View Full Version : Пъпки
sexmanqk
06-21-2009, 16:01
Здравейте.Имам малък проблем за който ме е срам много.Имам пупка на хуя :smt089 Незнам ако я стисна кфо ще стане и дали ще може да се оправи.Плс за съвети.
Ilikeliljon
06-21-2009, 16:08
Ако не се ебаваш, по-подробно, това нищо не ми говори, че имаш пъпка на хуя 8-) 8-) 8-)
Изсипи 1 бутилчица Зинерит, намажи обилно с одеколон (STR8 за препоръчване / Ако може син) и после малко пудра за да не личи пред мацката докато не изсъхне.. хаха
:-o :smt098
sexmanqk
06-21-2009, 16:11
Ми гнойна е и нз кфо да я правя ;(
Ilikeliljon
06-21-2009, 16:15
Е ако си се бръснал може нещо от самобръсначката да е. Изстискай и дезифенкцирай, ако ли не лекар :) :)
Демек не ползвай самобръсначака на тате!!! :-o :smt003
PlamenMEN
06-21-2009, 16:18
Ако е по тялото на члена - стискай. Аз отначало си помислих, че ти е на главичката (нали не е?)
sexmanqk
06-21-2009, 16:20
Ама то не е на топките баш на хуя в средатаа :smt089
PlamenMEN
06-21-2009, 16:22
Стискай бе мен, стискай смело. Ако не ти стиска да стискаш (щото все пак си е чувствителна зона, боли) изчакай и с времето сама ще се махне. Щом не ти е на главичката, няма проблеми. Нормално е да ти излизат и там пъпки. Само не забравяй одеколона след това...
Стискай бе мен, стискай смело. Ако не ти стиска да стискаш (щото все пак си е чувствителна зона, боли) изчакай и с времето сама ще се махне. Щом не ти е на главичката, няма проблеми. Нормално е да ти излизат и там пъпки. Само не забравяй одеколона след това...
Не съм чувал за случай да е на главичката.. :-o Я разкажи ако знаеш за подобен :o
Neopitom3na
06-22-2009, 06:27
Изтискай я ... саму гледай да не се упръскаш :lol:
ами имаш 2 вариянта
1. изтискай я докато не пусна бистра къв и внимателно със спитр мини мястото където е пъпката,малко ще щипе .. (гледай когато правиш това добре да са ти почистени ръцете) и после намажи с кремче :)
2.не я бутай.. само мажи с крем "Здраве" после тя сам ще си изгори и ще се махне след 2-3 дни ;)
brutalextazy2oo9
07-09-2009, 21:09
Кажи на Катето Евро да дойде да ти я изстиска... :-D :-D :-D
Ти си мн прост.... :shock: Човека пита за савет шот има проблем тоя тръгнал се подиграва :shock: :shock:
Разтъркай я, като излезе беличко значи всичко е добре :smt031
Демек не ползвай самобръсначака на тате!!! :-o :smt003
Т'ва ме изкефи 8-) :lol:
фак оффф.... удоволствие ли ти доставя да ръсиш шит?
Вземи се скрий някъде, че лъхаш на сено.....
По темата: Или я остави сама да се махне без да я стискаш, мажейки я с някакъв крем("Здраве"", etc.), или я изтискай докато излезе чиста кръв, защото остане ли гной ще береш ядове. ;)
М преди доста време и аз май имах ... Не се притеснявай , щом като е гнойна - Стискай :)
фак оффф.... удоволствие ли ти доставя да ръсиш шит?
Вземи се скрий някъде, че лъхаш на сено.....
По темата: Или я остави сама да се махне без да я стискаш, мажейки я с някакъв крем("Здраве"", etc.), или я изтискай докато излезе чиста кръв, защото остане ли гной ще береш ядове. ;)
:lol: :lol: :lol: :lol:
тфа ме метна в абсурда...
забележи- крем здраве-долнопробен български крем......,смятай....
нещо сеното ти липсва откак дойде в софия и сичко на сено ти прилича ;/
саднат си
Село, село, по какво реши, че е долнопробен? По цената ли? Още един признък на селскот в теб. Да са снимъми в молчитуу, чи там ье скъпуу и сичко е куул 8-) :lol: Е да, ама не. Честно ти казвам, много се радвам, че в Америка такива селинджъри не ми се мяркат. И на София проблемът са и такива като теб - 2ро поколение софиянци, които се мислят за върха. Ходи в Амор и се напивай след 22:00 и се чувствай щастлив от живота, хванал господа за едни части. Аз поне съм кореняк софиянци, но заради такива като теб предпочитам да не съм в София. ;)