Влез

View Full Version : Какво искат момичетата ( жените ) в секса

Thunder01
06-21-2009, 20:15
Момичета споделете кои техники ви харесват най - много в секса . Пък и момчетата може да пишат каквото са го пробвали и е харесало ан приятелката им (: много ще ми помогнете щот приятелката ми има много повече опит от мен ( пък и е по - голяма ) и миналата седмица мисля че не и хареса чак толкова :/ Много ще съм благодарен на всички които ми помогнат , ако искате може да ми пишете и на лично (:

GabzZz
06-21-2009, 20:35
Бих искала по малко от всичко...романтика,страст,н� �жност,абеее,от всичко по малко :P

hamacs563
06-21-2009, 21:13
От всичко :grin: :grin: :grin:

golqmumnik
06-21-2009, 21:46
И накрая получаваш един голям уй. :lol:

ubuntureload
06-21-2009, 23:26
Какво искат момичетата ( жените ) в секса
Е кво да иска голям kyр ще иска.... а не някъв си лигав тука 21-23см пишок

Boss
06-21-2009, 23:28
А нещо среща да си уредиме да ти кажа какво и харесва на приятелката ти :shock:

Grudi_SeXa
06-21-2009, 23:28
искат голям и твърд х*у*й*, за кво им е друго 8-)

ubuntureload
06-21-2009, 23:30
Абе братоооо ти вече и на малки момченца ли скачаш ... е оферта си е те в повечето случаи са по гладки от пуцараните....

Boss
06-21-2009, 23:31
Абе братоооо ти вече и на малки момченца ли скачаш ... е оферта си е те в повечето случаи са по гладки от пуцараните....

Тихо,тихо,че ще ме заключат :lol: Не ми се лежи пак там :-x

ubuntureload
06-21-2009, 23:32

Тихо,тихо,че ще ме заключат :lol: Не ми се лежи пак там :-x
Споко бе вече имам човек в панделата ... ще те снабдява с цигари и ваучери ...

:grin:

Thunder01
06-22-2009, 12:06
Е стига де , аз сериозно ви питам вие се лигавите ужс ужс

monincetyyy
06-22-2009, 12:14
Бих искала по малко от всичко...романтика,страст,н� �жност,абеее,от всичко по малко :P
Абе общо взето искаме да свършим :D

ubuntureload
06-22-2009, 12:20

Аз пък не искам пловдивчанките да свършвате ... колкото повече толкова повече ... в пловдив ставам разноглед ... :oops:

monincetyyy
06-22-2009, 12:26

Аз пък не искам пловдивчанките да свършвате ... колкото повече толкова повече ... в пловдив ставам разноглед ... :oops:
:oops: :oops: :oops: оо Благодаря :) И аз не искам да свършаме оттая гледна точка.. :-D редовно и аз си плакна очите по центъра :-D :P :lol: :-D

NeZaPoznat
06-22-2009, 12:32
Хващам се за заглавието:

Момиченцата - искат, какво точно не знаят - но искат. 8-)
Жените - знаят какво искат и най-важното - как да си го вземат. :grin:

Другото са само приказки :D :D :D

monincetyyy
06-22-2009, 12:35
Хващам се за заглавието:

Не се чувствам жена все още но знам много добре какво искам ;) Но иначе си прав за другото ;)

ivanstef
06-22-2009, 12:39
Никой не знае какво искат. Точно в тово е проблема.

anyfany2
06-22-2009, 12:55
Аз първо искам нежност. :twisted: :twisted: :twisted: После искам когато му давам знаци, че нещо ми харесва да го прави без да пита много, много. 8) Въобще.. Моят съвет към теб е да й следиш реакциите. Просто й гледкай сладкото личице :oops: .. Така могат да ме задоволят напъно. Успехче! И не се тревожи, че не й е харесало. Това се учи. Не става от първия път. :? С времето ще станеш жесток! Вярвам го! :-D Чао!

Thunder01
06-22-2009, 13:09
Аз първо искам нежност. :twisted: :twisted: :twisted: После искам когато му давам знаци, че нещо ми харесва да го прави без да пита много, много. 8) Въобще.. Моят съвет към теб е да й следиш реакциите. Просто й гледкай сладкото личице :oops: .. Така могат да ме задоволят напъно. Успехче! И не се тревожи, че не й е харесало. Това се учи. Не става от първия път. :? С времето ще станеш жесток! Вярвам го! :-D Чао!

+1 Тенкс (:

NeZaPoznat
06-22-2009, 13:15

Точну тъй ! Слои ино углидалу нъ лиглоту и глей:

Кът съ оцъкли мацкътъ да знайш чи ни и аресвъ :D :D

Кът съ усмей ил и съ убърнат дзъркелти - ни и ъресвъ ! :-P :-P :-P

anyfany2
06-22-2009, 13:32
Ти пишеш на книжовен българси език. Благодаря ти искрено!
Всичко разбрах! Трябва да говориш с министъра на образованието и науката. За какво учим въобще. Ти си нашият GURU.. :razz: Добре си се кръстил ''НЕЗАПОЗНАТ''.. :-s :-s :-s

NeZaPoznat
06-23-2009, 06:31
Ти пишеш на книжовен българси език. Благодаря ти искрено!
Всичко разбрах! Трябва да говориш с министъра на образованието и науката. За какво учим въобще. Ти си нашият GURU.. :razz: Добре си се кръстил ''НЕЗАПОЗНАТ''.. :-s :-s :-s

Oooo моля моля :D

Да взема да пусна една статия в тийна а ?! Идеята ми Аресва ;)

gabi7u
06-23-2009, 12:22
...

