View Full Version : каква коса.....?
абе знам че всеки си има мнение, но просто искам да чуя колкото се може повече от известно време се чудя с каква коса да се направя...сега съм с много руса коса почти бяла но много ме навиват да се направя черна откакто хвнаах повечко тен(от солариум и няколко басейна) друго любопитно е че имам ярко зелени очи иии какво друго естесвеният ми цвят е средно кестеняв и лошото е че като израства русото много си личи корените но се правя често, освен това с това русо много ми се изтощи косата и искам да чуя разни предимства и като цяло кое повече ви допада благодаря предварително а да не пропусна косата ми почти винаги я правя права и нали топирана а ако не ми се занимава я връзвам на опашка в случай че има значение прическата
DivoTo_KoTe
06-19-2009, 21:28
руса коса,светли очи и матов тен е страшно поне според мен.Не се прави черна.
Иначе можеш да пробваш някоя друга разновидност на русото.
Ако ти трябват снимки кажи?
nenepygka
06-19-2009, 23:46
Ми що не се боядисаш кестенява.. както ти е твоя си цвят, таман ще си я оставиш да израстне малко без да я боядисваш постоянно (корените де, то другото ще трябва да го повтаряш след време :-D ) .. Че съвсем ще я изтощиш, ако почнеш сега черно върху русо + преси и т.н.
YaNcHeToOo
06-20-2009, 06:11
Според мен в никакъв случай в черно.Остави си я така или както казаха по-горе, пробвай друга разновидност на русото, с тези светли очи и светлата коса си голяма мацка :-)
harabelka
06-20-2009, 06:26
На мен лично, ако човека е с тен, ми изглежда циганско русото :?
harabelka
06-20-2009, 06:26
Но ако не си толкова черна- остави си я руса :)
ako iskate moq snimka?
Пробвай с www.prikachi.com
GabisiTa
06-20-2009, 08:21
^ Дам, точно това щях да питам :)
Косата черна не.Направи си я светло кестенява или шоколадова.Като си със зелени очи и тен ще е супер.
http://prikachi.com/images.php?files/933986X.jpg
Че това зелени очи ли са?Изглеждат кафеви.
billytalent
06-20-2009, 09:16
Мдаа и на мен така ми изглеждат,в първият момент дори черни :D
snimkata e naprawena tka prosto druga po-nowa nqmam ama 6te wi po-stara za da widite http://prikachi.com/images.php?files/934059E.jpg mislq 4e tuka e po-dobre
DivoTo_KoTe
06-20-2009, 09:55
На мен много ми харесваш руса,няма смисал да си сменяш цвета.
Виждаш ми се беличка на кожа, тъй че по-добре не си сменяй цвета на косата.. Русото ти отива :)
love_to_love_u
06-20-2009, 13:15
И според мен руса си много хубава,няма смисъл да се правиш черна.Зелени очи и руса коса на мен ми е любимо :)
your_secret
06-20-2009, 14:24
На мен ми харесва супер много зелени очи+червена коса, но не съм мн сиг дали ще ти стои добре, затова си остани руса :)
Руса си перфектна,но ако искаш да промениш цвета на косата си боядисай се в кестеняво/има едни цветове шоколадово ли какви бяха не мога да се сетя/ те стояха прекрасно с тена :)
бях руса като теб, но косата ми мн се изтощи и се боядисах в млечно кестеняво (така се казва цвета) и не съм я барала до ден днешен. Съветвам те да постъпиш като мен, защото косата ти ще заприлича на метла... Но все пак русото ти отива :)
DiScOnEcTeD
06-20-2009, 19:41
остави си я кафява
LiveFlower
06-20-2009, 19:45
Червена според мене , с тия зелени очи :)
мерси много точно затова питам какъв цвят защото с това русо доста ми изгоря и опада косата :x :x :x :x :x :x :x :x
paulwalker
06-22-2009, 13:24
мерси много точно затова питам какъв цвят защото с това русо доста ми изгоря и опада косата :x :x :x :x :x :x :x :x
Русото ти отива, но имай предвид, че ако я боядисаш тъмна, боята, каквто и колкото и скъпа да е, пада и русото отново се показва. Аз имам такъв проблем 2 години бях руса. Сега се боядисах януари и непрекъснато си личат отдолу по светлите ми кичури, а боята ми хич не е евтина и фалшива. Така, че замисли се, дали си струва и тоя тормоз докато не израстне русото да се вижда и да стои шарено :) Ти си решаваш:)
ami na men mi preporu4aha da se boqdisam s na l`oreal casting creme gloss za da izprobwam cweta toq pearl blonde deto e ot swetlite i kazwat 4e stawalo hubawo ama neznam
Nadelina
06-22-2009, 14:13
Ако си сложиш черна боя върху това русо, черното няма да се задържи и косата ти ще изсветлее пак, после пак ще боядисаш и косата ще се изтошава още повече. Второ - ако евентуално все пак се боядисаш, светлите корени отдолу ще създават илюзия за плешивост, виждала съм много такива момичета и на мене ми изглежда ужасно. Трето - знам, че всички мнения почти са да останеш руса, защото наистина ти е хубаво, но в един момент писва все една и съща да се гледаш, ние те виждаме за първи път, а ти се гледаш така всеки ден, така че сама прецени какво да направиш с косата си.
Според мен или я остави руса, или си я боядисай в твоя цвят и я остави да израстне. Ако често я изправяш е по-добре да не я изтощаваш допълнително с боядисване.
