PDA

View Full Version : Кръв след секс (Не за пръв път)

greenlight
06-20-2009, 08:46
Здравейте!Вчера правих секс с едно доста надарено момче а не го бях правила малко повече от четири месеца.Аз очаквах че ще ме боли но не това е проблема.Въпросът е че като се прибрах в нас видях по-тъмно кафява кръв по прашките си което не е мензис-той ми свърши преди няколко дни.Днес като се събудих пак видях че ми тече малко кръв.Не много,няколко капки но искам да ви попитам това притеснително ли е,трябва ли да ходя на гинеколог?Дали е протриване някакво или разкъсване?Забравих да кажа че и малко ме боли отдолу.Също искам да споделя (не знам дали е от значение но нямаше почти никаква любовна игра - само си сложи презерватива и ми го... Доре не ме и целуваше,какво говорим за нещо друго...) Благодаря за отговорите предварително!Надявам се да има сериозни отговори защото съм притеснена. :(

Sladurcho
06-20-2009, 08:48
според мен просто си се разранила нещо и затова така.. не мисля че е нещо сериозно и ще спре нацяло

hottie
06-20-2009, 08:52
Напълно е възможно да се е получило някакво охлузване или дори разкъсване. Но не мисля, че трябва да се паникьосваш. Ако до 2-3 дена не мине се консултирай с гинеколог.

Ilikeliljon
06-20-2009, 08:52
Ами отиди на гинеколог. По твоето описание оставам с впечатление, че вероятно не си била много овлажнена и той като е бил малко по-надарен е възможно да са се появили някакви вътрешни охлузвания. Пак казвам отиваш на гинеколог и друг път му мисли с кой лягаш, не прави секс с хора към които нямаш чувства или те към теб :) :)

iiirish
06-20-2009, 11:18
не мисля, че е нещо, от което трябва да се притесняваш. при мен лично нямаше кръв при първия път, но за сметка на това прокървях на втория и третия.
просто зависи какво сте засегнали при самия акт. не е страшно

Punisherrr
06-20-2009, 11:28
Една приятелка така,както си прави секс с един 'надарен' ,който също явно не е бил особено щедър на ласки с нея, си докара разкъсано влагалище,болници,операции ... и тя ми каза,че изведнъж я заболяло и потекло кръв.
Не знам за теб...явно твоя случай не е баш така,но все пак не звучи много добре цялата тая работа...
Относно лекар ... както решиш ти.

просто съвет > подбирайте маааааааалко по-внимателно с кой си лягате.

sKa73r4o93
06-20-2009, 11:45
:o

monincetyyy
06-20-2009, 11:51
Напълно е възможно да се е получило някакво охлузване или дори разкъсване. Но не мисля, че трябва да се паникьосваш. Ако до 2-3 дена не мине се консултирай с гинеколог.
+това според мен след като не си била достатъчно навлажнена и не е имало любовна игра, е било по-добре да спреш акта. Аз съм била в същото положение. Любовната игра е доста важна част от секса и, лично според мен, когато тя липсва, той не е пълноценен.

greenlight
06-20-2009, 17:53
Благодаря на всички за отговорите! Струва ми се че оставяте с впечатлението че съм го правила с кой ми падне а не е така,беше с бивш мой приятел който никога досега не се е държал толкова студено с мен и точно от него несъм очаквала такова отношение но сега разбирам че сте прави - без чувства не си е работа...На менкръвта ми спря нао още леко ме наболява.Отново ви благодаря за отговорите!

DevilWish
06-20-2009, 17:56
Съгласна съм ;) По принцип би трябвало да се оправи бързо ;)