View Full Version : за момчета
има ли такива сред вас които пръскат повече пари за дрехи от аверката си 8-) 8-)
Да и то в пъти повече. :oops: :oops: Но за съжаление живея в такава среда, където има значение къде и как ще се появиш и с какво. :oops: А и до някъде и наще са "виновни," зашото винаги са ми давали абсолютно всичко, което искам и сега пак е така и така съм си научен. :-D :-D То си е като болест, зашото свикнеш ли на Gucci, Armani, Versace, Louis Vuitton, D&G и т.н. няма отказване. Като дрога е. :-D А почти всички момичета, които познавам, не държат основно на марката, а на това как изглежда дрехата и от там идва разликата в кой колко харчи :oops: :-D
KoRnFlAkE
06-23-2009, 03:06
^ миличкУу, като болест ли е?
sexa_na_kompleksa
06-23-2009, 07:20
Да и то в пъти повече. :oops: :oops: Но за съжаление живея в такава среда, където има значение къде и как ще се появиш и с какво. :oops: А и до някъде и наще са "виновни," зашото винаги са ми давали абсолютно всичко, което искам и сега пак е така и така съм си научен. :-D :-D То си е като болест, зашото свикнеш ли на Gucci, Armani, Versace, Louis Vuitton, D&G и т.н. няма отказване. Като дрога е. :-D А почти всички момичета, които познавам, не държат основно на марката, а на това как изглежда дрехата и от там идва разликата в кой колко харчи :oops: :-D
Горката ти приятелка...
CaribbeanGirl
06-23-2009, 07:39
^ Може и да няма :-D
Горката ти приятелка...
Нещо не си ме разбрала. Аз съм ларж и не си купувам само на мен неща, ами и на нея. Но тя не държи основно на това и си купува и по-обикновени неща, а аз не! :( От там идва разликата в това кой колко. Пък и се движа в такива среди и на такива места, където това има значение. :)
your_secret
06-23-2009, 13:24
Мога да ти дам примери за хора, които дори на червения килим и на официални събития ходят по евтини и не-маркови /ако мога така да се изразя/ дънки, тениски и кецове. Тъй че това твойто си е чисто оправдание.
Въобще не се и опитвам да се оправдавам, защото ми е ясно, че при положение, че има толкова много хора и деца, които нямат дрехи на гърба си, това мойто си е чисто разхищение. :oops: Но, ако не друго, аз дрехи никога не хвърлям, ами ги давам на такива, които нямат възможност да си ги купят, било то домове, сиропиталища, червен кръст и т.н. :) :) Иначе поне си признавам и знам, че е минус за мен си тая снубарщина, но и повечето хора покрай мен, включително и най-добрите ми приятели, са така и някак си ми е навик и не ми прави впечетлание, а виждам, че на повечето хора прави. :-o :-o
:D и един мармот увива шоколада в станиол.......