Влез

View Full Version : Любовници

gorgeous
06-22-2009, 05:36
Какво мислите за това момиче на 16-18г. да е любовница на женен мъж (максимум 10-12год. по-голям ) ?

nestea95
06-22-2009, 06:10
Ненормално! :(

XaMcTePKa
06-22-2009, 06:14
Ако той няма дете...може ;)

Neopitom3na
06-22-2009, 06:20
Що пък не.. Любофта няма граница :-P

Ilikeliljon
06-22-2009, 06:58
Каква любов пък е това?!? :shock: :shock: Това говори доста лошо за този мъж, не смятам, че едно такова момиче може да има много общо като мислене и теми с толкова голям мъж. Започвам все по-често да се питам защо, защо? :-o :-o

NeZaPoznat
06-22-2009, 07:03
Какво мислите за това момиче на 16-18г. да е любовница на женен мъж (максимум 10-12год. по-голям ) ?

А ако момче на 18 е любовник на омъжена жена ?! :shock:

puhinka93
06-22-2009, 07:28
Едно момиче от моето даскало набор 92 е .. и излиза с един на 29/30 години не си спомням точно колко, обаче той си има жена и ДЕТЕНЦЕ на 1/2 годинки и ги заряза заради тая.. :booooomb:

LovelyGirl
06-22-2009, 07:45
Ако той няма дете...може ;)

Значи най-важното : Проверяваме има ли дете, няма ли.
Ако има - айде чао, ако няма - скачай ми в леглото... :? :o
Що за глупост?!

Мисля, че това е нещо отвратително, а това, което каза puhinka93 - нямам думи просто.Няма какво да търси един 30годишен мъж с една 16годишна пикла.Те нямат нищо общо, освен секса.Къде я видяхте тази любов :?

gorgeous
06-22-2009, 08:33
Не говоря просто за секс м/у 30 годишен и 16годишна пикла. Примерно, той- на 27, тя - на 17...запознали са се по няква причина и имат освен приятелство и увлечение един към друг (тя търси тръпка...той нещо различно от обичайното) и тва не пречи на брака му...лично аз се намирам в такова положение и исках да чуя и чуждо мнение понеже не винаги важи канонът 'нямат общи интереси...той иска само да я чука'...не мислите ли, че не винаги трябва да се вслушваме само в разума си ??

plmn
06-22-2009, 08:49
Не говоря просто за секс м/у 30 годишен и 16годишна пикла. Примерно, той- на 27, тя - на 17...запознали са се по няква причина и имат освен приятелство и увлечение един към друг (тя търси тръпка...той нещо различно от обичайното) и тва не пречи на брака му...лично аз се намирам в такова положение и исках да чуя и чуждо мнение понеже не винаги важи канонът 'нямат общи интереси...той иска само да я чука'...не мислите ли, че не винаги трябва да се вслушваме само в разума си ??

ще се повлияеш ли от мненията на непознати хора от форум?
ще го зарежеш ли след като 50 човека ти кажат, че не е нормално?
ако да, нека съм поредния, който ще ти каже, че това не е нормално.

Ilikeliljon
06-22-2009, 08:57

Ами това си е отдавнашен проблем на жените, че не слушат много, много разума си, трябва да има баланс, разум+интуиция. Явно при теб си действа само увлечението, а разума е на почивка на морето 8-) 8-) Определено не е коректно нито към жената и децата, не го знам този мъж къде му е акъла, ама го няма, сигурно и той е на морето 8-) 8-) А ти толкова ли са ти омръзнали момчетата на твоята възраст и живота, че търсиш тръпка. Скочи с бънджи от Аспаруховия мост или се качи на делтапланер, плати си за скачане с парашут и такива работи :D :D

Едит: Определено конната езда ще ти донесе нови и непознати тръпки 8-) 8-)

NeZaPoznat
06-22-2009, 09:03

ОО !! Милата !!! :-o Ама ти не знаеш лич е тук Фсички са свети води ненапити ??! Тука направо бъка от морал и вярност :-P :-P :-P

Ай бЕгай да не ни развалиш идилията :lol: :lol:

Hilary_
06-22-2009, 09:03
Че е много жалко ... :? :?

gorgeous
06-22-2009, 09:12
Хах...еми не-няма да си променя решението, но исках да прочета и други мнения. Мерси все пак ;)

LovelyGirl
06-22-2009, 09:32
Оо наистина тръпката сигурно е голяма, да внимавате жена му да не ви хване :-o

