Влез

View Full Version : плуване

mimsssssss
06-18-2009, 13:14
ако може някой по запознат да ми каже със плуване всеки ден по 1 час дали се стопяват мазнини,стяга ли се тялото и в какво продължение на време.заслужава ли си ако искам да тренирам без да спазвам определен хранителен режим?

LiveFlower
06-18-2009, 13:31
Определено плуването е много ефективен спорт , най - вече за стягане и отслабване . Аз миналата година като ходих на море , за 10 дни , всеки ден по 2-3 часа плуване , усещах как корема беше по-стегнат (колкото и да е ) . Тогава представи си какво ще стане , ако е така в продължение на около 2 месеца ;)

qsmin
06-18-2009, 17:08
бях 2 месеца в изпания.там имахме басейн пред блока за живущите и децата цял ден там естествено.след това имах доре оформени мускули на ръцете и краката (момиче съм) и не бяха напомнани но си личаха очертанията дори в отпуснато положение.за йалост след година и нещо си изчезнаха защото като се върнах в бг пак се заседях

Loshotia
06-18-2009, 17:16
Бързи са резултатите. Аз за корема мога да го потвърдя това. Иначе като калории не знам колко са, но темата горе за калориите сигурно пише.

MP
06-18-2009, 17:33
бях 2 месеца в изпания.

Доживах да видя и ТАКОВА БЕЗУМИЕ :lol: 2 грешки в име на толкова известна държава.

silver_moon
06-18-2009, 17:58
бях 2 месеца в изпания.

Доживах да видя и ТАКОВА БЕЗУМИЕ :lol: 2 грешки в име на толкова известна държава.
:razz: :razz: :razz:
нали знаеш - нема начин да нема начин :D

иначе: ми с плуването ще отслабнеш и ще се стегнеш доста добре
за калориите - за един час гори около 400ккал, в зависимост от темпото на плуване :)

Pepincetyy
06-18-2009, 18:38
С плуването ще отслабнеш и ще се стегнеш.

terawatt
06-18-2009, 22:25
ако може някой по запознат да ми каже със плуване всеки ден по 1 час дали се стопяват мазнини,стяга ли се тялото и в какво продължение на време.заслужава ли си ако искам да тренирам без да спазвам определен хранителен режим?
Най-добре е да има и хранителен режим...

за калориите - за един час гори около 400ккал, в зависимост от темпото на плуване :)
Колко калории се горят е индивидуално... Всеки гори различно :)

mimsssssss
06-19-2009, 09:03
^неискам да свалям 20кг за да правя хранителен режим.ще ям каквото ми се яде когато ми се яде като нормален човек,а не някой който направо има маниа вече за здравословно хранене.ако може да ми кажете за 1 час плуване на ден кога се забелязва резултат,а не след един месец вече аз да го видя и да знам от личен опит кога

bubblebabe
06-19-2009, 09:09
До преди 6-7 месеца плувах по 5км на ден. Бърз е резултата, но аз не съм плувала за него. За месец ще си стегната горе - долу, но при всеки е индивидуална. И каот казвам стегната нямам предвит плочки и огромни мускули.

DarkKisss
06-19-2009, 19:06
Хранителен режим е задължително да се спазва, но трябва да се хванеш сериозно с плуването за да ти се стегне тялото, но мазнини не се топят с плуване а само се стягаш .. Плувкиня съм.