PDA

View Full Version : Въпрос за тест за бременност

Pala4inka6
06-22-2009, 06:28
Здравейте на всички. Ето го и моят проблем. През изминалия месец правих секс без презерватив, но съм сигурна, че не е станал някой гаф. Допреди 2 месеца пих Ясмин, но ги спрях за малко. Цикълът ми закъснява с 1 седмица вече и много се притеснявам. Направих си тест за бременност SureCheck на 1вия ден от закъснението и беше отрицателен. След 4 дена отново повторих теста и пак беше отрицателен. Въпроса ми е възможно ли е теста да греши или просто се тревожа напразно? Мерси предварително за разбирането.

Ilikeliljon
06-22-2009, 07:00
Абе не съм специалист, ама щом два пъти е бил отрицателен принципно би трябвало да няма проблем, но все пак трябва да си наясно, че няма нищо 100 процента сигурно, нито презерватив, нито тест, който измерва и така. Дано не съм те изплашил повече :) :)

NeZaPoznat
06-22-2009, 07:01
Здравейте на всички. Ето го и моят проблем. През изминалия месец правих секс без презерватив, но съм сигурна, че не е станал някой гаф. Допреди 2 месеца пих Ясмин, но ги спрях за малко. Цикълът ми закъснява с 1 седмица вече и много се притеснявам. Направих си тест за бременност SureCheck на 1вия ден от закъснението и беше отрицателен. След 4 дена отново повторих теста и пак беше отрицателен. Въпроса ми е възможно ли е теста да греши или просто се тревожа напразно? Мерси предварително за разбирането.

Тест след 2 седмици от закъснението е най-точен.

sladkotykate
06-28-2009, 15:52
аа от личен опит знам че след 14 дни се показва най-точен резултат

kalpazanka
06-28-2009, 15:54
Направи още един тест, но да е с първата сутрешна урина! И още нещо-нали си наясно, че след спиране на противозачатъчните в организма овулация и отделяне на яйцеклетки си протичат с пълна сила, чак не ми побира ума как си спокойна да правиш секс без презерватив... :booooomb:

Pepincetyy
06-28-2009, 15:55
Направи си още един тест.