View Full Version : ффс
в случая стила на обличане вече е мн важен съжалявам да го кажа наистина но тва се гелда първо.имаш супер качества но явно проблема е във вида не казвам че си грозен просто сигурно ще е в стила знаеш ся кои са на мода :o
puhinka93
06-20-2009, 21:23
Добре де... ти какво искаш, да си хванеш приятелка или да правиш секс????
summerlove66
06-20-2009, 21:29
И ти не знаеш какво искаш :)
puhinka93
06-20-2009, 21:30
+1 и аз съм на това мнение..
+1 и аз съм на това мнение..
И аз..гадже..сериозно..или просто секс.... :-o
Е какво от това ,аз като съм на 17 и съм девствен да не мислиш че много ми пука :) ? Запомни , всяко нещо с времето си,не прибързвай нещата!
по-важно е да си хвана приятелка защото тогава секса сам ше си дойде...проблема е че не познавам момичета. знам, че аз по-скоро хленча, но се пак се опитайте да ми дадете някакъв съвет. Аз излгеждам що-годе добре и не съм се сдухал все още де, но проблема е, че всичките ми приятели си имат много красиви момичета и от тва ми става гадно като ги гледам...иначе нямаше да мисля толко за това :(
BlindedAngel
06-20-2009, 22:27
Задръстени вееееееееееееееееееееееее 8-)
Ilikeliljon
06-21-2009, 08:55
по-важно е да си хвана приятелка защото тогава секса сам ше си дойде...проблема е че не познавам момичета. знам, че аз по-скоро хленча, но се пак се опитайте да ми дадете някакъв съвет. Аз излгеждам що-годе добре и не съм се сдухал все още де, но проблема е, че всичките ми приятели си имат много красиви момичета и от тва ми става гадно като ги гледам...иначе нямаше да мисля толко за това :(
Е как така не познаваш момичета, гаджетата на приятелите ти нямат ли приятелки, че да те запознаят с някоя, те да не са били в манастир преди да излезнат с твоите приятели :) :)
hamilcar
06-21-2009, 10:03
точка 7.