Не разбирам за какво ти е чуждото мнение?!
Както каза plmn :

hottie
06-22-2009, 09:55
Какво мисля? Че е често срещано..

lipstik
06-22-2009, 10:30
Как това няма да повлияе на брака му?Какво са тези глупости?Не е нормално(за мен) да ходиш с толкова по-голям мъж от теб,а камо ли да е женен :o

NeZaPoznat
06-22-2009, 10:37
Хах...еми не-няма да си променя решението, но исках да прочета и други мнения. Мерси все пак ;)

Моля ! :-P Сега чакам темата - бременна съм от женен мъж - ХЕЛП !! :-P

malkotoo
06-22-2009, 10:40
Какво мисля? Че е често срещано..

доста :)

ubuntureload
06-22-2009, 10:42
Жалка разпоретина, чукаща се за жълти стотинки ....

FCB
06-22-2009, 13:37
Еми в днешно време май е нормално.Излизала съм с мъж с койтоо имаме 11 год разлика,но поне не беше женен 8)

Maskata
06-22-2009, 14:39
Морал :grin:
Вие болни ли сте...от както имаме право на глас тази дума НЕСЪЩЕСТВУВА!Вече има само мисъл за морал...и всъщност точно тя ни плаши...не това да ли наистина нещо е морално или не,а това дали ние сме морални или не...въпреки,че не осъзнаваме точния смисъл,т.к. ако го осъзнавахме нямаше да се чудим изобщо! :)

А по темата...Ако си над 18 няма проблем...смята се,че вече си отговорен здравомислещ човек!Следователно прави си квото искаш :P
Но за под 18 вече не е редно...много е рано да скачате толко на високо!!!!

А моето мнениет:
КАКВА ЛЮБОВ БЕ ДЕЦАААААААА :lol: :lol:
ЧИСТА ДОЗА КУРВЕНТИЯ 8-)
А КАКЪВ МЪЖ Е ТОЯ НЕЗНАМ!!!С деца да се занимава...елелеее Боже,Божеееее,Божеееее!!!БУ ВАЛНО ДЕЦА!ПЕДОФИЛ ГАДЕН(И не само той,защото това наистина зачестява!!!)

Живейте си детския живот беее...ц ц ц,не дай да гъзареем щот си имаш приятел на 30 лелееее
:lol: :lol: :razz: :razz:

БОЛНИ ХОРА!!!!

SpOrTs_GiRl
06-22-2009, 14:45
Уууу пикличка с "пич" .. колко веселкУуУУУ...........
Какво мисля ли .. Да видим.. Малоумна пикла.. Педофил.. Съпруга, на която й слагат рога (не, не се превръща в коза) ..

gorgeous
06-22-2009, 18:58
Виждам, че сте единодушни :o ...интересно ми е само защо на един такъв тип авантюра се гледа като нещо изключително нередно и неморално....а това да правиш рисков секс, ако си на възраст 13-15год. със също толкова 'опитен' връстник, който не ти гарантира никаква сигурност, в наши дни е съвсем нормална част от ежедневието на всеки тиийнейджър? Аз лично смятам, че е по-правилно на първо място да търсиш собствена сигурност и удоволствие...отколкото да доказваш на приятелчетата колко 'трениран' си в леглото. Помислете малко и от този аспект преди да ме наричате както и да било.
Интересно ми е какво е мисленето на хората от форума...това е причината да пусна тази тема :)

LovelyGirl
06-22-2009, 20:14
Прочети точно тези теми, за които говориш и ще видиш, че НИКЪДЕ НЕ се толерира това, което ти обясни.Както хората мислят негативно по единия въпрос, така мислят и по другия.
Ти сама си пусна темата, със сигурност си предполагала какво ще е естеството на отговорите, а сега се опитваш да убедиш другите, че това, което правиш е правилно.
Ами не не е и се надявам след време да го осъзнаеш, както така се и надавям когато се омъжиш, съпругът ти да не ти изневерява с някое непълнолетно момиче..

