View Full Version : Килограми
Здравейте!
Напоследък имам проблем с килограмите. В рамките на две години качих около 10 килограма.Е,няма да си кривя душата.....изобщо не спорувах и не се движех. Сега съм 174 висока и 65 килограма :? Лошо....
Та от две седмици насам се движа мноого...и спортувам.....започнала съм да губя килограми....(бавно но славно).....и сега ме притеснява нещо друго. Гръдната ми обиколка в момента е 102 см. За съжаление ,знам че когато стигна желаните килограми тя ще си замине....моментално. Въпросът ми е как да я предпазя от гравитацията :lol: 8-) Не ми се иска да остана без нищо....и то даже да....е отпуснато.
Хайде давайте идеи....почерпани от собствения опит,защото на мен ми е много лесно да потърся в google ,но не мисля,че всичко е толкова добро колкото го описват ........
Поздрави!
LovelyGirl
06-21-2009, 09:21
Няма как и гърдите ти да не намалеят.
Моите понамаляха като свалих само 4кг, а ти, ако сваляш повече най-вероятно разликата ще е по-голяма.
След известно време обаче пак се върнаха в предишното положение :-|
А за да се върнат....ти върна ли килограмите :D
Loshotia
06-21-2009, 10:36
Това да не е, защото учиш за изпитите за правото :D
Сега по темата: щом не правиш нищо драстично, а плавно и нормално сваляш килограмите, не мисля, че ще има проблем с гърдите
heh loshotiike :D не знаеш колко си права от една страна :D
Шегата на страна ,но аз наистина цяла зима седя и уча.....и сега лятото става страшно :D
8-)
П.П. Ако искаш пиши на лично.....интересно ми е как минаха изпитите ти :) Дано да си успяла :)
LovelyGirl
06-21-2009, 10:44
А за да се върнат....ти върна ли килограмите :D
Не, не съм върнала килограмите :)
Просто за да ги сваля доста се ограничавах, но гледах и да не ги сваля рязко :)
След това започнах да ям от всичко (без хляб), но по малко и така е по-добре.
А аз като хем са ми сравнително малки, хем искам да отслабна с поне 5 килограма, питаш ли ме... :lol:
Luscious_Heart
06-21-2009, 11:29
Няма как и гърдите ти да не намалеят.
Моите понамаляха като свалих само 4кг, а ти, ако сваляш повече най-вероятно разликата ще е по-голяма.
След известно време обаче пак се върнаха в предишното положение :-|
Моите бяха средно големи, но свалих 2-3 кила и намаляха с 2-3 санта... Твърде много кардио. :? ;[ Хем правя упражнения за гърди във фитнеса. :booooomb: Ама то и аз 3-4 месеца се хранех адски малко... :? Сега си ям добре от две седмици и да се надявам, че и моите ще се върнат... Млада съм още. : d
174-65 кг идеална си
нямаш нужда от отслабване ;)
стой си така и ще си имаш материалче :lol:
;)
Определено съм далече от ''идеална форма'' . Преставяте ли си когато обуя едни високи обувки, да кажем 10 сантиметра,ще изглеждам като кобила...... :o защото сега съм си едра, но ако сваля някой друг килограм.......ще ми е добре,макар и прекалено висока.
8-) Не знам дали ме разбрахте де....ама едро момиче на висока обувка ми е много смешно.
прати снимка
така като казваш килограмите си изглеждаш идеална :lol: дори слаба :lol:
mArMaLaDkA
06-21-2009, 17:42
На първата снимка ми изглеждаш като хлапе, а на втората като голяма жена. Убедена ли си, че са в по-малък интервал от 6 месеца?
LiveFlower
06-21-2009, 17:50
На първата снимка ми изглеждаш като хлапе, а на втората като голяма жена. Убедена ли си, че са в по-малък интервал от 6 месеца?Чети кво пише - в рамките на две години .
Мммм иначе не знам как можеш да запазиш ци ци ците . И аз така като се хванах да отслабвам , заедно с килограмите намаля и гръдната обиколка , а имаше доста материял :D
споко бе просто си пораснала нищо ти няма
ти какво мислиш
то като са минали 2 години мн ясно че ще си качила
сиг преди си била и по-ниска ...
ако толкова се притесняваш за това как изглеждаш физически просто спортувай и се храни здравословно и нямай грижи ))
приятно лЕто :P 8-)