Влез

View Full Version : Незнам какво искам

tekila_sunrise
06-19-2009, 16:43
Днеска бившия реши да сети за мене от 3 месеца.Залъгва ме там нещо,отрязах го,както той мен преди когато го търсех,когато ме направи на нищо и ква ли не ме нарича.Сега иска да отида у тях,все едно нищо не е станало,казах му да си намери някоя друга,обаче сега не ми излиза от главата и почвам да съжалявам...Кажете правилно ли постъпих или...

Faces
06-19-2009, 16:46
Не разбирам как дори може да си задаваш тоя въпрос :shock: Ти кво си няква изтривалка ли какво 3 месеца ни звук нито нищо че и преди това се е държал гадно и ся няма кво да чукне и се обажда на тебе.Не честно не се обиждай ама ти да не си безгръбначно ? Я се стегни и прояви характер като не искате да се отнасят с вас като с парцали не се дръжте като такива.

Bellatrix
06-19-2009, 16:46
Да, правилно си постъпила. Щом се е държал грубо с теб, щом сте били скъсали и щом се е сетил за теб чак след 3 месеца, не те заслужава.

mArMaLaDkA
06-19-2009, 16:49
От тази твоя тема и една друга, по-предна, си вадя изводи, че си една много объркана девойка. Онзи кога го прежали, че сега пак мислиш за бившия си? Щом се колебаеш дали си постъпила правилно - явно изпитваш вина и това е така, защото явно още имаш чувства към него. Ти си се опитала да си го върнеш, което решение от една страна приемам. Не може да се държи като парцал с теб и после да ти се обажда, все едно нищо не е станало, без да се извинява, без нищо. Само че ти в момента вървиш срещу себе си. Изобщо не си безразлична към него, а само се опитваш да се правиш на силна. Тъпо е. Вземи си кратка почивка и се замисли кого обичаш, обичаш ли някого изобщо, имаш ли нужда от човек до себе си и т.н. Все едни такива малки, но важни въпросченца, които ще ти помогнат малко от малко да си преправиш път сред мъглата в главата ти.

Ilikeliljon
06-19-2009, 17:27
От тази твоя тема и една друга, по-предна, си вадя изводи, че си една много объркана девойка. Онзи кога го прежали, че сега пак мислиш за бившия си? Щом се колебаеш дали си постъпила правилно - явно изпитваш вина и това е така, защото явно още имаш чувства към него. Ти си се опитала да си го върнеш, което решение от една страна приемам. Не може да се държи като парцал с теб и после да ти се обажда, все едно нищо не е станало, без да се извинява, без нищо. Само че ти в момента вървиш срещу себе си. Изобщо не си безразлична към него, а само се опитваш да се правиш на силна. Тъпо е. Вземи си кратка почивка и се замисли кого обичаш, обичаш ли някого изобщо, имаш ли нужда от човек до себе си и т.н. Все едни такива малки, но важни въпросченца, които ще ти помогнат малко от малко да си преправиш път сред мъглата в главата ти.

+1 Ей рядко харесвам отговори на някой друг, ама този е наистина много важен и добър :) :)

your_secret
06-19-2009, 17:29
Хх мен бившото ми гадже много гадно ме заряза и после разправя тъпотии из цялото училище за мен. Хормоните яко са ме труснали, защото пак започнах да го харесвам, но ако ми предложи бих му отказала..

xXxMixXx
06-19-2009, 17:35
Според мен си постъпила добре, като си го отрязала. :)
Все пак той те е бил забравил, в буквален смисъл, за цели 3 месеца!! :shock:
Ти не си някое малоумно кученце, за да те вика при себе си когато му скимне ;) . И до колкото разбрах, дори не ти се е извинил за глупавите постъпки :shock: :? - не те заслужава изобщо !
Дръж си на позицията и я отстоявай!! :)

LittlePrincess
06-19-2009, 17:50
Правилно си постъпила.

got2Bthe1
06-19-2009, 18:00
Да, правилно си постъпила. Щом се е държал грубо с теб, щом сте били скъсали и щом се е сетил за теб чак след 3 месеца, не те заслужава.

Take_That
06-19-2009, 19:45
Постъпила си правилно. Не съжалявай, потърсил те е само заради секса....

AnzaRe
06-19-2009, 19:49
Ти ако беше момиче на място нямаше да казваш "Незнам какво искам" ем прав ти път тогава с тази реплика и дейстивя никъде няма да стигнеш!

MP
06-19-2009, 20:01
Правилно е постъпила за вас.Така изглежда отстрани,но не знаете как се чувства.Самият факт,че се колебае,означава,че НЕ Е ПРАВИЛНО!Няма какво да се залъгваш,не ти е безразличен.Явно и той си е мислил същото като теб,като те е отрязвал и ето до къде стигна.Ти ще направиш същото и това ще е правилното решение.

karitoo
06-19-2009, 20:09
Според мен си постъпила правилна ти не си кшче за душевни отпадъци и да идва при тебе кгато му е кофти...

karitoo
06-19-2009, 20:09
Според мен си постъпила правилна ти не си кшче за душевни отпадъци и да идва при тебе кгато му е кофти...

karitoo
06-19-2009, 20:10

vampirekiss
06-19-2009, 20:50

съгласна.

Lysit0
06-20-2009, 06:06
Правилно си постъпила.Ти не си му кукла на повикване и освен това се е подиграл с теб,нз как можеш да си мислиш,че не си постъпила правилно.

WhyNot
06-20-2009, 08:21
правилно си постъпила :)

DevilWish
06-20-2009, 08:23
Под достойнството ти е да се върнеш да "лижиш, където вече си плюла" ;)

vesSynkaa
06-20-2009, 08:50
Ъм , ти добре ли си ? :-o Как може и да си го задаваш тоя въпрос ?
Ми много ясно , че си постъпила добре .. Сама го каза, че те е рязал
и те е наричал к'ва ли не ..

yahhooo
06-20-2009, 12:19
Ако обичаш да те правят на 2 стотинки отивай

tekila_sunrise
06-22-2009, 03:04
И има наглостта да ми се обажда 2 през нощта,защото нямало кво да прави,пфф :-x :-x