Влез

View Full Version : нещо форума си загуби смисъла

anonimnia1234
06-19-2009, 08:20
Не знаех за кой раздел е, и реших тук да я пусна щот тук май са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГЪЗЕТА И РАЗБИРАЧИ...
Не знам лично аз не виждам вече смисъл от тоя teenproblem. едно време тук беше форум за търсене за съвети и помощ. А сега е станало в една зона за всеки да нарежда другите... КАКВАТО И ДА Е ТЕМА, АМА АБСОЛЮТНО БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, винаги има някакъв проблем за другите и никой не дава мнение ами само се оплаква мрънка обижда и то в обидите си много често си противоречи

- Някой пусне тема дето я е имало преди - " МАЙКА ТИ **** ТАПАК ПРОСТ ИДИОТ ИЗЧАДИЕ ТАПО ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ КЪФ СИ БЕ ДЕБИЛ ПРОСТ ЗА ТЪРСАЧКА ЧУВАЛ ЛИ СИ ОЛЕЕЕ БОЖЕ 18231349128 ПЪТИ ТАЯ ТЕМА ОХ ГОСПОДИ ПОМОГНИ МИ НЕ ИЗДЪРЖАМ НА НАПРЕЖЕНИЕТО ЩЕ УМРА" . Еми спешно му трябва съвет или неговия проблем е индивидуален и се различава от останалите. ПРОЧЕТЕТЕ ТЕМАТА И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ, А НЕ ОТ ЗАГЛАВИЕТО ВЕДНАГА ДА КОМЕНТИРАТЕ!!!

- Някой пусне тема за някакъв физеологичен проблем - веднага го пращате на лекаря ще мре. ДА лекаря ще даде по компетентно мнение от хора тук, но ако иска лекар ще отиде няма да пита тук. За да пита тук иска да чуе мнение на хора, на които им се е случвало или от опита им да им даде съвет или идея какво може да е това. НАЛИ ЗА ТОВА Е ФОРУМА ДА ПИТАТ КАКВО ВИЕ МИСЛИТЕ А НЕ КВО ДОКТОРА МИСЛИ!!!!

-Някой пусне тема за това без предпазни мерки дали има опасност за болест или бремменост и всички : " ТЪП ПРОСТ ОЛИГОФРЕН ТА ТИ ****** НА ТАПОТО ***** , ****** ТАКЪВ КАК МОЖЕ ДА НЕ ПОЛЗВАШ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ****** ТЪП ДА ТИ **** НА **** **** *** ЗА КВО СИ СЕ РОДИЛ УЕ ВИЖ СЕ КЪФ СИ ТЪП УЕ ИДИОТ!!!!" ми решил е така да го направи и пита (може да не го е правил още) а да се информира и да натрупа култура - нали уж претендирате че всички го правили без да знаят нищо за секса. Е КАК ДА ЗНАЯТ КАТО КАТО ПИТАТ И ВСИЧКИ ГИ НАПАДАТ!

-От друга страна някой пък ако пита дали нещо ще стане ако е с предпазни мерки АЙДЕ ПАК ... - " ИДИОТ ТЪПАК ОЛИГОФРЕН ТИ ТЪП ЛИ СИ КЪФ СИ МАЛОУМНИК ПРОСТ ИДИОТ КАК ЩЕ СТАНЕ КАТО СИ БИЛ С ПРЕЗЕРВАТИВ УЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕ НЕ ЩЕ СЕ ГЪРМНА БАХТИ ПРОСТИТЕ СТЕ НАПРАВО НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ ГОВОРЯ ТЪЙ КАТО АЗ СЪМ МНОГО НАД ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО ВИ НИВО ДЕБИЛИ ПРОСТИ РАЗБИРАТЕ ЛИ МЕ ?" ... щом казвате....

