View Full Version : Съвет
Здравейте,
от скоро приятелката ми ми прави намеци,с които показва,че иска да прави секс със мен.Аз до сега не съм правил,но не от това се притеснявам.Имам 2 главни проблема - Нямам терен . . . в нас непрекъснато има някой,пълна лудница е.Другия е,че не знам как да го поискам . . . някак си тъпо ще е да и кажа'искаш ли да се чукаме',поне според мен ще е тъпо де ;)
Благодаря за съветите,които ще ми дадете предварително.
Punisherrr
06-20-2009, 12:15
Ми когато се намирате на подходящо място в подходящо време :D едва ли ще е нужно да и го казваш ...щом и двамата го искате просто с действия и го покажи и тя предполагам ще отвърне ;)
А пък и щом сега нямате място,където да стане ,ако имате желалние защо първо не говорите по темата открито ;) (просто останах с впечатление,че явно не говорите за тези неща) Така вече няма да си задаваш въпроси като ''как да и предложа'' и т.н. Пък и кой знае,може тя да има предвид някое място ;)
Еми като ти прави намеци докато се натискате просто продължавате, близо е до акъла. :D А терен ако имате желание винаги ще намерите. ;)
nestea95
06-20-2009, 12:18
А какво ще рече подходящо място .. аз не мога например да се озова с момиче в леглото, а и не вярвам cvcvcv или който и да е друг да има свободен апартамент/къща, където да го направи.
ако имате желалние защо първо не говорите по темата откритоАми незнам. . . просто не ми удобно да говоря с момиче на тази тема дори и това да ми е приятелката,мове би защото още не съм го правил... незнам :) А иначе до терена . . . дали има подходящи места освен в нас/тях?
ако имате желалние защо първо не говорите по темата откритоАми незнам. . . просто не ми удобно да говоря с момиче на тази тема дори и това да ми е приятелката,мове би защото още не съм го правил... незнам :) А иначе до терена . . . дали има подходящи места освен в нас/тях?хотелска стая, някой приятел ако има нещо свободно
Punisherrr
06-20-2009, 13:35
ако имате желалние защо първо не говорите по темата откритоАми незнам. . . просто не ми удобно да говоря с момиче на тази тема дори и това да ми е приятелката,мове би защото още не съм го правил... незнам :) А иначе до терена . . . дали има подходящи места освен в нас/тях?хотелска стая, някой приятел ако има нещо свободно
да,нещо такова...зависи кое за теб спада към ''подходящо'' ;) щото за някои хора и тоалетната е подходящо място :? :D ...
А за това,че не ти е удобно да говориш на тая тема - то на всеки предполагам първо му е неудобно,но лека полека я подхващаш.. с повечко метафори действах аз например 8-) И с времето няма да ви пука,че говорите за това.Пък и аз мисля,че е важно да можеш да си открит с човека,с който ще го правиш.
Не смятам,че това,че си девствен пречи :)
monincetyyy
06-20-2009, 13:53
да,нещо такова...зависи кое за теб спада към ''подходящо'' ;) щото за някои хора и тоалетната е подходящо място :? :D ...
А за това,че не ти е удобно да говориш на тая тема - то на всеки предполагам първо му е неудобно,но лека полека я подхващаш.. с повечко метафори действах аз например 8-) И с времето няма да ви пука,че говорите за това.Пък и аз мисля,че е важно да можеш да си открит с човека,с който ще го правиш.
Не смятам,че това,че си девствен пречи :)
мдаам ... :) :)
Sladurcho
06-20-2009, 14:00
щом ти прави намеци значи няма да е много трудно да я убедиш да го направите,а за другото говори с нея и и подхвърли че ти се иска ама незнаеш къде може да стане и така може тя да има някаква идея по въпроса
Ако някой твой приятел/приятелка има местенце/таванска стая/стаичка,където примерно по принцип прави купончета,можеш да го/я помолиш да ти го даде за един ден :P и тамм да й подготвиш нещо романтично още от влизането й да я .. сграбчиш така да се каже :-D и то оттам нататък няма нужда да говорите,тя ще е предразположена ;) Успехченцее :-)
Ако някой твой приятел/приятелка има местенце/таванска стая/стаичка,където примерно по принцип прави купончета,можеш да го/я помолиш да ти го даде за един ден :P и тамм да й подготвиш нещо романтично още от влизането й да я .. сграбчиш така да се каже :-D и то оттам нататък няма нужда да говорите,тя ще е предразположена ;) Успехченцее :-)
това със сграбчването много ми хареса :grin: :grin: :grin: :grin:
това със сграбчването много ми хареса :grin: :grin: :grin: :grin:
:mrgreen: .. Мерсиии ... :-D