Влез

View Full Version : Косми по гърдите

Neopitom3na
06-22-2009, 11:03
Абе една приятелка ми каза, че имала косамчета по гърдите, показа ми ги и верну.. забелязах, че не са по целите гърди и не е мъх ами ги има само около зърната и са някви като косамчетата по ръцете.. кфо да и кажа да направи :)

sweatkiss
06-22-2009, 11:05
Първо тази приятелка случайно да не си ти
Второ - КОЛА МАСКА

Nadelina
06-22-2009, 11:09
Пинсета.

Neopitom3na
06-22-2009, 11:15
Ако бях аз няяше да се хабя да обеснявам толкова :)

jujit0
06-22-2009, 11:37
понякога хората ги е срам да си признаят...определено си ти 8-) а по темата-другите ИСТИНСКИ момичета вече ти казаха

your_secret
06-22-2009, 11:44
Абе според мен е най-добре да се изпече на слънцето-хем ще и почернеят циците, хем ще изрусеят косъмчетата и няма да се виждат :P 8-)

Dundy
06-22-2009, 14:03
ем с пинцета ги маха една приятелка :D (аз демек)

Loshotia
06-22-2009, 14:32
Това, че има там косми, които се виждат, не е нормално! Това говори за хормонален дисбаланс.

metalcheto
06-22-2009, 14:47
Това, че има там косми, които се виждат, не е нормално! Това говори за хормонален дисбаланс.

уууууу ма си прост :o :D

Nadelina
06-22-2009, 14:54
Повече от 50% от жените имат мустаци, това значи ли, че всичките сме с хормонален дисбаланс?

HardcoreSyndrome
06-22-2009, 15:03
Повече от 50% от жените имат мустаци, това значи ли, че всичките сме с хормонален дисбаланс?
Има разлика от косъм до косъм ;). И доста голяма част от жените (момичета) са с хормонален дисбаланс! Не е нормално да си със светла коса и черни мустаци, нали?

Loshotia
06-22-2009, 15:08
Това имах предвид. Всяко нещо, различно от нормалното е сигнал, че става нещо нередно. И това за космите ви го казвам от опит

Pepincetyy
06-22-2009, 16:02
С пинсета.

tonie__
06-22-2009, 17:31
и все пак като ги маха с каквото и да е няма да изчезнат завинаги..ако не са много(предполагам не са) да си стоят там,никой няма да я гледа

cLaDyRcHe
06-22-2009, 18:37
Първо тази приятелка случайно да не си ти

това ме разби :razz:

mArMaLaDkA
06-22-2009, 19:00
Повечето момичета имат или са имали мъхчета по кръста, корема(не говоря за линийката посредата), дупето, ако щете и това е напълно нормално, защото човешкото тяло е покрито с косми. При някои момичета, които са с по-светла кожа и по-тъмна коса, е нормално да си личат повече въпросните мъхчета.

Goddess
06-22-2009, 19:05
Приятелки си показват космите по циците...нямам думи. Поне да беше измислила нещо по - умно да го завъртиш или по - лесно да кажеш, че ти си тази "приятелка".

EroSennin
06-22-2009, 19:12
абе да не ти пука и аз имам косми по гърдите :)

anitram
06-23-2009, 12:46
Приятелки си показват космите по циците...нямам думи. Поне да беше измислила нещо по - умно да го завъртиш или по - лесно да кажеш, че ти си тази "приятелка". :razz:

kalpazanka
06-24-2009, 11:52
Подкрепям! Авторке, предай на тази твоя приятелка да си вземе направление за гинеколог.

Това значи, че 50% от жените са немарливи към здравето си и като чуят за преглед при гинеколог и/или ендокринолог, бягат като дявол от тамян и пускат митове и легенди, че "това е напълно нормално и няма защо да се притесняваме".