-Ако някой по-малък от тях пусне тема да се информира - " ОЛЕ ДРИСЛЮ ПРОСТ ТЪП ИДИОТЧЕ МАЛКО ИЗЧАДИЕ ТАКОВА КАДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА ПИТАШ ЗА ТВА Я ОТИВАЙ ДА ИГРАЕШ С КУКЛИ И КОЛИЧКИ" :razz: ей ТОВА КАТО ГО ЧУЯ И ПАДАМ НА ЗЕМЯТА. някви на 15-16 години като разберат, че тоя който е пуснал темата е дори САМО 1 ГОДИНА ПО-МАЛЪК ОТ ТЯХ и веднага МАЛАК СИ ЗА СЕКС и веднага го пращат на куклите. Някакси ми е странно да си представя момчета и момичета на 14-15 да си играят с кукли и колички не знам. НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ГРЕШНО - строго против съм малки деца без сексуална култура да правят секс само за да го направят защото другите са го правили, но според мен няма възраст кога да почнеш. Ако се чувстваш готов имаш нужната култура и си сигурен в човека с който си, че не е с теб само за това, над 13 вече ок. А ОТНОСНО ТВА ЧЕ СА С 1-2 години по-малки от вас... да ви кажа има 12 годишни по зрели от някой от 16-17 годишните тук.

-Ако пък някой, който е по-голям от тях , пусне тема АААААЙДЕ ПАК - " ПХАХАХАХАХХА ТИ СИ ТЪПАК УЕ КАК МОЖЕ НА ТАЯ ВЪЗРАСТ ДА НЕ ЗНАЕШ ОООООЛЕ БАХТИ ПРОСТИЯ НАРОД ТИ СИ ИЗЧАДИЕ ТИ НЕ СИ ЧОВЕК ТИ СИ ПРОСТ ОЛИГОФРЕН РАЗБРА ЛИ МЕ УЕ ХОДИ ДА СЕ ГРЪМНЕШ ТАКЪВ ПРОСТАК НЕ НИ ТРЯБВА ДА РАЗВАЛЯ ГЕНЕТИЧНЯ КОД НА БЪЛГАРИТЕ ИДИОТ ПРОСТ "

- Направило ми е впечетление от темите "кога го направихте за първи път" и другите теми, че всички за нормална възраст считат тази от която те са го направили за първи път :D доста тъпо какво не сте успяли преди и сега другите са виновни ? някой ще каже "ама аз имам принципи не сам като другите" добре ама тва зависи от много фактори, така че не трябва целия свят да се води по вашия акъл.... то па един акъл .... ИМА КОНКРЕТЕН ВЪПРОС ИЛИ ОТГОВОРЕТЕ ИЛИ МЛЪК АКО ИСКА ДА ВИ ПИТАТ ДАЛИ Е ПРАВИЛНА ВЪЗРЪСТТА ЩЕ НАПРАВЯТ ТАКАВА ТЕМА - МАКАР ЧЕ АКО НЯКОЙ НАПРАВИ ТАКАВА ТЕМА ВЕДНАГА ЩЕ МУ ОТГОВОРЯТ " ОФФФФФ ПАК НЯКЪФФФФФФ ИДИОТ ПАК ПИТА КОГА Е НОРМАЛНО БЕ ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ " като не ви питат отговаряте, а като ви питат мрънкате .... :razz:

- Някой пусне супер дълга тема в която има 1 правописна грешка (нищо че думата я има написана правилно от същия човек поне още 3-4 пъти в тоя текст)... реакцията - "А УЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ МАЛОУМНИК ПРОСТ МАМИЧКАТА ТИ ******** ТЪПАК КАДЕ СИ МИ ТРЪГНАЛ ЗА СЕКС ДА МИ МИСЛИШ ТА КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ИДИОООООТЕЕЕЕЕЕЕ Я СЕ ВРЪЩАЙ В ПЪРВИ КЛАС И СИ ИГРАЙ С КУКЛИТЕ ( пак ли уе ....) БОГ ТЕ Е СЪЗДАЛ ДА СЕ ИЗГАВРИ С ТЕБ ВИЖ СЕ КЪФ СИ ПРОСТ КАК ЩЕ НАПИШЕШ ТАЯ ДУМА ТАКА УЕЕЕЕЕЕЕЕЕ". Иронията е, че в повечето случаи докато обиждат, че някой е направил правописна грешка те правят повече от него.... ХОРАТА НЕ СА ТУК ДА ИМ ИЗНАСЯТЕ УРОК ПО БЪЛГАРСКИ, А СА ТУК ЗА СЪВЕТ ДОРИ ДА СА ФРАПАНТНИ И ПОВТОРНИ ГРЕШКИ (тогава има основание за нападки) ЗАДРЪЖТЕ СИ ГО ЗА СЕБЕ СИ ИЛИ ОТГОВОРЕТЕ ПО ВЪПРОСА ИЛИ МЛЪК!

