Влез

View Full Version : Малко странно е но ще ви попитам

nike4ever
06-18-2009, 20:53
Какво е анус .. при аналния секс къде се пъха , при вагиналния и оралния ?

Alex3nd
06-18-2009, 20:54
Ануса е за анален секс (в дупето на жената) урален секс е в устата, а вагиналния е в п*тката на жената.

Fritz
06-18-2009, 20:56
Планината Урал се намира в Русия.

Alex3nd
06-18-2009, 21:01

А планината спам къде е в главата или в пръстите?

Maskata
06-18-2009, 21:02

А планината спам къде е в главата или в пръстите?
Заради тази планина "Спам" някой може и да научи,че се пише
Орален!!!!!!!!!

Made_of_Pain
06-18-2009, 21:27
Ануса е за анален секс (в дупето на жената) урален секс е в устата, а вагиналния е в п*тката на жената.

Пууууууу, че си прост, ба си!

EeeBobii
06-18-2009, 21:55
:razz:

Extremescream
06-19-2009, 06:11
Нямам думи...... :shock: :shock: За речник да си чувал,дебилче сладко?Или ако нямате такова животно у вас-ГУГЪЛ,да мъ :-x :-x :-x :-x майката

LovelyGirl
06-19-2009, 06:44
Нямам думи...... :shock: :shock: За речник да си чувал,дебилче сладко?Или ако нямате такова животно у вас-ГУГЪЛ,да мъ :-x :-x :-x :-x майката

В случай, че темата не е ебавка, какво му пречи на момчето да попита.За какво е този форум?Нали който не знае пита и му се отговаря.Ти от гугъл ли си научил/а какво значи всичко?
То наистина гугъл винаги е решение на всички проблеми..
И какво псувате като каруцари все?!

Extremescream
06-19-2009, 06:56

В случай, че темата не е ебавка, какво му пречи на момчето да попита.За какво е този форум?Нали който не знае пита и му се отговаря.Ти от гугъл ли си научил/а какво значи всичко?
То наистина гугъл винаги е решение на всички проблеми..
И какво псувате като каруцари все?!

Да,от гугъл съм научила и от книги съм се научила,поне що се отнася за сексуална култура.И какво-по-лесно е да постнеш наготово тъпа тема,отколкото да използваш интернет да потърсиш отговор на въпросите си.Ето това ни е лошото,че чакаме всико да ни падне готово и подредено в ръцете.Еми да положи минимално усилие да разбере какво значат преди да пуска тема.Ако не разбере,тогава.
И да,ще псувам малки идиотчета,не можещи да използват главата си за нещо друго освен да се гримират или да си бъркат в носа. :-o

stratega
06-19-2009, 07:00
мхх...

NeZaPoznat
06-19-2009, 07:18

Много съдУржателно и поОчително ! Що не го пуснеш катУ статия :-P

plmn
06-19-2009, 07:20

урален секс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
тук предпочитаме старопланинския секс :razz:

Pepincetyy
06-19-2009, 07:25
Тия те лъжат! Анус занчи уста, при анален секс се пъха в контакта, при вагиналния в канализацията, а при оралния в окото. Не ги слушай другите! Те те лъжат! Още утре можеш да споделиш с другарчетата си новите си знания!
:lol: :lol:

Lysit0
06-19-2009, 07:28
Най-точно казано.

LovelyGirl
06-19-2009, 07:49
Да,от гугъл съм научила и от книги съм се научила,поне що се отнася за сексуална култура.И какво-по-лесно е да постнеш наготово тъпа тема,отколкото да използваш интернет да потърсиш отговор на въпросите си.Ето това ни е лошото,че чакаме всико да ни падне готово и подредено в ръцете.Еми да положи минимално усилие да разбере какво значат преди да пуска тема.Ако не разбере,тогава.
И да,ще псувам малки идиотчета,не можещи да използват главата си за нещо друго освен да се гримират или да си бъркат в носа. :-o

Ами то по твоята логика не трябва да съществуват сайтове като тийна.
Нали за това е той- да помага.Ти какво искаш да има в сайта-кой какво направил, с кого го е направил..
Човек като не знае пита.Не го е направил и след това да каже: не знам какво направих, не знам това, не знам онова.
Твоите деца като те питат за нещо и ти ще им кажеш да проверят в гугъл ли, вместо да получат по-добър отговор от теб?

Extremescream
06-19-2009, 08:01

Ами то по твоята логика не трябва да съществуват сайтове като тийна.
Нали за това е той- да помага.Ти какво искаш да има в сайта-кой какво направил, с кого го е направил..
Човек като не знае пита.Не го е направил и след това да каже: не знам какво направих, не знам това, не знам онова.
Твоите деца като те питат за нещо и ти ще им кажеш да проверят в гугъл ли, вместо да получат по-добър отговор от теб?

Ама аз да не съм му майка на този/тази?да пита своята за тия неща (или баща си).На мойте деца ще им обяснявам,да.Малко глупаво беше последното ти изказване.

LovelyGirl
06-19-2009, 08:23
Защо да е глупаво?!
Ти така се изрязи, сякаш всеки трябва да се учи от гугъл и от книги.
Много по-добре е друг да ти го обясни, отколкото сам да се опитваш с източници.Все ще има нещо, което няма да можеш да си обясниш.
Човекът попита и голяма работа станало.
Може да не иска да пита техните, да го е срам и т.н.
Като гледам ти също не си ги питала, защото сама обясни от къде си научила всичко.

Extremescream
06-19-2009, 08:31
Защо да е глупаво?!
Ти така се изрязи, сякаш всеки трябва да се учи от гугъл и от книги.
Много по-добре е друг да ти го обясни, отколкото сам да се опитваш с източници.Все ще има нещо, което няма да можеш да си обясниш.
Човекът попита и голяма работа станало.
Може да не иска да пита техните, да го е срам и т.н.
Като гледам ти също не си ги питала, защото сама обясни от къде си научила всичко.

Сама си обясних,защото нямах нужда нашите да ми обясняват.Реших да се образовам сама,все пак имам достатъчно акъл.Да,няма лошо да пита.Обаче след като е потърсил информация,и или не е открил или не я разбира.
Просто са мързеливи и това е.

И книгите са написани за да се учим от тях,а не да се радваме колко им е хубава корицата.

LovelyGirl
06-19-2009, 08:45
Щом пита явно не е разбрал.

П.С. Олеле колко спорим за една тема, която най-вероятно е ебавка :razz: :lol:

Extremescream
06-19-2009, 08:52
Щом пита явно не е разбрал.

П.С. Олеле колко спорим за една тема, която най-вероятно е ебавка :razz: :lol:

Да,права си. :D

krem4et0
06-19-2009, 08:53
Отвори учебника по анатомия. От подобни теми форумът няма нужда.