Lyubomn7
06-23-2009, 13:21
Да бъдат задоволени :lol:

slun4evka
06-23-2009, 13:23
яко лизане искаме .. тва е без майтап :grin:

NeZaPoznat
06-23-2009, 14:17
Не се чувствам жена все още но знам много добре какво искам ;) Но иначе си прав за другото ;)

Охоо !! Това не го бях прочел !! ЯКО !!

А ми напиши с думи прости какво точно искаш :D

Ще е интересно четиво :D

п.п. Фрази " не си никакъв че да ти казвам' или 'имам всичко, което искам' и други се приемат за 'грешен отговор' :-P

bahmaamuvist
06-23-2009, 16:42
Сори ама не

bahmaamuvist
06-23-2009, 16:44
Ми значи за да получи момичето невероятен оргазъм ти трябва едно въже ( не сезал, въже ) , от по-дългите. Караш момичето да падне на 4 крака на земята и прекарваш въжето през средата през гърлото й. С остатъка от въжето налагаш седалищната област на момичето. Това ще я изпрати в облаците (от удоволствие). Пробвано е и действа на всички момичета ;) =;

ПП. Избери си друга китара за профила вместо ламаринената за кой път ти казвам

Shia
06-23-2009, 17:04
Подчинение

shokoto91
06-23-2009, 20:52
обичам мъжа да води. Да държи на своето, но все пак междувременно непринудено да ми обръща предостатъчно внимание. Сякаш му идва отвътре. Не обичам паузите и ленивата работа. Обичам дългата любовна игра, но това не значи 3 часа някакво бавно мляскане и галене - трябва да е страстно, енергично. Това е.. другото е.. ами то идва от самосебе си

radybt
06-23-2009, 21:36
Хващам се за заглавието:

Има нещо,много вярно

Mastta
06-23-2009, 22:51
ем че кво да искат ?!.. искат мен разбира се :D

BringYourOwnBeer
06-24-2009, 07:55
искат нежни целувки, бавно, но точно пипане и добра кординация :D:D
познах ли ?

anyfany2
06-24-2009, 11:50
Хах ! До някаква степен.. :-D
Но всеки е различен.. :razz:

NeZaPoznat
06-24-2009, 12:14
обичам мъжа да води. Да държи на своето, но все пак междувременно непринудено да ми обръща предостатъчно внимание. Сякаш му идва отвътре. Не обичам паузите и ленивата работа. Обичам дългата любовна игра, но това не значи 3 часа някакво бавно мляскане и галене - трябва да е страстно, енергично. Това е.. другото е.. ами то идва от самосебе си

Тц тц тц тц тц тц тц тц !!
:? Ей умни хора бееее !! :?
По ясно никой не може да го каже :razz: :razz: :razz:

meryalis
06-24-2009, 16:04
по малко от всичко....и ас съм за това :grin: [/b]

Rayzak
06-24-2009, 17:00
НЕЗАПОЗНАТ РУЛИРА !! :Х :D :D :D :D НЕЧОВЕК

punisher7
06-24-2009, 17:04
И накрая получаваш един голям уй. :lol:
даммм :D :D :D 8-)

monincetyyy
06-24-2009, 17:28

п.п. Фрази " не си никакъв че да ти казвам' или 'имам всичко, което искам' и други се приемат за 'грешен отговор' :-P
Ами искам нежност на първо място.. нооо кратка нежност.. последвана от дива и неконтролируема любовна игра.. включваща всичко което може да ме накара да се гърча от кеф..(пръсти, лизане, хапане... ) ии след това бавно проникване редувано с бързи действия иии през цялото време погледа му да е насочен към моите очи.. иии ако свърша вече става идеално :D още нещо интересува ли те, Незапознат? :P

shokoto91
06-24-2009, 20:55

:? Ей умни хора бееее !! :?
По ясно никой не може да го каже :razz: :razz: :razz:

който е искал, го е разбрал ;)

PrOxY
06-24-2009, 21:00
Да ги напомпи някой едно хубаво :lol: :lol:

Gosho123
06-29-2009, 07:15

Ами искам нежност на първо място.. нооо кратка нежност.. последвана от дива и неконтролируема любовна игра.. включваща всичко което може да ме накара да се гърча от кеф..(пръсти, лизане, хапане... ) ии след това бавно проникване редувано с бързи действия иии през цялото време погледа му да е насочен към моите очи.. иии ако свърша вече става идеално :D още нещо интересува ли те, Незапознат? :P Не сам правил секс но бих започнал като теб :P

NeZaPoznat
06-29-2009, 08:39
Ами искам нежност на първо място.. нооо кратка нежност.. последвана от дива и неконтролируема любовна игра.. включваща всичко което може да ме накара да се гърча от кеф..(пръсти, лизане, хапане... ) ии след това бавно проникване редувано с бързи действия иии през цялото време погледа му да е насочен към моите очи.. иии ако свърша вече става идеално :D още нещо интересува ли те, Незапознат? :P

Охооо!! Скромно скромно !! :lol: :lol: :lol: Сега ще кажеш, че това трябва да е направено от някой супер умен , чаровен и красив и ..... ако пък е и богат .... няма нищо :-P :-P :-P