View Full Version : МИДАТА
fear4o ако още веднъж кажеш че си рус ше доида да те боядисам
(no bad feelings)
fear4o ако още веднъж кажеш че си рус ше доида да те боядисам
(no bad feelings)Ю
Защо??
Доколкото помня съм го казвал само 2-3 пъти!
ПС: Няма да ти позволя да ме боядисаш! Цвета си ми е естествен и в НИКАКЪВ случай няма да го загубя!
TheImmortaL
06-07-2010, 17:06
spodeli.info
Най якия първи път!!!!!
Пише ви момиче на 13г. Преди няколко дена взех един дезедорант и сложих презерватив (намерих, от на сестра ми стаята) отгоре и реших да се отворя сама..Тряябваше никой да няма в нас..НО сестра ми която е на 16г. Влезе в стаята и ме завари..Реакцията и бепе "УаУ"..Умрях от срам, облякох се, тя си тръгна и каза ела в мойта стая да си поговорим..Не отидох при нея ест..Умрях от срам..Но тя дойде и ме попита??Много ли ти се ебе..Аз отоговорих НЕ..Тя пак ме попита и аз пак Не..И тогава тя почна, много е глупаво да се отваряш с дезедорант, но щм не съм готова е трябвало да и кажа..Аз попитах защо, и тя ми отговори защото, могла да ми помогне..Попитах я как, тя ми показа буквално "ОГРОМЕН ВИБРАТОР"...Съблече се и почна да си го блъска..Вагината и беше доста ебана :х..Каза ми да легна и да се съблека, тя щяло да се погрижи за остнало..Но аз отказах..На другия си поговорихме с сестра ми доста сериозно..Тя ми даде вибратора и каза ако, искам да действам..Попитах я тя кога го е направила за 1 път..И тя каза в 5 клас :Ь:Ь:..Казах и че много ми се прави секс ама няма с кой ..И тя каза добре и излезна..След около 30мин..Дойде с гаджето и някъф негов приятел..Запознах се с тоя негов приятел..И по едно време гледам как сестра ми започна да се чука с гаджето и..Подмокрих се цялата..Тоя приятел ме погледна погали ми путето..Съблече ме...И той се съблече..БОЖЕЕЕ беше му почти колко на вибратора пениса..Сложи си един презерватив..Разкрачи ме, погали ми отново клитора, мушна ми го съвсем бавно..Извади го аз се изпищах ЕБИ МЕ ЕБИ МЕ ЕБИМЕ и той почна..Започна да ме чука като животно, без почивки като го мушеше целия много ме болеше започна да тече кръв и той още повече свърши в устата ми..На мойто легло аз се ебех с тоя, на другото сестра ми с приятеля и ..Хахаха колко яко..Това беше най якия първи път
Grudi_SeXa
06-07-2010, 18:07
Тея хора или са патологични фантазьори или абсолютно скандални дебили...
stupid0boy
06-16-2010, 21:26
Благодаря ти за извадката , от етикета..Просто исках някой ,който го е ползвал да сподели...Освен това не разбрах къде се слага този пръстен ..на лявата или на дяснат ръка.... за вибриращия пръстен на Durex ... :razz: :Д :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
``vqrno li 4e jenata se oformq otdolu po razmera na postoqniq si partnior i ako mu izneveri toi 6te razbere,,v smisal ako sa bili razdeleni s nego ot nqkolko meseca i tq prez tova vreme e bila s drug,,razbira li se`` :razz:
DeViLMaN
06-17-2010, 11:18
дан си изневерила :D:D:D:D::D
не е възможно според мене ... 8-)
Gr0zDan0v
06-17-2010, 11:49
Една беше писала че съседа и казал че хвърля до стената ( съседа отдолу ) и питаше дали може да забременее по този начин , е тогава се смях много , заедно с целия ми клас че и с даскала по химия :grin: :grin: :-D :-D :D :D :D :P :P 8-) :D :D :D
gandalfepi4
06-23-2010, 10:25
Всеки път когато мастурбирам започвам да се ядосвам и си блъскам костенурката в стената. За сега тя е жива, но не мисля че може да понесе още много, какво да правя?
:shock: :D
zariibena
06-25-2010, 16:13
nakoi moi frta blci mi se praqt tui 4e sa na 13 godini i mi govorat 4e sa praili sex , i mi prikazvat nqkvi gluposti . nz dali e ot komleksi shtoto sam sto pati po hubav ot tqx po visok po nabit po silen . neznam.
kjete mng seriozno az blk li sam ili az i te sme oshte shibani deca ..
MNG Seriozno pls
8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
значи бях в двора на едно училище нали аз сам седнала на пеиката наван и сам си дигнала единия крак и се чеша долу бех изпотила и ме сърбеше :oops: готино беше :D и само минават некфи малки и единия вика..таз си бърка в п****та ама аз го чух :D стана ми някфо готино и ме възбуди :oops: иначе не е секс гаф :D
:lol:
+10 :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :D :D :-D :-D :razz:
vaseto0o
06-25-2010, 18:41
В иначе спокойната тема "Снимки на потребителите от раздел СЕКС" пълна с чикибойци, усърдно събиращи материал цъфна ей тва мнение което ме разцепи :razz:
>> аз мога ли да постна снимка, като не съм правил секс ?
:D :D :D
bobito_th
06-25-2010, 20:41
В иначе спокойната тема "Снимки на потребителите от раздел СЕКС" пълна с чикибойци, усърдно събиращи материал цъфна ей тва мнение което ме разцепи :razz:
>> аз мога ли да постна снимка, като не съм правил секс ?
:lol: и аз се налях
spodeli.info
Най якия първи път!!!!!
Пише ви момиче на 13г. Преди няколко дена взех един дезедорант и сложих презерватив (намерих, от на сестра ми стаята) отгоре и реших да се отворя сама..Тряябваше никой да няма в нас..НО сестра ми която е на 16г. Влезе в стаята и ме завари..Реакцията и бепе "УаУ"..Умрях от срам, облякох се, тя си тръгна и каза ела в мойта стая да си поговорим..Не отидох при нея ест..Умрях от срам..Но тя дойде и ме попита??Много ли ти се е**..Аз отоговорих НЕ..Тя пак ме попита и аз пак Не..И тогава тя почна, много е глупаво да се отваряш с дезедорант, но щм не съм готова е трябвало да и кажа..Аз попитах защо, и тя ми отговори защото, могла да ми помогне..Попитах я как, тя ми показа буквално "ОГРОМЕН ВИБРАТОР"...Съблече се и почна да си го блъска..Вагината и беше доста ебана :х..Каза ми да легна и да се съблека, тя щяло да се погрижи за остнало..Но аз отказах..На другия си поговорихме с сестра ми доста сериозно..Тя ми даде вибратора и каза ако, искам да действам..Попитах я тя кога го е направила за 1 път..И тя каза в 5 клас :Ь:Ь:..Казах и че много ми се прави секс ама няма с кой ..И тя каза добре и излезна..След около 30мин..Дойде с гаджето и някъф негов приятел..Запознах се с тоя негов приятел..И по едно време гледам как сестра ми започна да се чука с гаджето и..Подмокрих се цялата..Тоя приятел ме погледна погали ми путето..Съблече ме...И той се съблече..БОЖЕЕЕ беше му почти колко на вибратора пениса..Сложи си един презерватив..Разкрачи ме, погали ми отново клитора, мушна ми го съвсем бавно..Извади го аз се изпищах е** МЕ е** МЕ ЕБИМЕ и той почна..Започна да ме чука като животно, без почивки като го мушеше целия много ме болеше започна да тече кръв и той още повече свърши в устата ми..На мойто легло аз се ебех с тоя, на другото сестра ми с приятеля и ..Хахаха колко яко..Това беше най якия първи път
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BiGBaDWolF
07-02-2010, 11:16
spodeli.info
Най якия първи път!!!!!
Пише ви момиче на 13г. Преди няколко дена взех един дезедорант и сложих презерватив (намерих, от на сестра ми стаята) отгоре и реших да се отворя сама..Тряябваше никой да няма в нас..НО сестра ми която е на 16г. Влезе в стаята и ме завари..Реакцията и бепе "УаУ"..Умрях от срам, облякох се, тя си тръгна и каза ела в мойта стая да си поговорим..Не отидох при нея ест..Умрях от срам..Но тя дойде и ме попита??Много ли ти се е**..Аз отоговорих НЕ..Тя пак ме попита и аз пак Не..И тогава тя почна, много е глупаво да се отваряш с дезедорант, но щм не съм готова е трябвало да и кажа..Аз попитах защо, и тя ми отговори защото, могла да ми помогне..Попитах я как, тя ми показа буквално "ОГРОМЕН ВИБРАТОР"...Съблече се и почна да си го блъска..Вагината и беше доста ебана :х..Каза ми да легна и да се съблека, тя щяло да се погрижи за остнало..Но аз отказах..На другия си поговорихме с сестра ми доста сериозно..Тя ми даде вибратора и каза ако, искам да действам..Попитах я тя кога го е направила за 1 път..И тя каза в 5 клас :Ь:Ь:..Казах и че много ми се прави секс ама няма с кой ..И тя каза добре и излезна..След около 30мин..Дойде с гаджето и някъф негов приятел..Запознах се с тоя негов приятел..И по едно време гледам как сестра ми започна да се чука с гаджето и..Подмокрих се цялата..Тоя приятел ме погледна погали ми путето..Съблече ме...И той се съблече..БОЖЕЕЕ беше му почти колко на вибратора пениса..Сложи си един презерватив..Разкрачи ме, погали ми отново клитора, мушна ми го съвсем бавно..Извади го аз се изпищах е** МЕ е** МЕ ЕБИМЕ и той почна..Започна да ме чука като животно, без почивки като го мушеше целия много ме болеше започна да тече кръв и той още повече свърши в устата ми..На мойто легло аз се ебех с тоя, на другото сестра ми с приятеля и ..Хахаха колко яко..Това беше най якия първи път
Не не не не не не не :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ахахахахаа :D Ебати филмите почнаха да правят :D
BiGBaDWolF
07-02-2010, 11:16
Здравейте,аз съм момче на 15 години и от доста време мастурбира.Скоро започнах да забелязвам , че тестисите и пинисът ми са намалили обема си.Отидох на доктор,той каза че няма нищо и започна да ми обеснява за пубертета.Последните дни ми се струва че оная ми работа започва да пада бързо,не прави пълна ерекция и т.н.Също ми се струва че не усещам много добре оная си работа,а вместо това чувствам задника си .не знам дали е внушение,но ми се срува че започвам да се превръщам в жена,поради липса на мъжки хормони,което е заради намаляването обема на тестисите или не напълната ерекция на оная ми работа.Струва ми се че не заглеждам много момичета,а обратното.Понякога пък си мисля за момичета.
:razz: :razz: :razz:
Цитат:
все о6те сум детсвен но пък сум на 14 (и сум стра6но загорял ) миналия вторник им се отдаде вузможност моита да ми пусне но така стана 4е и двамата нямахме кондоми как е вузможно това ? като даже си спомням 4е имах 2 ...
...
4есно да ти кажа сум голям не6тастник правили са ми сякакви простотии но не и секс....... (свирки ,4икии)
но все о6те няма секс
сега е времето на няк0я от варна да каже ела мом4е аз 6ти пусна и 6та опбразовам кат за първи път ^^
НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ :grin: :grin: :grin:
retribution
07-03-2010, 20:12
имаше един "приятел",който беше написал следното:
Аз съм на 14,гаджето ми на 13.Защо като искаме да правим секс не ми става. след като го прочетох си казах " господи накаде отива света" :С
AKASI написа:
Здравейти правих секз бес призерватив на 11 сам с приятелката ми правих секз бес призерватив и и пуснах в п****та сперма дали сте стана басхта стото ми е 14см хуя мн е далаг
gia_sena_mono
07-08-2010, 20:23
Уникални!
laaaaaaaaaaaaaaangweeeilig .. !!!
КЛЮЧ!! .. :?
Какав клиоч ма брантийо и говори на балгарски :-x :grin: :grin: :grin:
BiGBaDWolF
07-09-2010, 09:53
AKASI написа:
Здравейти правих секз бес призерватив на 11 сам с приятелката ми правих секз бес призерватив и и пуснах в п****та сперма дали сте стана басхта стото ми е 14см хуя мн е далаг
АKASI-FOR PRESIDENT !!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
viqnkababyy
07-09-2010, 12:19
Имаше едно момиче дето беше написала :
- Аз съм на 13 и имам приятел на 22.Той иска да правим секс и аз искам, но не искам да разбира, че не съм отворена.Та, за да се отворя преди "голямата вечер с него " реших да го направя с буркан .. Наврях го до половината няколко пъти и как сега да разбера дали съм девствена ?
:D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
това е писано в тоя форум :)
Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised
:razz: :razz: :D 8-) 8-) Е тва вече е гнусно!!
spodeli.info
Най якия първи път!!!!!
:lol: :lol: :lol: аааааа неееее добрее еее !! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: БАХТИ ФИЛМИТЕ !!
Аз бях чела в един форум следната история : едно момиче на 12 г. искала много да го правии !! обаче не и стискало да ходи при момче защото то може да не иска !! ВЗЕЛАА ЕДИН КРЕНВИРШШ !! МУШНАЛА СИ ГОО !! ноо имало един проблееем !! ОБЛЕЛИЛА ГО .. и като си го вкарала тои залепнал
:shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
spodeli.info
Най якия първи път!!!!!
:lol: :lol: :lol: аааааа неееее добрее еее !! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: БАХТИ ФИЛМИТЕ !!
Аз бях чела в един форум следната история : едно момиче на 12 г. искала много да го правии !! обаче не и стискало да ходи при момче защото то може да не иска !! ВЗЕЛАА ЕДИН КРЕНВИРШШ !! МУШНАЛА СИ ГОО !! ноо имало един проблееем !! ОБЛЕЛИЛА ГО .. и като си го вкарала тои залепнал
AAxaxAXAXXAxaXAAXAXaXAXXA :D :D
GreenFairy
07-13-2010, 20:22
Аз бях чувала за някаква която мастурбирала с кренвирш и по едно време той се счупил и останал в нея... :lol:
^ spodeli.info РЛЗ! Ахахаха аз пък бях чела подобно, някаква решила да се отвори сама, обаче взела един кренвирш (сигурно обелен) , навряла си го, обаче той се отчупил и наща се чудеше дали да ходи на гинеколог. Не могла да си го извади. :-& :razz: :razz: :razz: :razz: не знаете как съм се смяла до сълзи отделно в даскало :lol: :lol:
На мен са ми казвали ,че една си ръгнала краставица ,ама се счупила в нея.
И от тогава и викали счупената краставица 8-)
GreenFairy
07-13-2010, 20:50
На мен са ми казвали ,че една си ръгнала краставица ,ама се счупила в нея.
И от тогава и викали счупената краставица 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Счупена краставица...
fUcKsMiLe
07-13-2010, 21:08
Аз направо умрях от смях докато четох една публикация в сподели.инфо :lol:
Колко
Казаха ми за една помпичка -едно такова нещо като круша и се ползва като се пъхне в пут**та и се намести вътре, започва да се помпа като тия апаратчета за кръвното. Някоя от вас ползвала ли е? Как се чувства, колко се помпа и т.н. Който знае нека ми отговори тук, щото могат да ми доставят такава, ама е много тайно, да не разберат нашите. Блазни ме да разбера колко може да се подуе. Моля без тъпи коментари.
:shock: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
И попаднах на още един филм на една "12- годишна".. :D
Аз и приятелката ми сме Кучки лесбийки !
Хора аз съм малка лесбийка на 12 съм вече когато бях на 10 с една приателкса спахме на 1 легло в нас и вечера превключваме програмите и виждаме по телевизора как 3 лесбийки се лижат.Явно приятелката ми се е възбудила и започна да му обарва по путката да разтрива клитора ми започнахме да се целуваме с език да я пипал по леко наболите и ,и остри гърдички , приятелката ми слезе по надолу и започна с устни да лиже малкото ми клиторче аз се тресях от удоволствие държах се за леглото а приятлката ми ме лижеше и с единия си пръст ми бъркаше в дупето беше невероятно за да не остана по назад и аз направих същото на приятелката после отидохме в банята да се изкупем и фр-ката започна да ме лиже а аз не издържах и се изпишках обаче не много а приятелката ми каза давай още и аз се изпиках яко тогава приятелката ми се търкаше по клитора и изживя страхотен оргазъм както казва от тогава се лижем всеки ден и е направо невероятно и двете сме кучки и курви и ако искате и пикли много се харесваме тя е моето гадже :) вече имаме по малко косъмчета на путките и ни е адски яко :) искам да подканя вскички момичта да пробват с момичта страхотно е и ако сте пробвали кажете дали ви харесва чао за сега от една курва като мен ще ви разказвам още извратени историй по натетъй !
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: филлмиии ... :smt104
Еми искам да ши попитам нещо отношо свързано с тестесите.Еми свършвам по 2 пъти на ден.Може да ударжа и 1 път.Така на 13 години и съм и искам да попитам нали е нормално когато леко почуквам с пръст тестесите да има лека болка.Също, когато ги стисна макар и леко.Може ли да е от чекиите.Съжаявам наистина за въпроса, но за да нямам притеснение.Боли ме леко, когато го почукна с пръст.Не много слабо и, когато го хвана и го стисна леко.Иначе, когато мине известно време от чекичта болката е много по слаба, когато ги стисна.Извинявайте за тъпия ми въпрос. :(
Еми искам да ши попитам нещо отношо свързано с тестесите.Еми свършвам по 2 пъти на ден.Може да ударжа и 1 път.Така на 13 години и съм и искам да попитам нали е нормално когато леко почуквам с пръст тестесите да има лека болка.Също, когато ги стисна макар и леко.Може ли да е от чекиите.Съжаявам наистина за въпроса, но за да нямам притеснение.Боли ме леко, когато го почукна с пръст.Не много слабо и, когато го хвана и го стисна леко.Иначе, когато мине известно време от чекичта болката е много по слаба, когато ги стисна.Извинявайте за тъпия ми въпрос. :(
Това го четох преди малко :razz: :razz: :razz:
Това го четох преди малко :razz: :razz: :razz:
Това момче ще се повреди сериозно :D
Честно не се смейте, но бих се зарадвала защото няма кой друг да ме погледне :smt022
Ако мислиш, че вибратора те "гледа", имаш проблем. :D
:razz:
Въпросът ми е малко странен но искам да ми се обясни все пак за това питам :) Ето го и въпросчето ми: Значи интересува ме дали като правиш секс и ако свършиш във дупето на партниорката дали тя ще забременее ?
:grin: :grin: :grin:
vaseto0o
07-16-2010, 13:30
Въпроса ->
Ами проблемът ми е, че когато правим секс и ми го вкара малко по-навътре и започва да ме боли или по-скоро ми се припишква и аз не мога да го обясня :( не се базикайте, гадно е! :D идеи защо става така :?
Потребител 1: "Проблеми с простата" - :razz:
Потребител 2: "Момичетата нямат простата"
Потребител 1: "Е то жените не са кат хората дейба и мутантите"
Не мога да цитирам защото нашата добра модераторка калпазанка си свърши работата добре иначе ето я темата http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=350512
Малко не е за тука ама всеки трябва да го види,от раздел "Любов" тема Най гадните смс-и който сте получавали"
Frozen_Flame написа:
Бях във Бургас и се загубих. Получавам СМС от един приятел там "Яшо къде си? Чакаме те!"
Отговор "Не знам, загубих се"
Пак същия "Опиши ми обстановката"
Отговор "До морето съм"
Пак тоя "Влез в някое заведение след малко идвам" - да уточня приятеля ми беше работил почти на всяко капанче и завдение що е на плажната ивица на Бургас така че едва ли не ги знаеше на изуст.
След 30 мин. "Яшо в кое заведение си, няма те никъде"
Отговор "В един бар с розов-вишнави стени има пилон и се влиза през един вход отстрани:
Отговора на тоя от Бургас "Яшо в гей бара си...бягай"
После да те зарежат по телефона било ужасно...
Колко пъти си правила секс ?! Ако е било само веднъж и първия ти е бил по внимателен със теб .. може ципата на девственоста да не се е разкъсала .. а сегашния ти да я е разкъсал цялата .. немога да го обясня по друг начин .. може и така да е .. :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "ципата на девственоста" :razz:
apandisita
07-24-2010, 21:21
lichno.net
zdraveite az sum gei4e i obi4am da si burkam v dypeto no edin put kogato si bruknah i ne bqh si mil guzu i moqta raka se natukna na laino no az ne se otvratih a ibez tova bqh potunal v laina i reshih da vida kvo e da go lapash opitah a beshe yjasno po4nah da povrushtam na vsqkude v toq moment vlezna kotkata mi v staqta mi ireshih da igo puhna koteto se otdrupna no az go bqh pretisnal beshe strahotno da 4ykam mujka kotka dokato bqh potunal v laina i povurnq !!!!!!!! :razz: :razz: :razz:
fuckyouuuu
07-24-2010, 21:23
lichno.net
vednaj v edna diskoteka bqh napu6en ima6e edno momi4e i po4nah da q 4ukam na edna masa.Tq po4na da mi pravi svirki i izvednj se zadavi i umrq.sega vi pi6a ot zatvora a momi4eo o6te si sedi na masata 6toto sum i se ispraznil i e zalepnala nikoi ne moje da q otlepi 6toto nikoi ne iska da zaka4i mirizmata
apandisita
07-24-2010, 21:45
и още едно от lichno.net :lol:
Xi...Az sam Soncheto na 17 i ne sam pravila oshte sex...problema sa kosmite mi nikoga do sega ne sam se brasnala.mama kazva da ne go pravq 4e o6te sam malka i 6te se sgastqt.za tova nikoi ne me iska no az obi4am mama i iskam da q poslu6am.kakvo da pravq?help ...pls!!!
