View Full Version : Пъпки по ръцете
Misheto221
06-20-2009, 11:15
Здравейте, извинявам се ако има такава тема. Имам много гадни пъпки по ръцете, ситни грапави, както и големи и гадни.. мисля че се получи след като започнах да си бръсна ръцете.. затова минах на кола маска, после с епилатор.. но пак си остана проблема.. зимата бях спряла да си махам космите, но пъпките пак си останаха.. изключително неприятно е..
Ако някой има подобен проблем и се справя някакси с него нека да сподели :) Благодаря предварително!
на една приятелка така се получава заради слънцето..препоръчвам ти да се мажеш със някакъв лосион с висок фактор
на една приятелка така се получава заради слънцето..препоръчвам ти да се мажеш със някакъв лосион с висок фактор
от изпотяване по-скоро
IrresistibleGirl
06-20-2009, 18:03
На мен ми се получават след кола маска .. но откакто си мажа ръцете с Акне оут не се появяват.Наистина помага !
Misheto221
06-20-2009, 19:06
На мен ми се получават след кола маска .. но откакто си мажа ръцете с Акне оут не се появяват.Наистина помага !
Кремчето или лосиона или и двете :)
IrresistibleGirl
06-21-2009, 07:28
Лосиона с бялата капачка
sweet_bubka
06-21-2009, 19:44
оф и аз имам от 1 седмица незнам какво стана....дали защото си махам космите или от слънцето,но е ужасно някакви ситни и гадни като обрив :x Ще следя темата
TheCinderella
06-21-2009, 21:55
Една приятелка има същия проблем, при нея се появяват от горещото време.Явно кожата и е по-чувствителна.