JenataNaShefa
06-22-2009, 20:20
Еми само се постави за секунда на мястото на жена му, представи си че твоят мъж ти изневерява и то с някоя значително по-млада от теб.
Ще се запиташ "Защо ?"
Защото е по-млада от теб, защото нещо куца в брака ви...
Дали би се почувствала добре ? Едва ли :?
А за мъжа какво да кажем, ми като иска да ходи с някоя която не е жена му, подава си молбата за развод и си перка.
За годините му да не говорим, той като по-възрастен и респективно по-отговорен би трябвало да претегли нещата и да си даде сметка че не е най-правилното да ходиш с момиче, което е на 15/16/17...
Ми не е нормално, но то вече малко останаха нормалните неща :?

metaxa
06-22-2009, 20:34
Откъдето и да го погледнеш това не е просто авантюра.Той се е зарекъл на жена си да й е верен и какво върти някаква с 11 години по-малко от него. Ти май сама се опитваш да се убедиш, че това е правилно.Каквото и да кажеш за мен е тъпо и гадно. Правиш си гадно сама на себе си, на него и на жена му. Представи си един ден тя разбере и какво следва тогава? Мислиш, че ще бъде с теб...Едва ли. Ако искаш авантюра, потърси си някой неженен. Както казаха преди мен, ако се поставиш на мястото на жена му как ще мислиш, че това е просто авантюра и няма лошо? Не съм сигурна...Когато човек се обвърже така сериозно с някого, би трябвало да му е верен поне. И все пак се откажи от него, докато можеш :)

gia_sena_mono
06-22-2009, 22:40
Ненормално,но възможно!

alexxx16
06-23-2009, 13:02
ммм.... тая е тъпа с извинение :-s че няма момчета в България :D

slun4evka
06-23-2009, 13:12
Моя "приятелка" "играе ролята" на любовница на 25 годишен мъж, женен с 2 деца ..... КУЧКА пълна .. пфф :(

vampirekiss
06-23-2009, 16:38
Що за човек трябва да си за да спиш с женен мъж?И защо когато има толкова набори?Или да,друго си е да кажеш,че тебе те оправя някой по-опитен,пък макар и с 2-3 деца.Жалка история е това.

mysterious93
06-23-2009, 19:32
Долна курва! Това мисля :D как може въобще да ти мине през ума с женен мъж ,че и с деца?? баща ти ако тръгне да ебе твоя връстничка няма ли да се ядосаш? а ако след време мъжа ти си менка някви младички??ти щом искаш отваряй си краката (както казаха за жълти стотинки..че в тая криза :D ) и се успокоявай че е правилно.. то всичко се връща! аз нз въобще колко проста трябва да си , за да ти мине нещо такова през ума????????? ти разбиваш семейство как съвеста не ти тежи?? пък за него нямам думи.. с изсъхнал хуй се пери пред някоя непълнолетна курвичка... Щом мислиш че живота ти е спр и тва ти е целта давай.. таман и за магистралата ще събереш опит... бахти пропадналата.. сиг никое младо момче не ти обръща внимание , та ония дъртаци дет едвам го вдигат се радват на по младо месце :D

mArMaLaDkA
06-23-2009, 19:58
^ 30-годишен мъж да не може да вдигне "изсъхналия си мъжки полов орган"? Тук нещо не улучи. Не можем да наречем и авторката курва, може би, единствено от морална гледна точка.

Момичето не изглежда даже и заблудено, не показва никакви признаци, че изпитва вина. А всъщност трябва. В крайна сметка разбива семейство. И тук е моментът да се обърна към авторката: имате общи интереси(поне така твърдиш), пасвате си в леглото, но не се ли сещаш все пак, че той точно тези неща ги е открил в жена си? Няма значение дали преди 6 седмици, 6 месеца или 6 години. Затова се е оженил за нея. Хората са се заобичали и са се оженили. Решили са да споделят общ дом, общо бъдеще, общи старини, а изведнъж се появява някакво младо нахакано момиче, което е решило, че му трябва забавление и решава да разбие всичко? И то, ако не от раз, то поне да доразруши и малкото, което е останало. Глупаво е, разбери. А когато е намесено и дете, става още по-кофти. Повярвай, че колкото и да е малко, то разбира всичко и притаява в себе си негативните емоции с месеци, дори години, докато накрая не избива всичко. Говоря ти като дете, което е минало през това, с изключение, че целия този цирк беше от страна на майка ми, чийто любовник/ци не бяха на по 16-17, като изключим това, ситуациите са същите. Аз не разбрах дали въпросния мъж си има дете, но пък помисли, ако има. Замисли се как ще изкривиш детската психика. Като няма дете, е по-лесно. Просто се развеждат, сърпугата го преодолява след време. Но, пак казвам, намеси ли се и дете, ти не разбиваш един брак, сърцето на съпругата, а разбиваш и един детски живот. Жененият ти любовник те омайва, всичко върви гладко, но я се замисли: женен, а се държи по този начин, колко сигурност може да ти даде занапред? Щом искаш забавления, авантюра с по-зрял мъж - хвани си 25-30-35-годишен, ако щеш, изобщо не тръгвам да ти поставям възрастова граница, но нека е свободен. В крайна сметка, не се сдържам да попитам: къде са ти моралните ценности, възпитанието..? Разбиваш семейство. Поне още 50 пъти ще ти го спомена. И не си мисли, че правиш добро на жената, като й показваш какъв мизерник има до себе си(понеже някои такава логика вкарват). Както казаха и преди мен - като му се хойка, да се развежда и после оргии да си прави, ако иска. Никой не го държи на сила. Но пък, по-гнусна и комплексарска история от това, да си изживяваш младостта на стари години и да съсипваш живота на всички около теб, само, за да си на гребена на вълната и да се доказваш на някой си, е свръх егостично, свръх глупаво, пълна простащина си е и както казах вече - яко избиване на комплекси! Всичко се връща. Абсолютно винаги. Не се опитвай да избягаш от примерната ситуация, да се поставиш на мястото на съпругата му и/или детето му. Опитай се поне веднъж да разбереш, когато не те сърби(ако изобщо има такъв момент), как се чувства семейството му.

