View Full Version : Болки
shokoladchety
06-22-2009, 08:13
Първият ден от цикала винаги много ме боли.Дойде ми преди около три години и оттогава постоянно първият ден ме боли,повръщам,вие ми се свят и подобни.Понякога е непоносимо.Пробвах много хапчета.Нищо не помага.Има ли някой друт с този проблем и как се решава??
Neopitom3na
06-22-2009, 08:36
амм на мен нурофен мн ми помага, а за болките успокоява мн добре начи нали има едни такива гумени торби, които се пълнят с вода.Напълваш я с вряла вода, лягаш и я слагаш на корена мн отдоло. :-P
LovelyGirl
06-22-2009, 09:35
Електрическата възглавница помага доста наистина, но в тези жеги :?
Пробвай аулин.
Отиди на гинеколог. Може да имаш нещо на хормонално ниво, може и кистички. Може и нищо да е, но все пак провери. На една приятелка й беше така и се оказа, че има киста.
dimitar_ak
06-22-2009, 10:18
Пробвай аулин.
Аулина не е болкоуспокояващо и изобщо не е подходящ за подобни цели.
Мен понякога така ме боли и ми е лошо и повръщам.Ужасно ми е,имам чувството,че никога няма да ми мине :(.Личната ми лекарка ми каза,че е нормално и щяло да се оправи като родя... :booooomb:
Cathylicious
06-22-2009, 10:28
И аз съм така .. Справям се с голямо количество бусколизин и аулин .. А за възглавницата не съм сигурна .. Чувала съм,че не е препоръчително да се нагрява корема и кръста по време на цикъл,не знам ..
CoOLBebZz
06-22-2009, 11:24
Хич недей да пробваш аулина.. не е хубаво !!! той е много силен ии ако се пристрасти организма към него друго няма да ти действа.. пък и след време и той може да не ти действа.. пробвай с но-шпа.. спазмалгон..нурофен.. :)
ivanstef
06-22-2009, 11:27
Може да си браменна от 3 години и да не знаеш. :lol:
Vichko0o
06-22-2009, 12:25
Пробвай аулин.
Аулина не е болкоуспокояващо и изобщо не е подходящ за подобни цели.
Ти за пореден път даваш идиотски коментар.... Как аулина не е болкоуспокояващо бе ? Тва е едно от най-силните ни болкоуспокояващи (за в България говоря). Но то е адски силно и изобщо няма смисъл да го пиеш, щото така всеки месец да го пиеш 1-во, че ще се пристрастиш, 2-ро, че ще си прецакаш много организма... Отиди на гинеколог за да си сигурна, че няма по сериозно проблемче :)
monincetyyy
06-22-2009, 12:32
Една моя приятелка има същия проблем. Всеки месец като и доиде ми звъни да ми казва че мн ме обича и че умира. Нищо не и помага. И аз съм чувала че като радиш минава но не знам. И вече толкова време не мога да я накарам да иде на гинеколог щото я било срам. Не прави нейната грешка! Иди да видиш кфо става пък ако няма нищо по добре :)
Ами и при мен е така.За болката пия "Аулин" или "Нимезил",много помага
Мен ме болеше мнгого през изминалата година и половина,но болката спря..Ходих на генеколог и ми откриха възпаление ,което се оправя с антибиотици,но по-добре върви и ти,защото може да ти има нещо,а и не вреди да си правиш прегледи от време на време
hamacs563
06-22-2009, 13:46
И при мен е така,помага ми или Аулин или Ибопром
SpOrTs_GiRl
06-22-2009, 14:34
Отиди на гинеколог. Може да имаш нещо на хормонално ниво, може и кистички. Може и нищо да е, но все пак провери. На една приятелка й беше така и се оказа, че има киста.
Подкрепям, отиди на лекар. Имам същия проблем и се оказа, че е хормонален дисбаланс.
Иии да, има лекарства, които ми помагат доста, но не съм лекар и няма да ти ги препоръчвам.
П.П. А за мацката горе, която беше писала, че приятелката й всеки месец и звъняла и й казвала колко я обича, защото 'умирала' ..... А бе.. нещо подобно ми се е случвало. о.О 8-) ..................
noproblembitch
06-22-2009, 15:32
Първият ден от цикала винаги много ме боли.Дойде ми преди около три години и оттогава постоянно първият ден ме боли,повръщам,вие ми се свят и подобни.Понякога е непоносимо.Пробвах много хапчета.Нищо не помага.Има ли някой друт с този проблем и как се решава??
Супер тъпи сте с тея прости теми!!!! Болка = лекар... Нас тук за какви ни вземате?!!!!! OMFG :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x Помислете малко и вие, не чакайте само другите! :-x :-x
shokoladchety
06-22-2009, 16:32
Мерси много.Електрическата възглавничка я пробвах неска и помогна значително.Мерси. :)