View Full Version : Мастурбация с презерватив
nestea95
06-20-2009, 10:49
Здравейте. Нов съм тук. Искам да попитам нещо - по-приятна ли е мастурбацията с презерватив? Не съм правил секс. Не съм си и слагал кондом, но мисля да пробвам. Моля, даите своите мнения. Благодаря! :)
bubblebabe
06-20-2009, 10:50
Един приятел ми каза, че с презерватив било яко :Д
8-)
С презерватив?Оооо,ИСУСЕ,ква фантазия имат някой индивиди.
Здравейте. Нов съм тук. Искам да попитам нещо - по-приятна ли е мастурбацията с презерватив? Не съм правил секс. Не съм си и слагал кондом, но мисля да пробвам. Моля, даите своите мнения. Благодаря! :) :razz: :razz: не е по яко от стандартното само ще ти стане по мазен от презерватива 8-)
sKa73r4o93
06-20-2009, 11:14
Jesus Christ please save these young children, they are not guilty ! 8-)
пробвал съм ама както казаха само дет ти става по-мазен
Sladurcho
06-20-2009, 11:20
без презерватив и по яко е ... какви са тези извратени неща
:lol: :lol: :lol: :lol: Ти случайно знаеш ли предназначението на кондома ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
LiSicHkAa
06-20-2009, 13:07
Jesus Christ please save these young children, they are not guilty ! 8-)
+1 :D
Love_Boy
06-20-2009, 13:51
Здравейте. Нов съм тук. Искам да попитам нещо - по-приятна ли е мастурбацията с презерватив? Не съм правил секс. Не съм си и слагал кондом, но мисля да пробвам. Моля, даите своите мнения. Благодаря! :)
Мастурбирал съм няколко пъти с презерватив. Много е яко, съвсем като истинско. Все едно настина правиш секс! Супер е!
Sladurcho
06-20-2009, 14:31
Мастурбирал съм няколко пъти с презерватив. Много е яко, съвсем като истинско. Все едно настина правиш секс! Супер е!
да секс с ръката си :D готино а ?!
Да не те е гнус,че с кондом ще си...играеш?
Братле - направо не е нужно да си сиваляш и гащите :D
Sladurcho
06-20-2009, 17:25
Братле - направо не е нужно да си сиваляш и гащите :D
то май така ще е най-добре :razz: :razz: :razz:
Nitroglycerin
06-20-2009, 17:40
Спокойно ръцете не забременяват.
Хора презервативите се използват при полов контакт за да се предотвратят най различните болести предавани по полов път (сифилис ,трипер ,бебе и т.н.) при мастурбиране не е нужно да ги слагате ,само усложнявате чикиджийския си живот.
nestea95
06-20-2009, 18:23
Мерси. Аз вече пробвах и е много по-яко и много по-бавно свършвам. Каква е причината? :oops:
ти нямаш ли си друга работа,ами хабиш презервативите напразно?
slun4evka
06-30-2009, 14:17
Просто някой хора не са в ред ........ как мое да лъскаш с презерватив .. ц ц ц .... бил свършвал по бавно ... алеле .. свършвай ако искаш и за 5 мин. нас това не ни грее особено ....... :o
THeCheRry
06-30-2009, 15:07
пробвай да си седиш на ръката докато изтръпне и пробвай тогава :lol: :lol:
GreenFairy
06-30-2009, 15:07
Пък аз си мисля, че презерватива е за да не цапа къщата...
independentmiss
07-05-2009, 20:26
Хахахах,не знаех,че презервативът се ползва и при мастурбация :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти пък парво с Десислава после Левислава и така ... :razz: :razz:
само усложнявате чикиджийския си живот.
Сега го нападаш, а в другите теми ревете как почвали да се ебът на 12-13 години...
sweetchef
07-05-2009, 21:21
Всеки има предпочитания-опитай и двата варианта :-D
susupected
07-07-2009, 14:08
Пробвал съм не е по яко.Без презерватив е по гот 8-)
Спокойно ръцете не забременяват.
Хора презервативите се използват при полов контакт за да се предотвратят най различните болести предавани по полов път (сифилис ,трипер ,бебе и т.н.) при мастурбиране не е нужно да ги слагате ,само усложнявате чикиджийския си живот.
еее вече и бебетата станаха вид болести :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ти случайно знаеш ли предназначението на кондома ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
+1
Ти пък парво с Десислава после Левислава и така ... :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: