View Full Version : НАЙ-СЕТНЕ подходящата се появи...
Love_Boy
06-20-2009, 15:31
Преди няколко дни се запознах с едно момиче. Няка я наречем Анна, тя е на 17. Запознахме се чрез едни общи приятели. Много е красива, висока, слаба, и много много сладка, с супер тяло. Не много слаба в с мисъл кокалеста, а с нормалкo супер тяло. Като се заприказвахме се оказа че имаме много общи теми на разговор. Оказа се че тя не е някоя курва, а съвсем нормлано и скромно момиче.
Проблемът се състои в това че покрай нея винаги има много момчета и момичета и се страхувам, че някои може да я сваля, а аз мисля че започвам да се влюбвам в нея.
Разменихме си скайповете и там като я засякох първия път си писахме един час, а вчера и днес тя започва да ми пише първа. От 4 дена сме постоянно в обща компания и мисля че тя намира за интересно да говори с мен. Смятам, че ми дава сигнали, че ме харесва.
Помогнете ми, какво да направя за да се сближим повече. Предварително ви благодаря! Аз съм на 18!
Sladurcho
06-20-2009, 15:34
Това че около нея имам много момчета и момичета няма никакво значение.... ако толкова искаш да си с нея си я свали преди някой друг да го е направил!това че тя ти пише първа и изявява някакъв интерес е добре за теб значи не си и безразличен ....
Ilikeliljon
06-20-2009, 15:38
Това е добре, че имате обща компания, но за да напарвиш крачка трябва да я поканиш на кафе, където да излезете само двамата. По това ще разбере, че може да имаш по-специален интерес, ако схващаш идеята ми :) :) А вече на кафето там предполагам знаеш :) :)
Love_Boy
06-20-2009, 15:43
Това е добре, че имате обща компания, но за да напарвиш крачка трябва да я поканиш на кафе, където да излезете само двамата. По това ще разбере, че може да имаш по-специален интерес, ако схващаш идеята ми :) :) А вече на кафето там предполагам знаеш :) :)
Точно това си мислех и аз!! Обаче как да и предложа, под какъв предтекс. Няма ли да се издам! Това го мисля от 3 дена насам и нищо не съм измислил. Нема ли да е малко подозрително ако изведнъж й кажа "айде на кафе"???
За пръв път от както водя полов живот съм толкова притеснителен.
Sladurcho
06-20-2009, 15:45
Ае пич за какво да е подозрително или странно! хората излизат на кафета насам натам и без да имат някакви по сериозни намерения един към друг! просто я покани на кафенце излезте поговорете и това е...
Ilikeliljon
06-20-2009, 15:47
Ае пич за какво да е подозрително или странно! хората излизат на кафета насам натам и без да имат някакви по сериозни намерения един към друг! просто я покани на кафенце излезте поговорете и това е...
+1 Винаги можеш да се оправдаеш с нещо, иначе ти разбрал ли си дали тя си има приятел или не? :)
Love_Boy
06-20-2009, 15:52
+1 Винаги можеш да се оправдаеш с нещо, иначе ти разбрал ли си дали тя си има приятел или не? :)
Ilikeliljon ти майтапиш ли се? Това е първото нещо за което попитах. Първо попитах най-добрия ми приятел (които безсрамника я познавал отдавна и не ми казал за нея) и той ми каза, че немала! После тя сама сподели, че от както бившия се бил отнесъл зле с нея е нямава връзка.
А що се отнася за кафето, ще я поканя. Наистина нема от какво да се боя, само че ако откаже какво???
Ilikeliljon
06-20-2009, 15:56
Ами не съм много в час в момента, ама нищо :D :D Значи имай на предвид и да ти е като сигнална лампа това за бившия приятел и че е вероятно да се уплаши, така че не бързай да я сваляш открито, а така по-отдалечко :) :) Ако ти откаже нищо не е загубено, според мен нищо не означава, няма да се отчайваш лесно, бори се за момичето щом го харесваш. :) :)
Sladurcho
06-20-2009, 15:58
Ilikeliljon ти майтапиш ли се? Това е първото нещо за което попитах. Първо попитах най-добрия ми приятел (които безсрамника я познавал отдавна и не ми казал за нея) и той ми каза, че немала! После тя сама сподели, че от както бившия се бил отнесъл зле с нея е нямава връзка.
А що се отнася за кафето, ще я поканя. Наистина нема от какво да се боя, само че ако откаже какво???
Ами ако откаже не се отказвай от нея и продължи да си пишеш с нея в скайп и т.н. Щом е наранена от бившия си гледай да и докажеш че може да разчита на теб и че ти няма да я нараниш! дръж се добре и приятелски интересувай се какво и е на нея и по този начин ще и покажеш че ти пука за нея а тя не е за теб само каприз
monincetyyy
06-20-2009, 16:05
Първо я уважавай, после и покажи че я уважаваш и след това започвай да зарибяваш. Знам какво е да си наранен от предишна връзка и да имаш нужда от повече внимание и нежност :) Просто още повече щом има постоянно момчета около нея я накарай да разбере че не я възприемаш само като сексуален обект. Успех! :)
ако ти я харесваш тя го усеща,повярвай ми,много от момичетата имаме силно изразена интуиция....успех на кафенцето!!! :) :)
monincetyyy
06-20-2009, 16:11
ако ти я харесваш тя го усеща,повярвай ми,много от момичетата имаме силно изразена интуиция....успех на кафенцето!!! :) :)
Но и много от нас са кухи и се филмират за всичко :D :D (не визирам никого!) :-D
Но и много от нас са кухи и се филмират за всичко :D :D (не визирам никого!) :-D
така е :D ,но предполагам,че щом момчето я е харесало едва ли ще е чак толкова куха,че да не разбере как седят нещата :D :D :P
Sladurcho
06-20-2009, 16:18
така е :D ,но предполагам,че щом момчето я е харесало едва ли ще е чак толкова куха,че да не разбере как седят нещата :D :D :P
има и много кухи момчета :D :D :D така че според мен ако той държи на нея тя трябва да е сляпа че да не го разбере
monincetyyy
06-20-2009, 16:18
Е да .. аз казах че не визирам никого. :D
Дано мацката си заслужава и дано да се получат нещата между тях :P
Е да .. аз казах че не визирам никого. :D
Дано мацката си заслужава и дано да се получат нещата между тях :P
а дано...всеки се нуждае от любов :-P :-P :grin:
Преди няколко дни се запознах с едно момиче. Няка я наречем Анна, тя е на 17. Запознахме се чрез едни общи приятели. Много е красива, висока, слаба, и много много сладка, с супер тяло. Не много слаба в с мисъл кокалеста, а с нормалкo супер тяло. Като се заприказвахме се оказа че имаме много общи теми на разговор. Оказа се че тя не е някоя к***а, а съвсем нормлано и скромно момиче.
Проблемът се състои в това че покрай нея винаги има много момчета и момичета и се страхувам, че някои може да я сваля, а аз мисля че започвам да се влюбвам в нея.
Разменихме си скайповете и там като я засякох първия път си писахме един час, а вчера и днес тя започва да ми пише първа. От 4 дена сме постоянно в обща компания и мисля че тя намира за интересно да говори с мен. Смятам, че ми дава сигнали, че ме харесва.
Помогнете ми, какво да направя за да се сближим повече. Предварително ви благодаря! Аз съм на 18! ами описал си доста добро начало за една евентуална връзка в добри позиции си :P тъй да се каже..щом е толкова яка и по важното си пасвате няма ко да се чудиш особено пък дали били мн момчета около нея или не 8) направи ми впечатление че доста бързо се влубваш в нея...може би наистиана е тя..успех :-P
Love_Boy
06-20-2009, 16:58
Ами имате право. Първо ще й покажа, че наистина не я възприемам само като сексуален обект. Обаче тя наистина е много, много, мнoгoоооооооооо красива. А колко сладка само. Като си помисля за нея и направо не знам... Постоянно мисля за нея!
И тъй!!Когато се видим, което ще е след неколко часа, как да действам?
Sladurcho
06-20-2009, 17:06
божее колко си заблуден...типично като момче :lol: хич не те харесва :lol: :razz: :? момичетата обичаме с мн ммомчета и компания..и тя точно тва прави. сори ако ти разбих надеждите ама е така :D
не всички момичета обичат с по много момчета .... за компания съм съгласен! а тя според мен не прави нищо друго освен да се забавлява.. щом е наранена от бившия си не мисля че ще тръгне да се занимава с който и падне
Love_Boy
06-20-2009, 17:06
Смятам, че ми дава сигнали, че ме харесва..
Помогнете ми, !
божее колко си заблуден...типично като момче :lol: хич не те харесва :lol: :razz: :? момичетата обичаме с мн ммомчета и компания..и тя точно тва прави. сори ако ти разбих надеждите ама е така :D
Ами как да разбера дали имам някакви шансове тогава? Кажи, дали мога да успея нещо с нея?>? По какъв признак да разбера?
Ilikeliljon
06-20-2009, 17:10
Помогнете ми, !
Не беше много коректно да разбиваш надежди или поне да се опитваш. Хайде върви да си пишеш в темите за писинга и аналния секс :x :x 8-) 8-)
Love_Boy
06-20-2009, 17:24
Помогнете ми, !
Не беше много коректно да разбиваш надежди или поне да се опитваш. Хайде върви да си пишеш в темите за писинга и аналния секс :x :x 8-) 8-)
ти млъкни бе :booooomb:
Стига сте се карали като селски глупаци. Писна ми от караници!
Най-добре ми кажете как да действам като се видя с нея след няколко часа!
Love_Boy
06-20-2009, 17:27
Помогнете ми, !
Ами как да разбера дали имам някакви шансове тогава? Кажи, дали мога да успея нещо с нея?>? По какъв признак да разбера?
Ме по мойте приятелки и мен разбирам.аз също говоря с момчета и ги търся ,пък после чувам слухове че харесвала еди кой си щото съм излизала с него :? или пък че някъф се флюбил в мен щото си мислил че го харесвам :lol:
Еми какво да правя тогава?
Sladurcho
06-20-2009, 17:29
Ае пич глей ся .. всички момичета са различни и приемат нещата по различен начин. ние няма как да знаем твоето маце от кои е. така че излезте на кафе полафете си това онова.никой не е казал че веднага ще стане нещо или ще разбереш че тя е лудо влюбена в теб... просто бъди себе си колкото и изтъркано да звучи
plovdiv4anka90
06-20-2009, 17:37
Според мен ,за да покажеш,че тя те интересува единственото решение не е само кафето..В смисъл споделяй с нея какво обичаш да правиш и ще видиш дали имате общи интереси ( например някакъв филм или ходене на кино.. или пък място,където тя обича да ходи и ест ти ще се включиш веднага с това,че и на теб мн ти харесва това място,дори да не е така :) и т.н. .. т.е. искам да кажа,че има още мн други варианти освен кафето.. пък после и на кафе ходете ддзнм ;) ) Другото например,което е-като говориш за себе си внимавай да не я отегчиш..В смисъл да си естетвен,открито да си признаваш и лошите страни..Това ще я впечтали,защото всички знаят,че никой не е перфектен.. ;) Другоо.. Например аз като тръгнах с моя пич ( аз бях на 18,той - 19,от година и половина сме заедно.. ) най-мн ми харесваше това,че в почти всичко вкарваше хумор,никога не скучаех с него,винаги имаше за какво да ме разсмее ( и все още си е така :smt055 ).. Макар и на човек да му идва отвътре това,което преди малко споменах,опитай се да бъдеш забавен за нея.. ;) Но както си и писал,тя така и така не е безразлична към теб..Аз просто исках да споделя две-три неща,кой знае,може и да ти помогнат...Успехчееее ;)
Love_Boy
06-20-2009, 17:45
Според мен ,за да покажеш,че тя те интересува единственото решение не е само кафето..В смисъл споделяй с нея какво обичаш да правиш и ще видиш дали имате общи интереси ( например някакъв филм или ходене на кино.. или пък място,където тя обича да ходи и ест ти ще се включиш веднага с това,че и на теб мн ти харесва това място,дори да не е така :) и т.н. .. т.е. искам да кажа,че има още мн други варианти освен кафето.. пък после и на кафе ходете ддзнм ;) ) Другото например,което е-като говориш за себе си внимавай да не я отегчиш..В смисъл да си естетвен,открито да си признаваш и лошите страни..Това ще я впечтали,защото всички знаят,че никой не е перфектен.. ;) Другоо.. Например аз като тръгнах с моя пич ( аз бях на 18,той - 19,от година и половина сме заедно.. ) най-мн ми харесваше това,че в почти всичко вкарваше хумор,никога не скучаех с него,винаги имаше за какво да ме разсмее ( и все още си е така :smt055 ).. Макар и на човек да му идва отвътре това,което преди малко споменах,опитай се да бъдеш забавен за нея.. ;) Но както си и писал,тя така и така не е безразлична към теб..Аз просто исках да споделя две-три неща,кой знае,може и да ти помогнат...Успехчееее ;)
Благодаря за съветите, ще ги приложа!
grozdeto
06-20-2009, 18:07
Срешни я кажи и:"Здравей! Хаиде да излезнем на кафе".Ако те отреже какво пък нали веднъж се живее! :D Ти сам каза,че постояно мислиш за нея.Честито вече е в съзнанието ти и не можеш да спреш да
мислиш за нея :).Нормално щом е красива и очарователна да има постояно гълъбчета и кокошки около нея.Стегни се малко бъди малко по-настоятелен.Вероятно има интерес,но не стои така преди някои да ти е взел обекта на мечтите.И още едно нещо много важно!Ти трябва да поемеш инициативата непременно направи нещо,за да я накараш да ти обърне повече внимание.Не отстъпвай и както казах по-горе бъди настойчив,даже ако тя не ти отговори веднага с взаимност.И още нещо: НАЙ-безпогрешният път към сърцето на жената са приятните думи и комплиментите.И не използваи тъпи и прости комплименти от рода красива си,много си секси.Примерно като гледаш очите и кажи,че очите и сият сякаш гледаш звездите.Успех приятелю!
Love_Boy
06-20-2009, 18:15
.Примерно като гледаш очите и кажи,че очите и сият сякаш гледаш звездите.
Не мисля, че този е най-подходящия комплимент, но все пак благодаря за съветите!
Sladurcho
06-20-2009, 18:22
Не мисля, че този е най-подходящия комплимент, но все пак благодаря за съветите!
ако и кажеш това най- много да ти се изсмее и да си помиси че се базикаш с нея нещо
DevilWish
06-20-2009, 18:58
Това че около нея имам много момчета и момичета няма никакво значение.... ако толкова искаш да си с нея си я свали преди някой друг да го е направил!това че тя ти пише първа и изявява някакъв интерес е добре за теб значи не си и безразличен ....
Съгласна съм, но излезте някъде само двамата, оговрете се нещо, но не по скайп,а когато сте навън с всички ,дръпни я просто на страни и я питай ;)
grozdeto
06-20-2009, 19:31
Естествено,че не е подходящ.Зависи от ситуацията и от момичето.А и сега няма да си ви давам всички мои козове :D :D
mysterious93
06-20-2009, 19:59
Повярвай не е :D тва някой ако ми го каже или от ония ти си роза ти си крем.. ще припадна от смях.. просто няма да се сдържа :D мислиш го от 3-4 дена.. просто не се притеснявай толкова и действай.. да не те изпревари някои :)
anyfany2
06-20-2009, 20:10
Желая Ви много, много любов и щастие! Всичко най-най! :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---)
Swingswing
06-21-2009, 10:25
На кино за първа среща е много тъпо, поне за мен... самия факт да стоите час, два и да не можете да си кажете нищо ми се струва глупаво... излезте някъде на разходка, после може и на кафе, но не се застоявайте прекалено дълго на едно място, защото като те гледам колко си хлътнал по някое време ще спечеш и няма да можеш да кажеш нищо. А жените това искат - да им се говори постоянно, дори и да са някви безмислици, важното е начина по който ги казваш!
Айде успех и пиши как е минало :)
Lyubomn7
06-21-2009, 10:33
your_secret
06-21-2009, 14:32
Ами ако откаже не се отказвай от нея и продължи да си пишеш с нея в скайп и т.н. Щом е наранена от бившия си гледай да и докажеш че може да разчита на теб и че ти няма да я нараниш! дръж се добре и приятелски интересувай се какво и е на нея и по този начин ще и покажеш че ти пука за нея а тя не е за теб само каприз
Само гледай докато я утешаваш да не и станеш просто най-добър приятел и нищо повече :?
Sladurcho
06-21-2009, 14:49
Само гледай докато я утешаваш да не и станеш просто най-добър приятел и нищо повече :?
е то за да и стане просто най- добрия приятел трябва изобщо да не и показва че го интересува като нещо повече
mysterious93
06-21-2009, 20:59
Е има ли някакво развитие :-D
malkotoo
06-22-2009, 14:48
какво стана накрая че ми е интересно? излезнахте ли? добре ли мина? кажии :oops: :)
NeZaPoznat
06-22-2009, 15:04
какво стана накрая че ми е интересно? излезнахте ли? добре ли мина? кажии :oops: :)
Ми какво да каже момчето. Като виждам какви съвети сте му дали сигурно пуска тема " що ме отряза ".
Айде да не пророкувам :-P
Ми покани я да излезете само двамата.. кво ти пука за останалите ... нал ис теб говори ... нали теб те търси .... нека си ги има останалите ... :?
zai4eto_s_kariranite_ushi
07-15-2009, 12:44
Малки ми приятелю,
Човешките взаимоотношения са един от най-трудните уроци, които трябва и ще ти се наложи да научиш. Виждам в теб типичната несигурност, набивана ти в главата от обществото и реално от обкръжението ти, като визирам родители, семейство, приятели и тн. По този начин са ти отнели едно от малкото ценни неща, които реално индивида може да притежава, а именно СВОБОДАТА!
Сега седиш пред компютъра, изправен пред сериозния проблем и пред великото ужасно чудовище, наричано в следствие за кратко "МОМИЧЕ", и се чудиш какво да направиш за да изградиш ролята на принца на белия катър в очите й. Започваш да се страхуваш все повече и повече от това, как би изглеждал в нейните очи и от евентуалния неуспех. На разбираем за теб език, това се нарича ЛИЧНОСТНА ДЕГРАДАЦИЯ! :shock:
Не, не желая да те обиждам, по-скоро да те стимулирам да вземеш да се позанимаваш малко с себе си и по-точно с личността си. Защо?
Защото седиш в този форум, който реално не бива приеман на сериозно от виждащите индивиди, и който реално се използва за забавление на по-горе описаните, оплаквайки се, хленчейки, ридаейки, чудещ се какво да направиш, за да бъдеш харесан от едно ПРОСТО момиче, което реално не може да ти предложи нищо по-различно от типичния обичаен живот - любов - проблеми, секс - проблеми, обич - проблеми, привързаност - проблеми, бременност - радост, раждане - радост, работохолизъм - проблеми, смърт - проблеми. Схвана ли елементарната преходност на нещата - от едното се започва, преминава се през другото и накрая умираш.
Предполагам сега ще се пуснат разни пикльовци и пикли, които ще се опитат да оспорят мнението ми, като започнат да изтъкват колко различни са индивидите, как всеки е строгоиндивидуален, как живота е адски сложен и още един куп глупости. Дрън дрън та пляс!
Нещата, малки ми приятелю, са елементарни! Надявам се, когато поотраснеш малко да успееш да разбереш правотата на думите ми. Сега, смятам, че е време и аз да ти препоръчам как да се държиш с въпросното момиче, като се базирам на жалкия ми опит.
Запознал си се с въпросното типично момиче, открил си, че имаш допирни точки в диалога с него, започнал си да му симпатизираш по един или друг начин. При пубертета хормоните са много чувствителни, качват нивата на едни гадости, дето по-добре да не ги знаеш, че съществуват. В следствие на това, ти започваш да мислиш за това момиче неспирно, започваш да деградираш съзнанието си, като мислиш за нея, физически започваш да се чувстваш хубаво и идва на лице тази прокажена несигурност. Чудиш се ако я поканиш на кафе, дали ще изглеждаш смешен, дали ще те отхвърли, дали ще ти се наложи да си ближеш раничките сам. А всъщност, приятелче, отговора е изключително прост: НИЩО НЯМА РЕАЛНО ЗНАЧЕНИЕ!
Доколкото успях да разбера от написаните предходни словоизлияния, някъде из междуредията ти беше споменал, че сте си разменили скайп акаунтите. Това е идеална възможност да общуваш с момичето. Започни да говориш с нея на всякакви теми, като се НАУЧИШ ДА Я ИЗСЛУШВАШ и да я РАЗБИРАШ, като по някакъв начин й влизаш в положението. В никакъв случай обаче не си позволявай да ставаш АДСКИ ДОСТЪПЕН, като разкриваш всичко за себе си. При самото опознаване, както и в бъдеще при взаимоотношенията, трябва да поддържаш любопитството и интереса й, иначе си загубен. Избий си от главицата малка, че това момиче може да ти даде СЕКСУАЛНО УДОВОЛСТВИЕ и спри да мислиш като СВИНЯ! Започни да я уважаваш и виждаш като ЛИЧНОСТ, не като парче месо! И мога да ти гарантирам, че тя ще го види, асимилира, разбере! А когато това се случи, каквото и да кажеш, както и да се изложиш, ще важи аксиомата, че за всяка грешка - има прошка. Тя ще знае, че си уникален и ще държи на теб. От там нататък, ако искаш и говори за разплода на оранжевите африкански мравки през зимата ... думите няма да имат значение. Просто бъди СЕРИОЗЕН и бъди МЪЖ (не типичния представител на група СВИНЬЕ).
Жените като цяло са странни същества, но не са никак сложни за разбиране. Фройд го пратих да яде юфка! :D
Та, има още един куп неща, които мога да ти кажа, но просто не виждам смисъл да се изявявам по подобен начин пред неподготвена аудитория. Заключението от всичко по-горе написано е:
БЪДИ СЕБЕ СИ, ТАКЪВ КАКЪВТО СИ, И КАКВОТО И ДА НАПРАВИШ, НИКОГА НЕ СЪЖАЛЯВАЙ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ! АКО БЪДЕШ РАНЕН, ТО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ БЪДАТ ИЗГРАДНИ ТВОИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ!
батка посегни към нея,но леко не се привързвай толко много да не опатиш... шот на мен ми се е случвало ... и е кофти ...,а относно това,че ти я харесваш и ти допада много и мислиш,че и тя те харесва проай се ;) от опит не боли ;)(повечето пъти...)
ТОЙ Е ЕДИН ШИБАН КРАДЕЦ .. ТВА СА ПОСТОВЕ ОТ ЛИЧНО.НЕТ :-x ЧЕЛ СЪМ ГО ТОВА ;3;3;3;3
smallbab
07-15-2009, 19:03
не хора спрете се!1-во "ае на кафе" е толковаи зтъркано и банално че от близо месец апсолютно всеки който ми го каже го отритвам секундарно.Щом казваш че е мила и скромна,може би ще я зарадва много повече ако отидете някъде да се забавлявате и да се смеете и опознавате вместо да киснете като всички 2-ки на 1 място и да се гледате като си омръзнете да започнете да се натискате просто щоту трябва и междувременно всичко трябва да ви идва като по програма а не отвътре.Измисли нещо забавно и за 2-ма ви,в града в който си и я заведи да се забавлявате :) Мнооооого се съмнявам че ще откаже. :) И определено ще си различен от тези които са покрай нея :)
smallbab
07-15-2009, 19:15
:D мислиш?
Мнението ми е МОЕ-унимално и неповторимо(не съм надута,изобщо :D ) обаче съм доста наблюдателна и потърси само 1 СВясно момиче което не е на моето мнение :)
Ilikeliljon
07-15-2009, 19:17
Малки ми приятелю,
Човешките взаимоотношения са един от най-трудните уроци, които трябва и ще ти се наложи да научиш. Виждам в теб типичната несигурност, набивана ти в главата от обществото и реално от обкръжението ти, като визирам родители, семейство, приятели и тн. По този начин са ти отнели едно от малкото ценни неща, които реално индивида може да притежава, а именно СВОБОДАТА!
Сега седиш пред компютъра, изправен пред сериозния проблем и пред великото ужасно чудовище, наричано в следствие за кратко "МОМИЧЕ", и се чудиш какво да направиш за да изградиш ролята на принца на белия катър в очите й. Започваш да се страхуваш все повече и повече от това, как би изглеждал в нейните очи и от евентуалния неуспех. На разбираем за теб език, това се нарича ЛИЧНОСТНА ДЕГРАДАЦИЯ! :shock:
Не, не желая да те обиждам, по-скоро да те стимулирам да вземеш да се позанимаваш малко с себе си и по-точно с личността си. Защо?
Защото седиш в този форум, който реално не бива приеман на сериозно от виждащите индивиди, и който реално се използва за забавление на по-горе описаните, оплаквайки се, хленчейки, ридаейки, чудещ се какво да направиш, за да бъдеш харесан от едно ПРОСТО момиче, което реално не може да ти предложи нищо по-различно от типичния обичаен живот - любов - проблеми, секс - проблеми, обич - проблеми, привързаност - проблеми, бременност - радост, раждане - радост, работохолизъм - проблеми, смърт - проблеми. Схвана ли елементарната преходност на нещата - от едното се започва, преминава се през другото и накрая умираш.
Предполагам сега ще се пуснат разни пикльовци и пикли, които ще се опитат да оспорят мнението ми, като започнат да изтъкват колко различни са индивидите, как всеки е строгоиндивидуален, как живота е адски сложен и още един куп глупости. Дрън дрън та пляс!
Нещата, малки ми приятелю, са елементарни! Надявам се, когато поотраснеш малко да успееш да разбереш правотата на думите ми. Сега, смятам, че е време и аз да ти препоръчам как да се държиш с въпросното момиче, като се базирам на жалкия ми опит.
Запознал си се с въпросното типично момиче, открил си, че имаш допирни точки в диалога с него, започнал си да му симпатизираш по един или друг начин. При пубертета хормоните са много чувствителни, качват нивата на едни гадости, дето по-добре да не ги знаеш, че съществуват. В следствие на това, ти започваш да мислиш за това момиче неспирно, започваш да деградираш съзнанието си, като мислиш за нея, физически започваш да се чувстваш хубаво и идва на лице тази прокажена несигурност. Чудиш се ако я поканиш на кафе, дали ще изглеждаш смешен, дали ще те отхвърли, дали ще ти се наложи да си ближеш раничките сам. А всъщност, приятелче, отговора е изключително прост: НИЩО НЯМА РЕАЛНО ЗНАЧЕНИЕ!
Доколкото успях да разбера от написаните предходни словоизлияния, някъде из междуредията ти беше споменал, че сте си разменили скайп акаунтите. Това е идеална възможност да общуваш с момичето. Започни да говориш с нея на всякакви теми, като се НАУЧИШ ДА Я ИЗСЛУШВАШ и да я РАЗБИРАШ, като по някакъв начин й влизаш в положението. В никакъв случай обаче не си позволявай да ставаш АДСКИ ДОСТЪПЕН, като разкриваш всичко за себе си. При самото опознаване, както и в бъдеще при взаимоотношенията, трябва да поддържаш любопитството и интереса й, иначе си загубен. Избий си от главицата малка, че това момиче може да ти даде СЕКСУАЛНО УДОВОЛСТВИЕ и спри да мислиш като СВИНЯ! Започни да я уважаваш и виждаш като ЛИЧНОСТ, не като парче месо! И мога да ти гарантирам, че тя ще го види, асимилира, разбере! А когато това се случи, каквото и да кажеш, както и да се изложиш, ще важи аксиомата, че за всяка грешка - има прошка. Тя ще знае, че си уникален и ще държи на теб. От там нататък, ако искаш и говори за разплода на оранжевите африкански мравки през зимата ... думите няма да имат значение. Просто бъди СЕРИОЗЕН и бъди МЪЖ (не типичния представител на група СВИНЬЕ).