И един съвет от мен: Не се топирай така отгоре. Ще изглеждаш доста по-добре с изправена, но не тупирана коса. :)
С такива очи и с черна коса ще ти отива .. =] Но ти си преценяваш ;)
Pepincetyy
06-22-2009, 16:11
Русо ти отива много. :)
natity91
06-22-2009, 20:48
еми според мене това русото ще ти овреди още повече косата. Боядисай се по тъмна, но не черна защото черната също мн мн гори косата. Отново ще се боядисваш често но поне ще ти щади повече косъма... ;) Иначе сякък си си хубава :-)
TheLittleAngel
07-01-2009, 15:55
Според мен, много добре ще изглеждаш, ако се направиш кестенява, но от онези шоколадови нюанси. Обаче, ако се решиш да си смениш цвета, я потъмнявай постепенно, иначе боята ще падне много бързо.
guinessgirl
07-01-2009, 17:19
според мен с тъмна коса,но не черна,ще ти отива повече отколкото русото.
mimsssssss
07-01-2009, 17:20
http://www.impulse.bg/photos/by/8518535/view/9488710
тва момиче е била и с черна и с кафява и руса коса просто голям арсенал :D и е със зелени очи.лично на мен кафявото най ми допада а и най естествено и стоеше.за прическа дето казваш че ходиш постоянно вързана слагай пяна и си я мачкай става яко.
tItEufFf
07-01-2009, 17:28
Ти си хубава, всичко ще ти отива ;)
Ако искаш разнообрази се боядисай в кафяво.. мисля, че ще е по-добре от черно
В черно да ти кажа честно изобщо не си те представям.. русо най-ми харесва. (:
therichbitch
07-05-2009, 19:13
според мен шоколадово, с по-светли нюанси, които да са преливащи , ще е мн хубаво, и сега ти е хубаво, но аз като ти погледна косата само така се вижда, че е изтощена, а няма смисъл,млади хубави момичета, всичко трябва да отива :>
YouCantStopMe
07-05-2009, 19:21
Спри малко да я третираш.
Остани си с твоя цвят.
е в крайна сметка се направих черна
http://prikachi.com/files/1006636J.jpg ето снимка в лице с грим
http://prikachi.com/files/1006643h.jpg това е в цял ръст и се виждат хубаво удълженията
http://prikachi.com/files/1006654O.jpg тука в розово с приятелят ми(сори ако изглеждам леко замаяна но съм на рожден ден) и може да кажете как ми седи според вас черното(аз лично се харесвам)
amorfati
07-15-2009, 05:06
С руса коса си хубава, а с черна си още по-хубава,защото самия цвят ти подчертава и чертите на лицето още по-добре и много ти отива.Браво, наистина много яко е станало,на мен много ми харесва,определено ти отива :)
babylove
07-15-2009, 17:15
Много си сладка така, не си сменяй цвета. :)
Едно предимсво на черната боя за коса - най-малко изгаря косата.
Според мене.. сякак си хубавичка.. просто е вроденоо.. :P :D
Амии азз преди исках да се правя руса.. ама.. се отказах защото тука вси1ки казваха че зелени очи и руса коса не си отива.. но.. сега виждам обратното :-D и така.. www.impulse.bg/m0nch0yy
вижте ме и кажете как ше ми е най-добре..
руса.. ии ако да.. какво русо..
черна.. аз съм чувала че многоо гори косата
или да си остана така??
Мерси предварителноо..
slynchoo
11-10-2009, 19:12
е в крайна сметка се направих черна
http://prikachi.com/files/1006636J.jpg ето снимка в лице с грим
http://prikachi.com/files/1006643h.jpg това е в цял ръст и се виждат хубаво удълженията
http://prikachi.com/files/1006654O.jpg тука в розово с приятелят ми(сори ако изглеждам леко замаяна но съм на рожден ден) и може да кажете как ми седи според вас черното(аз лично се харесвам)
Определено ти стои мн добре!А и щом ти се харесваш.. това е най-важното. :)
ifilin4ica
11-10-2009, 19:33
Оле, отварям аз темата, гледам снимката на авторката и си викам: Абе мамка му, пак ли ще се поядисва това момиче?! при което решавам да ида на последната страница и какво да видя...ИЗНЕНАДА!!! Гледайте малко повече, стига сте вдигали стари теми!
Обаче онази с РД-то в другия раздел никой не може ад я бие :P
ЕЕ защоо просто реших да се вазползвам отт тази тема.. :?
Fr3eGiRl
11-10-2009, 20:20
Според мене.. сякак си хубавичка.. просто е вроденоо.. :P :D
Амии азз преди исках да се правя руса.. ама.. се отказах защото тука вси1ки казваха че зелени очи и руса коса не си отива.. но.. сега виждам обратното :-D и така.. www.impulse.bg/m0nch0yy
вижте ме и кажете как ше ми е най-добре..
руса.. ии ако да.. какво русо..
черна.. аз съм чувала че многоо гори косата
или да си остана така??
Мерси предварителноо..
Според мен така си добре недей да си правиш нищо на косата.. :) Но ако държиш на някаква промяна може да се направиш с някой от тея шоколадовите нюанси дето ги рекламираха не ги помня точно, но мисля, че ще ти отива тъмно шоколадово.. :P Охх.. дояде ми се шоколад.. 8-) :D
ХМм.. да но дали ще си личчии.. :-o искам няккава промяна но да личи :P
остани си русичка :) .. много ти ходи .. пък и мисля,че тъмни тонове няма да ти ходят толкова много колкото русото.. 8)
viksit0y
11-11-2009, 07:54
Май ще е по-добре да си направиш косата шоколадова, русото не ми допада :o
slynchoo
11-11-2009, 09:16
Хора,момичето отдавна се боядиса.