ИЗВОД - Ми вие на всяка тема косур намерихте и нито една тема дори да е сериозна не виждате смисъл защо е пусната .... еми по тая логика да не пускаме теми да си стои така форума и никой да не пише .... то и без това от място където да намериш отговор на въпрос се е превърнало в място всеки да си избива комплексите и с подписите си да се хвали колко време е бил със "СЕРИОЗНОТО" си МилУуУуУуУууУуУуУуУУуУУуУ ..... А ДА което ми напомни , като попитате колко време са заедно и 2 години да ви кажат вие - "ООООООООО МА ТО МНОООООГО СЕРИОЗНА ВРЪЗКА БЕЕЕ МАЛИ МА ВИЕ СИГУРНО СЕ ЦУНКАТЕ" а във подписа "ЛоФкАм Си МиЛуУуУтУуУу от 4 месеца и 15 дни" :razz:

stratega
06-19-2009, 08:28
До някаде си прав, но това за лекаря изобщо не те подкрепям!

1во. имаше една тема за едно момче нощеска гледах (болялого).

Ами мен и никои не го е боляло и затова да отиде на доктор! От болка до болка има значение.

Ilikeliljon
06-19-2009, 08:31
Съгласен съм, макар и с няколко забележки относно идеите ти за сексуалната култура и първия път, но както и да е. Винаги има някой, който помага и внася свеж полъх сред това, за което ти говориш :) :)

krem4et0
06-19-2009, 08:32
Не зная това към екипа или към потребителите е насочено. Форумът го правите вие, потребителите. Ако той не ти допада никой не те кара на сила да стоиш в него.

anonimnia1234
06-19-2009, 08:43
Не не към екипа защото те не са виновни с нищо заглавието е с ирония иначе към самите потребители е насочено. Иначе аз рядко пиша не е до това, че не ми допада ама нека да има полза за тези които пишат да получават отговори, а не просто да ги нападат за всяко нещо.

LittlePrincess
06-19-2009, 08:45
^ не мисли, че ще поправиш нещо

hottie
06-19-2009, 09:59
Съгласна съм с теб. И на мен ми е изключитлено дразнещо да гледам как всички се дъвчат помежду си. Но както каза Кмремчето, потребителите правят форума. За съжаление са се събрали такива хора на едно място.
Аз сигурно получавам по 5-10 ЛС-та на ден с молба за съвети и всеки един потребител започва съобщението си по следния начин " Извинявай, че те притеснява, но няма към кого да се обърна и ме е страх да не ми се подиграват.....".
Ами не е нормално.
Призовавам всички ви да четете по-внимателно и да не се подигравате на останалите и ако няма какво да кажете по темата просто да я подминете.

hottie
06-19-2009, 10:46
Аре стига с това - модератора това, модератора онова. И ние сме хора ебаси ! И не виждам какво лошо е казала. Напровит много е реалистично. Тя има предвид, че точно ние всички рпавим форума и ако някой не е доволен не можа да го моли да остане и да го задържи. Къв е проблема !

hottie
06-19-2009, 11:00
Да, променено е. Факт. Но всичко се променя. Обществото се променя. Неизбежно е и никой нищо не може да направи. След време пак ще се промени.