Harum_Scarum
08-10-2010, 19:56
:-D [/i]
Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised
това ме разби просто :razz:
lichno.net няма равен !! :D :D :D :D
Здравейте тъй като това ме притеснява от доста време исках да попитам дали е нормално. Ето го и моя случай.
Аз съм на 15. Пениса ми като се надърви ми е 3 sm и дебел 1,5 , а в заспало състояние немога да го измеря щото не се вижда. Нортмално ли е за годините ми ?
лично.нет :D :D :D
zdraveite az sam na 16 i sam mom4e.predi 2 DENA bqh na lager .
kogato az i edno momi4e ne se zapisahme za ekskurziqta ni ostaviha v hotela .otivam az do tqhnata staq i q pitam dali iska da se porazhodim a tq mi kaza 4e iska da vqza za malko pri neq .
az vlqzoh i tq me celuna . vuzbudih se acki mnogo i po4nah da q subli4am no tq kaza 4e neiska .govorihme edna minuta i az i kazah 4e nqma ni6to strahno i q pitah dali e devstvena .
tq otgovori 4e e i malko q e strah,no se saglasi
be6e adski gotina ,sablqkoh q az i se sablqkoh i men si .
ostanah po bokserki a tq po sutien i pra6ki .hvana me tq za kura mahna mi bokserkite i po4na da go ma4ka sled malko go izvadi i po4na da go lapa .taka se vujbudih 4e zabraih da sloja prezarvativ i q fanah i q otvorih mnou barzo i i tekna kruv ott putkata oba4e bqh tolkova vuzbuden 4e produljih da q eba eba a tq se razrevaa i po4na da se darpa . taka 10 min nqkade q ebah i naprao q razto4ih i tq pripadna .kato q vidqh 4e ne e v suznanie q po4nah v guza i be6ee mnogo qko ebah q ebah q i mi pisna i q izbursah i q oblqkoh i q ostavih da leji v legloto .
kogato gospojite q zavariha q zavedoha v bolnica i stana mnogo lo6o o6te neznam kakvo e stanalo....
DAITE SAVETT MOLQ VI SPE6NO E
Не знам дали това го има, но аз припаднах от смях :lol:
Zdraveite!Kazvam se Oncho i sum ot Pernik.Poneje onaq mi rabota e mnogo malka i nikoga ne sum q vijdal,zatova edin den otidoh v NASA,da mi go izmerqt,plus tova trqbva6e da otida da se eba sus Stivan Hoking,no tova e druga istoriq,drug put 6te vi q razkaja.I taka,pi4ovete ot NASA izvadiha nai-golemiq si telescop i as si slojih onaq mi rabota otpred.S 4etiristotin zora uspqha da zabelejat nqkva malka pup4ica.Tova be6e moqt penis,moqta 4urka s drugi dumi.Izmeriha go i se okaza che e to4no 0,0000(3) nanometra!No dokato go mereha,vidqha i ne6to drugo!EDIN MICROB MI PRAVE6E SVIRKA!!!!Be6e mnogo vuzbujda6to i se izpraznih v malkoto mu dupence.Sega se 4ukame vseki den.Tova normalno li e?
kissmewhileisleep
08-11-2010, 20:04
Здравейте,преди месец правих секс за първи път.Болеше ме доста.Днес говорих с една приятелка,която ми каза,че ако не правя секс в продължение примерно на около месец девствената ми ципа може да се възстрановии отново и
ще ме боли както първия път.Вярно ли е?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
kantonecApetur4
08-11-2010, 21:09
Zdraveite!Kazvam se Oncho i sum ot Pernik.Poneje onaq mi rabota e mnogo malka i nikoga ne sum q vijdal,zatova edin den otidoh v NASA,da mi go izmerqt,plus tova trqbva6e da otida da se e** sus Stivan Hoking,no tova e druga istoriq,drug put 6te vi q razkaja.I taka,pi4ovete ot NASA izvadiha nai-golemiq si telescop i as si slojih onaq mi rabota otpred.S 4etiristotin zora uspqha da zabelejat nqkva malka pup4ica.Tova be6e moqt penis,moqta 4urka s drugi dumi.Izmeriha go i se okaza che e to4no 0,0000(3) nanometra!No dokato go mereha,vidqha i ne6to drugo!EDIN MICROB MI PRAVE6E SVIRKA!!!!Be6e mnogo vuzbujda6to i se izpraznih v malkoto mu dupence.Sega se 4ukame vseki den.Tova normalno li e?
1 микроб ми правеше свирка :razz:
"Това нормално ли е? " :shock: си е запазена реплика на тоя сайт :-D
Здравейте,искам да ви помоля да ми обясните къде точно се намира химена,и най вече защо не мога да се отворя?Първия път опитах с момче,но той не успя да проникне,пробвам,бъркам с пръсти,но не мога никъде да намеря дупка..а не е възможно да съм се родила без вагина,защото имам цикъл...и тампона не мога да си сложа,колко съм чела по темата,гледах картинки,схеми,но нищо...моля ви помогнете ми!
Здравейте скъпи приятели. Искам да ви споделя нещо, което от много време искам да споделя. Имам брат, но той ми е всъщност доведен брат и е с 3 години по-малък от мен. Аз съм на 17, той на 14. Един ден нямаше ток и беше тъмно, а ние делим една стая. Аз му казах, че ще лягам да спя, защото е тъмно, но той се изплаши от гръмотевиците и ме помоли да легне до мен. Прегърнах го, но изведнъж усетих, че той се е надървил. В първия момент наистина се притесних, все пак ми е брат, дори и не биологичен, но след това той започна да ми шепти у ухото как винаги ме е обичал по различен начин. Наистина усетих сякаш сме едно цяло в този момент нищо нямаше значение. Исках го и той мен. Направихме го. Беше невероятно, но тъй като той е неопитен, а и аз бях под въздействието му забравихме да сложим презерватив. Бременна съм... не искам да го абортирам, но как ще се справя, не знам наистина какво да правя. Откакто му казах, той не иска да ме погледне и ми заяви в лицето, че всичко, което се е случило между нас е било една фантазия.
Родителите ни още не знаят, мисля утре да им кажа.
И истинският въпрос - как да кръстя бебето? Дайте готини, оригинални идеи ... Фенка съм на Хана Монтана и логично името да е Хана Монтанова, но ако е момче? Хан Монтан ?
Хан Монтан :shock:
dPa3HuTeJl
08-15-2010, 01:13
Ето ви една уникална история от spodeli.info :razz:
Обичам да го правя с мишки
Обичам да го правя с мишки.... обичам да е*а мишки, хамстери и морски свинчета и всякакви дребни животинки. Тия малки гадинки толкова много ме възбуждат, че не мога да се стърпя като видя някое такова малко и сладко животинче.
Един ден ден слизам до мазето и чувам, че нещо драпа някъде в единия ъгъл. Преместих малко от кашоните, които стоят там и гледам една сива мишка, може и малко плъхче да е било. Затворих аз вратата и взех един буркан за да го хвана. Не беше много лесно, но накрая го спипах и направо щях да полудея от кеф. Извадих го от буркана изваих си оная работа и започнах да си я търкам с козинката на мишката. Беше невероятно яко. Това мишленце едно такова безпомощно и мило, а моя кур 3 пъти по-голям от него. Накрая се изпразних в очичките на тази гадинка и я пуснах в коридора на мазето, а тя замаяна или не виждаща от моята сперма се въртеше в кръг, но след малко изчезна на някъде.
От тогава всеки път като слизам в мазето се надявам да отново да я срещна моята мишчица. Липсва ми, ще се побъркам. Вече мисля да заложа един капан за да я хвана, но не искам да я наранявам. Ще полудея ако нещо и се случи...
----------------------------------------------------------------------------------
а?а?а? :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Пследните 2 истории ме убиха :razz: :razz: :razz:
Chicharito
08-15-2010, 10:06
Малее тук съм се смял с глас :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: днешната младеш е много зле :D
Малее тук съм се смял с глас :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: днешната младеш е много зле :D
Поредният бисер :lol: [/i]
Zdraveite!Kazvam se Oncho i sum ot Pernik.Poneje onaq mi rabota e mnogo malka i nikoga ne sum q vijdal,zatova edin den otidoh v NASA,da mi go izmerqt,plus tova trqbva6e da otida da se e** sus Stivan Hoking,no tova e druga istoriq,drug put 6te vi q razkaja.I taka,pi4ovete ot NASA izvadiha nai-golemiq si telescop i as si slojih onaq mi rabota otpred.S 4etiristotin zora uspqha da zabelejat nqkva malka pup4ica.Tova be6e moqt penis,moqta 4urka s drugi dumi.Izmeriha go i se okaza che e to4no 0,0000(3) nanometra!No dokato go mereha,vidqha i ne6to drugo!EDIN MICROB MI PRAVE6E SVIRKA!!!!Be6e mnogo vuzbujda6to i se izpraznih v malkoto mu dupence.Sega se 4ukame vseki den.Tova normalno li e?
1 микроб ми правеше свирка :razz:
Че какъв е тоя микроб, че се чукат всеки ден ХААХХАХА!!!!!
Пуснато на: Сря Авг 18, 2010 10:52 pm Заглавие: takoah sa s1s m1j det prili41 na jina
:shock: bratq moii pomugne ti mii. slu4valo li vi s1i takoa ne6tuuu???????? az go takoam v1v g1z1 a to pi4 pidiras. az ubi4am pi4kii ne pi4oviii.
8-[
Умирах
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Awesomness
08-19-2010, 20:17
С приятеля ми правихме секс вчера, и като свършваше се дръпна за да не свърши в мен. Имам притеснение обаче, че няколко капки останаха в мен. След акта отидох веднага до тоалетна да уринирам и ако нещо е останало да се махне. Не съм в овулация, но съм много притеснена дали съм бременна. Моля, посъветвайте нещо, наиситна искам само сериозни отговори.
Благодаря предварително !
Още една "образована", която дори не знае от къде пикае, ама тръгнала секс да прави :razz: :razz: :razz:
С приятеля ми правихме секс вчера, и като свършваше се дръпна за да не свърши в мен. Имам притеснение обаче, че няколко капки останаха в мен. След акта отидох веднага до тоалетна да уринирам и ако нещо е останало да се махне. Не съм в овулация, но съм много притеснена дали съм бременна. Моля, посъветвайте нещо, наиситна искам само сериозни отговори.
Благодаря предварително !
То ако ставаше така... :lol:
Хора моля ви помогнете мн съм зарибе на ден тряскам по 20 пъти секи ден в даскалуто по 3-4 пъти и някав път кат видя няква яка путка по улицата директно свалям гащите и почвам чикий да пера помощ веее на 12 съм и оня ден бабето ме фана да лъскам бастуня на порно с травестити и такива тукати ми вкара че ся не знам каде се намирам плс помогнете веееееееееееееееееее
:razz: :razz: :razz: :razz:
Защо пускам темата ?
След всеки изпит в пресата излизат разни ученически ‘бисери’. Това както знаете са уникални тъпотии или безмислици написани в писмените работи и събрани от проверяващите. Тук обаче такава сборна тема няма и за това - ето пускам.
Жалко е такива теми - източник на добро настроение да отиват надолу ;)
Предполагам мод-овете ще ми направят забележка, че заглавието не е описателно но да се замислим все пак.
Ако ви накарат да потърсите бисер - къде ще погледнете първо ? В мида разбира се ! Темата е тук, а не в ‘кофата’ защото идеята ми е тук да се събират ‘бисери’ само от тема ‘секс’. Имам идея да пусна и подобна тема в раздел ‘любов’.
Е толкова от мен ;)
Ще помоля юзърите да не коментират темите тук, а само да ги постват и ако е необходимо да драсват по 1-2 реда за описание...
Хайде да напълним МИДАТА с бисери ! Да се посмеем заедно !!
От мен първите ;)
........................
Проблема ми е меко казано огромен! Понеже аз си имам гадже нали и искам да превим секс, но тя казва, че още не иска иии аз взех, че се пеимирих и реших да поизчакам нали...тааа преди 6 дена една моя съседка ми каза че ще ми плати ако я наеба. И аз си викам миии ок (тя е на 19 аз на 15) уговорката беше 2 часа да я чукам а тя да ми плати 100 лева и после всичко да си е като преди. Същия ден по-късно започнахме и минаха 2 часа и най-накрая взехме да свършваме и тя реши да ми направи последно една свирка и тя почна и в същия момент мама и татко се прибират ама аз не ги чух и те отвориха вратата ииии ме хваната да гопрая с съсеката затворита вратата потресени и от тогава не са ми проговорили. Всеки път когато се опитам да им кажа нещо отговарят с кратки отговори като: да, не, мхм, аха и т.н Какво да правя??? Искам отново да поддържам старата връска с тях. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
....
начи аз съм още девствена и с една приятелка кояту също е девствена решихме да отидем при един наш пмного добър приятел които е доста опитен в отварянето на момичета.та искахме тои да ни отвори но аз все още не съм сигурна.. моля ви даите ми съвет как ще е най-добре да направя!! мерси предварителноеи ш пубер нз дали си влязал даже само като ти видя речника и ми става ясно.. :shock:
Знаете ли сори ,че пак пиша в стара тема,но искам да благодаря на автора и на хората,които са писали,защото в момента плача от смях не мога да си взема въздух и ще колабирам :D :D :D
0y7ofCon7roL
08-23-2010, 08:27
Знаете ли сори ,че пак пиша в стара тема,но искам да благодаря на автора и на хората,които са писали,защото в момента плача от смях не мога да си взема въздух и ще колабирам :D :D :D Споко тази тема е евър гриин така че ако попаднеш на някоя издънка пускай постове тук и ние да се посмеем :)
sedefchoto
08-23-2010, 09:20
от сподели.инфо
куче
ТА сега историята ми.Значи аз си пускам порно и си го вадя и почвам да лъскам и кво да видя порно с анджелина джоли.и много се вазбидих и трагвам да сваршвам.отивам в тоалетната и си мятам плувците в водата да плуват.и се обръщам и виждам кучето да пие от водата.та вапроса ми е дали ште забременее. не искам да гледма варколаци искам нормални деца
:razz: :razz: :razz: :D :shock:
dancho717
08-23-2010, 11:13
така за МИДАТА един виц да напиша :D
Един ден едно дете отива при майка си и и казва,че баба му има мида,но майката нещо реже в кухнята и не му обръща внимание. Тогава детето повтаря още няколко пъти на майка си,че баба му има мида и майката се ядосва и го води при баба му.Като влезли в стаята и майката видяла,че бабата спи на леглото чисто гола и казала на детето:
- Абе сине това не е мида, а е на баба ти... нали... Путката!!
- Е па путка,путка ама има вкус на мида.. :grin:
8) :D :grin:
Един ден едно дете отива при майка си и и казва,че баба му има мида,но майката нещо реже в кухнята и не му обръща внимание. Тогава детето повтаря още няколко пъти на майка си,че баба му има мида и майката се ядосва и го води при баба му.Като влезли в стаята и майката видяла,че бабата спи на леглото чисто гола и казала на детето:
- Абе сине това не е мида, а е на баба ти... нали... п****та!!
- Е па п***а,п***а ама има вкус на мида.. :grin:
Тва не е смешно, по-скоро ми развали апетита :shock:
0y7ofCon7roL
08-23-2010, 12:07
- Абе сине това не е мида, а е на баба ти... нали... п****та!!
- Е па п***а,п***а ама има вкус на мида.. :grin:
Тва не е смешно, по-скоро ми развали апетита :shock: ахахаха това вече е смешно :D :D :D
Barrmana
08-24-2010, 09:34
Противно на моите очаквания си намерих нова приятелка, която като разбра за 19 сантиметорият ми (ако сте чели другата ми тема) не се изплаши даже се зарадва. Та направихме го и и свърших през балкона в басейна. Възможно ли е да забременее докъто се къпе?
Qnkishhh
08-24-2010, 09:57
Това не е изцепка от форума, но мисля, че ще ви хареса. Ако пък не, трийте го. :)
Четиричелнно семейство: майка, баща, братче и сестриче. Идва време за сън и всички си лягат. Минават се, не минават 20-30 минути и двете деца се изнизват от леглата си, за да идат да надничат в спалнята на техните. Застават те пред вратата на спалнята и започват да се редуват да гледат през ключалката. След около час напрегнато наблюдение двамата шпиони се прибират в стаята си, братчето се тръшва на леглото си и въздиша:
- И тия двамата ми се карат, като си бъркам в носа...
Незнам дали е смешен вица за мидата,но реално го има постнат около 5-6 пъти в тази тема,и още толкова пъти го има цитиран........
По темата:
Здравейте
Моля за свесни коментари , наясно ми е че темата е мн тъпа просто искам помощ ....та вчера с приятеля ми се натискахме,той свърши в устата ми но после ми го търкаше в ***. Аз съм девствена или не знам ... на моменти ме болеше , но не тече нито кръв, нито е проникнал на дълбоко... Проблема е и че сега ме излиза някаква безцветна злуст..ии... сме чували за презарвативи просто аз уж не съм готова , но не знам какво ми стана...тъпа съм....
Awesomness
08-28-2010, 12:49
aa май ти липсва часа по биология .... щом се е изпразнил в теб има възможност да забременееш ... :) а пикаенето няма нищо общо с вагината до колкото знам :)
fire_magic
08-28-2010, 19:15
lichno.net
:D
Преди няколко месеца ми се случи нещо много вълнуващо.Реших да пробвам как е тройката с двама мъже :) единият ми беше бивш,а другия негов приятел,с който преи време бяхме правили секс.И двамата много готини :) Първо отидохме на дискотека,понеже бившия ми имаше имен ден,там пийнахме порядъчно,аз се свалях и с едно друго момче-танцувахме и се целувахме,и тъкмо когато му се прииска нещо повече и ме сваляше по упорито,бившия ми постоянно идваше да ме пита кога ще си тръгваме,беше много нетърпелив,макар че после не се доказа кой знае колко добре в леглото.Тръгнахме си първо аз и бившия,а после и неговия приятел,за да не стане подозрително,за останалите от компанията,после отидохме в нас.Те започнаха да ме събличат едновременно...усещането да те желаят толков силно двама мъже адски възбужда.Започнахме с 69,първо ми прави френска единия,после другия,беше невероятно.След това единия започна да ме чука на задна,а на другия му правех свирка,страшно много се възбудих,даже и сега като пиша всичко това,пак ми става горещо :)После се разменихме и правех свирка на другия.След като свърши един път бившия ми си подаде оставката и заспа,а а продължих с приятеля му.Бях неуморна,качих се върху него и го яздих диво.И так докато той свърши 3 пъти,а аз незнам колко,бях спряла да ги броя.Много яко беше,особено когато ти се празнят в устата,обожавам горещата течност да се стива в гърлото ми...ммммммм
Lexynnka
08-28-2010, 20:21
^ хахаха тва съм го чела :razz:
spodeli.info
курвата на факултето
аз сам геи4е на 17 мно искам да ме жраткат живея близо до "факултето" и от 2 мес ходя ве4ер там да ме 4укат магали ве4е знаят,кога идвам и ме 4акат по 7-8 4овека един пат бях 11 направо ме разцепиха 5 дни не мойах си седна на газа ама бе6е екстра накрая искаха да ми му6ат бутилка ж газа ама сам о6те тесни4ка..оь 4акам да стане 23.00х и отивам сиг има поне 3ма аьььььььь
:lol: :lol: :lol:
сичко е от lichno.net
enena sam ot 7god.imame 1dete.Ot izvestno vreme ispitvame finansovi problemi,zatova s maja mi reshihme da se predlagam na drugi hora sreshtu minimalno vaznagrajdenie.nie sme ot Sofia.Ako ima zainteresovani ot moiata putka neka pishat,moje i grupovo.Ocakvam vi s netarpenie.
az sam mom4e na 17. Gajeto mi me nakaza bez sex 3 sedmici az ne moga i 3 dena no kakto i da e. Problema 4e sega hem ne puska hem pravi nekvi brutalni ne6ta (kato ispusne n6 i kato se navede ... digam go na sekundata) kak da si otmenq "nakazanieto" HELP PLS !
[90870] Кучето на баба ми ме еба ;х
Здравейте аз съм на 16 години и преди няколко дни ми се случи нещо много странно.Бях за 1 седмица при баба ми и дядо ми на село и те имат немска овчарка,която много ме обича и винаги когато отида на гости много ми се радва,той попринцип спи на двора,но една вечер имаше буря и дядо ми го вкара вътре.Стана късно и си легнахме да спим,по едно време както си гледах телевизия усетих,че някой чегърта на вратата.Отидох и отворих и Джони (кучето) влезе при мен и легна на леглото.Нищо не казах,затворих и се върнах пак да си легна.По едно време го гледам,гледам и нз защо,но страшно много се възбудих и се чудих дали да пробвам да ме лиже.Беше ме страх да не влезат баба ми и дядо ми ама се реших.Отидох до съседната стая да видя дали спят и така .. Отидох си в стаята обратно,затворих вратата,легнах,събух се и се разкрачих.Той почна да ме души,близна 2-3 пъти и продължи да ме души.Усещах как влажния му нос се завираше в клитора ми.Започна пак да ме лиже и този път не спря.Езика му беше грапав,но това страшно много ме възбуждаше.По едно време си затворих очите и след малко усетих как нещо дебело и космато влезе в мен.Погледнах и видях,че е почнал да ме ебе.Беше ужасно,но сякаш нещо вътре в мен неискаше да го спира.Ебеше ме 5-6 мин и спря и започна пак да ме лиже.Имах чувството,че ще умра толкова ми беше хубаво.Усещах как ще получа оргазъм и незнам какво ми стана,но започнах да бутам главата му към клитора ми.Усетих как си прибра езика и влажната му уста се търкаше в мен.Започнах да пъшкам от удоволвствие и получих клиторен огразъм.Беше ми страшно хубаво.Когато свърших,го пуснах и той отиде и легна на земята и започна да ме гледа виновно.Аз станах,погалих го и си легнах и заспах.На сутринта когато се събудих страшно много ме сърбеше путката,отидох в тоалетната и сякаш клитора ми беше зачервен.От тогава не ми е минавало и на моменти просто не издържам,толкова ме сърби.Незнам какво да правя,страх ме е да кажа на някого или да отида на лекар.Моля ви за съвет
FenaNaGei4eto
09-07-2010, 11:00
Ми гадна работа, затова който не иска да чете гадости, да не го чете. Вчера се зарибих на едно парти с едно момиче. И двамата се харесахме и след доста голямо количество алкохол и естествено по някое време се налазихме, Натискахме се, натискахме се и по едно време решихме да се осамотим в банята, за да го направим. И двамата бяхме мега пияни и някои моменти ми се губиха. Понеже нямахме презерватив, момичето ми каза направо да я чукам отзад и аз нали съм пияна глава се съгласих. Само си спомням, че по едо време онази се изпусна, понеже не си беше правила клизма... оттам нататък не знам защо го направих, но обрах лайната от гъза й с ръка, намазах си хуя с тях и започнах да си правя чекия, докато онази се чистеше. Да му се ненавиди - това си беше лайняна чекия. Никога няма повече да пия! Най - накрая свърших на стената... въпросът ми е може ли да хвана някаква болест от лайняната чекия? а отговора кърти мивки -
Брат колко трева си пушил преди това.Ибаси халюцинациите!Един приятел веднъж толкова здраво се натряска,че бягаше до спирката като мислеше че го гонеше лайно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
от сподели.инфо
куче
ТА сега историята ми.Значи аз си пускам порно и си го вадя и почвам да лъскам и кво да видя порно с анджелина джоли.и много се вазбидих и трагвам да сваршвам.отивам в тоалетната и си мятам плувците в водата да плуват.и се обръщам и виждам кучето да пие от водата.та вапроса ми е дали ште забременее. не искам да гледма варколаци искам нормални деца
:razz: :razz: :razz: :D :shock:
ТОВА ПРОСТО МЕ РАЗБИ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
От темата за интимните прически :
абе хора.. днес напр в автобуса видях една кудет е космата под мишниците.. ама супер космата май никога не ги е махала там..
а беше на 35 някъде.. а камо ли долу кфа е. неми се мисли.. а аз ги махам с крем за епилация .... и после минажам с ленти .. шот иначе ме боли супер мнооо
:lol: :lol:
е та нее тая нема пари да се обруснее :D :grin: :P
Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised пълния крайййййййй :razz: :razz: :razz: :razz:
маи да :D
DarkKisss
09-08-2010, 08:17
Темета е култова, въпреки че на моменти ми става тъжно колко много необразовани малолетни дечица .. просто е .. тъжно.
Dark_Angel_F
09-08-2010, 14:11
Не мога просто да не спомена изпеката на една моя съученичка в час по биология... Бяхме в 9-ти клас и карахме биология , в края на часа господина ни пита дали имаме въпроси и една съученичка вдига ръка , за да зададе своя въпрос , а именно "Господине , нали когато правиш секс с презерватив си оставаш девствена?" . В мина в , който класа и господина чуваме въпроса избухнахме в адски смях... и до ден днешен си остнася подигравки това момиче.
ScarletBite
09-08-2010, 18:29
Не мога просто да не спомена изпеката на една моя съученичка в час по биология... Бяхме в 9-ти клас и карахме биология , в края на часа господина ни пита дали имаме въпроси и една съученичка вдига ръка , за да зададе своя въпрос , а именно "Господине , нали когато правиш секс с презерватив си оставаш девствена?" . В мина в , който класа и господина чуваме въпроса избухнахме в адски смях... и до ден днешен си остнася подигравки това момиче.
Стига бе! Сериозно ли? :lol:
ScarletBite
09-08-2010, 22:36
Част от мнението на наша съфорумничка, която ревностно защитава сакралността на девстеността си:
Сексът е удоволствие, за което се плаща с много болести, на които детския организъм рядко може да издържи.
ChalgaBoy
09-08-2010, 22:38
Сексът е удоволствие, за което се плаща с много болести, на които детския организъм рядко може да издържи.
Моля ,човекът след мен да постне един ФЕЙС ПАЛМ :-o
http://img580.imageshack.us/img580/6717/facedesk.jpg
Спокойно ръцете не забременяват.
Хора презервативите се използват при полов контакт за да се предотвратят най различните болести предавани по полов път (сифилис ,трипер ,бебе и т.н.) при мастурбиране не е нужно да ги слагате ,само усложнявате чикиджийския си живот.
Вече знам, че и бебето е болест (:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
имаше една тема
пипнах пениса на приятеля ми след като свърши си облизах пръста..бременна ли съм? :razz:
здр.искам да попитам дали знаете нормално ли е на 14 год. и още да нямам сперма(мастробирам по4ти всеки ден)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
kamyk написаа : Здравейте :) Аз съм момиче на 13 години и мастурбирах с банан,но внезапно той се обели...мислите ли че съм забременяла?Дали да не взема противозачатъчни? :razz:
не можех да го цитирам понеже темата е заклю4ена :razz: :razz: :razz: :razz:
мале тфа сериозно ли е? :razz:
дай линк към темата
FemaleBodyInspector написа:
spainnn написа:
whysosad написа:
Щом те е гнус - не я чукай отзад.
Само й се празни в устата.. Surprised
абе да ама факта като се сетя за превръски много ме е гнус за тампони също Mad ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО ПУСНЕ КРЪВ докато я чукам Mad
естествен лубрикант Cool
нямам си идея кфо е тфа :D и верно ли е ,че 1 вият път като чукам некоя ми се късало тфа там ципата на хуя не го знам как се вика и боли ли :D
Qnkishhh
09-09-2010, 09:33
FemaleBodyInspector написа:
spainnn написа:
whysosad написа:
Щом те е гнус - не я чукай отзад.
Само й се празни в устата.. Surprised
абе да ама факта като се сетя за превръски много ме е гнус за тампони също Mad ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО ПУСНЕ КРЪВ докато я чукам Mad
естествен лубрикант Cool
нямам си идея кфо е тфа :D и верно ли е ,че 1 вият път като чукам некоя ми се късало тфа там ципата на хуя не го знам как се вика и боли ли :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
YouDontKnowMe
09-09-2010, 16:09
Никакви обективни мнения не могат да дадат деца на по 14-15г. Авторката има прво, не може деца които още нищо не знаят д аправят секс. pАлооо секса е за големите, ровете се в пясъчника и не се опитвайте копирате. Не може госпожица на 15 с голямо самочувствие да ми разправя че ескапела било хубаво да се взима след всеки акт, че да е по сигурно.... Тва да не са бонбонки бе. Не може да си мислите че може да правите секс без да знаете нищо за него, това е удоволствие, което ког е необмислено може д абъде наказано дори със смърт. Един съвет към авторката. Самочувствието е хубаво нещо, но не и на твоята възраст, особено и когато няма покритие. Защо не чуя една да се похвали как е влязла в математическа гимназия или нещо подобно ? Май имате прекалено високо самочувствие като се нагримирате и обикаляте по кафенетата като принцеси на по 15 ? И вие ще се присмивате да речем на едно по затворено момче което е изключително интелигентно ? Или пък може би момиче ?Секс преди 17 не трябва да се практикува, освен в много редки случай.
Дано е на място.
banan4ireloaded
09-10-2010, 09:29
Всяка вечер си представям баща си...и се пипам, пипам се!
опази боже.. :D :grin: :grin: :grin:
ScarletBite
09-12-2010, 16:47
Възможно ли е девствено момиче да забременне , ако е обуло га6тите на приятеля си
Възможно ли е девствено момиче да забременне , ако е обуло га6тите на приятеля си
Не, не не.... :razz:
Ми не тряя акъл,той не е свършвал в мене,само му глътнах де...
Ама сега де да знам,дали може през хранопровода да стигне до...
.. :? :grin:
PullMeCloser
09-16-2010, 17:59
Здрасти!!! Аз съм на 16 и имам проблем. Имала съм няколко връски до сега но за първи път правя такова нещо. Бях на един купон и се напихме и незнам как се получи но правих секс с една саученичка на която и се носи славата че е лизбийка... Сега много се тревожа дали и аз съм такава и ако съм станала, как мога да се излекувам???
Моля ви отговорете ми възможно най-бързо!!!
:razz: Кажете й,бе,СТАНАЛА ли е лесбийка!!!Как да се ИЗЛЕКУВА?
:razz: Глупаво момиче. :lol:
от spodeli.info
за първи път
За първи пътой
Аз сам момче на 18 и преди месец беше много як ден госпожата в културния дом ни разпредели за проект и аз се паднах с саседката и
вчера тя дойде да го правим на палтопа и започнахме да работим на лаптропа и когато натиснах буквата п закото с това
започваше името на проекта излязоха имена с порно и се показаха станици с порно аз се надървих и тя забеляза защотот
бяхме на леглото един до друг и тя ми го барна и ми го извади и беше иненадана колко е голям повече от 20 см и ми духа
гогато започнахме да се събличаме аз я заведох банята понеже ми каза че е детствена и там пъснах водичка и се къпахме
заедо аз и дихнах крака и другия и я взех на ръце
и и го мушнах целия тя изпъщя и потече кръв после я свалия и тя
застана на куческа поза и така я люшках после засхана на гръб и
го вкарах целия и неъсетих как го изпразних
в нея и сега тя е бременна от ме и сега аз и предложих брак и ще се женим след една седмица ще ставам баща на 18 и тя е на
18 имам съгурна работа изкарвам добри пари по 5 хиляди на месец баща ми има сообствен холдин с над 15 фирми и ще искам от нея осще деца много ми харесва
ще ставам баща ще ставам баща,,--********
DarkTemplar
09-20-2010, 13:44
^Мега глупавата и бездарна лъжа.
mimencetyy55
10-01-2010, 23:29
Това е моя изцепка,тръгвам да сядам в приятеля ми и той ми казва:телефона ми е в джоба ще му счупиш дисплея и аз :Ами изкарай го да седна де... :D и всички покрай нас се смеят аз докато загрея ко съм казала :D :D :D :D
NeZaPoznat
10-07-2010, 11:22
Това е моя изцепка,тръгвам да сядам в приятеля ми и той ми казва:телефона ми е в джоба ще му счупиш дисплея и аз :Ами изкарай го да седна де... :D и всички покрай нас се смеят аз докато загрея ко съм казала :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: ами така - кой за каквото си мисли :razz: :razz:
NeZaPoznat
10-07-2010, 11:35
Зависи за какво.За обикновено чу*ане,стига външния да е одоволетворяващ:да е поне 175-180см-няма,като я целувам да ми се налага да клякам,я...Хубаво стегнато тяло...И мутра,която да не напуква огледалата.Характера е почти без значение.Виж за продължителна връзка е съвсем друго-Ръста по възможност, пак да е някъде толкова...Физиономията да е приятна,но в същото време предизвикателна.Да не е някакъв трол - по широк в раменете от мен, с крака като дънери.Тоест финно тяло...В този случай доста по-важен е характера:да не иска секс от мен всеки ден,защото понякога ме мързи да си мърдам краката...Да няма проблем с ревността,както и с излизането вънка с приятели.Да не ми мрънка на главата,когато играя на ПС-то...Да е независима...Да не е лигла,както и к***а/кифла,козунак или там,както ги наричате вече.По възможност да има чувство за хумор.Да не ми пречи, като гледам, някакво спортно предаване...Общо взето, такова, което не се е раждало все още. :-o
е не ... не мога да повярвам 8-) 8-)
Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised пълния крайййййййй :razz: :razz: :razz: :razz:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxa
ша са ражда ли малък изрод или не ?? :Д хахахахахахах "бели агенти" :Д
Destroyer89
10-07-2010, 15:49
Зависи за какво.За обикновено чу*ане,стига външния да е одоволетворяващ:да е поне 175-180см-няма,като я целувам да ми се налага да клякам,я...Хубаво стегнато тяло...И мутра,която да не напуква огледалата.Характера е почти без значение.Виж за продължителна връзка е съвсем друго-Ръста по възможност, пак да е някъде толкова...Физиономията да е приятна,но в същото време предизвикателна.Да не е някакъв трол - по широк в раменете от мен, с крака като дънери.Тоест финно тяло...В този случай доста по-важен е характера:да не иска секс от мен всеки ден,защото понякога ме мързи да си мърдам краката...Да няма проблем с ревността,както и с излизането вънка с приятели.Да не ми мрънка на главата,когато играя на ПС-то...Да е независима...Да не е лигла,както и к***а/кифла,козунак или там,както ги наричате вече.По възможност да има чувство за хумор.Да не ми пречи, като гледам, някакво спортно предаване...Общо взето, такова, което не се е раждало все още. :-o
е не ... не мога да повярвам 8-) 8-)
Какво точно странно видя ?
Destroyer89
10-07-2010, 15:56
За съжаление не мога.Язък за бирата.
Ми гадна работа, затова който не иска да чете гадости, да не го чете. Вчера се зарибих на едно парти с едно момиче. И двамата се харесахме и след доста голямо количество алкохол и естествено по някое време се налазихме, Натискахме се, натискахме се и по едно време решихме да се осамотим в банята, за да го направим. И двамата бяхме мега пияни и някои моменти ми се губиха. Понеже нямахме презерватив, момичето ми каза направо да я чукам отзад и аз нали съм пияна глава се съгласих. Само си спомням, че по едо време онази се изпусна, понеже не си беше правила клизма... оттам нататък не знам защо го направих, но обрах лайната от гъза й с ръка, намазах си хуя с тях и започнах да си правя чекия, докато онази се чистеше. Да му се ненавиди - това си беше лайняна чекия. Никога няма повече да пия! Най - накрая свърших на стената... въпросът ми е може ли да хвана някаква болест от лайняната чекия? а отговора кърти мивки -
Брат колко трева си пушил преди това.Ибаси халюцинациите!Един приятел веднъж толкова здраво се натряска,че бягаше до спирката като мислеше че го гонеше лайно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
NeZaPoznat
11-02-2010, 08:03
Хванах си ебати яката приятелка обаче все ми вика, че не е готова. Кво значи това ... или ти се е*е или не. Само се чудят как да откажат.
На 12 е.
:o Братле, защо се занимаваш с това фригидно момиче... Хвани си някоя трети-четвърти клас и си я клати като гладен циганин джанка без проблем.
ПС: Тази твоята е вече стара мома. Сигурно е от секта в която всички са девствени до първата си брачна нощ/
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
OldSchoolRebel
11-02-2010, 08:21
Само аз ли като видях заглавието на темата и се уплаших, че е някой тема в която целта е да се прави секс с ушната мида? Само такава не съм виждал още.
NeZaPoznat
11-02-2010, 09:10
Само аз ли като видях заглавието на темата и се уплаших, че е някой тема в която целта е да се прави секс с ушната мида? Само такава не съм виждал още.
В тон с другите теми е напълно възможно омбре 8)
NeZaPoznat
11-10-2010, 11:29
Момчета видях една тема и реших да пусна подобна .. Как бихте реагирали, ако момиче което смятате просто за приятелка както гледате един до друг филм на дивана, сложи ръка и започне да си играе с половия ви член. Ще ви хареса ли, ще се отдръпнете или там какво ще направите..? 8-)
Ще и плесна един шамар, ще я питам какво прави и ще избягам с накърнено достойнство, и ще бъда съкрушен от необмислените й действия! :smt091
Забрави да се разплачеш и да си тръгнеш, викайки "Мамооо, мамоо!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andr0medA
11-10-2010, 20:00
от spodeli.info
за първи път
За първи пътой
Аз сам момче на 18 и преди месец беше много як ден госпожата в културния дом ни разпредели за проект и аз се паднах с саседката и
вчера тя дойде да го правим на палтопа и започнахме да работим на лаптропа и когато натиснах буквата п закото с това
започваше името на проекта излязоха имена с порно и се показаха станици с порно аз се надървих и тя забеляза защотот
бяхме на леглото един до друг и тя ми го барна и ми го извади и беше иненадана колко е голям повече от 20 см и ми духа
гогато започнахме да се събличаме аз я заведох банята понеже ми каза че е детствена и там пъснах водичка и се къпахме
заедо аз и дихнах крака и другия и я взех на ръце
и и го мушнах целия тя изпъщя и потече кръв после я свалия и тя
застана на куческа поза и така я люшках после засхана на гръб и
го вкарах целия и неъсетих как го изпразних
в нея и сега тя е бременна от ме и сега аз и предложих брак и ще се женим след една седмица ще ставам баща на 18 и тя е на
18 имам съгурна работа изкарвам добри пари по 5 хиляди на месец баща ми има сообствен холдин с над 15 фирми и ще искам от нея осще деца много ми харесва
ще ставам баща ще ставам баща,,--********
:razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz: :D
Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised :lol:
Whoopdedoo
11-10-2010, 23:26
Ще и плесна един шамар, ще я питам какво прави и ще избягам с накърнено достойнство, и ще бъда съкрушен от необмислените й действия! :smt091
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
хахаха, тоя бисер от къде го изрови, бе 8-) 8-)
NeZaPoznat
11-16-2010, 09:40
От форума разбира се :D може би трябва да пускам и линкчета - ето така
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=373725
Здравейте на 13 съм и от няколко месеца имам манията да спя с момче , но искам да е с някой който обичам , та от няколко години имам добри зайтномошения с едно момче което е на 19 в момента , проблемът е .. Той ме обича просто като приятелка, а аз като повече даже мога да кажа , че съм влюбена . Та му споделих желанието ми и той ми предложи да ми е първия.. да го направя ли с него или да почакам някой друг
8-)
smilelady
11-16-2010, 15:28
От форума разбира се :D може би трябва да пускам и линкчета - ето така
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=373725
Здравейте на 13 съм и от няколко месеца имам манията да спя с момче , но искам да е с някой който обичам , та от няколко години имам добри зайтномошения с едно момче което е на 19 в момента , проблемът е .. Той ме обича просто като приятелка, а аз като повече даже мога да кажа , че съм влюбена . Та му споделих желанието ми и той ми предложи да ми е първия.. да го направя ли с него или да почакам някой друг
8-)
:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:
NeZaPoznat
11-18-2010, 11:03
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=373853
Първо искам да ви кажа здрасти на сички .. не съм много нов потребител не ми се е налагало да пиша теми предпочитах само да четем :oops: но сега имам голям проблем.. ходя с едно момиче което много ме кефи и въпроса е там че мн искам да спим с нея и тя иска да спиме но иска да се увери че не ходим с нея само заради тъпия секс .. защото не го е правила до сега и малко се притеснява да не я разкарам ли ддз .. моля без тъпи коментари за възраста ни и т.н.. просто искам съвет как да и докажа че не съм с нея само заради секса .. защото след като тя ми каза че иска да спи с мене аз няколко дена и говорех доста за това и то излезна че само заради това съм с нея а то не е така та моля ви пак ПОМОЩ :oops:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=373943
Преди около 20 мин правихме секс с приятелката ми...тя си свърши и аз таман свършвах когато изведнъж ми се качиха мъдите нагореи си останаха там.Като бутнах ги нямаше,видях че са се качили нагоре.Естествено от стреса оная ми работа ми падна доста бързо и се върнаха на място , (дясното с моя помощ!) Сега изпитвам лек дискомфорт ...Ако някой може да каже на какво се дължи това ше съм благодарен! на 18 съм
Втори бисер за днес ;)
ScarletBite
11-20-2010, 13:00
Вярно ли е ,че след първия секс ,менструацията на момичето става по-обилна,защото отворът се разширявал?
SEXTRAVAGANTE
11-20-2010, 13:40
Ето нещо забавно :D
ТЕМАТА Е НАПЪЛНО РЕАЛНА И ИСКАМ САМО СЕРИОЗНИ СЪВЕТИ !!!
Ами проблема е малко странен и доста срамен , но е самата истина
Вчера бях с приятелката си и по едно време решихме да правим секс.
