View Full Version : Притеснено ми е
Loshotia
06-20-2009, 10:21
Здрасти! Доскоро пих противозачатъчни, но поради проблем(хормонален) се наложи да ги спра. От тогава правя секс с презерватив и винаги съм го проверявала след това( на чешмата го пълня и гледам дали не тече). Да, обаче вчера забравих да го направя това нещо. Според вас има ли възможност да се е спукал и да не сме забелязали или да е бил дефектен(знам ли?). Беше Durex :(
Божеееее,споко бееее.Презервативите са сигурни 98% не е нужно да ги пълниш с вода :lol:
тва че е durex не трябва да те успокоява на 100 % .откъде може да знае който и да е било да ли е имало някъв проблем с капута освен вас двамата!ако тряа го потърси и го провери ако ли не има си тетсчета sure check ала бала...ако си толкоз вкарана в параноята няма ко са чудиш :-o :-o
Не се притеснявай,едва ли е станало нещо. :)
Loshotia
06-20-2009, 10:45
Ами проблемът е, че заличих всички следи вече- презервативът е някъде из софийските кофи. А sure check реално ли ще ми покаже ако си го направя днес, а съм павила секс вчера
Ами проблемът е, че заличих всички следи вече- презервативът е някъде из софийските кофи. А sure check реално ли ще ми покаже ако си го направя днес, а съм павила секс вчера ами ще е добре да е по скоро все пак питай в аптеките защото разбира се не ти го пожелавам ако е нещо сериозно да можеш да отриегираш на време :)
глупаво е всеки път да пълниш с вода презервативите. вярно, че на всеки му се е случвало поне веднъж да скъса презерватив, но това не значи, че трябва да изпадаш в паника от това. бебетата не стават ей така от веднъж. пък и ми стана ясно, че си била много спокойна с противозачатъчните, но искам да ти кажа, че те също както и презервативите има 99% сигурност :) така, че са еднакво "опасни"
Sladurcho
06-20-2009, 11:29
хахаха лудоооост! как ще пълниш с вода презервативите след всеки път бе... манеее..... няма шанс да си забременяла само защото един презерватив не си го проверила..... ужас... има хора дори не гледат какви презервативи слагат (смисъл марка) и не се притесняват! ако ти е толкова паникьосано иди си вземи един тест за бременност
Loshotia
06-20-2009, 11:33
Лудост- нелудост, ама ми беше спокойно като го пълнех. :-o
Sladurcho
06-20-2009, 11:34
Лудост- нелудост, ама ми беше спокойно като го пълнех. :-o
ти не можеш цял живот да седиш и да пълниш презервативи нали се сещаш ?! просто се успокой и приеми че нищо не е станало и всичко е наред
Loshotia
06-20-2009, 11:38
Дано да си прав и да няма нищо :)
Sladurcho
06-20-2009, 11:39
Дано да си прав и да няма нищо :)
не дано а съм си прав .... ако до няколко дни не излезе обратното ше чакам ме почерпиш :-P
Здрасти! Доскоро пих противозачатъчни, но поради проблем(хормонален) се наложи да ги спра. От тогава правя секс с презерватив и винаги съм го проверявала след това( на чешмата го пълня и гледам дали не тече). Да, обаче вчера забравих да го направя това нещо. Според вас има ли възможност да се е спукал и да не сме забелязали или да е бил дефектен(знам ли?). Беше Durex :(
Според мен много се филмираш!
и според мен много се филмираш...спокойно,нищо не е станало :)
като за начало свършването да е извън теб няма да се притесняваш толкова , второ ако се скъса ще го видите . Нека той да свършва извън теб така ще си много по скокойна и няма смисъл всеки път да проверяваш презерватива глупаво е не можеш да го правиш винаги
Разбира се.Винаги има риск.
мен ако питааш.. мн си се притеснявала преди тфа ... голяма параноя .. и точно веднъж си забраила да провериш и може би точно тогава е станала белята хехехе...!!