Напротив не се имам за бог. Това искам да кажа. Имам чувстяото, че много хора ни мислят за нещо различно, а не сме. И ние имаме кофти моменти, и ние се изнервяме..и ние правим грешки. Но някак нашите грешки са по-забележими или поне така ги изкарват много хора. Аз много пъти съм допускала грешки и винаги съм се извинявала. Дори на хора, които са ми неприятни.

machoka
06-19-2009, 11:13
Форумът го развалиха такива като Milena_Pld , които пишат само в 2 типа теми 'заповядайте деца, правете анален секс това е най-нормалното нещо' през 15 акаунта за да има по-голяма тежест и 'модераторите са в основата на световната конспирация' - защото като червеи след дъжд такива 'потребители на форума' никнат във всяка тема-критика към форума, пък даже и като в този случай - не към ръководството. Въпросът е да си мелят едно и също и да мятат съчки в един измислен и подклаждан от такива като тях пожар.

Ако бях някой тесногръд отдавна щях да съм прочистил двора от плявата, но моята скрита надежда е че обективните потребители сами ще си направят изводите - кой какъв, и чии съвети ще последват - тези на световното зло - модераторите коите с хилядите си постове и часове прекарани зад монитора са помогнали на толкова много прохождащи млади хора, или на търгашите с интриги на дребно.

Brabi92
06-19-2009, 11:15
Аз не знам какъв е бил форума преди,но засега ми е добре,доволна съм от него.Пуснах с един мой доста срамен проблем и веднага се намериха отзивчиви хора ,за което съм благодарна.Е не може да няма и злъчни нападки,хора всякакви!

Sun4o19
06-19-2009, 13:22
Това даже не е и форум а типична българска боза...теми от миналият век се разхождат, ужасно простотии и прочие...форума от одавна не струва, не са виновни само тези, които пишат, а и тези, които са го създали и си мислят, че това е форум е НЕ Е !

krem4et0
06-19-2009, 14:50
Милена, разбира се, че ние дооформяме нещата, но то е на принципа-влязла маймуна, излязла пак маймуна. За да бъдат нещата така, както потребителите като нас от преди 3-4-5 години искат, това значи да променим огромна част от мненията тук. Няма как да се получи. Още по-малко няма как да променим мисленето и начина на изразяване на младежите. Трябва да се прави компромис между идеален вид и автентичност на публикациите, нали?
Честно казано в последно време не стоя много тук и не се занимавам усилено с форума. Имам си причини. Но от 1 бегъл поглед виждам, че форумът не е това, което беше до преди 1 година ако щеш. И на мен не ми е приятно. болно ми е и то много, защото аз съм се сраснала с това място и тук е моят виртуален дом вече 3-4 години.
Тия думи ги казвам на учениците си. Никой не ги кара да учат след 10-ти клас, средното образование не е задължително и като не искат да учат и им повторя 10 пъти едно и също нещо, няма насила да ги карам в крайна сметка. Може и да не е много педагогически, но аз в крайна сметка не мога да ги науча да учат. това някъде в началните класове се прави. Още по-малко мога да ги накарам да променят мнението си за ползата от образованието, за последиците от липсата на такова и прочие. Всеки решава за себе си. И тук е така. Ако ти не си доволна с подхода ми, просто не си пращай детето при мен. Аз съм една от малкото, която е седнала да говори с учениците ми като с хора, да ги пита и изслушва за проблемите им, да се опитва да изглади проблемите в общуването не с наказания, а с разговор.

П.С. Засегнах се на тема професионална компетентност. Смятам, че съм добър педагог. Поне много по-добър от преди половин година. Но и това се учи.

Luscious_Heart
06-20-2009, 09:24
Аз форума го намерих средата на миналата година... И преди да се регна, предимно разглеждах темите.

Онова, което забелязах най-много, е следният парадокс: ако дублираш някоя тема, те пращат към търсачката; ако обаче пишеш в стара такава, пак ще се намери някой да те нашие и да ти каже "Оффф, много сте прости ве, защо само връщате старите теми нагоре бе? (punch)"... :? Защо е така?

Друго, което съм забелязала тук, е че много хора се заяждат лично... Някой по-различен от тях, или си позволи да пише по някоя по-абстрактна тема, и всички го псуват и т.н.... Особено оная тема с 12-13-14-15 дето я заключиха... Веднага изкараха авторката, че са я зарязали заради някоя от тези, които обсъжда... Да, признавам, възможно е... И то като резултат от легендарната женска злоба сигурно много момичета са правели такива теми - виждала съм.
Просто не мога да си обясня как в някои други форуми могат да пишат културно и да не се псуват за щяло и нещяло, а тук сякаш всеки седи само и само за да си губи времето в кавги и злобливи коментари. :?