В началото сичко минаваше напълно нормално , но по едно време както бяхме в мисионерска стойка ми се допърдя. По принцип съм пърдял много пъти пред приятелката си , но никога по време на секс. Помислих си ,че ще е малко неудобно и неприятно да го направя ,защото щях да разваля момента Sad
Опитах се да задържа напрежението , но по време на секса ме напъна още 5-6 пъти. Вече толкова много ме напъваше пръднята ,че вече едва издържах и понеже съм на принципа " ДОБЪР ЧОВЕК ЛОШИ НЕЩА В СЕБЕ СИ НЕ ДЪРЖИ" и реших да се изрежа лекичко без да чуе. Оказа се обаче ,че заряда е твърде голям и няма как да бъде тихо и затова реших да се издъня с пълна сила , барем поне да се посмеем.
И така момента в който усетих ,че оръдието е готово да гърми аз се изцепих с пълна сила !
Подадох газ и Рррряяяяззззз задника ми изгърмя като автомат !!!
Приятелката ми малко се смути , но продължихме да правим секс
И така вече стигам до същината на проблема........Бях забравил една подробност , а тя е ,че имах разтройство цял ден и бях забравил ,че ако пръдна така рязко може да се надрискам и точно така стана.
От големия взрив се бях насрал малко и имах касмет може да се каже , щото ако беше малко повече щеше да се разтече навсякъде.
Притесних се аз след като усетих , че съм се накъкал , но понеже съм пич запазих самообладание и веднага започнах да мисля как да изляза от тая левашка ситуация.
В първия момент реших да приключа веднага с едбането и да си тръгна , но щеше да е много подозрително ако спра веднага след като се изпърдях и вероятно тя щеше да се усети ,че съм се насрал. Затова поебах я още около минута и казах ,че не ми се такова повече. След тва си обух гащите върху насрания "задни части" и си тръгнах буквално като насран без да давам обеснения.
Приятелката ми обаче след това ми се обади и ме пита защо съм си тръгнал така изведнъж. Аз и казах ,че просто не ми се е** , но тя не ми повярва и ме пита "Ами защо не остана поне да си говорим , никога не си тръгвал веднага след секс....нали винаги оставаш да си правим компания. Започна да ме пита има ли някакъв проблем и дали тя е виновна за това ,че съм избягал така спонтанно. Аз естесвено не можах да и дам смислено обеснения и просто затворих телефона.
Моля дайте съвет , какво да изтъкна като причина......срам ме е да призная ,че съм се насрал.
Очаквам вашите съвети и моля ви не ми се подиграваийте.....на всеки може да се случи
bitchwolf
11-20-2010, 14:00
Тая последната кърти просто!! :lol: :lol:
" ... мензисът бил по-обилен, защото момичето се разширявало след секса..."
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
StolenBliss
11-20-2010, 23:04
Тая последната кърти просто!! :lol: :lol:
+100 Ако не я беше постнал някой, тамън аз щях да го напраа. Страшна е :razz: :razz: :razz: :razz:
NeZaPoznat
11-22-2010, 12:13
Ето нещо забавно :D
ТЕМАТА Е НАПЪЛНО РЕАЛНА И ИСКАМ САМО СЕРИОЗНИ СЪВЕТИ !!!
Невероятно :D но факт :-P :-P ще ми се да проследя и темата :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8166081&sid=c21397a274757f269bff332fd996739a
TheLastAngel
11-22-2010, 14:11
Незнам дали само от форума трябва да пускаме такива бисери ,но искам да кажа за някои изцепки (мои и на приятели) :oops:
"Орязаха ми сливката" - става въпрос за сливово дърво
" Излезнаха ми мазоли отдолу" - демек на ходилата
" Запалката свърши в мен" - свърши и газта
"Меко е може да се лапа" - в смиъл ,че бъркалката може да се дъвчи
Има и още много за ,които немога да се сетя..... :D
NeZaPoznat
11-26-2010, 08:32
Незнам дали само от форума трябва да пускаме такива бисери ,но искам да кажа за някои изцепки (мои и на приятели) :oops:
"Орязаха ми сливката" - става въпрос за сливово дърво
" Излезнаха ми мазоли отдолу" - демек на ходилата
" Запалката свърши в мен" - свърши и газта
"Меко е може да се лапа" - в смиъл ,че бъркалката може да се дъвчи
Има и още много за ,които немога да се сетя..... :D
Супер омбре !! :D :D :D Смях се много :lol:
NeZaPoznat
11-26-2010, 13:52
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=375319
здравете всички имам много голям пробглем с приятелката ми преди 7 месеца скасахме преди това ходихме 2 години скасахме заради това че аз се даржах уйасно с нея надменно не и обраштах внимание даржах се грубо надменно и не се осещах какжо
(отказвам се да маркирам - четете) :? правя сега се оправих и не се даржа така ами колкото мога по мило кам нея излизаме пак от 3 месеца целуваме се и прегра6таме но повечето пати тя ми казва да я оставя но нямаме враска а аз това искам но тя не понеже цетирам " чуствата ми са неясни в един момент те обичам в друг те мразя в друг те харесвам и така нататак ..." последния пат ми каза че чуствата и кам мен са били така да се каже истрапнали не че няма има но просто не са сащите мина толкова много време мен ми стана супер тъпо и накрая тя ми каза давам ти 1 месец в които да ме накараш отново да се влиубя в теб но и аз незнам какво да правя последните ни срещи винаги ходя с цветя даржа се мило правя това което на нея и се иска но незнам как отново да я накарам незнам просто от подараци няма фаида понеже сам и подарил на 20 подарака всичките различни от един клас сме но няма как да сме заедно в даскало понеже неините приятелки ме мразят а тя постоянно е с тях когато отида при нея те ме искарват изван нерви и ако отида още 1 пат ще им хварля леша а тя ще ми се расарди много жестоко винаги когато тя не е с тях аз отивам при нея но явно не стига питах всичките ми приятелки и приятели но никои неможа да ми помогне пробвах всичко което ми доиде на акала направих клипче с наши снимки и нашата песен промених си тотално дарйанието кам нея но каквото и да става немога просто да и кажа чао прекалено ми е скапа и означава всичко за мен ужасно гадно ми беше през времето когато не бях с нея и всичко това което написах тук тя го знае моля ви се кажете ми какво да направя за този 1 месец плс някои да помогне
ScarletBite
11-29-2010, 15:54
един път гледах една комедия..там правеха секс и с моята приятелка правихме кама сутра и тя ми свърши в очите .. :-o
nniicckkoo
11-29-2010, 18:20
то тва и ебавка не може да се каже че е...тоя или е бил пиян,ама яко..или просто е на 4 години
sugargirl94
12-01-2010, 21:52
еми детствена съм, но по приятели знам че под 15 боли. една го напраила по голяма и не я е боляло.
](*,)
NeZaPoznat
12-02-2010, 12:40
еми детствена съм, но по приятели знам че под 15 боли. една го напраила по голяма и не я е боляло.
](*,)
Да :? - безнадеждно е положението при някои 8)
Kokoskata
12-02-2010, 13:04
От тази тема се отчаях. Колко много необразовани малки деца има които вместо да се занимават с неща за тяхната възраст, се опитват да са големи. направо ужасно.
И за да не е спам пускам един пост от spodeli.info. Става въпрос за момче което пита как да отвори приятелката си. Отговора направо кърти
4I4O KURDOKOLENKOV KAZA;MOM4ENCE MALKO MNOGO NE MISLI A BYRZI4KO Q NAVYRVI.NEKA RANI4KATA I DA KYRVI A TI MYDITE SI OBLIJI.NE SE PLA6I NABUTAJ I GO DO U6I.SLOGI6 LI I GO DOKRAQ 6TE OTIDE V RAQ.MYJ 6TE SE PO4USTVA6 TI TOGAZ PYK AKO 6TE I DA SI PEDERAST. DEISTVAJ TI NE SE PLA6I I PUTAKA UPRA6I.S MNOGO UVAGENIE I MALKO ZAKYSNENIE D-RA KURDOKOLENKOV.
thefreak
12-02-2010, 13:25
От тази тема се отчаях. Колко много необразовани малки деца има, които вместо да се занимават с неща за тяхната възраст се опитват да са големи. Направо ужасно.
За да не е спам пускам един пост от spodeli.info. Става въпрос за момче, което пита как да отвори приятелката си. Отговора направо кърти
Направо ужас...
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 3:20 am Заглавие: Моля за помощ СЕРИОЗНО Е
Значи на 22 години съм би сексуален и в момента все още изследвам необятните дебри на половите актове. Със сегашният ми приятел сме от 4 месеца заедно но почвам да се притеснявам че не сме един за друг. Оняден ме накара да напълня аналните му отверстия със спанак и после да консумирам получената смес. Трябва да ви кажа, че никак не беше приятно но съм много влюбен и не знам какво да правя. Моля за съвет АСАП!!!
kiki1991
12-17-2010, 13:53
Аз лично много обичам да ми лижат ануса. Даже умирам от удоволствие....веднъж обаче ми беше толкова приятно, че се изпуснах (ако ме разбирате) докато приятелят ми ме лижеше. Стана ми доста неудобно тогава :?
С моят приятел много обичаме екстремните неща! :grin:
Веднъж бяхме на посещение с училище в Народното събрание и го направихме в мъжката тоалетна. Нямаше много любовна игра преди това, но беше наистина приятно. Накрая ми свърши в устата с голямо удовлетворение, което ме кара да мисля, че не само на мен ми беше хубаво!!!
Май никой няма да ни бие, а? ;) Малко ме беше срам после да погледна народните представители в пленарната зала ;)
Преди 2 дни и на мен ми се случи същото, само че при анален секс. Много се притесних и не знаех какво да правя. В същото време приятелят ми се панира и избяга на минутата. Сега съм сама и се чудя, тъй като трябва да взема хапчето до 3 дни след това. Страх ме е...помогнете ми- вярно ли е, че от хапчето ще спрат да ми растат циците или спокойно да го взема?
Колкото за моя приятел: Той е страхотен човек. Не е беден и както някои казаха, че нямал пари за проститутки и за това си избрал мен. Напротив, пари си има много, но не за това съм с него. Той е мил, внимателен, чаровен и се държи с мен, както никое момче не се е държало с мен до сега- ТОЙ МЕ УВАЖАВА! За него аз съм единствената и с него се чувствам като принцеса.
Не, той не е с мен заради секса. Имам достатъчно общи теми за разговори и за момента се разбираме перфектно.
Освен това не знам дали съм правила вагинален секс някога...просто не знам. Една нощ бяхме на една вила до Софията, на едно студентско парти и на следващата сутрин се събудих гола до едно момче, което беше цялото оповръщано :( Помогнете ми...девствена ли съм или не съм? Какво да какзвам на приятелките си?
На 14 съм. Ще спрете ли да пишете офф топик неща и да ми отговорите най-накрая сериозно!!! Мислех, че това е сериозен форум
Здравей, въобще не се притеснявай, взимала съм Ескапел вече 4-5 пъти (почти като бонбончета бони бон ги взимам :wink: )
Веднъж като се ебахме с приятеля ми (анално) и той свърши върху лицето ми, забелязах, че спермата му е жълто-кафява. Тъй като това ми се стори странно, деня след това си свалих порно за да се образовам и видях, че там на никой от главните герои не му е такъв цвета на спермата. Трябва ли да се притеснявам за приятеля си? Още по-важно, трябва ли да се притеснявам за собственото си здравословно състояние?
Всичко това е написано от едно и също момиче и надявам да е ебавка... :? :(
ТИ МЕ ЗАКОПА СЕРИОЗНО :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
хаха мале кви малоумни имааа не е истина!!!тая найстина не е добре
значи бях в двора на едно училище нали аз сам седнала на пеиката наван и сам си дигнала единия крак и се чеша долу бех изпотила и ме сърбеше :oops: готино беше :D и само минават некфи малки и единия вика..таз си бърка в п****та ама аз го чух :D стана ми някфо готино и ме възбуди :oops: иначе не е секс гаф :D
олелееее :shock: :razz:
имало и по зле от мен :razz: :razz: :oops:
Тва си самата ти бе, Снеки :D
NeZaPoznat
01-12-2011, 10:57
Темата не е ебавка просто от доста време може би 2-3 месеца преди даскало се засичам с едно момиче на спирката на автобуса, но не го познавам, но се влюбих в нея тя ми изглежда да е на около 13-14 аз съм на 15 таа въпросът ми е как да я заговоря или нешо от сорта за да мога поне да я покана на среща защото доста тъпо би било да утида при нея и да и кажа "здр момченце как се казваш".
Мерси за съвтите ии моля без коментари ти си луд а-у знам че е доста налудничиво.
А после - що имало транссексуални :-P
D3NG3rZ0N3
01-12-2011, 13:39
Днес се отплеспах и гледах порно някъде към 5 часа и половина и сега ме болят зверски топките... може ли да е от прекаленото напрежение през това време, щото е ужас...
anonymous768631
01-12-2011, 13:44
Ами не съм правила вагинален или анален секс,само орален.Знам,че от оралния няма как да се забременее,но тъй като за 1ви път ми се случва около седмица след въпросния акт да имам здравословни проблеми(кафяво течение) и си помислих,че може по някакъв начин след като той се е пипал примерно веднага след това да ме е пипал и мен(и да знам,че при изпразване вътре в мен вероятността да забременея наистина е най-голяма,но понякога отначало на възбуда при мъжете те отделят една течност,в която също се съдържа известен брой сперматозоиди и въпреки,че повечето са мъртви,все пак това не е сигурна гаранция).Ще кажете "ама ти нали си била там,как може да не знаеш" -истината е че толкова много се притесних и тотално откачих...не можех да се успокоя дори и да знам,че от орален секс не може да се забременее ест.Та за това си направих тест,за да съм си сигурна за себе си(понеже обичам всичко да е точно).
fatkidsarehardertokidnap
02-04-2011, 17:43
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 3:20 am Заглавие: Моля за помощ СЕРИОЗНО Е
Значи на 22 години съм би сексуален и в момента все още изследвам необятните дебри на половите актове. Със сегашният ми приятел сме от 4 месеца заедно но почвам да се притеснявам че не сме един за друг. Оняден ме накара да напълня аналните му отверстия със спанак и после да консумирам получената смес. Трябва да ви кажа, че никак не беше приятно но съм много влюбен и не знам какво да правя. Моля за съвет АСАП!!!
хахааххааххаха втф ушо :D :razz: :razz: :lol: :D :razz: :lol: :lol:
Това, което си постнал са правописни грешки допуснати по невнимание, бисерите са безмислици в най-общия случай допуснати от напрежение или притеснение по време на въпросните изпити... :-oСъгласен...
Tемата е озаглявена "Как се подържа чист задник?" да правилно съм написал "подържа" Авторът се е логнал с гръмкият никнейм "kiroPESTICIDA" и въпросът му е следния : Здравейте приятели
забелязвам, че в развлекателната индустрия женските задници изглеждат изключително чисти, когато ги работят отзад. Аз пък излизам от мойта като лайнарка от филиповци. Моля за съвети, как да адаптирам диетата на мойта, или хигиенните й навици, за да бъдат съвместните ни дейности хигиенно-грамотни и да не смърди толкова. Благодаря предварително.
wizzybizzy123
06-10-2011, 10:07
Момчета видях една тема и реших да пусна подобна .. Как бихте реагирали, ако момиче което смятате просто за приятелка както гледате един до друг филм на дивана, сложи ръка и започне да си играе с половия ви член. Ще ви хареса ли, ще се отдръпнете или там какво ще направите..? 8-)
[quote=Whoopdedoo]Ще и плесна един шамар, ще я питам какво прави и ще избягам с накърнено достойнство, и ще бъда съкрушен от необмислените й действия! :smt091
:razz: :razz: :razz: не,не,не.. :razz: :razz: :razz:
LambOfGod
06-10-2011, 13:51
Темата не е ебавка просто от доста време може би 2-3 месеца преди даскало се засичам с едно момиче на спирката на автобуса, но не го познавам, но се влюбих в нея тя ми изглежда да е на около 13-14 аз съм на 15 таа въпросът ми е как да я заговоря или нешо от сорта за да мога поне да я покана на среща защото доста тъпо би било да утида при нея и да и кажа "здр момченце как се казваш".
Мерси за съвтите ии моля без коментари ти си луд а-у знам че е доста налудничиво.
А после - що имало транссексуални :-P
Обаче е нормално за момиче да се говори в среден род... :-o
Tемата е озаглявена "Как се подържа чист задник?" да правилно съм написал "подържа" Авторът се е логнал с гръмкият никнейм "kiroPESTICIDA" и въпросът му е следния : Здравейте приятели
забелязвам, че в развлекателната индустрия женските задници изглеждат изключително чисти, когато ги работят отзад. Аз пък излизам от мойта като лайнарка от филиповци. Моля за съвети, как да адаптирам диетата на мойта, или хигиенните й навици, за да бъдат съвместните ни дейности хигиенно-грамотни и да не смърди толкова. Благодаря предварително.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D
0y7ofCon7roL
06-10-2011, 17:33
Хахаха т'ва за kiroPESTICIDA бях го прочел в форума на дата.бг и пуснах една темичка тук да се посмеем заедно :D :D :D
0y7ofCon7roL
06-10-2011, 17:49
От сподели :
Ебаха ме въшливи песове
Здравейте приятели. Аз съм момче на 16 и наскоро ми се случи не6то ужасно. Прибирах се вечер по една тъмна уличка и ме нападна глутница песове. Аз се упла6их много и започнах да бягам но те ме догониха и ми се нахвърлиха от всички страни. Умрях от ужас започнаха да ми късат дрехите и да впиват зъбите си. тогава не6то ми стана възбудих се и си въобразих че кучетата искат да правят секс с мене. Успях някакси да си смъкна анцуга и да им се надупя но те продължиха да ме хапят навсякъде и даме разнасят. Накрая едно от кучетата ми се яхна но не успя ни6то да направи и трябва6е да му помогна. в следва6тия момент лапах кучешки кур помагах да втори м,иризлив пес да ме чука в дупето а останалите продължаваха а ме хапят по ръцете и да ме дърпат , но вече ми беше хубаво. Така обслужвах кучетата доста време докато не чух гласове и смях. Оказа се че двама мои съседи са ме чули и с а наблюдавали какво се случва с мене заснели са ме с камера на джиесем. като видях какво става умрях от срам събрах сила и успях а разритам песовете. изплюх рядката кучешка сперма с която единия помияр беше напълнил устата ми преди няколко секунди обух си разкъсания анцуг и побягнах а тия двама не6тастници продължаваха да снимат и да се превиват от смях. Обадих се на един приятел и го помолих да излезе з амалко и да ми даде назаем някакъв панталон и тениска за6тото моите бяха изпокъсани, кални с кръв и кучешка сперма по тях. на приятеля ми му казах че съм се бил. същото казах и на нашите за6тото видяха раниите и че не съм с мои дрехи. Ло6ото е че двама ми съседи от входа ме изнудват че 6те пуснат клипчето в интернет ще го покажат на на6ите а и в цялото учили6те ако не им давам джобните си. не знам какво да правя. сега вече парите не са им достатъчни а единия иска да му пусна сестричката ми (13 години) да чука. Помогнете ми, какво да направя? а и откакто стана това имам и друга беда- искам постоянно да ме изнасилват кучета и дори порното не помага./ Дали ще мога някога да го правя с жена? Четох някъде че веднъж легнеш ли си с куче повече с човек не повтаряш. А аз съм девствен... тоест бях преди да ме разпечата кучето. а ако тези копелдаци покажат клипчето на нашите направо ще умра. Дайте ми съвет за тези 2 проблема. Моля ви. Отчаян съм.
От сподели :
Ебаха ме въшливи песове
Здравейте приятели. Аз съм момче на 16 и наскоро ми се случи не6то ужасно. Прибирах се вечер по една тъмна уличка и ме нападна глутница песове. Аз се упла6их много и започнах да бягам но те ме догониха и ми се нахвърлиха от всички страни. Умрях от ужас започнаха да ми късат дрехите и да впиват зъбите си. тогава не6то ми стана възбудих се и си въобразих че кучетата искат да правят секс с мене. Успях някакси да си смъкна анцуга и да им се надупя но те продължиха да ме хапят навсякъде и даме разнасят. Накрая едно от кучетата ми се яхна но не успя ни6то да направи и трябва6е да му помогна. в следва6тия момент лапах кучешки "мъжки полов орган" помагах да втори м,иризлив пес да ме чука в дупето а останалите продължаваха а ме хапят по ръцете и да ме дърпат , но вече ми беше хубаво. Така обслужвах кучетата доста време докато не чух гласове и смях. Оказа се че двама мои съседи са ме чули и с а наблюдавали какво се случва с мене заснели са ме с камера на джиесем. като видях какво става умрях от срам събрах сила и успях а разритам песовете. изплюх рядката кучешка сперма с която единия помияр беше напълнил устата ми преди няколко секунди обух си разкъсания анцуг и побягнах а тия двама не6тастници продължаваха да снимат и да се превиват от смях. Обадих се на един приятел и го помолих да излезе з амалко и да ми даде назаем някакъв панталон и тениска за6тото моите бяха изпокъсани, кални с кръв и кучешка сперма по тях. на приятеля ми му казах че съм се бил. същото казах и на нашите за6тото видяха раниите и че не съм с мои дрехи. Ло6ото е че двама ми съседи от входа ме изнудват че 6те пуснат клипчето в интернет ще го покажат на на6ите а и в цялото учили6те ако не им давам джобните си. не знам какво да правя. сега вече парите не са им достатъчни а единия иска да му пусна сестричката ми (13 години) да чука. Помогнете ми, какво да направя? а и откакто стана това имам и друга беда- искам постоянно да ме изнасилват кучета и дори порното не помага./ Дали ще мога някога да го правя с жена? Четох някъде че веднъж легнеш ли си с куче повече с човек не повтаряш. А аз съм девствен... тоест бях преди да ме разпечата кучето. а ако тези копелдаци покажат клипчето на нашите направо ще умра. Дайте ми съвет за тези 2 проблема. Моля ви. Отчаян съм.