Neftochimic
06-23-2009, 20:29

защо направо не си кажеш, че това си ти :lol:
а по темата - курвенско

mysterious93
06-23-2009, 20:52
окс бях малко крайна :D просто мн ме ядосват такива мъже и хора като цяло :D чела съм че на 30 още са бурни :D ,но исках просто да се усети негативното в мнението :D :oops:

LovelyGirl
06-23-2009, 20:54

защо направо не си кажеш, че това си ти :lol:
а по темата - курвенско

Тя го каза после :).

shokoto91
06-23-2009, 20:56
за мен това са изпаднали момич1ета, които не ценят себе си. Може да намери нещо толкова по-добро..

DivoTo_KoTe
06-23-2009, 21:12
за мен това са изпаднали момич1ета, които не ценят себе си. Може да намери нещо толкова по-добро..

Защо само момичетата са виновни?Не е ли виновен и мъжа,който я е погледнал?Той,ако не е искал,нямало е да се случи.
Винаги има две страни,а Вие изкарахте момичетата виновни.
Лично аз съм против такава връзка,но е факт,че младите момичета харесват големи мъже,а често и те не споменават,че са женени и още по-малко с деца.
Малко се оплетох,надявам се да разбрахте какво искам да кажа всъшност.

mArMaLaDkA
06-23-2009, 21:58
^ И какво като я е погледнал? Въпреки, че не използва думата в баш буквалния смисъл, ще ти отговоря така: ежедневно ме заглеждат чичковци, които могат да ми бъдат бащи с един похотлив поглед, но нищо не се случва, нали?

Всичко зависи от жената, не от мъжа. Жената показва на мъжа с езика на тялото си дали той да се приближи или не; жената дава сигнали дали нещата ще се задълбочат или не; и пак именно жената решава дали да правят секс или не. Иначе се спомена минимум два пъти в темата, че мъжете са не по-малко виновни. Даже аз споменах в по-горното си мнение, че това са комплексирани хора, които изживяват младостта си, с цел да се докажат на нещо и някого. Те не са по-жалки от момичетата, които ходят с един такъв и въпреки, че знаят, че въпросния мъж има семейство, продължават да му се влачат в краката. И повярвай, няма как да не разбереш, че един мъж е женен. Личи си. И по държание към младото момиче, и по разните евтини номера, с които се опитва да му замаже очите, абе вижда си се, стига да си страничен наблюдател и да умееш да се вглеждаш в детайлите. Дори и да не си, демек да си участник в цялата история, ако навържеш фактите и се замислиш малко, ще стигнеш до тънкия извод. Проблемът е, че повечето момичета са толкова глупави, без никакви морални ценности, принципи и достойнство, че си затварят очите за елементарните факти, оставят се да се отнасят с тях като с парцали и продължават, въпреки всичко, да се влачат в краката на омъжения си възлюбен. То, като се замислиш, повечето момичета са си такива и без да имат женен приятел, какво остава и с такъв бонус.. Но в случая не става дума за това. Авторката не намира нищо лошо във връзката им, не чувства вина и смята, че няма проблем. Нейна си работа, честно казано. Всеки си каза мнението, тя си преценява от тук нататък. Шапка й свалям, (чудя се дали в кавички или без) задето не й пука, че я обсъждат и шушукат зад гърба й, защото с такава връзка няма как да не се разчуе цялата история.. аз, ако виждах това, щях да рухна.. ако не от това, то тогава съвестта ми щеше да ме тормози.