Loshotia
06-24-2009, 12:47
По- добре първо ендокринолог, че това с космите е в тяхната специалност

kalpazanka
06-24-2009, 12:52
Тц, първо гинеколог /космите по ареолите на гърдите са типичен симптом/. Прави ехо /биха се видяли кисти, яйчници с променени размери/ и назначава пролактин, тестостерон, естрогени и прогестерон.Ако се открие проблем, ще предпише ОК с действие и върху окосмяването, а ако не се открие нищо, тогава рече се отива на ендокринолог.

soletka10
06-24-2009, 17:14
ох и аз имам подобен проблем :( ...окосмяване около гърдите и надолу до пъпа...не е мн ама...+ мн съм слаба и а гърдите ми са ужасно малки почти ги няма :( какво да правя? лекар?

estellle
06-25-2009, 15:32
На колко години си ? .. :-o

Nadelina
06-25-2009, 15:46
Подкрепям! Авторке, предай на тази твоя приятелка да си вземе направление за гинеколог.

Това значи, че 50% от жените са немарливи към здравето си и като чуят за преглед при гинеколог и/или ендокринолог, бягат като дявол от тамян и пускат митове и легенди, че "това е напълно нормално и няма защо да се притесняваме".
Аз не виждам как е възможно да плашите така момичетата. Аз, сестра ми, двете ми каки, както и много от мъжете от роднините ми имат ужасно много косми и не мисля, че е възможно всички да имат хормонален дисбаланс. И освен това ходя на гинеколог, на който до сега явно не му е направило впечатление, че имам проблем, който трябва да лекува. И като говорим за косми по гърдите, нали се сещате, че те въобще не са като тези на мъжете.

soletka10
06-26-2009, 15:19
На колко години си ? .. :-o

ами на 16 :(

kalpazanka
06-28-2009, 14:22
Nadelina, мъжете не ги броим в случая! ;) А относно космите по гърдите говорим за патологичните отклонения /черните дълги косми около ареолите, които наглед биха били приети като нещо безобидно, имайки предвид аналогията ти с мъжете/. След като хлапетата стигат до извода да ги махат, значи би ги било срам да се съблекат така пред момче /т. е. същите тези косми предизвикват дискомфорт и срам, следователно надали е израстнал някой безобиден велус!/. Същото е и с мустачките- след като са черни и контрастират с цвета на кожата, не е зле да се отиде при гинеколог-ендокринолог. Като не открие проблем, значи за момента такъв няма.

sssladuranka
06-28-2009, 17:33
Nadelina, мъжете не ги броим в случая! ;) А относно космите по гърдите говорим за патологичните отклонения /черните дълги косми около ареолите, които наглед биха били приети като нещо безобидно, имайки предвид аналогията ти с мъжете/. След като хлапетата стигат до извода да ги махат, значи би ги било срам да се съблекат така пред момче /т. е. същите тези косми предизвикват дискомфорт и срам, следователно надали е израстнал някой безобиден велус!/. Същото е и с мустачките- след като са черни и контрастират с цвета на кожата, не е зле да се отиде при гинеколог-ендокринолог. Като не открие проблем, значи за момента такъв няма.
а ако кожата ти е тъмна пак ли :? малко не ви разбирам логиката

Pepincetyy
06-28-2009, 18:28
Абе една приятелка ми каза, че имала косамчета по гърдите, показа ми ги и верну.. забелязах, че не са по целите гърди и не е мъх ами ги има само около зърната и са някви като косамчетата по ръцете.. кфо да и кажа да направи :)
тази "приятелка" в случая май си ти :-o

smiLe49
06-28-2009, 21:56
Да,найстина е на хормонална основа.

kalpazanka
06-29-2009, 06:45
sssladuranka, при светлата кожа контрастът е по-голям и проблемът е очевиден. Нормално над горната устна трябва косъмчетата да са руси. Ако цветът е различен, това вече е кофти и говори за проблем. Не е зле да се иде на преглед /има я и другата версия- гинекологът да не види нищо, а състоянието да се разгърне след 2-3 години в пълната си прелест/.