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
0y7ofCon7roL
06-12-2011, 08:30
От сподели:
Как изчуках мама
Аз съм момче на 16 а това е моята история.Един ден се прибрах от училище и чувам от спалнята на наще викове.Приближих се до вратата(беше леко открехната) и погледнах.
Това което видях вътре направо ме изуми.Двама мазни цигани яко разпаряха путката на майка ми.И двамата си бяха вкарали куровете там и си я клатеха здраво.Това продължи около половин час.Като ги видях че приключват си отидох в стаята и изчаках тея двамата да излязат.Майка ми беше в кухнята,отидох при нея.Беше се изправила нещо до мивката,беше си само по прашки и сутиен,а тази гледка винаги ме надървяше,щото все пак майка ми се поддържа..Аз застанах зад нея и я хванах за циците.Тя само успя да ме пита
--Чакай бе кво праиш!?
А аз и отговорих
--Видях как те шибат онези цигани и сега ше изпълняваш това което ти кажа
при което тя се опита да ме удари но аз и хванах ръката и я свалих на колене.Хванах я за косата и я накарах да ми духа.Такава свирка ми направи че свърших точно за 5 минути.Малко след това баща ми се прибра,но тя не каза нищо(то стиска ли и)
На другия ден когато пак останахме сами аз отидох при нея и и казах че изкам да я чукам,като я заплаших че ако не ми пусне ше кажа на баща ми за тва кака я шибаха циганите.Тя се примири с положението и ми разкопча панталона.Започна да ми духа.След малко я сложих да легне по гръб,вдигнах и краката и и го набих със всичка сила в путето.Изохка леко и тва беше почти никакъв звук.А моят кур изобщо не е малък-24см.Тия мангали просто я бяха разпрали от ебане сигурно и преди са я шибали.Та клатих си я аз така известно време и изведнъж тя поиска да е отгоре.Легнах по гръб,а тя ми се наниза на кура и започна да подскача,явно беше започнало да и харесва,започна да стене от удоволствие.Аз се възбудих още повече и й вкарах пръст в гъза при което тя изпищя и ми дръпна ръката.Каза ми
--Да не си посмял да го повториш
а аз:
--Айде сега не ми казвай че не даваш отзад,видях как два кура ти разширяват путката,а в гъза да не даваш.
Но тя си знаеше своето и не ми даде.Когато вече тръгнах да свършвам си го извадих и й опръсках циците и лицето,омазах я цялата и имах чувството че никога не съм изхвълял толкова сперма.
И все пак си го бях навил на пръста че трябва да и го нацепя отзад.Същата вечер баща ми беше нощтна смяна,и някъв мъж дойде.Седнаха в хола на по чашка,аз се забих в стаята си и си седнах на компа.След 10-15 минути се заслушах ,дали правят нещо,е не се чуваше нищо и затва отидох да погледна.Когато погледнах вече се бяха почнали,майка ми го беше яхнала и той си я чукаше в путката.Вече се бях одървил здраво затва влязох при тях и и го наврях във разпраната слива,онзи другия като ме погледна само се усмихна и я подкара по здраво,и така дружно разширявахме и без тва широкото путе на мама,а тя само охкаше между нас.През цялото време обаче погледа ми бе прикован към тясното и анусче.След 10тина минути хуят ми беше вече достатъчно хлъзгав,извадих си го и и го опрях на ануса.Тя ми каза
-Да не си посмял
А аз и отвърнах
-Ей сега ше ти разцепя гъза курво мръсна
И й го наврях целия отзад,при което леките стенания,преминаха в ъв вой.Мама започна да реве със сълзи и да се мята между нас като риба на сухо,молейки ме да спра.Онзи обаче я хвана здраво и аз засилих темпото.Човека ми вика
-момче извади го малко и аз да пробвам
Извадих си го и той и го набримчи отзад,гледах 2-3 секунди и реших и аз да се вместя вътре.
Като и го наврях и аз отзад,тая курва направо откачи.Започна да се мята(опитвайки се да се отскубне),пищеше все едно я колят,и ни се молеше:
-моля ви спрете,разпрахте ми гъза
-Тези думи ни възбудиха още повече и ние се засилихме,след 10тина минути някъде вече тръгнахме да свършваме и й напълнихме гъза със сперма,при което тя просто изгуби съзнание.Когато си извадихме куровете от задника й,вече нямаше и помен от тясното анусче,сега на негово място зееше огромна дупка.След тая случка майка ми не можеше да седне 2 седмици поред,и когато я плеснех по гъза тя подскачаше,но изобщо не ми е жал за нея,защото е шибана курва и не заслужава друго
GossipGirl89
06-12-2011, 09:24
"Четох някъде че веднъж легнеш ли си с куче повече с човек не повтаряш. А аз съм девствен... тоест бях преди да ме разпечата кучето."
Е не мога повече :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
0y7ofCon7roL
06-12-2011, 10:32
^^ Това така е написано се едно е моя мисъл :x :lol:
GossipGirl89
06-12-2011, 10:51
Айде редактирах го :D
0y7ofCon7roL
06-12-2011, 11:24
Айде редактирах го :D
X.O.X.O. :D
anonymous768631
06-12-2011, 13:32
Сподели.ИНФО дали не е най-голямата болница! Когато им е скучно на хората, гледат филм. Аз сядам да чета Сподели.ИНФО...
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ???? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
wizzybizzy123
06-15-2011, 12:43
Прясно,прясно.. :D :D
Момичета,как бихте реагирали ако имате рожден ден и ваш добър приятел ви подари ...вибратор?
Честно не се смейте, но бих се зарадвала защото няма кой друг да ме погледне :smt022
Eclipsercho
06-15-2011, 18:36
That's not funny.. that's sad. :?
kiku2000
06-15-2011, 20:44
Като прочетох това се сетих за нещо. Не знам дали е вярно, но бях чувала че една се е отворила с кренвирш и той се е счупил вътре и се е налагало баща и да го изкарва... :razz: :razz: :razz:
amazzing
06-17-2011, 11:18
Вие тук им се смеете на хората ( аз също ), ама на някой от тях хич не им е смешно !! :grin: :grin: :grin: :razz:
IseeDEADbodies
06-26-2011, 01:32
извинявам се за въпроса обаче вече взех малко да се притеснявам та сега направо на въпроса нормално ли е като мастурбирам и свърша да ми излиза някво такова бяло кът супол от пичката бладодаря ви предварително и моля без ебавки
naQkataRaota
06-26-2011, 08:12
веднъж ми се случи да ъм толккова пиян че да се иеба с хамстер женск разбирасе
Да,това опредлено смегчи ситуацията :razz:
RageAgainstTheMachine
06-26-2011, 09:13
8-)
naQkataRaota
06-26-2011, 20:41
Ако го направя в дупето има ли някаква възможност нашите да разберат ,че съм го правила там?И има ли възможност да забременея ако го правим без презерватив?Ако го правим с презерватив?Изчетох днес цял ден всички такива теми ама пак ме е страх нещо.
no comment...
RageAgainstTheMachine
06-27-2011, 06:46
Ако го направя в дупето има ли някаква възможност нашите да разберат ,че съм го правила там?И има ли възможност да забременея ако го правим без презерватив?Ако го правим с презерватив?Изчетох днес цял ден всички такива теми ама пак ме е страх нещо.
no comment...
И е набор 98 wtf ? :?
MilenMns
06-27-2011, 10:11
ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!
GregoryHouse
quattro4
06-28-2011, 13:35
Като прочетох това се сетих за нещо. Не знам дали е вярно, но бях чувала че една се е отворила с кренвирш и той се е счупил вътре и се е налагало баща и да го изкарва... :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
6y6ymy6y
07-02-2011, 22:54
здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....
:-o :-o :-o Абсолютно 100% няма никакъв шанс да е бременна :D
LambOfGod
07-10-2011, 02:20
Не говорех за момичето, а за приятеля. Щом е бил такъв е имало причина. Щом я е е***, пак е имало причина.
По принцип не съм ревнив, даже третирам момичетата като тоалетна хартия, важното е и за мен да има. Ама щом ще го прави, а и ми е приятел, за мен е важно да знам, че ще го прави и ЗАЩО го прави.
Fiction7577
07-10-2011, 09:44
[/quote]
Моля? :razz: :razz: :razz: :razz:
anonymous768631
07-10-2011, 09:53
Не говорех за момичето, а за приятеля. Щом е бил такъв е имало причина. Щом я е е***, пак е имало причина.
По принцип не съм ревнив, даже третирам момичетата като тоалетна хартия, важното е и за мен да има. Ама щом ще го прави, а и ми е приятел, за мен е важно да знам, че ще го прави и ЗАЩО го прави.
Видях се и аз в тая тема. Да***м... :D
Не знам брои ли се или някой качвал ли го е, но...
На 15 съм и си махнах космите по краката защото съм плувец и просто правят прекално голямо съпротивление и не е хубаво ! НО ! Повече няма да го правя : ( Не ми харесва + някак си се чувствам гол ! Игнор и тва е :)
roslasheva
07-12-2011, 12:59
Момчета ям си хуя, тва нормално ли е, и ми е много малък междугругото и съм 20. Тва нормално ли е ? :razz: :razz:
Hristova
07-13-2011, 08:23
spodeli.net
А пък аз се възбуждам когато ме опипват в градския транспорт. Жена на 46 години съм. Когато съм с прилепнала рокля и прашки 100% някой ще се лепне зад мен. Понякога се навеждам уж че съм изпуснала нещо на пода. После свършвам у нас под душа със спомените.
Не ги разбирам жените, които вдигат скандал когато някои ги погали отзад
________________________--
Здравейте!
Искам да попитам нещо! С приятелят ми правим опити да забременея, но ми прави впечатление че кога той свърши в мен почти цялата сперма си излиза! Това нормално ли е?
Priceless
07-13-2011, 19:12
ot maluk obi4am da se obli4am v jensko belio,edin den kakto si sedq v nas,se zvuna na vratata i edna priatelka na sestrami mi me vidq,tq e s edna godina po golqma ot men,i poznaite kakvo stana ebame s pust be6e neveroqtno,4ustvoto be6e qko evala na jenite,tq mi pokaza kakvo e da te boli ot zad,i sega postoqno si go pravi s men no nz do koga 6te istarpq tova
лично.нет 8-)
ot maluk obi4am da se obli4am v jensko belio,edin den kakto si sedq v nas,se zvuna na vratata i edna priatelka na sestrami mi me vidq,tq e s edna godina po golqma ot men,i poznaite kakvo stana ebame s pust be6e neveroqtno,4ustvoto be6e qko evala na jenite,tq mi pokaza kakvo e da te boli ot zad,i sega postoqno si go pravi s men no nz do koga 6te istarpq tova
лично.нет 8-)
АХХАХАХХХАХАХХАХАХАХ :razz: :razz: :razz:
LambOfGod
07-13-2011, 21:49
Виждам, че има истории от сподели.инфо и няма как да не се включа.
Zdr. mom4eta az sam momi4e na 19 g. koeto v posledni vreme ne6to ne go zabelqzvat i az nz za6to no prosto e fakt???Spored dosta hora izglejdam dobre no za men tova ne e dostata4no iskam prosto da sam naistina zabelqzvana pove4e ot mom4etata ,dori svalih s dosta ysiliq kam 6-7 kg. no smqtam 4e moga o6te mnogo ne6ta da napravq za da me ocenqt.Spored vas kakvo o6te trqbva da napravq vizyalno za da imam pove4e yspeh.Molq vi iskajete svoeto mnenie po ? mi ako moje pi6ete si i godonite :)
Momi4e sam i iskam da popitam ostanalite momi4eta pravqt li nqkakvi dieti za da izglejdat po-dobre ili ne? Za6toto sam zabelqzala pove4eto momi4eta v tqlo sa super perfektni pravqt li ne6to po vaprosa ili si e natyra prosto???Az postoqnno zapo4vam vse nqkvi dieti i razni dr. ne6ta za da ne sam tolkova edra a vie???
един приятел ми разказа че доктора му казал като се къпе да набие една чикия ама по рязко да дръпне първия път за да разкъса кожичката която е между пениса и главичката.Та вапроса ми е дали наистина трябва да се прави това и боли ли?
обичам путки с пиърсинг на езика видя ли такваз путка, ми става ясно, че тая дава и отзад и го смуче страстно!
Здравейте , искам да споделя наистина нещо важно което не е поредната шега аз съм на 15 години от Варна момче съм . Вчера на гости на наще дойдоха тяхни добри приятели жена и мъж , те са съпруг и съпруга. Жената беше с къса рокля и имаше страхотни крака . През цялото време не спрях да я гледам на масата тя беше седнала от ляво на мен . Не знам какво да правя мн искам да го правя с нея тя е сигурно поне на 35 години , но е много слаба и има страхотно тяло . Наистина това е сериозно и моля за помощ . Някой който може да ми каже какво да правя да пише без базици
Офф .. кво да права .. на 14 съм момиче .. в събота приятеля ми ще дойде да се видим ( Аз съм от София а той не е от София и е на 17 ) и съм му обещала да правим секс .. той го иска , и аз го искам мнооого .. Проблемът , обаче е че няма да можем да го направим у нас щото нашите ще са у нас ... сигурно ще е навън някъде .. АМА кажете къде може да правим секс навън без да ни види някой ( ще го правим около 17:00 - 18:00 часа. ) ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ !
Хора, помогнете ми! От няколко седмици имам връзка с гаджето на една позната. Тя е адски гадна, злобна, заядлива, самовлюбена, завистлива и т.н. в тоя ред на мисли. Много ме дразни! Ама много! Случва се от време на време да излизаме с нея и още хорица на заведение, но е толкова дразнеща, че всеки път си казвам: защо излязох, като знам, че тя ще идва. Ето например оня ден: излизаме 6-7 човека на дискотека. Една приятелка си купила нова рокличка и се хвали, а тази й каза: Еее, голямо чудо станало като си си купила рокля. Момичето нищо не каза, ама тая след малко ей така подхвърли: Какво се умълча пък ти, я кажи за роклята, че да се намесиш в разговора...Оф, направо ме вбесява. И с мен се е държала по подобен начин. Много противно момиче!!! Та с нейния се виждаме от скоро и правим страхотен секс. Явно не му дреме за нея особено (както и на мен). Иска ми се тази да научи, но по гаден начин. Макар че, самият факт, че той й изневерява си е достатъчно гаден. Ще ми се да е нещо гадничко...Мислех си да му оставя смучка...Но не е достстъчно според мен. Пък и искам да разбере, че съм аз. Ако просто й кажа няма да повярва. Трябва да е нещо по-така...Да се убеди с очите си. Но някак си да стане така, че да не изглежда нагласено пред него. Помагайте! И моля ви, без да ми се правите на моралисти. Всички сме способни на какви ли не гадости в дадени моменти. Пък и тая пача си го заслужава. Благодаря предварително!
ИМАМ ПРОБЛЕМ!!! акам през вагината си и пишкам през гъзъ тогава къде да си навръ вибратор отпед или отзад много ви моля спешноо еееееееее
аз гледам дързост и красота всеки ден. обичам когато там правят секс. целият сериал е пълен с такива но не всеки ги вижда. вчера ебати оргията дет беше само-ридж, брук, стефани и ерик правиха групов секс като брук ближеше путето на стефани а ридж кура на ерик малиии голяма оргия дори аз се изцапах с космите на путето ми смръдливо но беше невероятно. между другото утре ще дават 2772 епизод където ще дават как шийла се завръща и завира един пистолет в гъза на стефани. приятно гледане
Хора аз като се пребирах от стадиона някви какичи дойдоха и ме целунаха бяха на 18 а аз съм на 14 и се възбудих после ме хванаха и ми закачиха нещо на очите и ми закараха някаде играха се с мене ебаха ме играха с оназ работа после ме заведеха дето бях и ми дадоха 50 лева
edin den se vr16tah ot diskoteka k1m 3 chasa prez no6ta i po s16toto vreme se v1rnaha i maika mi i ba6ta mi [vr16taha se ot gosti] . sled tva az otidoh v banqta za da si zema dush no po edno vreme ba6ta mi vleze [beshe adski piqn ;DD] ii vleze v1v vanata pri men . po4na da me celuva ii da me obarva na vsqk1de [az ne se s1protivlqvah 6toto bqh i az piqna ;ddd] sled tva toi me hvana i me zanese v staqta mi i po4na da me ebe ii otpred ii otzad [be6e spr adsko] . no sled tva na ba6ta mi ne6t0 mu se dospa ;ddd ii vze che zaspa. sled tva az se oblqkoh i otidoh da s1budq mama za da go premesti v tqhnata spalnq s opravdanieto 4e e ob1rkal staite ;DD. sled nqkolko dena razbrah che s1m bremenna ot bashta mi no nai lo6oto e 4e ba6ta mi ne pomni ni6ti4ko ot onazi ve4er deto me iz4uka . sq kfo da pravqqq . plss daite nqk1f s1vett ama bez obidi !!!
6те ми кажете ли някакви лекарства за много силна възбуда а и колко струват.Искам да ги дам на приятелят си + идеи за секси изненада която да му направя.Благодаря ви ;-)
Iskam ciganin na kakwato i da e wuzrast da me naebe . Momche na 15 godini sum ii mnogo obicham ciganiski kurowe
az sym 19 godi6no momi4e i mnogo mi haresva da mi pravqt analna salata, no tochno za tova mom4tata ne mi obryshtat vnimanie
Как да накарам момче, което вече си има гадже ,неиска да ме вижда ,защото като вървехме му правих много гадно ,а после разправах глупости за него- да преспи с мен отново ? Просто водех полов живот само и единствено с него и немога да го направя с друг..
в един сайт намерих случайно прякора "Кървавата графиня", стана ми интересно и прочетох една статия в интернет до половината, само толкова издъжах. Прочетох за живота й ореди сватбата, за това че е измчвала млади момичета, за съучастниците й, но когато стигнах до часта където бяха описанията на съучастниците й за това как са измъчвали бедните момичета, не издържах. сега съм много... не знам каква е думата - искам да се свия в приятеля ми и никога да не погледна света. чуствам се ужасно, опитвам се да го забравя но не мога ;(;( някакви съвети как да се почуствам по-добре? моля ви помогнете ми! не мога да стоя на едно място! ;(П.С. Никога не се интересувайте от тази побъркана кучка!
xoora plss kajete kak moga da karam momchetata da me xareswat na 14 sum .. xybawaa imam dossta golemii gurdii .. chernna kosaa ii sm normallna w teggloto .. imam sii 2 bff.. i powecheto puti izlizam samo ss ednataa ot dwete i ss mommcheta ot nashta kompaniq .. ama nzz dali me xareswat kajete kak da gi swalqm i da se wuzbyjdatt ot men ..?
