Влез

View Full Version : случвало ли се е...

WhyNot
06-19-2009, 21:28
случвало ви ли се аверката ви да достигне до така наречения squirt?моята да и беше доста стряскащо :(

axis
06-19-2009, 21:31
то човек да се радва като я докара до там :oops:

sKa73r4o93
06-19-2009, 21:33
то човек да се радва като я докара до там :oops:

WhyNot
06-19-2009, 21:39
то човек да се радва като я докара до там :oops: така е но гърчовете и бяха супер неестествени някви помислих че ще и стане нещо :D

Ilikeliljon
06-19-2009, 21:43
Абе аз това скуирт така и не разбрах как става. В смисъл свързано с Г точката, ама толкова знам :) :) :) Иначе съм виждал какво е :D :D

WhyNot
06-19-2009, 21:47
ами да ти кажа и аз незнам кво точно стана смисъл като всеки друг акт с нея но просто стана супер неочаквано :o

sKa73r4o93
06-19-2009, 23:02
То между другото е течност, която се образува в парауретралните жлези, които анатомически са разположени около уретъра. Аналога на тези жлези в мъжкия организъм е простатата. Парауретралните жлези са около или под 30 на брой и могат да имат изход към уретъра или вулвата.
Та 1 момиче за да може да "squirt"-ва трябва парауретралните й жлези да имат изход към уретрата.
Това всъщност е урина примесена със сокчетата, които я навлажняват по време на полов акт.
От една страна напикаването (то не е точно напикаване, де) не е нещо кой знае колко възбуждащо, но като знаеш, че това е в следствие на доста силен оргазъм (и съответно на доста добре свършена работа от твоя страна), предполагам си горд със себе си!?! a ? 8-) emmm ot toq post ne razbrah kak da ti kaja... nishto 8-) parauret..kfo ? :D

Sladurcho
06-20-2009, 08:12
То между другото е течност, която се образува в парауретралните жлези, които анатомически са разположени около уретъра. Аналога на тези жлези в мъжкия организъм е простатата. Парауретралните жлези са около или под 30 на брой и могат да имат изход към уретъра или вулвата.
Та 1 момиче за да може да "squirt"-ва трябва парауретралните й жлези да имат изход към уретрата.
Това всъщност е урина примесена със сокчетата, които я навлажняват по време на полов акт.
От една страна напикаването (то не е точно напикаване, де) не е нещо кой знае колко възбуждащо, но като знаеш, че това е в следствие на доста силен оргазъм (и съответно на доста добре свършена работа от твоя страна), предполагам си горд със себе си!?!

мерси за инфото! на мен само веднъж ми се случи ама така и не разбрах какво точно стана :oops: иначе и беше мега яко