Ще направя сравнение с един чуждестранен форум... Там рядко се намира някой да спами или да прави супертъпи теми... Хората си имат определен брой от теми по различна тематика, например за дрехи, обувки, гримове, въпроси за секса и т.н. и се забранява дублирането на теми., а фактически всяка от вече направените става като чат по дадената тема.

Lucho
06-26-2009, 17:30
Eхе, хайде пак се започна. Изглежда това е доста ЕнтЕлегЕнтен потребител на форумът ни, защото само за няколко дни направи характеристика на всичко. Ами като нищо не ти харесва, като всичко те дразни, хайде махай се де, какво правиш тук ? Защо стоиш тук като не ти харесва ? Винаги съм го казвал и пак ще го казвам - teenproblem.net е мястото в което ще бъдеш напсуван и ще ти бъде помогнато, точно като в реалният тийн-свят...не ви харесва, пък седите. Споко бе, форума няма да затъне от един и двама, важното е тук да седим, да си лафим и да се кефим, не друго (е, все пак в граници). А да ти кажа точно че коментари от рода на "Педалче тъпо, ти прост ли си, тъп ли си, остър ли си..." се трият и рядко можеш да ги видиш...

deFakto
06-30-2009, 16:37
Аз немога да се оплача от подобен тип случки .. Във форума има страшно начетени хора, който помагат както могат .. Точно 3 пъти съм имал нужда от помощ ,и трите пъти съм виждал поне четири поста с по 7-8 изречения със супер логичен изход на ситуацията ... Все пак зависи и от начина на задавае на въпрос майна ,щото аз съм виждал въпроси който автора сто процента го тормозат и търси помощ ,но така е зададен че ти става смешно и като прибавим факта че не го познаваш и не ти пука за него ,отговаряш по-дебилен начин без да искаш .. Незнам аз съм на това мнение .. :smt023

kuklichka_bg
07-09-2009, 08:55
Не,просто някой хора избиват комплекси тук. :)
Много злоба има тук.

Lucho
07-11-2009, 19:33
Много злоба има тук.
Че то къде няма ? Закона на джунглата: Най-силният оцелява !

Wrathchild
07-12-2009, 00:19
Много злоба има тук.
Че то къде няма ? Закона на джунглата: Най-силният оцелява !Колкото и да ми харесва тази фраза, ние сме хора и не живеем в джунглите, нито в горите от доста хилядолетия насам. В 21 век да се държим като диваци не ми се връзва.

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
07-12-2009, 04:06
Шибани тийнове. На веро!!! 8-)

Lucho
07-12-2009, 06:50
Много злоба има тук.
Че то къде няма ? Закона на джунглата: Най-силният оцелява !Колкото и да ми харесва тази фраза, ние сме хора и не живеем в джунглите, нито в горите от доста хилядолетия насам. В 21 век да се държим като диваци не ми се връзва.
Това е тийнейджърски форум. Не очаквай едно сплотено общество което помага на всичко и всички. Именно затова сме тийнейджъри - сега се бунтуваме, нормално е да има разногласия, в живота ни винаги има разногласия, някой си избиват комплексите тук, но не е ли по-добре тук отколкото да пребие един третокласник ?

Wrathchild
07-12-2009, 07:10
Много злоба има тук.
Това е тийнейджърски форум. Не очаквай едно сплотено общество което помага на всичко и всички. Именно затова сме тийнейджъри - сега се бунтуваме, нормално е да има разногласия, в живота ни винаги има разногласия, някой си избиват комплексите тук, но не е ли по-добре тук отколкото да пребие един третокласник ?A, за бунтуването, разногласията и т.н. все пак - и аз съм била на 15, при това не съм забравила какво е, за разлика от други. Никой не може да помага на всичко и всички, най-малко поради факта, че хората винаги са на различни мнения. Но точно заради такива типажи от последния ти ред ти говоря, че отдавна сме се изселили от горите и джунглите.