Начии момиче на 16 съм ... и предполагам се сещате че едва ли сядам да уча ...а наще искаха да имам 5ици и 6ици по сичко за края на годината ... та преди два-три месеца сключих една сделка с две момчета от моя клас ..дето са мога да кажа зубари .. не са мн грозни ама са задръстени .. и стоят на чина пред мене .. ии понеже ги знам че те мн ме искат .. в смисъл мно ме харесват и искат секс с мен ама аз неща с тях че са много сдухани .. и се бяхме разбрали така -те ми решаваха контролните или ми даваха да ппреписвам а после ако имах 5 или 6 натази контролна ... им давах да лъскат пред мене и да ме пипат там колкото да свършат 3-4 пъти в рамките на около 30мин. или пък ако съм в добро настроение им давах .. както нали лъска пред мене и ме пипа .. да дойде да ми се натиска .. в смисал аз съм си с дрехите без да свалям нищо .. той си е искарал оная работа ,аз въобще не я пипам нея, и само си я търка през дънките ми или шалварите и си го търка на дупето ми или м/у краката ... ии така и бяха доволни щото се кефят на мене .. и аз бях доволна щото нямах проблеми с наще заради оценките даже хванах стипендия .. :))
Ами значи онзи ден с гаджето ми абе сещате се .. мисля че не е свършвал в мен .. не съм сиг .. но на др ден ми се гадеше та ме е страх да не съм бременна .. ам има и такъв летен вирус защото имах и температура вечерта и не знам вируса ли е или съм бременна .. мн ме е страх ;(
гаджето ми не е сигурно дали свърши в мен, а трябва да ми дойде на 9-ти. Трябва ли да се притеснявам? Без излишни коментари, не се хабете! ;]
влюбих се в новата съученичка, толкова е идеална и нереална. понякога когато съм сам в нас и нямам какво да правя запалвам цигара, опъвам се на леглото и си представям как я връзвам на един стол и почвам да галя меката и нежна кожа с бръснарско ножче а после лижа срамните и устни с дългия си език и ги смуча докъто не посинеят а после ги отрязвам и ги забивам в стената с пирони. еx мечти... как мислите дали би се навила?
na 14 s1m ii 1 wecher s priqttelii izleznahme naw1n p0diisk0ttekii [syper se zabawlqwahme] . sled twa kat si tr1gwahme edn0 m0mche 0t priqtteliitte mii p0iska da me izprattii. az se s1glasiih. p0 p1ttq t0ii lek0 me 0bara [na men mii haresa]. sttignahme d0 u d0ma [r0diittelitte mii bqha w angliiq za nqk0lk0 dena ii gii nqmashe] . az p0piittah m0mchett0 dalii shtte shtte d0iide zamalk0 d0 g0re , t0i se s1glasi. katt0 wlqz0hme t0ii me hwana za dupett0 ii p0chna da me celuwa s eziche. az ne mu 0ttkazah. sablecheme ii me zanese w sttaqtta mii. hw1rliime na legl0tt0 ii p0chna da mii lije puuttett0 [beshe syper]. sled twa p0cha da mii sttiska ciiciitte ii da sii tt1rka kura w ttqh . sled twa me 0b1rna kucheshkatta ii me p0chna w g1zaa t0lk0wa adsk0 che daje mu wlizaha ii tt0pkiitte . az wikah katt luda. sled twa mu g0 lapah . napraw0 mu g0 lapnah na wedn1sh ii wednaga mii nap1lnii usttatta s1s sperma. sled twa az sama sii g0 nawrqh w putkatta mii a t0ii se prazneshe. sednah mu na kura ii t0i p0chna da me w1rtti . kreshttqh kat luda ama 0t keff . tt0ii me 0bara p0 puttkatta s r1ka [p1hna sii sichkitte pr1stti ii b1rkashe] 0leee k1f kef izpittwahh che napraw0 mu hwanah kura ii sii turiih t0lk0z na d1lb0k0 w puttkatta che p0luchih mega qk 0rgaz1m. tt0ii pak p0chna da mi liji puttett0 [wkara sii ezichett0 daje] . sled twa zehme m0q wiibratt0r ii t0ii ii g0 slagashe w dupett0 a az mu g0 duhah [mega qk0 beshe]. n0 sled twa d0iide ii nii wiidq p0 malkatta mii sestra [ na 11 g] ii nii kaza che shtte mii izkaje ak0 ne q izchuka m0mchett0 ii neq. tt0ii se s1glasii ii ii hw1rli ttak0wa ebane che daje ii d0iide cik1la ii p0chna da plache ;dddd. ttakka pr0d1ljihme nqk0lk0 chasa. sled twa tt0ii sii tr1gna .. beshe syper qk00
да, в сподели.инфо са най-големите изцепки... ама и коментарите под идиотските истории не остават по-назад :D
Alekssandyr
07-14-2011, 08:53
Ilikeliljon написа:
Не ги знам къде ходят, ама по-добре да не ходят там, където ти ходиш. Cool Cool Cool За тяхна безопасност имам предвид Very Happy Very Happy
за тяхна безопасност е да са с мен Very Happy
в реалност съм по сериозен спокс
и да допълня предпочитам да разбират математика, компи и английски Very Happy
(Стаа въпрос за некъв пич от някво село, дет искал да разбере къде ходат яките мацки .. и решава, че треа във форума да пита .. даже и изисквания има ! )
roslasheva
07-14-2011, 10:20
nekoi da ti se izsere na putkata i drug da ti se izpika na anusa e mn priqtno na men mi se izsra edno momi4ee na putkata auu lainoto mu miri6e6e tolkova hubavo posle si go izliza toi az posle mu se izpikah na anusa i.. be6e super i mi go izlziah gaza mu be6e kosmat i be6e mn hubavo ni6o 4e edin kosam mi vleze v ustata ama be6e mn hubavo lanoto te zgrqva :) :D :D :D :D :D
na 14 s1m ii 1 wecher s priqttelii izleznahme naw1n p0diisk0ttekii [syper se zabawlqwahme] . sled twa kat si tr1gwahme edn0 m0mche 0t priqtteliitte mii p0iska da me izprattii. az se s1glasiih. p0 p1ttq t0ii lek0 me 0bara [na men mii haresa]. sttignahme d0 u d0ma [r0diittelitte mii bqha w angliiq za nqk0lk0 dena ii gii nqmashe] . az p0piittah m0mchett0 dalii shtte shtte d0iide zamalk0 d0 g0re , t0i se s1glasi. katt0 wlqz0hme t0ii me hwana za dupett0 ii p0chna da me celuwa s eziche. az ne mu 0ttkazah. sablecheme ii me zanese w sttaqtta mii. hw1rliime na legl0tt0 ii p0chna da mii lije puuttett0 [beshe syper]. sled twa p0cha da mii sttiska ciiciitte ii da sii tt1rka "мъжкия полов орган" w ttqh . sled twa me 0b1rna kucheshkatta ii me p0chna w g1zaa t0lk0wa adsk0 che daje mu wlizaha ii tt0pkiitte . az wikah katt luda. sled twa mu g0 lapah . napraw0 mu g0 lapnah na wedn1sh ii wednaga mii nap1lnii usttatta s1s sperma. sled twa az sama sii g0 nawrqh w putkatta mii a t0ii se prazneshe. sednah mu na "мъжкия полов орган" ii t0i p0chna da me w1rtti . kreshttqh kat luda ama 0t keff . tt0ii me 0bara p0 puttkatta s r1ka [p1hna sii sichkitte pr1stti ii b1rkashe] 0leee k1f kef izpittwahh che napraw0 mu hwanah "мъжкия полов орган" ii sii turiih t0lk0z na d1lb0k0 w puttkatta che p0luchih mega qk 0rgaz1m. tt0ii pak p0chna da mi liji puttett0 [wkara sii ezichett0 daje] . sled twa zehme m0q wiibratt0r ii t0ii ii g0 slagashe w dupett0 a az mu g0 duhah [mega qk0 beshe]. n0 sled twa d0iide ii nii wiidq p0 malkatta mii sestra [ na 11 g] ii nii kaza che shtte mii izkaje ak0 ne q izchuka m0mchett0 ii neq. tt0ii se s1glasii ii ii hw1rli ttak0wa ebane che daje ii d0iide cik1la ii p0chna da plache ;dddd. ttakka pr0d1ljihme nqk0lk0 chasa. sled twa tt0ii sii tr1gna .. beshe syper qk00
[/quote]
:razz: :razz: тва ме уби :lol:жалко до къде може да стигна въображението на хората (децата) :?
Fiction7577
07-14-2011, 11:14
na 14 s1m ii 1 wecher s priqttelii izleznahme naw1n p0diisk0ttekii [syper se zabawlqwahme] . sled twa kat si tr1gwahme edn0 m0mche 0t priqtteliitte mii p0iska da me izprattii. az se s1glasiih. p0 p1ttq t0ii lek0 me 0bara [na men mii haresa]. sttignahme d0 u d0ma [r0diittelitte mii bqha w angliiq za nqk0lk0 dena ii gii nqmashe] . az p0piittah m0mchett0 dalii shtte shtte d0iide zamalk0 d0 g0re , t0i se s1glasi. katt0 wlqz0hme t0ii me hwana za dupett0 ii p0chna da me celuwa s eziche. az ne mu 0ttkazah. sablecheme ii me zanese w sttaqtta mii. hw1rliime na legl0tt0 ii p0chna da mii lije puuttett0 [beshe syper]. sled twa p0cha da mii sttiska ciiciitte ii da sii tt1rka "мъжкия полов орган" w ttqh . sled twa me 0b1rna kucheshkatta ii me p0chna w g1zaa t0lk0wa adsk0 che daje mu wlizaha ii tt0pkiitte . az wikah katt luda. sled twa mu g0 lapah . napraw0 mu g0 lapnah na wedn1sh ii wednaga mii nap1lnii usttatta s1s sperma. sled twa az sama sii g0 nawrqh w putkatta mii a t0ii se prazneshe. sednah mu na "мъжкия полов орган" ii t0i p0chna da me w1rtti . kreshttqh kat luda ama 0t keff . tt0ii me 0bara p0 puttkatta s r1ka [p1hna sii sichkitte pr1stti ii b1rkashe] 0leee k1f kef izpittwahh che napraw0 mu hwanah "мъжкия полов орган" ii sii turiih t0lk0z na d1lb0k0 w puttkatta che p0luchih mega qk 0rgaz1m. tt0ii pak p0chna da mi liji puttett0 [wkara sii ezichett0 daje] . sled twa zehme m0q wiibratt0r ii t0ii ii g0 slagashe w dupett0 a az mu g0 duhah [mega qk0 beshe]. n0 sled twa d0iide ii nii wiidq p0 malkatta mii sestra [ na 11 g] ii nii kaza che shtte mii izkaje ak0 ne q izchuka m0mchett0 ii neq. tt0ii se s1glasii ii ii hw1rli ttak0wa ebane che daje ii d0iide cik1la ii p0chna da plache ;dddd. ttakka pr0d1ljihme nqk0lk0 chasa. sled twa tt0ii sii tr1gna .. beshe syper qk00
:razz: :razz: тва ме уби :lol:жалко до къде може да стигна въображението на хората (децата) :?[/quote]
На това момиче не и давам повече от 12 :? Артък на 14 била.........
Егати въображението.
cookie_master
07-14-2011, 11:32
уникална тема :razz:
здр пробвал сам са много животни кокошка коза котка и кравичка ама ми дойде малко височка:) с кокошката ми беше малко странно ама пак свърших де ,с козата е голямо удоволствие като женичка си я чуках,котката беше кротичка ама помялка малко де,кравата неможах да я стигна неискаше да сяда:) Ако има някой да го е правил да ми пише и сподели как е било
bubkaa93
07-14-2011, 14:43
лелеее :lol: :lol: голямо въображение голямо нещо :lol: :lol:
ОФЕРТА
кои иска да ми смуче сиренясалия пенис ? оставете нещо за връзка от варна съм
една доста актуална тема...
Ох боже, питам за съвети, да на 14 съм да не съм малка?!?!? Леле, кви хора. Забавление, удоволствие, това му е майката, това ми беше първия път да не би да съм се проебала на 9 или 10! ... сега мием вагината ми, на дали съм бременна? Чувала съм че аборта е опасно нещо . Ох дано не съм . А за презервативите, обясних в първото мнение !
gandalfepi4
07-22-2011, 20:18
ОФЕРТА
кои иска да ми смуче сиренясалия пенис ? оставете нещо за връзка от варна съм
буааа!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Здравейте, аз съм на 14 години и съм от Видин. Почти всеки ден се ебем с приятеля ми който е от същия блок, когато няма никой в тях или унас отиваме сабуваме си гащите малко си лапаме и после му го вкарвам толкова се възбуждам, има много хубаво дупе тои е колкото мене. Незнам дали съм обратен защото много харесвам жени а пък ми се прави секс с момчета не със мъже а със момчета. А и плюс това много мастурбирам всеки ден, това нормално ли е ? Веднъж когато се ебахме свърших в него а му хареса. После той свърши в мен. И от тогава искам да гледам дупета на момчета и пишки да си показваме по скайп а който е от Видин мойе и да се видим тримата. МОЛЯ ВИ ОСТАВЯЙТЕ СИ СКАЙПОВЕТЕ ДА СИ ПРАЩАМЕ НАШИ ГОЛИ СНИМКИ И ДА СИ ПОКАЗВАМЕ ДУПЕТАТА.
А и понякога като се възбудя си бъркам с пръст в дупето. Моля коментирайте, и без спамове като гей педал мръсник и т.н. Оставяйте си скайповете моля.
Благодаря ви, предварително.
LambOfGod
07-22-2011, 22:06
Веднъй се въртях в леглото 5-10 минути..след това в полусънено състояние..чувах някаква песен..страшна и заспах и започнах да сънувам..един кръг..черен..и го виждах..след това сънувах , че съм в страшната къща в пловдив.. ;хх и там слизам в мазето и виждам един човек..в черни дрехи.. движи се много бързо..и той се обръща..и лицето му е...тоест няма лице : ( ..уплаших се много и изведнъж се озовах отвън и видях ято птици да прелита и после чух странния глас.. "Върви си..нямаш работа тук..скоро ще те открие.." и после се озовах в хола..и видях някаква фигура в тъмното която се движеше и издаваше кошмарни звуци ;хх .. погледнах навън , а там ме гледаше някаква старица облечена в черно и стоеше до един гроб - току що изкопан и ми махаше.. ;хх а тя нямаше нито лице..нито тяло..беше от кости и само в черна рокля..като монахините :( това го сънувам поне 10 пъти и после сънувах че ме гони един дух и насън съм станал..и съм паднал във ваната и после съм отишъл в коридора и съм видял един скелет..обесен с въже на закачалката и ме гледа..и изведнъж аз започвам да крещч и се събудих целия изпотен ;хх
Т'ва наркотиците не са за всеки...
Търся си мъж!!! По възможност да е мил, учтив и да може да ме задоволява сексуално възрастта е без значение ... аз съм мила грижовна и много разкрепостена в сексуално отношение, на 22г. съм, за връзка с мен тел: 0881342911 моля само за сериозни обаждания :)
Да си даваш телефона в интернет... Причините за това може да са следните:
-Тъп си.
-Някой друг го раздава, за да си прави чикии с теб...
малък гей с тесен гъз и голяма уста ви 4ака на легло потънал в лиубовна тръпка. оставете скайпове.
"Лиубов" да има...
Момчета и момичета ... Моята история е таз ... ;х ... Има едно момиче . познаваме се от 2 дена от днес сутрин я обичам ;д днеска размислих и я обичам за тва ! много е хубава и от днеска и тя се държи прекалено мило с мен ;д немога да и призная плс некви съвети :д
Какъв сериозен млад мъж..
Искам да има писта за Форбула 1 в Бг ако има и др като мен да пишат по отдоло -Ники
Много смели, практични и еротични мечти, Ники. Браво.
Може да ви се стори невероятно, но аз ебах сестра си, която е с 4 години по-малка от мен. Самата тя е много еблива и няма никакви задръжки в това отношение. Преди да я еба лизах дълго путката и и на нея това много и харесваше и получи оргазъм още на третата минута. После тя ми направи един много страстен минет, след което я ебах както в путката, така и в гъза. Накрая се изпразних върху лицето и. Ако имате сестра, опитайте. Насладата е огромна и с нищо несравнима.
Това е невероятно полезен съвет. Ще се пробваме при първа възможност.
Моля ви кажете ми ако нямаш още мензис и си се отворила ....дали има опастност да не ти дойде никога ??? ;( аа като се отвориш как разбираш ...боли ли .задължително ли има кръв .... ако само си се ...масажирала , в смисъл пипала но през гащичките ,отворила ли си се ...???? ;( МОля ви пояснете ми много се притеснявам .....? ИИ мОля тези които пишат безмислени коментари от сорта ''курва'' или някви обиди, не пишете въобще ,,някой който може да ми поясни да пишеееееее :)))
Всеки, който пипне гащи не е девствен, да.
Здравейте! Преди 4 години имах връзка със сатанист. Като по чудо избегнах да бъда принесена в жертва. Тогава дори не подозирах какво ми се случва. Не вярвах и се подигравах на думите на бившия ми "приятел". Но след време осъзнах, че са истина. Сега съм кандидат-жертва на ритуална сатанинска магия за унищожение. Преживявам адски мъки, които неизбежно ще ме довършат. Моля ви, дайте ми съвет за лесно, сигурно и безболезнено самоубийство. Благодаря предварително!
Не на всеки му понася живота...
НОРМАЛНО ЛИ Е ДА ПРАВИ СЕКС В СЪСЕДНАТА СТАЯ ДА МАЙКА СИ И БАЩА СИ И ДА НЕ И ПУКА ,СОФИЯНКА Е И ДО СЕГА Е ХОДИЛА С МОМЧЕТА ЕДИНСТВЕНО ОТ МАЛКИ СЕЛА СПАЛА Е С МНОГООООО МЪЖЕ ВСИЧКИТЕ Й ГАДЖЕТА СА ЗАВИСИМИ ОТ НЕЯ ,ДЕМЕК ТЕ СА БЕЗДЕЛНИЦИ ОТ СЕЛО,КОИТО ПАЧВАТ РАБОТА ПРИ МАЙКА И ,ТЯ Е МИЛИОНЕРКА И ГУБЯТ РАБОТАТА СИ ,КАТО СКЪСАТ С НЕЯ КАЖЕТЕ МИ ТЯ КУРВА ЛИ Е ИЛИ АЗ НЕЩО БЪРКАМ
Милионерката се шиба със селяните.. Достоверно, да.
Мнооого съм притеснен братя..........мноооо,загубих си партиината комунистическа книжкааа! И ся квооооо? Квооо ше прявя не знам! Не знам! Отивам при Станишката да му искам друга а той ми вика " Да го духаш" Бахти! После се разбра че била видяна в една заложна къща!Отивам да си я зема а те ми искат 100 свирки .Струва ли си бе? Ще зема да взривя вече цялата чичо томова колиба аз и без това от тез управляващи никакъв хуй не става!
Подкрепям.
iskam da popitam nqkoi znae li kakvi sa procedurite pri koito se razbira da li si detstven
Има хиляди процедури, но трябва да си завършил специалност 'Девственоразбирач' в СУ...
в4ера лапъх аоспохат на москви4ат 403 на диадо докато бе6е запален в гаражат. ди6ах дветри минути така с пални гарди. после оба4е 4етах в гугал 4е може да ретардирам така дали сам повреднен и дали диадо 6те разбере тои има голиама кожена топалка и ме е страх да не ми йа навре в газат или остата.
Мхм...
Хора случвало ли ви се е да се къпете с боксерките. Аз го правя доста често и мисля че е яко защото така се възбуждам повече. Ако някой го е правил да пише.
Аз направо влизам с всички дрехи.. То е много хигиенично и полезно.
гледал съм как ги ебат в устата се едно ебът путка ,така ,че кажете женската уста полов орган ли е
Преоткри медицината. Браво!
една вечер с моите приятели се бяхме разбрали да си направим факла и обикаляме в храсталаците за още дарва и изведнъж факлата загасна чувахме писаци приближихме се и видяхме духове .доста гаден спомен
Дрогата може да е приятел и враг на ума ти...
Проблема ми е ,че от вече 1 година нямам приятелка ,а преди от квартала бях много търсен от момиче даже заради мен една богаташка заряза некаф #@?!@#!? . На 14 съм от СФ опитен съм ама дано не съм забравил целуването с език ;д
На 14 всички са много опитни....
искам да знам всички възможни начини по който бога да забраменея.. и само чрез ебане ли стаава .. или .. ??
Достатъчно обременена ми се струва...
Когато момче и момиче са гаджета те се обарват това е савсем нормално , но когато момичето е в цикъл и носи превръзка и момчето я пипне как ви се струва , а и самия цикъл при момичетата?
Когато момичето е в цикъл не тряба да излиза от вкъщи.
веднъж аз ходих с гаджето ми.правихме секс.той свърши в мен.е направих си тест за бременност и той се оказа положителен.на 15 съм.и к'во толкова?майка ми го видя и се ядоса много!ядосва се за дребни неща.тя ми се развика каза ми че аз съм виновна.ами какво?прави ми се секс!майка ми винаги се ядосва за дребни неща!!!!
На мен ми се случва всеки ден.. Ежедневни дреболии, к'во да прави човек?
Когато братовчед ми пръдне , стаята се изпълва с гас на фъшкий.. 1 ден пътувахме до планината и той ме затисна на вратата и ми пърдя през целия път .. и не отвори прозорците ;))) искам да му ям фашлята :
Горкото дете... :С
Хора помогнете ми приятелката ми е на път да ме зареже ама аз я питах защо ,а тя ми каза защото съм се държал странно. Молех и се направих сичко възможно нищо нестава. МОЛЯ НЯКАКВИ СЪВЕТИ. Тъкмо мислех да и купувам утре в мол софия дрехи и да ходиме на кино само с мой кинти плс хелп миии ;(;(;( :(
Горките деца...:С
Момиче на 16 години съм и си имам приятел , но съм влюбена в Сhad Мichael Муrray от доста време. Е не знам дали съм точно влюбена , защото никога не съм го виждала на живо , не го познавам , но знам ,че много го харесвам. Не знам какво да правя - имам си гадже , а много харесвам друг , който дори не познавам..и не мога да спра да го харесвам , а ще е много глупаво да зарежа гаджето си заради него , не знам какво да правя , но е отчайващо! ;(
Тук торбата ми с лафове свършва, защото е прекалено гениално.
Играехме с приятели на карти с пари .. както и да е аз изгубих моята кола и после като се прибрах майка ми и баща ми ме изритаха от нас. Първоначално спах по пейки и изоставени сгради .. Но ми писна да живея в мръсотия. Отидох на магистралата и се наравих на проститутка не вярвах че някой ще спре но спря. Беше един едър мъж с една много хубава кола и ме попита за 7 стотачки каков ще направиш .. и аз му отговорих всичко. влезнах в колата .. Докато се возехме той ме опипваше навлизаше в гащите ми бърникаше в путката ми .. Така 15 минути доката не пристигнахме. Спряхме пред една много хубава къща. Влезнахме и той ми каза отиди на втория етаж точно срещо стълбите има една врата съблечи се и ме изчакай. Отидох съблякох се. След 5 минути дойде беше чисто гол. ПЕНИСА му беше огромен. Приближи се към мене и аз започнах да се дърпам. Каза ми стой тука ма курво .. застанах на едно място легнах .. той сложи една възглавиница по дупето ми и започна да го навира .. първоначано болеше много тъй като му беше голямм .. Но после ми стана кеф и така ме еба един час поне .. след като всичко свърши той ми даде парите аз отидох до тоалетната и като си погледнах путката имаше място да си навра ръката беше много разпорена ..
