Влез

View Full Version : проблем ли ще е...

WhyNot
06-20-2009, 08:42
случвало ли ви се е да се чувствате тъпо че сте още девствени пред приятели и познати и това били било мотив да го направите за първи път? :o

Sladurcho
06-20-2009, 08:46
За повечето това е сякаш някакъв проблем че не са си направили още първия път. За мен сякаш преди не беше проблем че не съм спал с момиче но сега като гледам подрастващите между 13-16 години. Та те се избиват да се хвалят кой с кого спал кога му било сефтето....! не трябва да се притеснява някой ако е на 18 и още не е правил секс... явно не е попаднал на точния човек и в това няма нищо срамно

anyfany2
06-20-2009, 08:47
Истината е, че ми се е случвало.
Ужасно Е!!! #-o #-o #-o Страшно неприятно.. Рабирам те! :-s :-s :-s

Ilikeliljon
06-20-2009, 08:48
На мен лично не ми се е случвало да го направя заради това, но съм се чувствал тъпо :) :) Иначе доста хора го правят под това обществено влияние, всички около тях не спират да приказват че правили секс, колко бил готин, къде го правили и това понякога кара човека да се чувства като смотаняк и да направи някоя глупост заради това :( :( :? :?

anyfany2
06-20-2009, 08:50
Sladurcho е напълно прав. :)

lipstik
06-20-2009, 09:12
Не!Като не си намерил подходящия човек много ясно,че не трябва да правиш,дори и да си единствения.

Punisherrr
06-20-2009, 09:25
ОО...че те като започнат да си обясняват кой с кой и къде го правил и после ме погледнат тъжно и се сетят,че няма кво да им кажа по въпроса, аз съм усмивка до уши и им викам ''ооо на мен си ми е екстра,не ме гледайте така съжалително 8-) ''

Къв срам,кви 5 лева :P Околните ако ми бяха мотив...ехеее... много щеше да е зле положението ;)

Така че не съветвам никой да се влияе от такива работи ;)

monincetyyy
06-20-2009, 12:26
Ми като бях на 14 и по едно време ми беше криво че няма как да се включа в разговора. Сега разбирам че тъпото е да се сравняваш с другите. Въпреки всичко спах с момче когато аз реших и не съжалявам. Не се влияй от мнението на хората.. "Модата" да се е*еш наляво надясно няма да те направи по велик/а ако и ти я следваш...

Brabi92
06-20-2009, 12:36
случвало ли ви се е да се чувствате тъпо че сте още девствени пред приятели и познати и това били било мотив да го направите за първи път? :o

Не !!!

Wadafok
06-20-2009, 13:24
случвало ли ви се е да се чувствате тъпо че сте още девствени пред приятели и познати и това били било мотив да го направите за първи път? :oИ какво от това като са го направили да не би да им е пораснала пи*ката

bebok
06-20-2009, 14:06
e kato se pritesnqva6 samo nevijdam kade e pr da gi izluje6 4e ne si devstven i da si izmisli6 momi4e koeto e ot dr grad ,suotvetno nepoznavat ...
6to trqq prosto taka da si legne6 s nqkoq.... vse pak nevqrvam da trugnat da proverqvat :)