Влез

View Full Version : Объркана ситуация ..

selens
06-19-2009, 13:43
Дойде и моя ред да пиша в този раздел .. :-D
Та значи има едно момче с което се познаваме от малки винаги сме били заедно подкрепяли сме се и сме били душата на компанията :D Той живее в моя квартал и сме в една компания.Винаги и двамата сме знаели че сме повече от приятели .. още от малки химията си я има .. винаги сме се закачали и до днес е така и до по-серозни неща сме стигали 8-) но никога не сме казвали на никой за пред другите в компанията и за пред всички ние сме просто приятели . Това е така защото и двамата не обичаме сериозните връзки и искаме да си поживеем както се казва и затова си правим каквото си искаме но винаги сме били само приятели,между нас няма никаква ревност.Но преди 2-3 седмици почна да се държи гадно и постоянно си намираше причини да се заяде с мене .. и стана така че се скарахме с компанията ми .. но вчера се здобрихме със всички но не и с него не ми каза нищо .. и се чуда какво му и какво толкова иска и аз как да постъпя :(

NeZaPoznat
06-19-2009, 13:46
Дойде и моя ред да пиша в този раздел .. :-D
Та значи има едно момче с което се познаваме от малки винаги сме били заедно подкрепяли сме се и сме били душата на компанията :D Той живее в моя квартал и сме в една компания.Винаги и двамата сме знаели че сме повече от приятели .. още от малки химията си я има .. винаги сме се закачали и до днес е така и до по-серозни неща сме стигали 8-) но никога не сме казвали на никой за пред другите компанията и за пред всички ние сме просто приятели . това е така защото и двамата не обичаме сериозните връзки и искаме да си поживеем както се казва и затова сме правили каквото си искаме но винаги сме били само приятели между нас няма никаква ревност.Но преди 2-3 седмици почна да се държи гадно и постоянно си намираше причини да се заяде с мене .. и стана така че се скарахме с компанията ми .. но вчера се здобрихме със всички но не и с него не ми каза нищо .. и се чуда какво му и какво толкова иска и аз как да постъпя :(

НищУ ни рЪзбраФ !! :?

Aicken
06-19-2009, 13:46
секс за сдобряване , прочети и статията за свирките на главната страница

vampirekiss
06-19-2009, 13:47
Кофти ситуация.Защо просто не го попиташ как стоят нещата.Щом има химия просто се опитай да разбереш от него самия дали можеш да се надяваш на нещо повече от приятелство.Колкото до това със скарването много много не разбрах какво искаш да попиташ.

selens
06-19-2009, 13:48
секс за сдобряване , прочети и статията за свирките на главната страница
Хахаха колко си жесток 8-)

selens
06-19-2009, 13:49
Кофти ситуация.Защо просто не го попиташ как стоят нещата.Щом има химия просто се опитай да разбереш от него самия дали можеш да се надяваш на нещо повече от приятелство.Колкото до това със скарването много много не разбрах какво искаш да попиташ.
Ми просто почна да се държи ужасно и аз му казах да се промени но стана така че всички се скарахме :D Но вчера се разбрахме със всички но само той не ми каза и дума :( И незнам защо се държи така какво толкова иска ..

curka87
06-19-2009, 14:21
Ами щом сте приятели от много време, значи можеш да говориш с него открито. Може да ти се сърди по милион причини. Отиди при него и направо го попитай защо се държи така.

Hilary_
06-19-2009, 14:22
Замисляла ли си се, че може да се държи така, защото чувства нещо повече към теб ... знам ли? :-o
А ако няма такава вероятност може да е в кофти период или просто го питай защо се държи така... :-o

selens
06-19-2009, 14:33
Каза ми да не го занимавам с глупости .. :-o :x

Ilikeliljon
06-19-2009, 14:41
Ами тогава се отдръпни и остави той да те потърси, може и да не е бил в настроение, а може и да е идиот и за това да ти е казал така :) :)

your_secret
06-19-2009, 16:25
Ми просто почна да се държи ужасно и аз му казах да се промени но стана така че всички се скарахме :D Но вчера се разбрахме със всички но само той не ми каза и дума :( И незнам защо се държи така какво толкова иска ..

Да не би да си си хванала гадже и тоя да ревнува 8-)

AnzaRe
06-19-2009, 16:36
АхХГахАХаХАХаха

selens
06-19-2009, 17:06

Да не би да си си хванала гадже и тоя да ревнува 8-)
Не ..

Take_That
06-19-2009, 19:46
Остави го, отдръпни се от него за известно време. Според мен пак ще те потърси.

doOpingTest
06-19-2009, 21:11
Ами тогава се отдръпни и остави той да те потърси, може и да не е бил в настроение, а може и да е идиот и за това да ти е казал така :) :)

На същото мнение съм. . :)

tuzaro
06-19-2009, 21:22
ти до ся само спами у форумо и реши да пуснеш тема :lol: иначе я кажи колко по сериозно сте стигали, че и аз искам да ти стана приятел

selens
06-20-2009, 07:52
ти до ся само спами у форумо и реши да пуснеш тема :lol: иначе я кажи колко по сериозно сте стигали, че и аз искам да ти стана приятел
Че аз ако не спамя кой :D А иначе да ти кажа ти много приличаш на моя приятел на външност пък и малко на вътрешност .. 8-) А до къде сме стигали .. до много хубави неща .. :oops: :D