Интернета от къде го взе? Не разбрах.
аз съм на 13 и миналата седмица с моите фр бях ме вън и едно момцхе по голям от мен седна до мен и си вкара стите ж путката ми и после отидох ме в едно кафене и влязох ме в тоалетната и тои ме отжори само с пръсти и си жкара цялата ръка ж путката ми мн бесхе яко ама ацки мн болесхе и сега сме гаджета и всеки ден тои си мусхка ръцете ж путката ми и става це по готино!!!
Бих искала някой ден да разкажа подобна история на децата си..
Здрасти хора. Искам да ви питам дали знаете някакъв начин да се надрусаш, но да не е с наркотици?
Милиони такива начини има, но се пазят в тайна...
За днес толкова, драги зрители!
С любезното съдействие на www.spodeli.info
[/quote]
iskam da popitam nqkoi znae li kakvi sa procedurite pri koito se razbira da li si detstven
ООООоооо не не не не не не :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naQkataRaota
07-23-2011, 10:39
Ако това въображение и ум го впрегнат в нещо полезно, БГ ще стане световна сила :razz: :razz: :razz:
една случка от преди 2 седмици .. питам един френд какво е химен и ми вика .. това го знам - мъжкият полов член на жената :Д:Д после се поправи каза че е клитора :Д:Д:Д:Д
Още изцепки от сподели.инфо:
1. НА 11 САМ
ИМАМ БРАТ С КОИТО СМЕ БЛИЗНАЦИ ТОИ ИМА СПЕРМА А АС НЕ КАК ТЕКА :D
2. геят който си бие чикий с банани
здравеите аз сам гей веднъж си купих един банан и той ме възбуди обелих го и започнах да си бия чикий с него след това точно ми се дояде банани и го изядох много ме натъжи защтото бананите не пускат сперма
3. Ko6mar s Ani Sali4
Sanuvam, 4e ani sali4 mi e nad glawata i dupkata na guza i miri6e na zapartuk, sega kato q widq po btv i vinag powru6tam, mnogo e gadna taq :shock: 8-)
Fiction7577
08-01-2011, 08:05
Sanuvam, 4e ani sali4 mi e nad glawata i dupkata na guza i miri6e na zapartuk, sega kato q widq po btv i vinag powru6tam, mnogo e gadna taq :shock: 8-)
Ааааааа не не тва кърти !!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Още:
1. кажете ми
на 12 съм момиче но нямам цикъл.дали съм хермафродит.
2.Аз съм момче на 11- помощ
Аз съм момче на 11 и имам нужда от съвет. От доста време имам проблем с пишката. Не мога да разбера какво става - постоянно ми се надува отпред панталона, нещо нараства и много набъбва и не знам какво да правя, дали съм добре и как да постъпя, не ща да ходя на доктор, но имам чувството, че отпред нося хобот на слон, какво да направя за да го смаля да не ми надува? благодаря ви
3. Извратено
Гледали ли сте порно в което се ебат мъж и жена обаче жената има хуй.Това е ебати бруталното много ми е чудно как го слагат на мястото на путката.Българи има и по-големи извратеняци от нас.Коментирайте. #-o :razz:
4.Искам да се умажа за него
Здравейте аз сам на 11г. Има един мъж от моя клас. Много се убичаме той ми казаче иска да се убвължем в браг. Каза че след 8-ми клас ще стане адвокат и ще издържа мен и семеиството ни когато имаме такова. Не съм сигурна обаче че мама и тати ще се сагласят и дали неговите мама и тати ще искат. Днес моя приателка ми каза че не може да се оженя заштото нямам 18 години. защо тези малуумни претседатели измислат законите. Аз го обичам даже тои вчера ми целунаа, но не просто целуфка тои докосна тялото ми и ме тселуна и прегарна. Обичкам сй го и искам да се оженим. но моля ви за съвет направо ще умра ако не съм с него та аз сам пети клаз не сам малка даже ммисля че сам зряла жена. и да ви кажа че не сам ррромка тоес цеганка.
(това нямаше как да не го постна) :shock: :lol:
Me4encety
08-01-2011, 10:09
4.Искам да се умажа за него
Здравейте аз сам на 11г. Има един мъж от моя клас. Много се убичаме той ми казаче иска да се убвължем в браг. Каза че след 8-ми клас ще стане адвокат и ще издържа мен и семеиството ни когато имаме такова. Не съм сигурна обаче че мама и тати ще се сагласят и дали неговите мама и тати ще искат. Днес моя приателка ми каза че не може да се оженя заштото нямам 18 години. защо тези малуумни претседатели измислат законите. Аз го обичам даже тои вчера ми целунаа, но не просто целуфка тои докосна тялото ми и ме тселуна и прегарна. Обичкам сй го и искам да се оженим. но моля ви за съвет направо ще умра ако не съм с него та аз сам пети клаз не сам малка даже ммисля че сам зряла жена. и да ви кажа че не сам ррромка тоес цеганка.
(това нямаше как да не го постна) :shock: :lol:[/quote]
"един МЪЖ от моя клас" "каза,че след 8ми клас ще стане адвокат и ще издържа семейството ни" "но не просто целувка той докосна тялото ми и ме прегърна" "направо ще умра ако не съм с него" "та аз съм 5ти клас не мисля че съм малка даже съм ЗРЯЛА ЖЕНА?! :shock: Оооо не не могаа :razz: :razz: :razz: :razz: Искам да се запозная с това лапе някой ако може да ме свърже ще съм му много благодарна. :lol:
Вярно ли е ,че след като си загубиш девственноста ти увисват срамните устни? Някой казват и за клитора ама на мене 2рото ми се вижда още по - абсурдно ? :shock: :shock: :shock:
1.Секс
Какво означава жената да свърши ? =D> :razz:
2.Gaza mi
Eto i moiata istoria: edin den do kato se kapeh se vazbudih mn I za raznoobrazie vkarah si prast4eto v anusa i kakvo da vidia, imashe krav. Kakvo e tova spored vas da ne bi da sam bila devstvena i v gaza. Xa xa xa xa
1.Секс
Какво означава жената да свърши ? =D> :razz:
2.Gaza mi
Eto i moiata istoria: edin den do kato se kapeh se vazbudih mn I za raznoobrazie vkarah si prast4eto v anusa i kakvo da vidia, imashe krav. Kakvo e tova spored vas da ne bi da sam bila devstvena i v gaza. Xa xa xa xa
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ох не,не мога повече :D
DragonLady
08-02-2011, 19:58
[quote="sokol02"]Здравейте влюбих се в един емотикон от този форум какво да праа много ме възбужа :( дайте идея? Питах въпросната емотиконка съгласана е но....[/guote]
[quote=sokol02]Здравейте влюбих се в един емотикон от този форум какво да праа много ме възбужа :( дайте идея? Питах въпросната емотиконка съгласана е но....
Къв съм дебил а ^^ веднага да ме качи в мидата пуууууууу не виж че се ебавам
DragonLady
08-02-2011, 20:02
Знам, че се ебаваш, ама бисера си беше уникален :D
Знам, че се ебаваш, ама бисера си беше уникален :D
Ох а автогравче да ти драсна :)
Хахаха, луди сте :D
вьзможно ли е
вьзможно ли е да се влубиш в някои които никога не си виждал нито говорил с него,само сь ти казали как изглежда,на мен ми се слу4и.
Егати късмета!
Значи, кво да кажа, момиче съм на 19, първия път го изкарах на 14. Пича дет ми хелпна да се оттърва от девствеността си беше....просто слушай ся:
Отидохме у нас, (skipping kiss, ласки, etc.)...Момчето тръгна да си го пъха в котаранката ми и стана невиждана гледка: Усетих рязка болка, момчето нададе вой и като се отдръпна...Дядо Коледа бил пиян, подранил малко, излязъл от путето ми и му подарил миши капан! Да не повярваш! След един месец почва рядко щастие, повръщане и т.н. Отивам на лекар и гледам на една табела, когато слоницата била бременна в 19 месец почвала да повръща и да ма рядко щастие. Доктора вика бременна си в края на 19 месец. Викам си на ума: Да ти еба аз на тебе слона! Предложих му да се задоволим и моля ти се оня само си го пъхна в котето ми и кура му остана вътре. Викаха спешна помощ. Накрая след 1 месец в блоницата раждам, сестрата припада и гледам на земята: Плужек!
пърдел!!!
Много пърдя бе хора.Яд ме е на мене си.Какво ли не пробвах не помага и не помага.Покрай мен не може да се живее,а и не всеки път мога да се въздържам.Срамувам се когато при някое мероприятие трябва да се извинявам пред колегите и да търча като някой пикльо до тоалетната. Там да го пускам по тарлъци,че да не се чува много,много и да не ме емнат колегите.Направо ви идва да си вържа един камък на шията и да се свърши,но ме е страх! Моля за някакъв съвет,че съм се усмърдял от пърдене! Независимо,че звучи смешно на мен ми идва да ревна като бяла мечка,ама ме е срам и си пърдя ли пърдя.Абе направо съм един ПЪРДЕЛ!!!
Остана вътре!!!
Днес си наврях обелен банан в путката и той се счупи и остана вътре и не мога да го извадя! Дали да бръкна с нещо? А дали ще ми спука червата ;(
направих го с лъв
моите родители са тарговци на различни животни. веднъжцж ходихме в африка и там за първи път видях лъв на живо. между другото съм момче и съм на 18. настанихме се в помещението и започнах да разглеждам всички животни. само да спомена е любимото ми животно е точно това лъвът. той беше толкова сладък и толкова секси. с т асзи негова грива и ушите които се крият зад нея. този секси звяр беше разгонен и аз решихд а се вазполвам. той беше легнал на земята аз започнах да му духам. пенисът му беше около 10 см. толкова се вазбудих че направо му го налапах с ташаците. учевидно и той испитваше голям кеф защото след две минути свърши. след т ова той се исправи и аз го ебах отзад. никога няма да го забравя това. правих ме го около 3 дена така без спирачка. нямам тарпение пак да замина във африка. иако има някои от вас които да си пада по животни дайте някой сайт
Наебах козата
Здравейте Аз съм на 24 години и живея в едно монтанско село
Чесно а си признаа ни съм пътувал мноо мноо аве най мноо 5 6 пъти до монтана да съм одил за толкоз време ама ней туй проблема Та в мойто село както са сещате няма много млади ора само бабички и старци и аз тъй и не си намерих мома за толкоз време Ама братчеда от враца ми разпраа за един филм дет некъв войник набарал коза и я опънал Ей от тогаз мира немам и оня ден реших че ше пробвам и аз Имаме в обора три кози ама двете рогати а третата мноо убава и кротка Викам тя ше е Вечерта по тъмно са излух от криватя и прао при козите Фанах кротката и зех да я галя по врата после по вимето зех да я дърпам тя ни съ дърпаше Накрая изотзад минах изух гащите и я опънах Аве малко кофти беше щот мирише на тор в обора ама кат я нахендрих и миризмата са изгуби някак Много ми беше убао а сигурно и на козата щот не мръдна да побегне ич та тъй де убао си изкарах и мисля а повтора пак
Малко шантаа ми са струа таа работа ма кат нема друго и козата е женска Аре сичко убао ви пожелавам
на баба кокошката
Баба имаше една кокошчица, беше червена, много красива и стройна със много красиви пера. Един ден баба отиде с магарето някъде и аз останах сам в голямата къща. Аз са бях много щур и реших да видя дали кокошчицата има яйчице в дупето, бръкнах и не открих нищо, ама много ми хареса.Беше едно топличко и изведнъж пишката ми беше вътре в кокошката.Петела от тогава много ме мрази и само ме кълве
Народа съвсем изперква. Свършиха ли жените/мъжете, че на животните посягат 8-)
Pomosht molq
Molq pomognete perdi malko si vkarax leko edno dezodoranche i mi tekna malko kruv ne be bolq no sega me boli korema vkarax go 2-3 milimetra che i po malko suvsem leko detsvena li sum molq kajete bez glupavi komentari razchitam na vas molq vi ;(
xaxa :D :D :D :D :D
Как да
Как да си бръсна гъза моля ви кажете аз съм момиче ;( моля ви момчета кажете ако искате може да си бръснем газовете заедно ! :shock: :lol:
Me4encety
08-04-2011, 20:46
Как да
Как да си бръсна гъза моля ви кажете аз съм момиче ;( моля ви момчета кажете ако искате може да си бръснем газовете заедно ! :shock: :lol:
Освен,че е леко тъпа е и неграмотна.Така,така явно такива хора ще учат децата ми.Прекарасно просто. :?
Здравейте На 14 години съм и преди малко с приятеля ми се възбудихме и правихме секс, нямахме презервативи и беше много късно да купим а бяхме на купон на един приятел и не върви да избягаме до магазина по средата на партито И правихме секс без презерватив , по едно време просто лежахме и той ме обарваше и аз него и се натискахме, и изведнъж се възбудихме и ни хрумна да правим секс значи имахме лубрикант от приятеля ни той имаше у тях, и така не ме болеше, той вкара пениса си във вагината ми и после го извади, и въпросното бялото нещо на приятеля ми попадна до вагината ми когато той както се казва свърши не във нея но до нея. не знам но май така се забременява. сега сме у приятеля ми и той ми миеше вагината със сапун и я триеше. какво да правим сега, според вас бременна ли съм??
:razz: :lol:
една доста актуална тема...
Ох боже, питам за съвети, да на 14 съм да не съм малка?!?!? Леле, кви хора. Забавление, удоволствие, това му е майката, това ми беше първия път да не би да съм се проебала на 9 или 10! ... сега мием вагината ми, на дали съм бременна? Чувала съм че аборта е опасно нещо . Ох дано не съм . А за презервативите, обясних в първото мнение !
Много е важно да се знае че те ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ да я мият тая вагина :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
това ми е любимата тема в тоя форум :D ех тая вагина... :razz:
Заглавие: Не мога да се задоволя , помагайте
Вчера Докато циклих паркета чисто гол , както се бях надупил и оная работа ми се мандахерцаше налево и надесно изведнъж котаката ми одра по чепа. От стреса подскочих и си цапнах главата в тръбата за парното. От удара съм загубил съзнание. След като дойдох на себе си видях ,че двама парамедици от спешното ме носят на носилка по стълбите в блока и им разказах какво е станало и те от смях ме изтърваха и си счупих ръката. В болницата пък като си бърсах гъза , хартията се проби и по пръста ми останаха лайненца. Реших да си изтръскам ръката , но замахнах прекалено силно и се щибнах много яко. Сега нито ръцете мога да си позлвам поне чикия да си набия освен това не мога да е** понеже чепа ми е надран от тъпата ми котка. А кажете как да си укротя либидото ? Много ми се е** , а не мога да се облекча. Баси гадното , дайте съвет , моля ви !
П.П Съжелявам , че този въпрос не е за раздела , но бихте ли ми казали някакъв ефикасен цяр против запек , че от два дена напиням , напиням, ама не ще да излезе.
Благодаря на висчки които ще се отзоват със съвети!
^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Модератори! Направете тази тема важна!!! :-o
ku4ence75
09-21-2011, 13:13
Здрасти тва го копнах от лично нет мн се забавлявах надявам се и вие сори за латиницата ама не ми се занимаваше javascript:emoticon(':oops:') javascript:emoticon(':razz:') Здравей народе.Преди няколко дни се връщах от даскало,бях изключително отегчена и скапана.Беше ми писнало от всичко,живота ми беше повече от скучен.Влязох във въода на блока и натиснах копчето да дойде асансьора, но той се бавеше явно имаше повреда.Реших да поизчакам още малко защото не ми се качваше по стълбите... бях твърде изморена.Чаках още пет минути и чух някакво тропане.. явно това беше асансьора(той винаги тропа като отива от един етаж на друг).Във въода влезе и бащата на една моя приятелка.Попотах го какво става с тоя асансьор той каза че преди няколко часа имало дребна повреда и сега се движел доста по бавно от обикновено.Наяй-накрая глупавия асансьор дойде.Качихме се.Асансьора се влачеше тягостно из етажите.Но по едно време нещо стана.. лампата ужасна а асансьора спря неочаквано по средата между третия и четвъртия етаж.Много се уплаших,защото имам клаустрофобия.Седнах на пода и се разтресох,беше ме страх защото можеше да умра без да съм изживяла живота си, без да съм сторила нищо смислено.Тогава той... бащата на прителката ме прегърна,усетих силните му ръце да се притискат до мен.Малко се поуспокоих.Стояхме така прегърнати около половин час, а признаци за оправяне на повредата така и нямаше, опитахме се да звъннем на някоя аварийна група, но джи-ес-ем-ите ни нямаха обхват.Оставаше ни само да чакаше... минутите и часовете се влачеха тягостно, а моята тревога се засилваше .Стана ми студено,защото бях доста леко облечена,тогава той свали якето си и ме наметна с него,това ми се строри невероятно мил жест.След минути се разплаках не знам защо, просто имах някакв странен изблик на чувства.Тогаватои не знам да ме успокои или поради друга причина ме целуна по челото,а след това ме целуна по устните.Докосването беше омайващо.Докато се усетя свалях якето му разгорещена от случилото се.След тази целувка постояхме неподвижни около четвърт час.Тогава той се доближи до мен и ме целуна отново... той път и аз отвърнах.Той пахна рака под блузата ми... бях невероятно възбудена.После започнахме да се събличаме, явно и двамата бяхме стъписани от тази ситуациятя и не можехме да мислим трезво.Това беше най-страстния секс които някога бях правила.Той беше едновременно таи нежен и тъй горещ.По едно време усетих нещо влажно по интимните си част.Това беше езикът му.Бях повече от възбунена.Свърших няколко пъти.После му духах и докато се усетим лампата светна а асансьора тръгна.Ние бяхме напълно голи, затова да довършим този малък грях натиснахме бутона СТОП.Половин час по късно вече се бяхме пробрали в домовете си.А аз не можех да спра да мисля за случилото се.На никoй не казах.Дори на приятелката си,защото това би сложило край на приятелството ни,на което аз държа изключително много.Той също явно не е казал на жена си защото преди ден се засякохме на стълбишетото не бяха заедно и привидно шатастливи, а тя ме гледаше мило и наивно,неподозираща за случката, а той ме изпиваше с очи.Това бе най-запленяващата случка в живота ми.
Преведено.
Хауc
DragonLady
09-21-2011, 14:05
Доооообре тая има бая развинтена фантазия :D :D :D
Заглавие: Не мога да се задоволя , помагайте
Вчера Докато циклих паркета чисто гол , както се бях надупил и оная работа ми се мандахерцаше налево и надесно изведнъж котаката ми одра по чепа. От стреса подскочих и си цапнах главата в тръбата за парното. От удара съм загубил съзнание. След като дойдох на себе си видях ,че двама парамедици от спешното ме носят на носилка по стълбите в блока и им разказах какво е станало и те от смях ме изтърваха и си счупих ръката. В болницата пък като си бърсах гъза , хартията се проби и по пръста ми останаха лайненца. Реших да си изтръскам ръката , но замахнах прекалено силно и се щибнах много яко. Сега нито ръцете мога да си позлвам поне чикия да си набия освен това не мога да е** понеже чепа ми е надран от тъпата ми котка. А кажете как да си укротя либидото ? Много ми се е** , а не мога да се облекча. Баси гадното , дайте съвет , моля ви !
П.П Съжелявам , че този въпрос не е за раздела , но бихте ли ми казали някакъв ефикасен цяр против запек , че от два дена напиням , напиням, ама не ще да излезе.
Благодаря на висчки които ще се отзоват със съвети!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BobiGalabov
09-21-2011, 16:53
От един подобен сайт
"Веднъж докато правихме секс с моята приятелка на една екскурзия но аз си бях взел само един презерватив и когато свърших го обърнах наопаки и пак я подхванах (защото знам че след като съм се изпразнил трябва да сменя презерватива) и сега след няколко месеца има подуване на корема - има ли възможност да е бременна дори минимална???"
Е тва простОО ме разби :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
DragonLady
09-21-2011, 16:57
От един подобен сайт
"Веднъж докато правихме секс с моята приятелка на една екскурзия но аз си бях взел само един презерватив и когато свърших го обърнах наопаки и пак я подхванах (защото знам че след като съм се изпразнил трябва да сменя презерватива) и сега след няколко месеца има подуване на корема - има ли възможност да е бременна дори минимална???"
Е тва простОО ме разби :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
И мене така :D :D :D
влюбване в най-лошата госпожа
Вчера в мойто даскало заедно с Гоша и Олег ебахме госпожата по немски , ама както и да е , лошото е че .. абе няма значение.чао
:shock: :razz: :razz:
vasko9933
09-24-2011, 15:32
влюбване в най-лошата госпожа
Вчера в мойто даскало заедно с Гоша и Олег ебахме госпожата по немски , ама както и да е , лошото е че .. абе няма значение.чао
:shock: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :lol:
DarkKisss
09-25-2011, 05:54
от lichno.net .... :shock:
потресена съм от глупости, честно
чуках малката си сесра и на нея и хареса сега се ебеме всеки ден.Прави ми много яки свирки ас и лижа путката баркам и в дупето много е яко .искаме да направим троика с някои маж с голям хуи.ако някои 4ука сестра си като мен да пише да обменим опит
BobiGalabov
09-26-2011, 12:41
От ta6ak.bg
Американският хирург Лейзър Грийнфийлд истински зарадва мъжката половина от човечеството. След много изследвания, той е стигнал до интересния извод, че спермата лекува депресия и по всяко време може да се използва като антидепресант.
