Влез

View Full Version : Много е зле работата :(

Sisito941
06-22-2009, 12:45
Ми проблема ми е,че съм разделена между две момчета,смисъл и двете ме харесват,но едното аз в един момент го харесвам в друг-не..И двамата са супер мили..Друг е въпроса,че аз съм на 15,едното момче е на 17,а другото на 27 години.Офф нзм и аз какво да правя.Кого да избера.. :( Благодаря на тези,които прочетоха това.Ако някой може да даде някакъв съвет ще съм му благодарна.. :-)

Punisherrr
06-22-2009, 12:52
Е ние да изберем вместо теб ли сега? Няма как да ти кажем какъв да е избора..
Помисли си с кой ще си паснеш повече.
(но предполагам и другите ще ти кажат,че 27 годишния не е за препоръчване ;) ... но не знам.. не го познавам,че да кажа. Ама...все пак...голямата разлика ще си каже думата според мен ;)

Aicken
06-22-2009, 12:53
темата се размножава :shock:

Punisherrr
06-22-2009, 13:15

Недай Боже да се случи в раздел секс :shock: ...

Sisito941
06-22-2009, 13:22

Недай Боже да се случи в раздел секс :shock: ...

:razz: :razz: :razz: :razz: Натиснала съм копчето прати два пъти :oops:

RaZzer
06-22-2009, 17:33
Ъм...изкушавам се да споделя една реклама, която гледах вчера по ММ и се скъсах от смях... в нея караха някво момиче, което се колебае между 2 момчета да прати смс и те да й кажат кого да избере :D супер глупост!
та... едва ли ние можем да изберем вместо теб (особено без да знаем абсолютно нищо за двете момчета освен възрастта). Първо искам да те посъветвам, ако не ги харесваш наистина (щото за мен тва от време на време не е любов) да не тръгваш с нито един от двамата... А после, съдейки по единственото, което знам за тях (възрастта) - аз съм за 17-годишния... Или поне искам да те предупредя, че с другия ще е просто 2-3 месечна свалка и едва ли ще е мн сериозно, пък от там нататък ти си знаеш какво търсиш във връзката! Успех!
:)

Neopitom3na
06-22-2009, 17:42
"едното аз в един момент го харесвам в друг-не.." кфо е тфа сеа.. не искам да те съдя ама май и ти нз кфо искаш :smt101

Hilary_
06-22-2009, 18:06
Абе тоя на 27 ми мяза малко на педофил така, че действай с другия ... :D :D :D