maxxxaaa
06-23-2009, 21:59

Защо само момичетата са виновни?Не е ли виновен и мъжа,който я е погледнал?Той,ако не е искал,нямало е да се случи.
Винаги има две страни,а Вие изкарахте момичетата виновни.
Лично аз съм против такава връзка,но е факт,че младите момичета харесват големи мъже,а често и те не споменават,че са женени и още по-малко с деца.
Малко се оплетох,надявам се да разбрахте какво искам да кажа всъшност.

Много си права , ВИНАГИ при такава връзка и 2те страни са виновни !!! В повечето случеи момичетата си хващат по - големи ( или твърде големи ) батковци(татковци) заради паричките и подаръците....
От своя страна тея мъже невиждат вече любовта в настоящата си половинка и я търсят в по- младите и глупави (не се обиждайте) момиченца, само и само заради СЕКСА и изгодата им ,забравяйки семейството....

Sun4o19
06-23-2009, 22:39
Ами за съжаление само такива момичета познавам на по 15-19 год които спят с 30-40-50 годишни...срамота.. :-x :-x

poltergais
06-24-2009, 04:27
Оо наистина тръпката сигурно е голяма, да внимавате жена му да не ви хване :-o

Не разбирам за какво ти е чуждото мнение?!
Както каза plmn :

Да речем продължи връската която пиклата води, но след 1000 мнения няма да го зареже.
Обаче той е по-голям от нея все пак ще стане на 50 тя дали пак ще е с тоя същия.
Просто такива хора като нея им излиза име щот вярвам че на нея няма да и е първия и последния. Обаче нека си вярва че тя привлича мъжа по друг начин а не само сексуално. (Колко яко се възползва той от нея, но тя късно ще разбере) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

gorgeous
06-24-2009, 06:06
Нека да се уточня- аз НЯМАМ връзка с този мъж, нито съм спала с него! Просто след един определен период нещата започнаха да вървят в тази посока. Не знам от увлечение или какво, но да в един момент не ми се струваше толкова нередно да продължавам да се занимавам с него (затова и пуснах темата). Четейки мненията обаче и с директните критики и с нападките всъщност осъзнах, че ако съм страничен наблюдател, бих била на абсолютно същото мнение и също толкова директно бих критикувала тази, която е на мое място. Явно е въпрос на време да осъзнаеш колко глупаво е решението ти всъщност и какви са последиците от него.
Надявам се сега да успея да обясня това и на въпросния мъж, тъй като аз бях тази, която си позволи да стигне до тук, а нещата преди това далеч не стояха така :)

vellvet
06-24-2009, 10:19
давай момиче бори се за любовта ви ако сте щастливи заедно ако когато си с него чувстваш че имаш всичко то тогава ДА аз те разбирам и те подкрепям

JenataNaShefa
06-24-2009, 11:26
давай момиче бори се за любовта ви ако сте щастливи заедно ако когато си с него чувстваш че имаш всичко то тогава ДА аз те разбирам и те подкрепям

:shock: Ти сериозно ли ??? А тая жена дето й се е вричал, какво да я правим ??? Каква любов, какви пет лева ? Дай да развалим сега семейството 'щото може и да е влюбена в него и след време като се окаже, че не е точно така какво правим ?

gorgeous, дръж ни в течение ако можеш за развитието :)

noproblembitch
06-24-2009, 11:59
Абе хората могат да правят каквото си щат и вие каквито и тези да развивате няма да ги спрете... :o

tekila_sunrise
06-24-2009, 12:46
Случи ми се веднъж,по същия начин,веднага го отрязах без да се замислям,поне знам какво е баща ми да има любовница и определено не искам да играя ролята на "оная курвата".

gorgeous
06-24-2009, 17:38
Не - определено тук няма намеса на чувства...поне не на любовни....всичко е едно увлечение :o

Extremescream
06-24-2009, 17:56
Това не говори добре на този мъж.Не одобрявам,защото това е изневяра.Представи си как би се почувствала съпругата му,ако разбере... :?