Жените като цяло са странни същества, но не са никак сложни за разбиране. Фройд го пратих да яде юфка! :D
Та, има още един куп неща, които мога да ти кажа, но просто не виждам смисъл да се изявявам по подобен начин пред неподготвена аудитория. Заключението от всичко по-горе написано е:
БЪДИ СЕБЕ СИ, ТАКЪВ КАКЪВТО СИ, И КАКВОТО И ДА НАПРАВИШ, НИКОГА НЕ СЪЖАЛЯВАЙ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ! АКО БЪДЕШ РАНЕН, ТО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ БЪДАТ ИЗГРАДНИ ТВОИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ!
+1 все едно чета себе си в някои моменти :D :D :D Определено има неща, с които не бих се съгласил на 100 процента, ама то с писане не винаги може да се разбере напълно гледната точка на другия :-P :-P
smallbab
07-15-2009, 20:33
[que="NoobasaurusRex"]
Мнението ми е МОЕ-унимално и неповторимо(не съм надута,изобщо :D ) обаче съм доста наблюдателна и потърси само 1 СВясно момиче което не е на моето мнение :)
:lol: Изобщо не ти липсва самочувствие. :shock:[/quote]
замисляла съм се често над товва,не предполагах че е истина,мисля че ме съсипа...след малко ще си резна вените...м/у да знаеш че ще е заради ТЕБ :) а всъщност не съм,не се познаваме но ми е адски приятно да се хапя с Теб :)
smallbab
07-15-2009, 20:47
[que="NoobasaurusRex"]
:lol: Изобщо не ти липсва самочувствие. :shock:
замисляла съм се често над товва,не предполагах че е истина,мисля че ме съсипа...след малко ще си резна вените...м/у да знаеш че ще е заради ТЕБ :) а всъщност не съм,не се познаваме но ми е адски приятно да се хапя с Теб :)[/quote]
Хяхяхяях... RAWR! :smt008 :evil:[/quote]
мЯу.................. :grin:
ами общувай с нея.. кво друго.. 8-)
Sladurcho
07-15-2009, 23:17
ами общувай с нея.. кво друго.. 8-)
+1 и аз така мисля толкова мн неща са се изписали а решението е много простичко ... просто да си общуват :)
ако ти откажи се прави на недостъпна спорет мене това е добре защото рано или късно ще се предаде и е изцяло твоя желая ти успех
(за грешките ми сорка ако не разбереш нещо просто кажи)
BePoHuKa
07-15-2009, 23:45
Точно това си мислех и аз!! Обаче как да и предложа, под какъв предтекс. Няма ли да се издам! Това го мисля от 3 дена насам и нищо не съм измислил. Нема ли да е малко подозрително ако изведнъж й кажа "айде на кафе"???
За пръв път от както водя полов живот съм толкова притеснителен.На 18 умуваш 3 дни дали и как да поканиш момиче на кафе? :shock:
п.с.бтв тази тема е за раздел Любов :booooomb:
BePoHuKa
07-16-2009, 01:16
zai4eto_s_kariranite_ushi >> Еб*ти есето дето написа :shock: :shock: :shock: :shock: човек стани писател или нещо такова :D Само като погледнах писанието ти ми стана ясно ,че няма да го прочета,но след това нещо ме зачовърка да разбера какво точно мнение е искала да изкаже тази така не мързелива,a инъче така мъдра душа. Е БРАВО! 8-) Заслужаваше си четенето.