав шанс да се подобрят нещата

Aicken
06-18-2009, 15:51

Според мен , ревност= на задушаване

а според мен - без капка ревност - не е любов а просто не ти пука за тоя до теб

Lysit0
06-18-2009, 15:52
^^ Така де,ама да не е прекалено ревнив....толко,че да трябва да избираш: (него или приятелите си) [мъжкиш пол естествено]. :-o

Lysit0
06-18-2009, 15:53
Хора и аз не знам какво да правя! Той е влюбен в мен, а аз дори не го харесвам, няма страст, няма привличане... :( Не мога да го зарежа точно в този момент, имам си причини, но истината е ,че ходим 1месец и сед вече и нищо в мойте чувства не си променя ! има ли някакав шанс да се подобрят нещата

Явно просто не го обичаш.На сила хубост нестава.

DevilWish
06-18-2009, 16:23
Това е винаги така. Когато някой много ти показва ,че те обича и веднага ти минава мерака.Но като изгубиш този човек осъзнаваш какво е да имаш такъв приятел.Пак се сдобрявате и пак става същото и в крайна сметка връзката е напълно обречена. :# надявам се при теб да стане по-друг начин, но при мен беше така :С :( Много гадно..

hisy
06-18-2009, 16:41
Не се оплаквай де.. да ти имам проблемите :? повечето момчета дори и една мила дума не казват на момичетата... такаче си голяма късметлийка. Радвай се че наистина държи на теб и че ти доказва че те обича :? :?

SunShinePearl
06-18-2009, 18:00
Да ти кажа моя приятел много ме обича 100% повече от колкото аз ..е не ми го натрапва и т.н и от началото и мен така ме беше страх и направих ужасни глупости слава Богу че той ми даде 2-ри шанс от тогава внимавам какво правя..и след около 2 мес. ще видиш че няма да можеш и ден без него :) (ест ако те обсебва и т.н ревнува ... със сигурност до никъде няма да стигнете)

Sky_WHy_I_cant_FLy
06-18-2009, 18:08
мерси за мненията !!! наистина всички сте прави и като съвкупност ми помогнахте :grin: :)