Sladurcho
06-20-2009, 09:23
абе ние от къде да знаем какво иска приятеля ти от теб :x иди и говори с него какво питаш тук .... не мисля че някой от форума може да ти отговори какво иска това момче от теб ! нали сте много близки и нз си още какво отиваш и открито говориш с него накарай го да ти каже кое от това което му говориш е глупост за него и се разберете... след това може и един бърз секс за скрепяване на приятелството си да направите все пак между вас има химия

Ilikeliljon
06-20-2009, 09:31
Че аз ако не спамя кой :D А иначе да ти кажа ти много приличаш на моя приятел на външност пък и малко на вътрешност .. 8-) А до къде сме стигали .. до много хубави неща .. :oops: :D

Айде стана заварката :D :D :D

selens
06-24-2009, 10:09
Опитах се да говоря с него .. каза че не иска да ме вижда .. явно наистина нещо винаги разваля тези "специални приятелства" .. :-k

alcoholgirl
06-24-2009, 10:35

И аз мисля така.Дай му малко време ако щеш даже намери си някои друг и го накарай да ревнува накрая сам ще се върне :-D

NiKoLetcHeToO
06-24-2009, 12:54
Амии оставии гоо малкоо да помислии.. Ако наистина го привличаш ще те потърсии..

bloodylips
06-24-2009, 13:45
май си се зарибявала с друг

jghgh
06-24-2009, 13:54
Опитах се да говоря с него .. каза че не иска да ме вижда .. явно наистина нещо винаги разваля тези "специални приятелства" .. :-k
Да, влюбил се е в теб най-вероятно и го боли, защото всъщност се е влюбил в несериозничка. 8-) И защото след като си му най-добра приятелка ти знае всички мръсни ризици, знае що за човек си.
Е, той не че не е същия като теб, но хората имат странната черта да не гледат много-много себе си.
Кой знае какви мисли са му в главата..
Предполагам че те харесва много, но знае че не си сериозна, че си ги вършила всякакви. Вероятно си мисли че ти към него няма да си сериозна. Предполагам че иска от теб да постъпиш отговорно. Знаеш какво значи отговорност, нали? А когато е намесено с чувства ти се доизяснява за какво говоря, нали? ;) Въпросът е, дали ти го искаш и дали ще можеш. (да бъдеш отговорна С него, за разлика от по принцип връзките ти, или както го каза таам; нали никога не си била кой знае колко сериозна)

И сега задето го боли си го изкарва на теб - явно е горд да си признае душевните терзания, да не забравяме че е момче, те обикновено малко трудно ще си признаят защо са обидени или тъжни. (ако изобщо си признаят че са такива и не ни се направят на хейтъри ;))

Според мен не е правилно да се отдръпнеш. Той може да те гони, но да не го иска всъщност ;) Може пък да иска да му декларираш че си негова, да успокоиш страховете му.. да го накараш да се почувства по-специален от всички останали. И тук говорим за нещо повече от приятели. Защото той явно знае че ти си безпристрастна към хората, купонджийка, а у, не си по сериозностите и въпреки че и той е същия, го боли от това, от твоето поведение. Иска да не си с него както с всички останали, явно желае и любов. Сигурно е много объркан. Беги да го успокояваш, в случай че имаш някакви чувства към него. Но не го прави, ако нямаш! Защото това си е сложен казус и не е добре да го лъжеш, бъди отговорна към чувствата му.

Нехранимайкото иска любов с 3 думи, на мен на това ми мирише.

Хората се изменят.. гледаш ги веселяци, на следващия ден - влюбени глупаци.

Дерзай! Но не оставяй тъй нещата. Поне си спаси приятелството, обясни му какво мислиш, как ти се чувстваш. Ако не е възможно да сте заедно (въпреки че ти пускаш тема за него, да не би да го харесваш), се опитай поне да му запазиш приятелството. Нали го цениш? Ако отговорът ти е "да", не бъди немърлива в отношенията си с него. Какво е туй нещо "Не го търси, чакай да те потърси". Мен ако питаш точно обратното. Ти го търси. Той това чака.

angeltears
06-24-2009, 14:09
Замисляла ли си се, че може да се държи така, защото чувства нещо повече към теб ... знам ли? :-o
А ако няма такава вероятност може да е в кофти период или просто го питай защо се държи така... :-o

+1. Наистина може да чувства нещо повече и да не издържа вече да си правите каквото искате.. може да иска да станете сериозни и да се дразни, че не му отвръщаш.. има милиони причини - поговорете открито :)

selens
06-24-2009, 14:18
Аз бях сериозна и кротка преди 3 години но той ме промени :D Вярно че не съм много сериозна и че съм нямала много сериозни връзки но това се дължи повече на хората с които съм излизала те обикновенно са женкари .. А относно това че се може да се е променил .. според мен той никога няма да се промени просто си е такъв.Много пъти съм се зарибявала с други пред него даже той ми е помагал :D Но почнахме да се караме той само се държеше грубо аз му казах да се държи по добре ако наистина съм му най-добрата приятелка .. а той ми каза че му е през онва дето го няма 8-)