Ученият обяснява, че ако жените гълтат повече семенна течност по време на полов акт, те ще престанат да се чувстват зле. Подобреното настроение се дължи на някои вещества, които съдържа спермата. Именно те спомагат за производството на ендорфин, т.нар. хормон на щастието.
„Ако искате да сте щастливи и винаги в добро настроение, гълтайте сперма по време на секс“, обръща се към жените американският хирург.
Той съветва пациентките си да използват семенната течност и като крем за лице. Спермата може да забави стареенето и дори да изглади малките бръчки.
Последното просто кърти мивки :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D
Gr0zDan0v
09-27-2011, 15:49
ей т'ва ще ви закопае :lol: :lol: :lol:
Здравейте шибаняци, знам, че ви липсвах за тия 5 дни затишие, но сега се връщам тук с по надървен кур от всякога.
Вчера излизам аз и отивам на гарата да се разкарам до Пловдив така просто на разходка. Качих се в скапания влак
и се поогледах за напръщели курви. Видях една самотна кучка и реших да седна до нея. Заговорих курвето и разбрах,
че е тъпа като празна костенурка. Не спря да ми мели за т'ва от к'во се състояла черупката на охлювите.
Напрао ми идеше да и шибна един и да я завъртя на 720 градуса. Обаче гадната курва имаше секси крака и се сдържах.
Слезнахме на гарата в Пловдив и отидохме на хотел. Взехме си стая и тя влезе а аз и казах, че отивам си купя
цигари. След малко отварям вратата чисто гол с надървен кур. Курвата с изкикоти а аз я съблякох и я шляпнах с
кура по челото и й оставих червена лента. Пляснах я още 5-6 пъти и й мляснах една злобна целувка. Започнах да
ръчкам кучката в гъза и я шляпах по задника. Пъхнах и кура в путката до дъно, че тя изкрещя от болка а аз ускорих
темпото и и скъсах задника от чукане.
Gr0zDan0v
09-27-2011, 15:50
на бас,че тоя е на 10 :razz: от лично.ком !
Търся курволяци за чукане лоши момичета предлагам поза костенурка - чисто гола под масата с гъза към кура ми аз
го мушкам-тя бяга напред удрям я с тиган по китарата тя се връща нанизва ce на кура ми и така докато я облея със
сперма ако има желаещи ги пръсна от ебане да дадат номер ще им скъсам гъза!
cookie_master
09-27-2011, 16:22
^ :shock: :lol: :lol:
на бас,че тоя е на 10 :razz: от лично.ком !
Търся курволяци за чукане лоши момичета предлагам поза костенурка - чисто гола под масата с гъза към "мъжкия полов орган" ми аз
го мушкам-тя бяга напред удрям я с тиган по китарата тя се връща нанизва ce на "мъжкия полов орган" ми и така докато я облея със
сперма ако има желаещи ги пръсна от е**не да дадат номер ще им скъсам гъза! :lol:
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 8:38 pm Заглавие: Една от най-гадните случки в живота ми
Маструрбирам седнал на стола.Усетих че ще свършвам и от кеф си отворих устата.Свършвайки сперма ми навлезе в устата :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
zarzamora
10-09-2011, 20:25
Обръщам се към вас с молба да ми дадете два съвета.
1.- Как мога да си бъркам в дупето без да ме боли вчера пробвах докато се къпя но много ме болеше и се отказах. От много време искам да си бръкна плс кажете ми как.
2.- Как мога да си правя чекия така че да ми е гот. Познатия начин на голо с ръка вяче не ме кефи много. Например предмет или нещо такова помага ли?
Аз съм момче на 18. Надявам се да ми помогнете. Благодаря предварително.
:shock: :razz:
еййййй ще ме уморите от смях тука :D
еййййй ще ме уморите от смях тука :D
:D съгласна
stelkastel
10-16-2011, 19:26
Надявам се да не се повтаря. Това е от lichno.net
Здравейте луди мой фенове! Излизам аз днес и викам се разходя по улицата, както обикновено гол, само по пищов. Вървя си аз и гледам една страшна кучка с яки цици, е казах си, тая трябва да я мина на всяка цена, и понеже съм размножаващо красив, отидох я заговоря. Гледам на 20 метра нкяъ грозен кон фърфаляса по телефона, но това не трябва да ме притеснява. Влизам аз директно с въпроса "Искаш ли да те скъсам от чукане". Тогава се оказа, че "грозния кон" всъщност бил гаджето и. Тоя кът ме чу (къвто беше мускулест и набит) тръгна да ме гони а аз хукнах с моя пищов да си обирам крушите. Бягах като луд а копелето ме гонеше и ръмжеше злобно, ако ме хване ще ме разкъса като животно. До като бягах се спънах и си пръснах главата в близкия камък. Тогава изпаднах в безсъзнание и се видях с крилца и ореол пред Св. Петър. Той ми отвори портите на Рая, което всъшност се оказа Ада, и всъщност не е бил Св. Петър а Хитър Петър. Аз побеснях и лятях към него, когато се събудих със строшена глава. Ставам аз и гледам, че пича дето ме гонеше се спънал в мен, и си гръмнал главата в асфалта. Видях, че е жив и го сритах в задника. Отидох да забивам гаджето му а тя седи и не мърда. Шибнах и един шамар а кучката се възмути. Аз я вкарах вкъщи а тя почна да ме целува. Таз много бързо размислила. Почвам и разкопчавам сутиена, ама много време отнема и направо го скъсах. Циците и изкочиха ми ме трясннаха по главата. Аз се сторполясах на земята в безъзнание. След 3 часа се събуждам а таз ме вързала и с нейни 2 приятелки играят на "X" и "0" на корема ми. Бяха ме нашарили целия а аз не можех да мръдна. Тогава викам да ме пуснат а кучката стана, взе телефонния указател и ме фрасна по главата. Аз отново изпаднах в безсъзнане. След 2 часа се събуждам и няква непозната курва ми язди кура и пъшка като луда. От съседната стая се чуваше силна музика, явно курвето иска да слуша музика докато ме чука. Аз я гледам и се правя че спя и като изригнах кучката преля от спермата ми. Празнех се като дърт козел. Късам оковите и сритвам кучката навън и отивам да спра помията дет пуснала и като отворих вратата, вътре беше пълно с хора, които си правеха купон. Двама пича ме хванаха и почнаха да ме ебат пред всички. Аз обаче, понеже съм тренирал карата ги смлях от бой и претрепах всички в стаята и ги изритах един по един на вън. После чувам някъв шум в гардероба и някво тъпо копеле се скирло вътре. Аз вадя пича от там и го съблякох, изчуках го диво, свърших му в устата и го сритах навън. Дори не знаех имената на купонджиите, важното е, че ги пиячката дето си я бяха взели, остана вкъщи.
ccdesigns
10-16-2011, 20:13
Знам, че сигурно тази тема я е имало и друг път, но не ми се търсеше ... Искам да ви попитам как мога да разбера дали съм отпушена .. Защото една моя приятелка е била гимнастичка и като малка , когато е правила шпагати и т.н и е усетила че е отпушена .. и сега и е по лесно .. Аз също съм тренирала гимнастика , но не мога да разбера ;д моля ви не ми се подигравайте .. защото съм съвсем сериозна .. искам нормални отговори и ако няма да ми отговаряте сериозно просто не пишете нищо :)
Shturrrche88
10-30-2011, 12:11
Авторката е една и съща
Hora iskam da wi pitam oshte neshto Znachi vchera gajeto dokato me lijeshe me zahapa i oshte me boli .. da skysalm li s nego
molq ne triite temata iskam da procheta poweche ot 5 pesta mola
Исках да ва питам кату са порежа отдолу като са бръсна с какво да са намажа за да не ме боли .. и може ли да си направя нещо и по натам да нямам деца ?
Здравейти.. Начи искам да кайа парво че темата е напълно серозна и не искам да ми са смеете а да ми кайете
Оня ден ( преди 2 дена ) бях на едно чалга парти .Срешнах едно момче докату танцувах и той много ме хареса. Каза '' кефи ме малката ти поличка но по ме кефи ако я няма '' и аз са вазбудих и рещихме да праим секс в тоалените ама немаш место и за туй ми праих свирка. той сварши в устата ми та вапроса ми мойе ли да сам бременна и може ли спермата му като отиде в стомаха ми и после като я изпикая някак си да забременея .. знам ли
Fiction7577
10-30-2011, 17:18
Здравейти..
Причерня ми като се усетих как звучи.. :razz: :razz:
anonymous768631
10-31-2011, 11:14
Започнах да си бия чекии преди около 3 години.. До преди това не изпитвах желание да мастурбирам. Както повечето серийни убийци аз имах нещо като кодекс, определени принципи които трябва да спазвам за да не ме хванат. Може би тогава се страхувах да не ме хванат нашите и да започнат да ми мрънкат нещо, затова бях много внимателен. При мене процедурата беше следната: Когато решавах да си бия чекии изчаквах нашите да заспят , или да ги няма, или да е късно вечер (загасях лампата на стаята си и вършех работата). За да мастурбирам ми бяха нужни тоалетна хартия или салфетка или някаква найлонова торбичка, пликче... Пусках си порното, блъсках докъто не се изхвърля, после отивах в тоалетната и го пусках в тоалетната чиния(гърнето) пусках водата и толкоз. Една вечер (последния петък 13-ти на 2011г. не помня датата точно, бяхме излезли с приятели и се бяхме напили доста със водка + дива котка и бира отгоре. Бяхме и хапнали сякакви глупости , които бяхме напазарили от Била. Когато се прибрах навите бяха на село и аз директно легнах да спя. Беше ми толкова зле, че освен за леглото за друго не можех да мисля.. Бях се прибрал към 00:00 часа и директно легнах.. Към 3 се събудих адски ми се гадеше, болеше ме главата и тръгнах към тоалетната директно, НО преди да стигна до там бях повърнал на леглото в стаята на паркета и къде ли не по пътя си до тоалетната.. допръвръщах останалото там и директно си легнах да спя без да ме ебе , че сичко е в повярня. Събудих се пак към 5 и 30 и бях по - добре вече. Сетех се, че нашите си идват неска и веднага станах и взех да чистя оповръщаното със хартия за бърсане на прозорци, тоалетната хартия, с четката (хартията естественото изхвърлих във тоалетната чиния и пуснах водата) Вече изчистил и доволен легнах да спя отново.. е на леглото си личеше ама голяма работа. Към 11 се събудх вече , нашите си бяха тука вече, отидох да пикая .. И ?!?!? КАКВО ДА ВИДЯ? Тоалетната догоре препълнена с некви лайна ли какво беше , листа от дървета имаше сякаш, отходни води.. УЖАС!!!! ЗАДРЪСТЕНА ДОГОРЕ!!! Досетих, се че ще е от снощната ми проява и от системното изхвърляне на торбички и хартии там.. Няма да ви разправям, че целия ден съм обикалял целия град и магазините за препарати за отпушване и сякакви други помощни средства.. Кофи вода ли не излизах.. УЖАС!!! нищо не помогна (даже 1 приятел къде беше с мене ми предложи да пусна 1 граната в тоалетната чиния на майтап) както и да е не успях да я отпуша за този ден.. Наложи се да ползваме другата тоалетна на другия етаж. На другия ден вече към вечерта нашите я бяха отпушели.. И знаете ли кво?? Бяха извадели бахти големия сноп от хартия .. и като ми казаха си помислех, че са намерили пликчетата и другите.. Бях се уплашел, че ще ме хванат. Питаха ме какво по дяволите е това и аз както винаги измислех нещо и ми повярваха.. :) След това открих нов начин за прикриване... Същност не знам как не се бях сетел досега.. Сега се изхвърлям върху тоалетната хартия и я изхвърлям в кошчето за боклук в тоалетната. Проблема, е че не мога да се откажа от чекиите а вече мисля, че е време да спра. Знам, че не е историята която очаквахте да бъде и може би сте се разочаровали , че си загубихте времето да я прочетете или сте се отказали към средата, но поне не е поредната измислена олигофрения от някой пишлеме с болен мозък. Ако вие имате някаква подобна история ще се радвам да я прочета :)
Аххаххааххахахха ужаас... Колко са прости тия хора, особено зрялата жена в 5-ти клас хахааххаххаахха ше падна от стола :D :D
Една беше писала че съседа и казал че хвърля до стената ( съседа отдолу ) и питаше дали може да забременее по този начин , е тогава се смях много , заедно с целия ми клас че и с даскала по химия :grin: :grin: :-D :-D :D :D :D :P :P 8-)
Purvo iskam da se izvinq che pisha na latinica, no prosto mi se e precakal bulgarskiqt .. ;x
Ne iskam da puskam nova tema , samo za 1 vupros i reshix da pisha tuk.Gadjeto mi iskashe da mu pusna, no az kazax che sum malka i togava iskashe samo da mastrubira smisul tova deto e kato chikiite :d Ne znam kak da vi go obqsna ;d .. Sled tova se izprazni estestveno ne na mene ne mu dadox ;d i se izprazni na legloto i iskam da vi popitam dori ako e vleznalo suvsem malko sperma vuvv vaginata, no ne sum otvorena , nqma shans da sum bremenna ili neshto ..?! Vuprosa mi e MNOGO glupav, no naistina nqmam nikakva idea i reshih da popitam tuk.Mersi ako nqkoi mi otgovori. ^^
IseeDEADbodies
11-08-2011, 23:14
:lol: Да се посмеем малко на чужд гръб :razz:
anonimefaster
11-09-2011, 08:27
Един път отидох в кенефа да пикая и пикая аз ,докато ми свърши пикнята и аз се изпиках и си изтръсках хуя и после излизам аз навънка и гледам клошар се мъчи да изнасили една жена аз като Джон Сина се засилих към тоя и един бой ,бой ,бой го строших обаче тоя упорит след 10 минути го гледам хванал друга жена и нея опита да изнасили и аз пак го бих и тоя път го хвърлих в казана и го затворих и махнах спирачките на казана и го засилих надолу по-баира и кво стана знаете ли ? Ебах му майката аз бях забравил ,че долу река има блъсна се в бордюра и казана се търкулна в реката и тоя хвана безплатния превоз към Черно Море ! Ся тоя сигорно се пече някъде из Златните Пясъци ! Онея дето ги спасих ми дадоха 200 лева да си купя някоя вафла и тях ще ги еба в гъза неблагодарници аз ги спасявам викам ся ще ми пуснат да ги еба те 200 лева въри си купи 2 кашона вафли ми казаха и ядосан си тръгнах от мястото на събитието и реших да го споделя с вас !
TykaSePisheNick
11-09-2011, 09:01
Тая дето с приятеля и мият вагината и ме съсипа, чесно. :lol:
Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 11:19
Ъпче :cool:
Моля модераторите и Мачока да не заключват тая злаТна тема тъй като тя си е евъргрийн
ShtrudeL
08-21-2012, 11:26
Надявам се да не се повтаря. Това е от lichno.net
Здравейте луди мой фенове! Излизам аз днес и викам се разходя по улицата, както обикновено гол, само по пищов. Вървя си аз и гледам една страшна кучка с яки цици, е казах си, тая трябва да я мина на всяка цена, и понеже съм размножаващо красив, отидох я заговоря. Гледам на 20 метра нкяъ грозен кон фърфаляса по телефона, но това не трябва да ме притеснява. Влизам аз директно с въпроса "Искаш ли да те скъсам от чукане". Тогава се оказа, че "грозния кон" всъщност бил гаджето и. Тоя кът ме чу (къвто беше мускулест и набит) тръгна да ме гони а аз хукнах с моя пищов да си обирам крушите. Бягах като луд а копелето ме гонеше и ръмжеше злобно, ако ме хване ще ме разкъса като животно. До като бягах се спънах и си пръснах главата в близкия камък. Тогава изпаднах в безсъзнание и се видях с крилца и ореол пред Св. Петър. Той ми отвори портите на Рая, което всъшност се оказа Ада, и всъщност не е бил Св. Петър а Хитър Петър. Аз побеснях и лятях към него, когато се събудих със строшена глава. Ставам аз и гледам, че пича дето ме гонеше се спънал в мен, и си гръмнал главата в асфалта. Видях, че е жив и го сритах в задника. Отидох да забивам гаджето му а тя седи и не мърда. Шибнах и един шамар а кучката се възмути. Аз я вкарах вкъщи а тя почна да ме целува. Таз много бързо размислила. Почвам и разкопчавам сутиена, ама много време отнема и направо го скъсах. Циците и изкочиха ми ме трясннаха по главата. Аз се сторполясах на земята в безъзнание. След 3 часа се събуждам а таз ме вързала и с нейни 2 приятелки играят на "X" и "0" на корема ми. Бяха ме нашарили целия а аз не можех да мръдна. Тогава викам да ме пуснат а кучката стана, взе телефонния указател и ме фрасна по главата. Аз отново изпаднах в безсъзнане. След 2 часа се събуждам и няква непозната курва ми язди кура и пъшка като луда. От съседната стая се чуваше силна музика, явно курвето иска да слуша музика докато ме чука. Аз я гледам и се правя че спя и като изригнах кучката преля от спермата ми. Празнех се като дърт козел. Късам оковите и сритвам кучката навън и отивам да спра помията дет пуснала и като отворих вратата, вътре беше пълно с хора, които си правеха купон. Двама пича ме хванаха и почнаха да ме ебат пред всички. Аз обаче, понеже съм тренирал карата ги смлях от бой и претрепах всички в стаята и ги изритах един по един на вън. После чувам някъв шум в гардероба и някво тъпо копеле се скирло вътре. Аз вадя пича от там и го съблякох, изчуках го диво, свърших му в устата и го сритах навън. Дори не знаех имената на купонджиите, важното е, че ги пиячката дето си я бяха взели, остана вкъщи.
направих плочки на корема от смях :о
phoeniX_boy_BG
08-21-2012, 22:22
AKASI написа:
АХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА най-великата тема, тия най-новите неща не ги бях чел :D
dream1707
08-22-2012, 11:02
Бяхме я позабравили тая тема, а толкова бисери се минаха :D:D:D
Легендарна тема. И авторът също ..
това е от една тема от форума :
Ситуацията е такава: приятелят ми мастурбира, и след като свърши по ръката му имаше малко сперма но я избърса с мокра кърпичка и гел за почистване на ръце.След това започна да ми масажира с ръка клитора докато и аз свърших.Това се повтори 3 или 4 дни.Сега на мен и закъснява с 1-2 дни и се питам може ли да е станало нещо като например бременност(не ми се вярва но все пак се притесняваме).Да спомена и това, че все още съм девствена.Дали може да е станал такъв гаф без проникване и с добре почистени ръце.Ако не е това знаете ли защо може да ми закъснява ( длъжна съм да спомена, че съм подложена на диета от няколко седмици, а и климата в града е малко променлив.Това има ли значение? ) Благодаря предварително.
отново от форума :
Здравейте.. Вчера с приятелят ми правихме секс с презерватив и той си свърши, махна презерватива и се гушкахме малко..Той все още не беше се измил и си беше докоснал за кратко пениса, след което си вкара няколко пъти пръстта в мен и въпросът ми е, дали е възможно да забременея или нещо такова.. Знам, че сперматозоидите имат краткотраен живот и освен това им трябва голяма скорост за да се придвижат до целта, но все пак искам да се просветя по въпроса.
без коментар :Х:Х:Х:Х
Здравейте момиче съм. На 14. Преди 2 дни правих секс. Сега съжелявам много. Не беше с човек когото обичам.
Но това няма значение. Вчера ми доиде, но не като попринцип. Никога не ми е текло толкова. Възможно ли е да е от секса ? Помогнете ми моля. Никои не знае за това което направих .. ;хх Дори тампоните пропускат, а досега е имало няколко капки ..
Помогнете ми ! Освен това съм много стресирана. Мисля, че не бях готова. Вчера се саднах и плаках заради това. А и малко се нарязах, но нищо. Никои не знае и немога да кажа на някои ..
Моля помогнете незнам вече с какво да я спра тази кръв и всичко останало.
ем...
Не знам от къде да започна .. цикълът ми трябваше да дойде на 4-5 този месец, но вече няколко дни ми закъснява. Началото на месеца се върнах от море, малко съм под напрежение тези дни, а и бях леко настинала, предполагам, че това може да са причини за закъснението, за морето в смисъл от смяната на климата.Проблемът ми е, че вчера правих секс със презерватив, но след като свърши приятелят ми си махна презерватива И АЗ ЛЕЖАХ ВЪРХУ НЕГО. Не съм усетила някаква течност от долу, но кой знае със сигурност. И сега заради закъснението на цикъла ми и нещо съм се филмирала, не вярвам да съм бременна, но много се притеснявам да няма някой гаф ..
psychopath
09-26-2012, 03:00
Ъпвам тази велика тема!
dream1707
09-26-2012, 10:35
Вчера се саднах и плаках заради това. А и малко се нарязах, но нищо.
:D:D:D:D нищо.. то нали е само малко :D:D:D